Hej jestem tu nowa mam pytanie i super by bylo jak by ktos by mi pomógł jestem dwa lata pi porodzie curke karnilam piersia tyko dwa tyg mleko sie spalilo teraz po dwuch latach juz od tyg mam mleko miesiaczka spuzinia mi sie dwa dni wczesnie zrobilam dwa testy wyszły dwie tylko jedna b. Blada dzis robilam wyszedl już negatywny bylam u gin ginekolog muwil ze cos jest ale kazal zrobic mi beta zrobilam i wyszlo ze nie jestem niewiem co robic prosze jak mial ktos tak lub cos wie doracie dziekuje
Weź wynik bety i idź do lekarza, który wyjaśni Ci co się dzieje. A z tym mlekiem co piszesz to kompletne nie rozumiem o co chodzi..? i że się spaliło?
No ze leciala siara i przez dwa lata niemaialm mleka wogule a nagdle od tyg mi leci i jaszcze miesiaczka mi sie spuzinia 3 dIn
4 2017-10-20 11:07:21 Ostatnio edytowany przez chomik9911 (2017-10-20 11:08:33)
ale przecież zajście w ciąże nie powoduje od razu produkcji mleka i jego wycieku wydaje mi się, że na to stanowczo za wcześnie .. beta hcg wykazała , że nie jesteś w ciąży, gin mówiła że coś widać, być może to poronienie, może pomyłka, nie wiadomo - zapisz się na wizytę no i poinformuj o wycieku z piersi.
Być może to była ciąża biochemiczna, być może podniósł Ci się z jakiejś przyczyny poziom prolaktyny (odpowiedzialna za laktację).
Idź do lekarza.
A co do "spalenia mleka" - dla własnego i przyszłego dziecka dobra poczytaj o karmieniu piersią, laktacji itd. Nie ma czegoś takiego jak spalenie mleka.
jest coś takiego jak spalenie pokarmu bo ja tak miałam jak urodziłam córkę. dostałam 40 stopni gorączki, która utrzymywała się 2 dni i po tych dwóch dniach straciłam pokarm.