Cześć wszystkim. Jestem Magda, mam 25 lat i mieszkam w Warszawie od urodzenia. Pracuję jako opiekunka pływalni (taka szefowa:) na woli, ale na razie wszystko zamknięte i siedzę w domu całymi dniami i staram się nie zapchać czipsami Nie wykluczam poznania kogoś ciekawego, ale nie nastawiam się jakoś specjalnie, oraz nie mam jakichś wymagań czy oczekiwań tutaj. Po prostu jestem i ''paczę'' Cierpię na problem małych ludzi, jako że mierzę całe porywające 148cm wzrostu i ratuję się platformami, obcasami gdy tylko mogę. To tyle z moich wad, reszta to same zalety Przez dłuższy czas byłam jedynie baczną czytelniczką tego forum, ale postanowiłam wyjść z cienia i założyłam konto, ponieważ mam zbyt wiele pytań na które świat musi odpowiedzieć Pomimo, że można znaleźć tu odpowiedzi chyba na wszystko co mnie nurtuje, to wciąż chciałabym, aby dyskusja była dla mnie bardziej osobista i spersonalizowana. Jako, że jestem singielką już od dłuższego czasu, jestem aktywna seksualnie i miejsce to traktuję jak moje centrum wsparcia duchowego, czy kompedium wiedzy opartej na doświadczeniach innych ludzi. Nie wiem co tu dalej pisać. Daję jedynie o sobie znać. Pozdrawiam wszystkich
Hej, też mam kompleksy,jestem niska,chociaż mój wzrost teraz już mi nie przeszkadza tak jak kiedyś bo tak jak Ty staram się zakładać buty na obcasie, koturny,żeby podnieść swój wzrost,bardzo się dobrze w nich czuję i nie czuję już teraz gdy mam zwykłe buty a buty na obcasie.Pozdrawiam.
Hej
Cześć Magda, od dłuższego czasu Cię czytam i szukam możliwości skontaktowania się z Tobą .
Autorka wątku ostatni swój post napisała... ponad rok temu.
Cześć Magda, od dłuższego czasu Cię czytam i szukam możliwości skontaktowania się z Tobą .
Jedź na Wolę i szukaj. Ostrzegam, to dość spora dzielnica.
Ale wątek na czasie i może okazać się bardzo pomocny.
Cześć Magda, przeczytałam Twoją książkę.