Hej,jasne że cie pzygarniemy...;-))) Napisz pare słów o sobie!
67 2010-03-18 14:30:23 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-03-18 14:36:14)
Paulinaaa zaglądaj tu do nas, będzie ciekawiej i weselej ![]()
Blondi27 u mnie wszystko dobrze, tylko ten dzień jakoś tak szybko mija
mam panów na budowie, robią dach na garażu, podałam im obiad, posprzątałam, dzieciaki nakarmiłam, uśpiłam i delektuję się spokojem, chociaż chwilowym
przy herbatce, pozdrawiam :*******
będę, wkręciłam się;)
Nie za bardzo wiem, co o sobie powiedziec, moze ze mam 22 lata i studiuję;)
obecie leżę chora w łóżku i trochę z nudów tu zawitałam;) ale się cieszę że Was znalazłam;)
efilio, widzę , że dzień masz intensywny... a ile Twoje dzieci mają lat?
Michał ma 22 miesiące a Julka 6 miesięcy
to prawda wymagają uwagi 24 godziny na dobę, ale są kochane
Tak, tak choróbsko wyleż bo wiosna się zbliża, wreszcie będziemy mogli pogrzać się w słoneczku,
wiem, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła
ale napisz co studiujesz, czy masz faceta, może męża, co lubisz robić itp ![]()
hehehe, no ale gdybyśmy nie byli ciekawcy nic byśmy nie wiedzieli;)
studiuję gospodarkę nieruchomościami, mam faceta, męża nie mam;p a hobbystycznie: jeżdżę konno, lubię czytać książki, kino, staram się chodzić na siłownię z koleżanką;p (dobrze że istnieją motywujące karnety) i to chyba na tyle.
Dzieci mnie jeszcze jakoś przerażają, ale wmawiam sobie, że to minie...bo minie, prawda?;p
No nie wiem, nie wiem czy minie...hihihi, jak się dzieci pojawią na świecie to i przerażenie Ci minie
Ohhh konie, ja dosiadam tylko te mechaniczne, niestety
siłownia-też przydałoby się zrzucić tu i ówdzie po dzieciach ale jakoś zmotywować się nie mogę ![]()
Ale za to książki czytam, teraz trochę w mniejszych ilościach ze względu na brak czasu, ale staram się
nie liczę oczywiście bajeczek, które czytam dzieciom hihi ![]()
hehehe, no powiem Ci że nie jesteś jedyną która nie moze sie zmotywowac po ciazy... moja ciocia po 2 ciazach bardzo przytyla;/ i kurcze nic ze sobą nie robi.... a ja nie umiem na to wpłynąć... nawet wuja jej kupił karnet chyba na basen, ale nie podziałało:(
mechaniczne też są spoko:D:D
bajki to pewnie na pamięć już recytujesz;p
No, konie mechaniczne mojego golfika muszą mi wystarczyć, innych nie posiadam mimo, iż mieszkam na wsi ![]()
Co do ćwiczeń to zakupiłam sobie nawet stepper i jeszcze nawet skakankę do kompletu ale narazie nic z tego, ale może dziś zacznę albo jutro, tak jutro na pewno ![]()
uważaj, bo Cie przypilnuje:D moja ciocia kupila rower zeby jeździć z koleżanką.... i stoi;/ ja też bym chciała kiedyś mieszkać na wsi;) to w sumie taka sielanka:D ehhh:D
Ja nie narzekam ale czy sielanka nie wiem...jedno wiem, nie chcę do miasta z mojego zadupia
nie wyobrażam sobie życia w bloku, ale to wybór człowieka gdzie mieszka, równie dobrze mieszczuch nie będzie chciał mieszkać wśród swojskich zapachów ![]()
a daleko masz z tego zadupia do większego miasta? bo mnie by odpowiadal taki zloty środek domek tak 15 km od miasta - i wszyscy happy:D
Wiesz, zadupie to tak w cudzysłowie, do miasta powiatowego mam 7km a do wojewódzkiego 40km, ale teraz wszędzie jeździ się samochodem, asfalt mam pod sam dom, prawie pod drzwi, więc nie ma problemu, do sklepu 5 minut piechotą, uwielbiam to moje zadupie ![]()
Oj dziewczynki,gdyby zrzucanie zbednych kilogramów było tak proste to wszystkie byłybysmy chudziutkie jak szczypiorki,hehe....A ja tam jestem zdania że kochanego ciałka nigdy dosyc i zapytajcie swoich facetów czy nie mam racji.;-)))
Skąd jestes Paula???
hahaha, wiesz.... mój jak go pytam, czy jak bede wielka jak orka, to czy bedzie kochał powiedział, że tak, ale wyśle mnie na wczasy odchudzające <lol2>. Więc chyba zależy ile tego ciałka ;p a może powinnam się już bać, że jak przytyję to mnie zostawi, więc powinnam zrobić to pierwsza?? ;p żartuję
z Poznania jestem, a Ty blondi?
Czesc Paulina... no no w pierwszej chwili myslalam ze dzisiaj zawitalam do przyjaciolek...ale to te usta...WITAM CIE SERDECZNIE<Baw sie dobrze:) ![]()
Nie no jasne,mozna miec tego ciałka,ale z umiarem,hehe..Ja mieszkam koło Warszawy,w Legionowie-takie spore miasto,20 km od stolicy.A w Poznaniu byłm kiedys,dawno temu..fajne miasto.;-)
coco59 no ja też uważałam, żeby Cie nie powielić:D i musze Ci powiedzieć ze też masz świetnego avatara:D
fajne fajne, jak każde duże, bo sporo się dzieje;)
Dobry wieczór dziewczynki, przybyłam Was troszkę ponękać
widzę, że humorki dopisują co???
tak
a Tobie dopisuje?:D dzieciaki śpią? ;p
A skąd, mój M kąpie młodego, a córa je flachę mi na kolanach
muszę lecieć, wpadnę później ![]()
super, że Ci pomaga
to papa
Paulina<<<<<>>>Ale to smieszne,ja sie dzisiaj krece obok ciebie,i sama sie myle...!!!!
hehehe, mam nadzieje, że sie przyzwyczaisz
postanowiłam się zadomowić :d
super, że Ci pomaga
to papa
No na chłopa nie mogę narzekać
ze świecą takich szukać
pozdrawiam kochane :**********
No to gratuluje takiego faceta moja droga!!!:-) Eh,a swoją drogą czy tacy faceci jeszcze istnieją??Buzia!
91 2010-03-19 10:30:18 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-03-19 10:32:53)
Co to jest?
coś pięknego?
(_.^._)coś cudownego?
coś ślicznego? )coś słodkiego?
(_.^._)coś super?
coś sweet?
coś cool?
(_.^._)coś fajnego?
coś mądrego?
)coś dobrego?
(_.^._)coś miłego?
coś sympatycznego?
(?)´coś ulubionego?
(_.^._)coś wystrzałowego?
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
To przecież Ty! Milego Dnia?????????????????????????
Istnieją
, ja na swojego też nie mogę narzekać
ja też Wam życzę miłego dnia ![]()
93 2010-03-19 20:27:50 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-03-19 20:31:10)
Dobry wieczór kochane, jak mija dzionek, przyszłam się przywitać i życzyć miłego weekendu
moje zasmarkane dzieci mają zastrzyki ale są dzielne
zmykam do moich skarbów, dobranoc ![]()
Hej dziewczynki,też wpadłam sie przywitac..Miałam zalatany dzień i nareszczie odpoczynek w domku.Ale u nas cudownie ciepły wieczór,eh..marze już o lecie.;-) BUZIACZKI!!!
Dobry wieczór kochane, jak mija dzionek, przyszłam się przywitać i życzyć miłego weekendu
moje zasmarkane dzieci mają zastrzyki ale są dzielne
zmykam do moich skarbów, dobranoc
Och,przykro mi ze twoje dzieciaczki chore...rowniez milego i spokojnego weekendu:))
96 2010-03-20 12:15:02 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-03-20 12:16:36)
....Wspaniałego pięknego dnia życzę....:)
.................°v°´:)
..................(_.^._).....`°v°
.......`°v°...............(_.^._):)
.........(_.^._)...Serdecznie.....
................Pozdrawiam
.....I Uśmiech z całuskiem zostawiam Ale was dzisiaj wymiotlo,jeny spicie wrobelki ???
kurcze, że też wszyscy chorzy ;/ , ale damy rade. Dobrze, że później tkich zastrzyków z dzieciństwa się nie pamięta ![]()
Hej,hej...jak tam dzionek??Ja własnie wstałam i nedługo do pracki trzeba sie zbierać...eh,a tak sie nie chce...:-(( Miłego dnia dziubaski!Całuje!!
Miłego dnia w pracy blondi
a dzionek dobrze, ładna pogoda, aż chce się żyć, współczuję pracy w sb ;/
Czesc !!Wpadam by sie przywitac! Milej niedzieli.....
a ja życzę miłego wieczoru tej niedzieli ![]()
102 2010-03-22 11:22:39 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-03-22 22:16:09)
Pamiętaj zawsze...
Pamiętaj wszędzie...
Że ten KTO CIĘ LUBI
LUBIĆ Cię będzie.
__??*°?__???_?__??? __?°*??
??*°?__??___???___??__?°*??
??*°?_???Dziękuję,___??_?°*??
_??*°?_??że JESTEŚ_??_?°*??
___??*°?_??______??_?°*??
_____??*°?_??__??_?°*??
_________??*°???°*??
*SERDECZNIE POZDRAWIAM*
MIŁEGO, RADOSNEGO,Dnia Życzę
Widze ze sie witam i zegnam Dobranoc
Diewczyny..Pchly na noc ,karaluchy pod podu.....PaPaPa
PUk PUk .... ![]()
Nie ma nikogo Ciszaaaaaa
Witajcie dziewczynki ![]()
Nieśmiało zapytam czy mogę do Was dołączyć ![]()
Jestem Dorota.
Obecnie wychowuję dwóch synków (6 lat i 3 lata). Nie pracuję na etacie - ale dorabiam sobie jakoś ![]()
Mam trzy psy - i fioła na ich punkcie ![]()
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dnia ![]()
Hej blondi jak by cię interesowało mieszane towarzystwo (Płeć) to zapraszam do" netkafejki przyjaciół "
http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php? … &p=204
Witaj Dorcia no pewnie ze mozesz;) ja tu dopiero zaczynam ale BAAArdzo mi sie tu podoba.
Wyzej Pawel wkleil link gdzie mozna spotkac swietnych ludzi i pogadac.A tematy sa przerozne;)))))
Ja jestem Justyna i pozdrawiam;)
Cześć Coco ja jestem
Witaj Dorciaj, ja też mam dwoje dzieci ale psy mam...cztery
dwa małe i dwa duże ![]()
Wpadaj kiedy chcesz, zapraszamy ![]()
108 2010-03-26 17:29:36 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-03-26 17:32:02)
Witaj Dorciaj!A ja mam moja Sonie/kochana/ dwa razy placilam za spodnie..
Kuzynowi bo pogryzla nogawki ,ale jest szyld...kota mialam samochod przejechal....
Czuj sie swobodnie,dobrze trafilas
Czy wiesz jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie ? - Mężczyzna, a wiesz czemu?
Bo ma piersi bez mleka,
ptaszka bez skrzydełek,
jajka bez skorupek
i worek bez pieniędzy
dlatego 80% kobiet już nie wychodzi za maź,
bo zrozumiało ze dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu
A to dla wszystkich:)
Efilo czy musze Cie szukac po forach No, no, no powiedz Malutka:)
Cześć Coco, coś się ostatnio rozmijamy, za nic nie mogę utrafić byś była obecna na forum
może jutro mi się uda
Spakowana już??? Napewno tak... ![]()

111 2010-03-28 10:34:18 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-03-28 10:36:06)
Milej niedzieli dla wszystkich Julia pozdrawiam serdecznie
?¸.?
?¸.??? ??? ??? ??? ?? ?
??* ...Nie trzeba być bogaczem ,
?¸.?...by ofiarować coś cennego
??* ...drugiemu człowiekowi :
?¸.?...można podarować mu
??*....odrobinę czasu i uwagi .
?¸.??? ??? ??? ??? ?? ?
hej, jest ktoś z Krakowa? chętnie wyskoczyłabym na kawke i plotki
dopiero zaczynam przygode na forum i chetnie kogoś poznam ![]()
Cześć Kobietki! Właśnie tu dołączyłam
i również bardzo chętnie kogoś poznam, jestem naprawdę przyjacielska ![]()
Ja też się zapytam czy mozna do was dołączyć :>
Jakoś tak czasami nie ma z kim pogadac...
Witam Liva ![]()
Hej dziewczyny
Ja też bym sie chętnie dołączyła do was , oczywiście jeśli mogę?
Przyjaciółki zawsze mile widziane ![]()
puk puk czy mozna?
jestem Lena dzis smutna bo slonka brak spaceru wsrod pachnacych bzow nie bedzie buuu
pozdrawiam cieplutko
puk puk czy mozna?
jestem Lena dzis smutna bo slonka brak spaceru wsrod pachnacych bzow nie bedzie buuu
pozdrawiam cieplutko
Hej Lena
Witam , U mnie też słonka brak za to jest dużo deszczu.
pozdrawiam również cieplutko ![]()
He to u mnie tak samo, w sumie już od tygodnia pogoda taka, że masakra, niby słonko świeci a na horyzoncie już widać czarne chmury i zaraz deszcz i tak w kółko
a synek ciągle woła, że chce na polko
i chyba przez tą pogodę humorek nie najlepszy ![]()
pozdrawiam Was serdecznie! ![]()
Hej wszystkim!
Skoro tak chętnie przyjmujecie nowe przyjaciółki-to ja z chęcią dołączę do przemiłego grona:-)
Mam nadzieję, że i pogoda i humorki dopisują...Pozdrawiam.
Cześć dziewczyny i facet może być przyjacielem. Pojawiłem się tu, bo jest Tidy i Mia a one mieszkają niedaleko mnie. Mam nadzieję, że czasem mogę tu pisać coś... ![]()
Cześć a ja jestem Gośka -moge do was dołączyc? jakoś nudno mi się zrobiło - moja córa spi i mój mąż tak samo -prawdziwy śpioch
Cześć wszystkim - ale za oknem deszczowa pogoda ja chce słoneczka
Witajcie. Jestem częstą bywalczynią NETKOBIET, "należę" do kafejki po 30,ale tam coś słabo z frekwencją i dlatego postanowiłam zajrzeć do was.
Jeżeli nie macie nic przeciwko zagoszczę u was na dłużej. Mieszkam na Dolnym Śląsku,mam męża od 6 lat.
Pozdrawiam,i życzę miłej soboty.!!!
127 2010-06-19 11:17:33 Ostatnio edytowany przez Mia89 (2010-06-19 11:20:10)
Hej Gosia1234, oj u nas też pogoda niezaciekawa, mam nadzieję, że wkrótce powita nas cuudowne, piękne lato:-)
Junior i GORKA, wpadajacie jak najczęściej:D
Pozdrawiam wszystkich:*
Oj widzę że puściutko. Ja jeszcze w pracy,tzn z jednej do drugiej. Niestety muszę pracować i w niedzielę.
Pozdrawiam!!!
Czy ktoś wie kiedy będzie lato?
Pewnie praca w niedzielę nie jest jakoś szczególnie zachęcająca-ale czego to się nie robi, by mieć w życiu dobrze...Także wytrwałości życzę:)
Oj a lato tak małymi kroczkami chyba powoli się zaczyna-choć do upałów 30stopni jeszcze trochę brakuje:D
Witam cieplutko!!!
Dzisiaj już coś tak jakby pachniało latem. Nawet słonecznie.