Mamy w 2018 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Mamy w 2018

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

66

Odp: Mamy w 2018

A jak Dziewczyny z pracą? Chodzicie do niej czy jesteście na zwolnieniu? Tutaj w UK jeśli z ciążą wszystko jest w porządku to pracuje się do ok 8 miesiąca, no chyba, że praca jest ciężka to lekarz pisze zaświadczenie, że pracodawca powinien dostosować warunki pracy do ciężarnej a jeśli się nie da to wtedy wypisuje zwolnienie. Ja mam styczność z jedzeniem w pracy- robie kanapki ludziom w biurowcu i zastanawiam się czy będę mogła długo pracować czy może zacznie mnie odrzucać od jedzenia :-)

Zobacz podobne tematy :

67

ja nie pracuję od samego począku praktycznie. Jestem pracownikiem socjalnym i po pierwsze w pracy to dużo chodzenia, a po drugie chodzenia po dziwnych miejscach i do dziwnych ludzi. Praca niebezpieczna i jak powiedziałam o tym lekarzowi od razu dostałam zwolnienie.

68

Myślałam że jak się serduszko rusza to można je usłyszeć od razu.

A jak jest z paznokciami? Chodzi mi o robienie hybrydy i żeli? Na internecie jest dużo opinii.

Ja też nie pracuję

69

Podobno można robić manicure hybrydowy, jednak jeśli nie robisz sama w domu tylko np w salonie to powinni używać nowych bądź wysterylizowanych przedmiotów do wycinania skórek, bo inaczej istnieje ryzyko infekcji.

70

Dziewczyny poronilam sad trafiłam z silnymi bólami i krwawieniem do szpitala i wyszło że jak na prawie 8 tyg ciążę płód ma tętno 50-60 a dziś rano wyszlo że serce przestało bic i miałam zabieg. To tak cholernie boli.

Ja już mam małego synka smile niedługo mam sesje zdjęciową z  fotofascynacja. com dostałam taki prezent od siostry. Ta dziewczyna robi super zdjęcia! nie mogę się doczekać.

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Mamy w 2018

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024