I kolejny tydzień już chyba nawet za ciepły...
Witam i ja ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przyjaciółki poszukiwane od zaraz!;-)))
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I kolejny tydzień już chyba nawet za ciepły...
Witam i ja ![]()
U mnie też dzisiaj ładna pogoda
modlę się, żeby jutro też tak było! W końcu jutro mój wielki dzień
oby pogoda dopisała i wogóle wszystko
pozdrawiam Was cieplutko!
Dokładnie nieraz jest po prostu aż za bardzo gorąco-odrobinka ciepłego, letniego deszczu by nie zaszkodziła ![]()
Oj Linka! Czyżbyś została wczoraj mężatką? Jeśli tak to wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!!
pozdrawiam i łącze się z Wami ![]()
Oczywiście jeśli można ![]()
hej kobitki na wojnie i w milosci wszystkie chwyty dozwolone a kobieta zraniona jest jak rozwscieczony byk doswiadczam wlasnie takiej zmiany jestem zla i okropnie zraniona .
u mnie w otwocku jest fajna pogoda na spacerek nie za zimno i nie za pieknie no moze w nocy popada .
Karolinaq-pewnie, że można...Wpadaj kiedy tylko się da ![]()
sokl6101977-Hej, Twoją przemianę można odczuć już w tych kilku słowach jakie napisałaś...Może relaksacyjny spacerek skoro taka pogoda dopisuje? ![]()
hej kobietki jestem tu nowa mogę z wami poplotkować .Pierwszy raz jestem na takim forum ale już mi się podoba :)jestem mężatka wychowuje męża i 13 miesięcznego synka hi hi miło was wszystkie poznać
Witaj dominiko.!!!
Czesc Dziewczynki
Chetnie sie tutaj podlacze jesli mozna
Pozdrawiam
Witaj EMMA podłączaj się-tylko troszkę tu pusto.
Widze,ze troszke pustkami swieci..Lato jest,kazdy lata na zewnatrz
Dziekuje Gorka za przywitanie
PS> Jestem Ema przez jedno ,,M''
Pozdrawiam
Ok EMA .
Masz rację ładna pogoda to trzeba korzystać z jej uroków a nie przed komputerem siedzieć. Ja tak w czasie pracy wpadam żeby się troszkę zrelaksować.
Pozdrawiam całą kafejkę!!!
Witam i o zdrowko pytam
Gorka Netkobiety najlepszy relaks
hehe Wiadomo,ze trzeba korzystac i sie wylatac na dworze
Ruch najwazniejszy
POzdrawiam !! ![]()
Witajcie dziewczynki
Emcia przylazłam tu za Tobą
Można się dołączyć ? ![]()
Pewnie Karolcia ze mozesz,a nawet powinnas :** Lubie jak za mna lazisz wiewioreczko ![]()
witam
lato bylo extra
jesien tez bedzie ciepla
zima letnia
pozdrawiam
A ja już bym chciała zimę ![]()
Karola uderzylas sie w glowe,czy ktos ci pomogl ??
ZIMO.....A KYSZ ! ![]()
Ja również się podłączam. Przylazłam za Emą i Londonką.
Hehe
Ja też nie chcę zimy!!!
Pozdrawiam. ![]()
Zima jest Beeee i Bleee
No wiec Londonka i Natalka..gdzie sie podziewacie
Kurcze mamy juz jesien jak Bosko ! Wiem wiem...zimy nie lubie,a jak juz jesien jest to zima sie zbliza,ale co ja poradze na to ze kocham jesien ! ![]()
Czesc moge sie dolaczyc do rozmowy?
A ja uwielbiam zimę ![]()
Darusia0000 oczywiście że możesz ![]()
Hej dziewczyny, jak Wam dzisiaj minął dzień? Te które zaglądają tu czasem, opowiedzcie 3 pozytywne rzeczy, które Was spotkały w ciągu 24 godzin
Tak na miły wieczór, pochwalcie się!
Zacznę od siebie:
1. odwołano mi dzisiaj wykłady
2. kupiłam sobie - na dobry dzień - wielkie ciacho z galaretką z truskawkami i zjadłam je sama przy kawce ![]()
3. mój chłopak wrócił pół godziny wcześniej do domu, czyli spędzimy ze sobą 3 godziny więcej niż w przeciętny wtorek.
Pozdrawiam ![]()
Część wszystkim czy i ja mogę się do was dołączyć?![]()
to i ja dołącze
brak mi ostatnio przyjaznej duszy
Czesc jestem nowa moge dołanczyc do waszej wesolej gromadki pozdrawiam
Hej,hej,właśnie zaczynam przygode z forum;)Tytuł tego wątku w sam raz stworzony dla mnie więc chetnie się dopiszę.Cieplutko pozdrawiam
Witam wszystkich i dopisuję się do Was! Pozdrawiam Forumkowiczki:)
Hej szukam przyjaciółek bo ostatnio strasznie brakuje mi babskich rozmów...
A co tutaj tak pusto i cichutko?
Dziewczyny, jak tam przygotowania do świąt?
ja jestem z woj.podkarpackiego... może jest ktoś z tych stron?
Witam Was Wszystkie...powiedzcie..czy to ja zle robie..moj syn ma 16 lat ,ja pracuje w niemczech...wszystko co robie to dla niego...na kazdym kroku podkreslam jak go kocham,jade 14 godz,do domu zeby sie na troche z nim zobaczyc,po kilka razy dziennie dzwonie,a synek zero reakcji,zadnego smsa,chocby sygnalu na komorke,dodam ze mamy komputery,tylko slysze ze koledzy i koledzy...wczoraj np.caly dzien wydzwanialam az zadzwonilam do jego kolegi...wiem ze sie obrazil..bo oczywiscie robie mu wstyd przed kolegami....rece mi opadaja...tylko jeden sms na dwa tygodnie a juz by bylo mi dobrze,nawet to nie??????
Coco, syn ma juz 16l. To wiek durny i chmurny. W tym okresie koledzy, przyjaciele są na pierwszym miejscu. Nie dziw się, ze zaczyna przygode z ... dorosłościa i niezaleznością. Przerabiałam to samo ze swym synem. Wyrósł z tego i dziś jako dorosły, wmawia mi, że był " złotym dzieckiem" ![]()
Przypomnij sobie siebie w tym wieku.
witam . Chcecie mnie tutaj?
to i ja dołączam, jestem z wlkp
witaj Asia i milego popoludnia. Ja niestety z daleka bo Mazowsze . Napisz cos o Sobie chcesz faceta za przyjaciolke?
Witam serdecznie
Hej dawno mnie nie bylo:) dolaczam znowu i juz tak nie uciekne
Mam nadzieje ze ma ktos ochote na rozmowe i sie dolaczy:)
Pozdrawiam wszystkich
witam i pozdrawiam wszystkich! ![]()
Na razie my dwie jestesmy , moze sie poznamy?pozdrawiam
Ano moge, tylko trzeba bylo to wiedziec hs ha. Dzieki. A wiesz mozrze jak polskie czcionki?
Narazie wybyeam, idzirmy na grilla, ktory organizuje hotel dwoim gosciom.
Papatki narazka.
witajcie:) jest tu kto?
witajcie:) jest tu kto?
jestem np ja
czytalam Twoj wpis odnosnie Twojej przyjaciolki, ktorej powiedzialas co myslisz i sadze, ze dobrze zrobilas bo to i tak by sie zle skonczylo na dluzsza mete. Ja w swoim zyciu mialam 2 takie "przyjaciolki" i takze troche boje sie znow zaprzyjazniac
Halo, Halo?
Jest ktoś w tym wątku? ![]()
Halo, Halo?
Jest ktoś w tym wątku?
Cześć ; ) a ja mogę być xd Jestem tu nowa i dopiero ogarniam ; D
Ja też jestem
Też szukam przyjaciólki choć to baaardzo trudne w dzisiejszych czasach...;/
mysle ze 10 lat temu ludzie byli bardziej otwarci na przyjazn, a teraz w zyciu liczy sie kariera co doprowadza do rywalizacji i brak zaufania do innych
witajcie dziewczyny tez szukam przyjaciółki cierpie na zaburzenia lękowe jestem normalna osobą za bardzo sie starałam zeby ktoś mnie lubił może dlatrgo nie mam przyjazni
hmm..mozliewe ze ja podobnie..tez chyba jestem za mila..a wiem ze nie mozna sie chcec przypodobac wszystkim. A wiadomo ludzie często fałszywi to otem wykorzystują miłe,pomocne osoby...eh taka rzeczywistosc,niestety ![]()
No mi też jakoś trudno znaleźć. Przez Internet znalazłam fantastycznego chłopaka, więc może udałoby mi się znaleźć przyjaciółkę tą drogą?
W dzieciństwie jakoś łątwiej było. Teraz poza nim mam tylko lekarza i psychoterapeutkę, cieszę się z tego, co mam, ale czasami a tęsknię za takimi babskimi, nocnymi pogaduchami, śmianiem się z byle czego, płakaniem ze wspólnych problemów i robieniem wszystkiego, by spędzić ze sobą chociaż chwilę ![]()
Cześć dziewczyny! chętnie z Wami się pogadam, jeśli można:)
Widzę, że wszystkie jesteśmy w podobnym wieku... ja mam 27lat i jestem z Warszawy...
Czy Wam też czasem doskwiera samotność ?
Cześć
chętnie poznałabym nowe koleżanki ze Śląsk w wieku 20-25 lat
Okolice Jastrzębia, a od października Sosnowiec/Katowice/Gliwice
Zapraszam na email lizzie_15@op.pl ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przyjaciółki poszukiwane od zaraz!;-)))
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024