Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się ! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !

Strony Poprzednia 1 7 8 9 10 11 14 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 521 do 585 z 850 ]

521

Odp: Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !

Littlething wysłałam do ciebie e-mail, więc mozesz wysłac do mnie zdjęcie wink
Udało sie namówić Mikę na spotkanie dziś, więc jeśli chciałabyś dołączyć to umówione jesteśmy na 16.00 smile

Zobacz podobne tematy :

522

No wlasnie smile a ja zdjecia jeszcze nie mam Twojego, ale to wszystko jest do zrobienia tongue jak Ci pasuje dzisiaj sie spotkac, to daj znac:)
Anna, w ogole jaka ja przygode mialam wczoraj z moim telefonem! az do sieci plusa musalam pojsc i stac ponad godz w kolejce i placic 20zł za uratowanie mojej karty lol i ciesz Ty sie kobieto, ze nie kasuje sms, bo gdsybym to zrobila to nie mialabym Twojego nr i nawet nie mialabym jak sie wczoraj z Toba skontaktowac lol na szczescie jestem inteligentna i sms nie kasuje, wiec Twije nr wyczlapalam gdzies na 200 miejscu odebranych sms lol lol lol i chwala Bogu, ze sms sa zaoisane w tel a nie na karcie big_smile

523

Mika widze że ze sprzetem masz takie przygody jak ja!Moje słynne zablokowanie komputera big_smile
Mam nadziję że moja imienniczka wejdzie na forum i uda nam się w trójke umówic smile

524

smile

We Wrocławiu, przy ul. Wyszyńskiego 66A (od podwórka) czynny pon-pt g. 14-18

i 68 (od ulicy)  czynny pon.-pt. godz. 12-18 jest sklep dobroczynny,

mozna tam kupić rózne rzeczy b. tanio (ubrania dla dorosłych i dla dzieci,

buty, torebki, biżuteria, obrusy, pościel, zabawki, sprzęt agd, meble, książki, zastawa stolowa)

oraz oddać uzywane (nowe też) ale nie zużyte (czyste, działające) 

dojazd autobusy: 128, A, N, tramwaje: 9,11,17 do skrzyżowania
ulic Sienkiewicza i Wyszyńskiego, przystanek nosi nazwę: Ogród Botaniczny

wiecej danych na pomagacz.org

525

Iryska dzieki za informację....

526

Laseczki robi sie coraz cieplej, wiec może teraz uda nam się spotkać.
Czy jest ktoś chętny?

527

Ja chyba nie musze mowic, ze jestem chetna lol Anna, badz co badz pewnie i tak spotkamy sie we dwie lol lol

528

smile

dzień dobry,

zaprazam do biblioteki publicznej przy ul. Roosevelta 22
można tam nie tylko wypożyczyć ksiązki ale i kupić
je bardzo TANIO oraz obejrzeć wystawę kolaży o książkach i czytaniu
(23. kwietnia "Światowy Dzień Ksiązki i Praw Autorskich")

czynne pon.,wt.,czw.,pt. w godz.10-18, śr. godz. 10-16

dojazd tramwajami 0,1, 6, 11, 23 do skrzyżowania
ulic Jedności Narodowej/Nowowiejska/Slowiańska.

http://wgrywacz.pl/images/212ksi_zki_mowia.jpg

529

Widzę że tu pusto i nikt nie ma ochoty się spotkać.
Mika ja z tobą baaaardzo chętnie smile

530

Niestety robia nas w ciula big_smile big_smile
A ja z Toba tez baaaardzo chetnie sie spotkam smile musimy zgadac sie z tym ginekologiem, bo czas najwyzszy hehe tylko ze on tam chyba w czwasrtki przyjmuje tylko hmm

531

U mnie w czwartki to dupa, bo ja pracuję wszystkie w kwietniu...tylko jutro mam wolne.

532

No u mnie czwartki tez odpadaja raczej, bo zajecia mam sad trzeba jakos na maj sie zgadac, moze wtedy bedzie przyjmowal tez w inne dni, a jak nie to sie na czwartek zapisze hmm

533

Kiepsko z tym...no zobaczymy jak to będzie wygladalo w maju wink

534

Mika09 napisał/a:

musimy zgadac sie z tym ginekologiem

a to nie miało być tylko babskie spotkanie? tongue

535

wink
No jestes...a juz sie martwiłam big_smile

536

secret, mialo byc, mialo big_smile ale miejsce dla facetow zawsze sie znajdzie, zwlaszcza takich mlodych i przystojnych lol lol i gadaj mi tutaj, gdzies byla jak Cie nie bylo? tongue i czemu nas olalas?? big_smile

537

big_smile big_smile big_smile big_smile
no właśnie tłumacz się wink
Ja czekam na Twoja fotkę.

538 Ostatnio edytowany przez Secret_me (2012-04-11 18:52:27)

Ehhh.. Wcale was nie olałam smile u mnie masakra - tyle pracy, że nie wiem w co ręce włożyć, do tego jeszcze kilka wyjazdów i takie tam smile
oo widze nowa koleżanka Littlething i od razu też chętna na spotkanko smile SUPER !!!
A ci tam u Was? poza przystojnym doktorkiem hihi
AnnAnnA ja na zdjęciach wychodze okropnie, fuuujj sama się nieraz nie poznaję tongue

539

Masz szczescie, ze sie chociaz troche usprawiedliwilas big_smile nie no, rozumiem to, ze masz duzo pracy, bo sama jak siedze w robocie i przychodze z niej to nawet nie wiem, jak sie nazywam, wiec nie mam sily odpalac lapka, to nadrabiam na drugi dzien smile ale mam nadzieje, ze w koncu znajdziesz dla nas czas!! cieplo idzie, wiosna jest, duzo zieleni, piekne niebo to i piwko by sie zdaly big_smile a my z Anna czujemy sie juz samotne na tych spotkaniach i brakuje nam trzeciej osobie, a najlepiej to i czwartek i piatek i setnej tongue choc w swoim towarzuystwie tez sie nie nudzimy smile

540

Secret_me pozwól że ja to ocenię...

541

też jestem z Wrocławia, od kilku lat właściwie.. i od tych kilku lat chyba nie poznałam nikogo, kto miałby ochotę wyskoczyć na dobrą kawę czy herbatę.
chciałam się przywitać, po prostu:)

542

lilakaffee ja i Mika też nie pochodzimy z Wrocławia. Mieszkamy tu od paru lat.Miło że wpadłaś się przywitać, bo my bardzo chętnie na jakąś kawkę lub herbatkę big_smile

543

jestem trochę na zakręcie. odsunęłam się od ludzi, wiem, że ze swojej winy, i choć mam kochanego męża to ostatnio prawie nigdzie nie wychodziłam. czy to takie czasy, że jakoś nikt nie może znaleźć na nic czasu?
miło Cię poznać Ann:)

544

To niestety takie czasy...pogoń za pieniędzmi!Mi też wiecznie brakuje czasu, a jak się zastanowie to mam pełno wolnego od pracy, więc ten czas dla siebie powinnam mieć.Zawsze coś trzeba zrobić!
Mam nadzieję, że wyjdziesz z dołka i będziesz miała ochotę się spotkać smile

545

No moze w koncu ktoras bedzie chetna na spotkanie oprocz Anny tongue
Mi tez bym sie przydalo spotkanie, zeby wyjsc z dolka ehh

546

Gardzisz moim towarzystwem big_smile

547

Troche się wtrącę do tematu. Nie jestem wprawdzie z Wrocławia ale będę tu mieszkać przez pewien czas i jestem w trakcie urządzania mieszkania, w związku z tym poszukuję jakiejś sprawdzonej ekipy remontowej (wiadomo jak to jest z tymi budowlańcami , już jedną pogoniłam za pijaństwo smile oraz dobrego salonu w którym zakupię drzwi wejściowe z montażem ( odwiedziłam już kilka ale wybór mają marny, każą mi katalogi oglądać a ja chcę sobie obejrzeć na żywo smile. Resztę spraw mam już właściwie załatwione ale ostatnio mam problem z tymi dwoma kwestiami, więc jak znacie się na tym to możecie cuś mi poradzić smile

548

Agnes w tej kwesti nie pomogę.Ja wynajmuję mieszkanie, więc nie jestem w temacie remontów.
Miło że wpadłaś smile

549

Agness napisał/a:

w związku z tym poszukuję jakiejś sprawdzonej ekipy remontowej (wiadomo jak to jest z tymi budowlańcami , już jedną pogoniłam za pijaństwo smile oraz dobrego salonu w którym zakupię drzwi wejściowe z montażem ( odwiedziłam już kilka ale wybór mają marny, każą mi katalogi oglądać a ja chcę sobie obejrzeć na żywo smile. Resztę spraw mam już właściwie załatwione ale ostatnio mam problem z tymi dwoma kwestiami, więc jak znacie się na tym to możecie cuś mi poradzić smile

Z ekipą remontową Ci nie pomogę - sama nie jestem z Wro, tylko z Długołęki mamy tu dobrych budowlańców ale pewnie cię to nie interesuje. Za to z drugą sprawą mogę Ci pomóc, kiedyś drzwi zamawialiśmy w salonie we Wrocławiu na ul zielonogórskiej, niestety nie pamiętam nazwy ani dokładnego adresu. Mają bardzo duży wybór, cenowo też ok - możesz sobie ich sprawdzić. Wrocław to piękne miasto ale szczerze mówiąc dla mnie za duże w każdym razie pozdrawiam Wrocławianki :*

550

Witaj brzoskwinia!Ja jakis czas temu często bywałam w Długołęce smile

551

Jesli chodzi o budowlancow, to moj chlopak z bratem sami robia remont domu, sami sie wszystkkego uczyli i jestesmy zadowoleni, bo duuuuzo kasy zaoszczedzilismy smile robli wszystko po budowanie scian, po jakies tynki, równanie podlog i scian., kafelki, panele, tylko nie elektryka i hydraulika, wiadomo smile chociaz gnazdka tez sami podlaczali i kable stawiali smile
No ale my mamy jeszcze remont w domu jednego pietra smile
Ciezko znalezc dobrych budowlancow, bo tak jak piszesz, pijanstwo to w tym fachu jest podstawa, no ale moze trafisz na kogos smile my mamy o tyle dobrze, ze wlasnie oni to robia i nie musimy nikogo wynajmowac.

552

@Brzoskwinia; o tą firmę ci chodzi: http://www.drzwi.pl/mapa-dojazdu.html ???
@Mika09; daj namiary na feceta i brata może by mi mieszkanie wyremontowali ? tongue

553

AnnAnnA napisał/a:

Witaj brzoskwinia!Ja jakis czas temu często bywałam w Długołęce smile

Co robiłaś w moim pięknym mieście ? smile

Agness napisał/a:

@Brzoskwinia; o tą firmę ci chodzi: http://www.drzwi.pl/mapa-dojazdu.html ???

Tak, o tą firmę mi chodziło.

554

Mam tam koleżankę i swojego czasu często ja odwiedzałam wink
Całego miasteczka nie znam big_smile

555

Anna, widzialam w innym watku, ze secret_me jest w ciazy!!! big_smile ale super, a do nas to juz sie nie odezwala hehe teraz to juz na bank z nami nie wyskoczy na piwko, ale soczku moze sie napic tongue
To teraz kolej na Ciebie, bo ja to nie mam co liczyc tongue

556

Jaka narazie to żadnych oznak wink U mnie może być tak że nawet nie będę wiedziała kiedy urodzę big_smile
Secret jest w ciąży?Szkoda że do nas nie zagląda.
W takim razie pewnie znowu pójdziemy tylko dwie smile

557

Hej dziewczyny! oo i kolejna nowa koleżanka wrocławianka lilakaffee smile
Co mnie tu obgadujecie? tongue tongue Człowieka chwilę nie ma a tu już go obgadują smile No i własnie - dzidziusia będe mieć, na razie mam fasolkę hehe tongue Czyli zero piwka, tylko soczek smile Tak się przejęłam rolą, że nawet zrezygnowałam zupełnie z kawy i herbaty smile

558

Secret, zazdroszcze Ci kobieto!!! smile

Anna, wez bo to bedzie jak w telenoweli jakiejs typu "moda na sukces", jak nie bedziesz wiedziala, ze jestes w ciazy i dowiesz sie dopiero o tym przy porodzie, bo takie rzeczy to tylko w tym filmie moga sie zdarzyc lol

A dzis okres mialam dostac, poki co nie ma, ale franca pewnie przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie hmm

559

Secret tutaj sie nic nie ukryje big_smile
Z całego serca gratuluję smile U mnie jeszcze nie ma fasolki...i nie mogę się doczekać
Nie ma sprawy, może być soczek.
Mika ja jestem tak zakręcona,że mogę nie zauważyć.Poza tym nie mam czasu na zastanowienie się co to za objawy, więc może być Wrocławska 'szansa na sukces' big_smile

560

Anna, wystarczy, ze masz objawy na okres, to juz sa jakby objawy ciazy, wiec latwo sie pomylic tongue
I Ty sie doczekasz dziecka i obym i ja sie go doczekala tongue

561

Może nawet w tym samym czasie big_smile

562

fajnie by bylo big_smile ale c\zuje, ze Ty pierwsza zajdziesz, ale pamietaj ze obie jestesmy umowione na 2013 rok hehe mi sie okres juz 4 dzien spoznia i wkurza mnie to, ze wszystko mi sie przestawia i nigdy nie wiem kiedy ciote dostane hmm

563

Tak to napewno będzie 2013 rok smile
Dopadnij dziś swojego i zobaczysz że dostaniesz.U mnie się tak zawsze wywołuje i nawet czasem mam wcześniej niż powinnam. big_smile

564

juz go wczoraj dopadlam i chyba wolal, bo dosc mocno boli mnie brzuch tongue czyli jutro przyjdzie ciotka, albo i dzisiaj jeszcze tongue
Secret, to my z Anna chyba jeszcze w tym roku zostabiemy netciociami?? big_smile
Bo ostatni na spotkaniu obliczylysmy, ze kwiecien jest ostatnim miesiacem, w ktorym kobieta moze zajsc w ciaze, by urodzic dzidzie w tym roku big_smile albo z nas takie matemtyczki lol

565

W kwietniu...to już tylko wcześniaki.Dla nas już za późno Mika aby jeszcze urodzić w tym roku.
Secret nadal nie zagląda.A który to u niej miesiąc?Jak dobrze pójdzie to jeszcze w trójkę będziemy na spacery z wózkami chodzić smile
No to idzie ciotka do ciebie wink

566

No idzie idzie pewnie, choc juz brzuch przestal bolec, ale ona nie odpusci, przyjdzie franca tongue

Moj znow zaczal krecic z tym dzieckiem i raczej w tym roku nie zaczniemy sie starac i jesli zachce mu sie to MOŻE w przyszlym roku, bo on nie potrzebuje miec dziecka yikes kur** załamałam sie.

567

Tylko tak mówi, ale po remoncie...nie wypuscisz go big_smile
Nic się na martw-my mamy swoje sposoby ;)Napewno go przekonasz smile
Ja dzzisiaj się nawet poopalałam-nic nie widać smile
Zaraz lecę do koleżanki...

568

ehhh dziewczyny.. rzadko tu zaglądam, bo większość czasu leżę i śpię smile i cały czas mdłości bleeehhhh... ;P ;P

569

Secret takie sa uroki big_smile

570

secreet, a termin na kiedy masz?:) do pracy chodzic czy masz zwolnienie? niestety midlosci/wymioty czesto towarzysza na poczatku, ale i tak z Anna Ci zazdrosicmy tongue długo sie starałas? smile

571 Ostatnio edytowany przez Secret_me (2012-05-01 12:45:13)

Termin na grudzień, więc święta będą już z maleństwem smile Do pracy chodzę, chociaż niektóre dni wolałabym przeleżeć w domu smile Dzidziuś wyszedł od razu, postanowiliśmy że po prostu chcemy i udało się, ja nawet nie wiem ile dni trwa mój cykl bo zawsze brałam tabletki i się tym w ogóle nie przejmowałam, już nie mówiąc o tym jak się oblicza dzień owulacji tongue tongue

572

secret, to tylko pozazdrosic, jak udalo sie za 1 razem smile ehh mi sie marzy tez dzidzia, ale poczekam sobie hmm najwazniejsze bys sie nie przemeczala, bo dzidzia to odczuje:) ciekawe jaka plec  bedzie tongue

573

Secret jeszcze trochę i zapomnisz o mdłościach.
Jak długi weekend?

574

Nikt nie ma propozycji spotkania?!
Ja chwilowo odpadam, bo jestem na antybiotyku, a głupio tak o suchym pyszczku big_smile

575

Anna, rozlozylo Cie?? tongue biedactwo :*

Ja mam czas jak zwykle haha ale to trzeba sie na konrektny termin umowic, ja poki co zadnych takich planow nie mam na najblizszy czas, ale czwartki odpadajam bo wiadomo uczelnia smile

576

To nie grypka tylko przez tego zeba jestem na antybiotyku.
Ja mam w przyszłym tyg trzy dni wolnego, ale jak narazie się nie umawiam,bo niewiem co z moim zębolem.

577

No ja mam kolokwium w czwartek, ale wieczorkiem moglabym gdzies pojsc tongue nawet ostatnio moj facet gadal, zebym dzownila do Ciebie, bo wyszedlby gdzies i zebys wziela mezusia ze soba lol ale w pracy bylas pewnie, to nie dzownilam smile

To wspolczuje z tym zebem hmm daj znac, jak cos sie poprawi i bedziesz chciala sie spotkac smile

578

Ja do przyszłego tygodnia na antybiotyku, więc odpada.Możemy się spotkać, ale tylko dwie,bo mój maż sobie zdrowo nagdabił i mnie wkur***.Nie mam zamiaru z nim nigdzie łazić ani ochoty go oglądać...

579

a co zrobil?? yikes pogodzicie sie pewnie, to spotkamy sie w 4 tak za 2-3 tyg, jak Ci przejdzie zlosc hehe
a we dwie pewnie, ale to po moim kolokwium i od razu Ty bedziesz bez antybiotyku i lepiej sie bedziesz czula smile

580

Dobry pomysł...Odezwę sie jak tam z moim grafikiem, a przy okazji może ktoś jeszcze zechce z nami pójść.
Ostatnio mam na niego alergię i lepiej żeby mi nie wchodził w drogę.Poza tym że jest brudasem to jeszcze wczoraj po odkurzaniu zostawił rozwinięty w pokoju odkurzacz do dzisiaj.Jak jemu rano zwróciłam jemu uwagę to stwierdził, że teraz nie jest na to czas...a mimo tego krzatał sie dobre pare minut w poszukiwaniu telefonu...Kur***Trzeba miec naprawde siano w glowie!

581

wrrr tez nie lubie czego takiegi, ale to dlatego, ze jestem zlosnica i nerwuskiem a nie jakas pedantka tongue moze on myslal, ze dzis tez bedzie odkurzal?? lol chyba swoj mozg big_smile
Moj to z kolei rzuca skarpetki smierdzace kolo lozka albo na srodek pokoju!!! yikes ale zwracam mu uwage i wynosi je albo daje je w miejsce "niedostepne" ,bo nie nawidze czegos takiego hmm ogolnie syf robi z talekarzami, garami, nie chce mu sie na dol schodzic i tego myc, to kompletuje kilka dni w pokoju a potem kaze mi to zmywac, gdzie zarelko zaschnelo  i talerza nie idzie wyczyscic hmm

582

Mój jest strasznym brudasem i już całkowicie mnie wnerwił.Urzadzę mu piekło to może dotrze do tego małego mózgu!!!
Skarpetki też lądują w różnych miejscach, ale już się bardziej pilnuje.Musi być krzyk aby czegoś sie nauczył...

583

dokladnie, u mnie tez krzyk, bo jakbys nic nie zareagowala, to on by mysal, ze tak ma byc i dalej by tal robil:/ sama nie jestem Bog wie, jakim czyscioszkiem, no ale ludzie, jakis porzadek musi byc, bo by cala chaupa latala w jego obsranych gaciach i smierdzacych, zakurzonych z roboty skarpetkach hmm a talerze, to musialaby wymieniac co tydzien - cale komplety lol

584

Dobrze powiedziane big_smile
Wszyscy faceci tacy sami!!!!Brudasy pieprzone!
...i jeszcze 'o co ci chodzi', a mnie bierze obrzydzenie jak na niego patrzę!

585

nienawidze tego pytania hmm a pada ono przykazdej klotni, a nawet i czesciej hmm nie wiem, zy to tak trudno ruszyc mozgownica, ale co, kochamy ich i tak za to lol slepa milosc lol

Posty [ 521 do 585 z 850 ]

Strony Poprzednia 1 7 8 9 10 11 14 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024