Littlething wysłałam do ciebie e-mail, więc mozesz wysłac do mnie zdjęcie ![]()
Udało sie namówić Mikę na spotkanie dziś, więc jeśli chciałabyś dołączyć to umówione jesteśmy na 16.00 ![]()
No wlasnie
a ja zdjecia jeszcze nie mam Twojego, ale to wszystko jest do zrobienia
jak Ci pasuje dzisiaj sie spotkac, to daj znac:)
Anna, w ogole jaka ja przygode mialam wczoraj z moim telefonem! az do sieci plusa musalam pojsc i stac ponad godz w kolejce i placic 20zł za uratowanie mojej karty
i ciesz Ty sie kobieto, ze nie kasuje sms, bo gdsybym to zrobila to nie mialabym Twojego nr i nawet nie mialabym jak sie wczoraj z Toba skontaktowac
na szczescie jestem inteligentna i sms nie kasuje, wiec Twije nr wyczlapalam gdzies na 200 miejscu odebranych sms
i chwala Bogu, ze sms sa zaoisane w tel a nie na karcie ![]()
Mika widze że ze sprzetem masz takie przygody jak ja!Moje słynne zablokowanie komputera ![]()
Mam nadziję że moja imienniczka wejdzie na forum i uda nam się w trójke umówic ![]()
![]()
We Wrocławiu, przy ul. Wyszyńskiego 66A (od podwórka) czynny pon-pt g. 14-18
i 68 (od ulicy) czynny pon.-pt. godz. 12-18 jest sklep dobroczynny,
mozna tam kupić rózne rzeczy b. tanio (ubrania dla dorosłych i dla dzieci,
buty, torebki, biżuteria, obrusy, pościel, zabawki, sprzęt agd, meble, książki, zastawa stolowa)
oraz oddać uzywane (nowe też) ale nie zużyte (czyste, działające)
dojazd autobusy: 128, A, N, tramwaje: 9,11,17 do skrzyżowania
ulic Sienkiewicza i Wyszyńskiego, przystanek nosi nazwę: Ogród Botaniczny
wiecej danych na pomagacz.org
Iryska dzieki za informację....
Laseczki robi sie coraz cieplej, wiec może teraz uda nam się spotkać.
Czy jest ktoś chętny?
Ja chyba nie musze mowic, ze jestem chetna
Anna, badz co badz pewnie i tak spotkamy sie we dwie
![]()
![]()
dzień dobry,
zaprazam do biblioteki publicznej przy ul. Roosevelta 22
można tam nie tylko wypożyczyć ksiązki ale i kupić
je bardzo TANIO oraz obejrzeć wystawę kolaży o książkach i czytaniu
(23. kwietnia "Światowy Dzień Ksiązki i Praw Autorskich")
czynne pon.,wt.,czw.,pt. w godz.10-18, śr. godz. 10-16
dojazd tramwajami 0,1, 6, 11, 23 do skrzyżowania
ulic Jedności Narodowej/Nowowiejska/Slowiańska.
Widzę że tu pusto i nikt nie ma ochoty się spotkać.
Mika ja z tobą baaaardzo chętnie ![]()
Niestety robia nas w ciula
A ja z Toba tez baaaardzo chetnie sie spotkam
musimy zgadac sie z tym ginekologiem, bo czas najwyzszy hehe tylko ze on tam chyba w czwasrtki przyjmuje tylko ![]()
U mnie w czwartki to dupa, bo ja pracuję wszystkie w kwietniu...tylko jutro mam wolne.
No u mnie czwartki tez odpadaja raczej, bo zajecia mam
trzeba jakos na maj sie zgadac, moze wtedy bedzie przyjmowal tez w inne dni, a jak nie to sie na czwartek zapisze ![]()
Kiepsko z tym...no zobaczymy jak to będzie wygladalo w maju ![]()
musimy zgadac sie z tym ginekologiem
a to nie miało być tylko babskie spotkanie? ![]()
![]()
No jestes...a juz sie martwiłam ![]()
secret, mialo byc, mialo
ale miejsce dla facetow zawsze sie znajdzie, zwlaszcza takich mlodych i przystojnych
i gadaj mi tutaj, gdzies byla jak Cie nie bylo?
i czemu nas olalas?? ![]()
![]()
no właśnie tłumacz się ![]()
Ja czekam na Twoja fotkę.
538 2012-04-11 18:51:57 Ostatnio edytowany przez Secret_me (2012-04-11 18:52:27)
Ehhh.. Wcale was nie olałam
u mnie masakra - tyle pracy, że nie wiem w co ręce włożyć, do tego jeszcze kilka wyjazdów i takie tam ![]()
oo widze nowa koleżanka Littlething i od razu też chętna na spotkanko
SUPER !!!
A ci tam u Was? poza przystojnym doktorkiem hihi
AnnAnnA ja na zdjęciach wychodze okropnie, fuuujj sama się nieraz nie poznaję ![]()
Masz szczescie, ze sie chociaz troche usprawiedliwilas
nie no, rozumiem to, ze masz duzo pracy, bo sama jak siedze w robocie i przychodze z niej to nawet nie wiem, jak sie nazywam, wiec nie mam sily odpalac lapka, to nadrabiam na drugi dzien
ale mam nadzieje, ze w koncu znajdziesz dla nas czas!! cieplo idzie, wiosna jest, duzo zieleni, piekne niebo to i piwko by sie zdaly
a my z Anna czujemy sie juz samotne na tych spotkaniach i brakuje nam trzeciej osobie, a najlepiej to i czwartek i piatek i setnej
choc w swoim towarzuystwie tez sie nie nudzimy ![]()
Secret_me pozwól że ja to ocenię...
też jestem z Wrocławia, od kilku lat właściwie.. i od tych kilku lat chyba nie poznałam nikogo, kto miałby ochotę wyskoczyć na dobrą kawę czy herbatę.
chciałam się przywitać, po prostu:)
lilakaffee ja i Mika też nie pochodzimy z Wrocławia. Mieszkamy tu od paru lat.Miło że wpadłaś się przywitać, bo my bardzo chętnie na jakąś kawkę lub herbatkę ![]()
jestem trochę na zakręcie. odsunęłam się od ludzi, wiem, że ze swojej winy, i choć mam kochanego męża to ostatnio prawie nigdzie nie wychodziłam. czy to takie czasy, że jakoś nikt nie może znaleźć na nic czasu?
miło Cię poznać Ann:)
To niestety takie czasy...pogoń za pieniędzmi!Mi też wiecznie brakuje czasu, a jak się zastanowie to mam pełno wolnego od pracy, więc ten czas dla siebie powinnam mieć.Zawsze coś trzeba zrobić!
Mam nadzieję, że wyjdziesz z dołka i będziesz miała ochotę się spotkać ![]()
No moze w koncu ktoras bedzie chetna na spotkanie oprocz Anny
Mi tez bym sie przydalo spotkanie, zeby wyjsc z dolka ehh
Gardzisz moim towarzystwem ![]()
Troche się wtrącę do tematu. Nie jestem wprawdzie z Wrocławia ale będę tu mieszkać przez pewien czas i jestem w trakcie urządzania mieszkania, w związku z tym poszukuję jakiejś sprawdzonej ekipy remontowej (wiadomo jak to jest z tymi budowlańcami , już jedną pogoniłam za pijaństwo
oraz dobrego salonu w którym zakupię drzwi wejściowe z montażem ( odwiedziłam już kilka ale wybór mają marny, każą mi katalogi oglądać a ja chcę sobie obejrzeć na żywo
. Resztę spraw mam już właściwie załatwione ale ostatnio mam problem z tymi dwoma kwestiami, więc jak znacie się na tym to możecie cuś mi poradzić ![]()
Agnes w tej kwesti nie pomogę.Ja wynajmuję mieszkanie, więc nie jestem w temacie remontów.
Miło że wpadłaś ![]()
w związku z tym poszukuję jakiejś sprawdzonej ekipy remontowej (wiadomo jak to jest z tymi budowlańcami , już jedną pogoniłam za pijaństwo
oraz dobrego salonu w którym zakupię drzwi wejściowe z montażem ( odwiedziłam już kilka ale wybór mają marny, każą mi katalogi oglądać a ja chcę sobie obejrzeć na żywo
. Resztę spraw mam już właściwie załatwione ale ostatnio mam problem z tymi dwoma kwestiami, więc jak znacie się na tym to możecie cuś mi poradzić
Z ekipą remontową Ci nie pomogę - sama nie jestem z Wro, tylko z Długołęki mamy tu dobrych budowlańców ale pewnie cię to nie interesuje. Za to z drugą sprawą mogę Ci pomóc, kiedyś drzwi zamawialiśmy w salonie we Wrocławiu na ul zielonogórskiej, niestety nie pamiętam nazwy ani dokładnego adresu. Mają bardzo duży wybór, cenowo też ok - możesz sobie ich sprawdzić. Wrocław to piękne miasto ale szczerze mówiąc dla mnie za duże w każdym razie pozdrawiam Wrocławianki :*
Witaj brzoskwinia!Ja jakis czas temu często bywałam w Długołęce ![]()
Jesli chodzi o budowlancow, to moj chlopak z bratem sami robia remont domu, sami sie wszystkkego uczyli i jestesmy zadowoleni, bo duuuuzo kasy zaoszczedzilismy
robli wszystko po budowanie scian, po jakies tynki, równanie podlog i scian., kafelki, panele, tylko nie elektryka i hydraulika, wiadomo
chociaz gnazdka tez sami podlaczali i kable stawiali
No ale my mamy jeszcze remont w domu jednego pietra ![]()
Ciezko znalezc dobrych budowlancow, bo tak jak piszesz, pijanstwo to w tym fachu jest podstawa, no ale moze trafisz na kogos
my mamy o tyle dobrze, ze wlasnie oni to robia i nie musimy nikogo wynajmowac.
@Brzoskwinia; o tą firmę ci chodzi: http://www.drzwi.pl/mapa-dojazdu.html ???
@Mika09; daj namiary na feceta i brata może by mi mieszkanie wyremontowali ? ![]()
Witaj brzoskwinia!Ja jakis czas temu często bywałam w Długołęce
Co robiłaś w moim pięknym mieście ? ![]()
@Brzoskwinia; o tą firmę ci chodzi: http://www.drzwi.pl/mapa-dojazdu.html ???
Tak, o tą firmę mi chodziło.
Mam tam koleżankę i swojego czasu często ja odwiedzałam ![]()
Całego miasteczka nie znam ![]()
Anna, widzialam w innym watku, ze secret_me jest w ciazy!!!
ale super, a do nas to juz sie nie odezwala hehe teraz to juz na bank z nami nie wyskoczy na piwko, ale soczku moze sie napic ![]()
To teraz kolej na Ciebie, bo ja to nie mam co liczyc ![]()
Jaka narazie to żadnych oznak
U mnie może być tak że nawet nie będę wiedziała kiedy urodzę ![]()
Secret jest w ciąży?Szkoda że do nas nie zagląda.
W takim razie pewnie znowu pójdziemy tylko dwie ![]()
Hej dziewczyny! oo i kolejna nowa koleżanka wrocławianka lilakaffee ![]()
Co mnie tu obgadujecie?
Człowieka chwilę nie ma a tu już go obgadują
No i własnie - dzidziusia będe mieć, na razie mam fasolkę hehe
Czyli zero piwka, tylko soczek
Tak się przejęłam rolą, że nawet zrezygnowałam zupełnie z kawy i herbaty ![]()
Secret, zazdroszcze Ci kobieto!!! ![]()
Anna, wez bo to bedzie jak w telenoweli jakiejs typu "moda na sukces", jak nie bedziesz wiedziala, ze jestes w ciazy i dowiesz sie dopiero o tym przy porodzie, bo takie rzeczy to tylko w tym filmie moga sie zdarzyc ![]()
A dzis okres mialam dostac, poki co nie ma, ale franca pewnie przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie ![]()
Secret tutaj sie nic nie ukryje ![]()
Z całego serca gratuluję
U mnie jeszcze nie ma fasolki...i nie mogę się doczekać
Nie ma sprawy, może być soczek.
Mika ja jestem tak zakręcona,że mogę nie zauważyć.Poza tym nie mam czasu na zastanowienie się co to za objawy, więc może być Wrocławska 'szansa na sukces' ![]()
Anna, wystarczy, ze masz objawy na okres, to juz sa jakby objawy ciazy, wiec latwo sie pomylic ![]()
I Ty sie doczekasz dziecka i obym i ja sie go doczekala ![]()
Może nawet w tym samym czasie ![]()
fajnie by bylo
ale c\zuje, ze Ty pierwsza zajdziesz, ale pamietaj ze obie jestesmy umowione na 2013 rok hehe mi sie okres juz 4 dzien spoznia i wkurza mnie to, ze wszystko mi sie przestawia i nigdy nie wiem kiedy ciote dostane ![]()
Tak to napewno będzie 2013 rok ![]()
Dopadnij dziś swojego i zobaczysz że dostaniesz.U mnie się tak zawsze wywołuje i nawet czasem mam wcześniej niż powinnam. ![]()
juz go wczoraj dopadlam i chyba wolal, bo dosc mocno boli mnie brzuch
czyli jutro przyjdzie ciotka, albo i dzisiaj jeszcze ![]()
Secret, to my z Anna chyba jeszcze w tym roku zostabiemy netciociami?? ![]()
Bo ostatni na spotkaniu obliczylysmy, ze kwiecien jest ostatnim miesiacem, w ktorym kobieta moze zajsc w ciaze, by urodzic dzidzie w tym roku
albo z nas takie matemtyczki ![]()
W kwietniu...to już tylko wcześniaki.Dla nas już za późno Mika aby jeszcze urodzić w tym roku.
Secret nadal nie zagląda.A który to u niej miesiąc?Jak dobrze pójdzie to jeszcze w trójkę będziemy na spacery z wózkami chodzić ![]()
No to idzie ciotka do ciebie ![]()
No idzie idzie pewnie, choc juz brzuch przestal bolec, ale ona nie odpusci, przyjdzie franca ![]()
Moj znow zaczal krecic z tym dzieckiem i raczej w tym roku nie zaczniemy sie starac i jesli zachce mu sie to MOŻE w przyszlym roku, bo on nie potrzebuje miec dziecka
kur** załamałam sie.
Tylko tak mówi, ale po remoncie...nie wypuscisz go ![]()
Nic się na martw-my mamy swoje sposoby ;)Napewno go przekonasz ![]()
Ja dzzisiaj się nawet poopalałam-nic nie widać ![]()
Zaraz lecę do koleżanki...
ehhh dziewczyny.. rzadko tu zaglądam, bo większość czasu leżę i śpię
i cały czas mdłości bleeehhhh... ;P ;P
Secret takie sa uroki ![]()
secreet, a termin na kiedy masz?:) do pracy chodzic czy masz zwolnienie? niestety midlosci/wymioty czesto towarzysza na poczatku, ale i tak z Anna Ci zazdrosicmy
długo sie starałas? ![]()
571 2012-05-01 12:44:42 Ostatnio edytowany przez Secret_me (2012-05-01 12:45:13)
Termin na grudzień, więc święta będą już z maleństwem
Do pracy chodzę, chociaż niektóre dni wolałabym przeleżeć w domu
Dzidziuś wyszedł od razu, postanowiliśmy że po prostu chcemy i udało się, ja nawet nie wiem ile dni trwa mój cykl bo zawsze brałam tabletki i się tym w ogóle nie przejmowałam, już nie mówiąc o tym jak się oblicza dzień owulacji
![]()
secret, to tylko pozazdrosic, jak udalo sie za 1 razem
ehh mi sie marzy tez dzidzia, ale poczekam sobie
najwazniejsze bys sie nie przemeczala, bo dzidzia to odczuje:) ciekawe jaka plec bedzie ![]()
Secret jeszcze trochę i zapomnisz o mdłościach.
Jak długi weekend?
Nikt nie ma propozycji spotkania?!
Ja chwilowo odpadam, bo jestem na antybiotyku, a głupio tak o suchym pyszczku ![]()
Anna, rozlozylo Cie??
biedactwo :*
Ja mam czas jak zwykle haha ale to trzeba sie na konrektny termin umowic, ja poki co zadnych takich planow nie mam na najblizszy czas, ale czwartki odpadajam bo wiadomo uczelnia ![]()
To nie grypka tylko przez tego zeba jestem na antybiotyku.
Ja mam w przyszłym tyg trzy dni wolnego, ale jak narazie się nie umawiam,bo niewiem co z moim zębolem.
No ja mam kolokwium w czwartek, ale wieczorkiem moglabym gdzies pojsc
nawet ostatnio moj facet gadal, zebym dzownila do Ciebie, bo wyszedlby gdzies i zebys wziela mezusia ze soba
ale w pracy bylas pewnie, to nie dzownilam ![]()
To wspolczuje z tym zebem
daj znac, jak cos sie poprawi i bedziesz chciala sie spotkac ![]()
Ja do przyszłego tygodnia na antybiotyku, więc odpada.Możemy się spotkać, ale tylko dwie,bo mój maż sobie zdrowo nagdabił i mnie wkur***.Nie mam zamiaru z nim nigdzie łazić ani ochoty go oglądać...
a co zrobil??
pogodzicie sie pewnie, to spotkamy sie w 4 tak za 2-3 tyg, jak Ci przejdzie zlosc hehe
a we dwie pewnie, ale to po moim kolokwium i od razu Ty bedziesz bez antybiotyku i lepiej sie bedziesz czula ![]()
Dobry pomysł...Odezwę sie jak tam z moim grafikiem, a przy okazji może ktoś jeszcze zechce z nami pójść.
Ostatnio mam na niego alergię i lepiej żeby mi nie wchodził w drogę.Poza tym że jest brudasem to jeszcze wczoraj po odkurzaniu zostawił rozwinięty w pokoju odkurzacz do dzisiaj.Jak jemu rano zwróciłam jemu uwagę to stwierdził, że teraz nie jest na to czas...a mimo tego krzatał sie dobre pare minut w poszukiwaniu telefonu...Kur***Trzeba miec naprawde siano w glowie!
wrrr tez nie lubie czego takiegi, ale to dlatego, ze jestem zlosnica i nerwuskiem a nie jakas pedantka
moze on myslal, ze dzis tez bedzie odkurzal??
chyba swoj mozg ![]()
Moj to z kolei rzuca skarpetki smierdzace kolo lozka albo na srodek pokoju!!!
ale zwracam mu uwage i wynosi je albo daje je w miejsce "niedostepne" ,bo nie nawidze czegos takiego
ogolnie syf robi z talekarzami, garami, nie chce mu sie na dol schodzic i tego myc, to kompletuje kilka dni w pokoju a potem kaze mi to zmywac, gdzie zarelko zaschnelo i talerza nie idzie wyczyscic ![]()
Mój jest strasznym brudasem i już całkowicie mnie wnerwił.Urzadzę mu piekło to może dotrze do tego małego mózgu!!!
Skarpetki też lądują w różnych miejscach, ale już się bardziej pilnuje.Musi być krzyk aby czegoś sie nauczył...
dokladnie, u mnie tez krzyk, bo jakbys nic nie zareagowala, to on by mysal, ze tak ma byc i dalej by tal robil:/ sama nie jestem Bog wie, jakim czyscioszkiem, no ale ludzie, jakis porzadek musi byc, bo by cala chaupa latala w jego obsranych gaciach i smierdzacych, zakurzonych z roboty skarpetkach
a talerze, to musialaby wymieniac co tydzien - cale komplety ![]()
Dobrze powiedziane ![]()
Wszyscy faceci tacy sami!!!!Brudasy pieprzone!
...i jeszcze 'o co ci chodzi', a mnie bierze obrzydzenie jak na niego patrzę!
nienawidze tego pytania
a pada ono przykazdej klotni, a nawet i czesciej
nie wiem, zy to tak trudno ruszyc mozgownica, ale co, kochamy ich i tak za to
slepa milosc ![]()