Z terminów Ani mi pasuje: 13, 17, 18, 20 . W sumie wolałabym w tygodniu, ale po godz 16 tej bo pracuję ![]()
Ja się podpisuję pod weekendem - najchętniej sobota 17.03 wtedy będę mogła sobie poorganizować, ewentualnie jeszcze 21 środa po 15.30 jakby coś ale chyba weekend lepszejszy ![]()
No to mi pasuje poki co 17, 18, 19, 20 i ogolnie wiekszosc dni poza czwartkami i tym piatkiem
ale to tak wstepnie, bo nie wiem, jak bedzie z praca, jaki grafik, kiedy bede miec praktyki itp ale poki co zapisuje sie na przyszly weekend
i widze, ze wszystkim pasuje, wiec czemu nie?
Anna, ja tez mam takie wrazenie
nadajemy na tej samej fali i mam nadzieje, ze kobietki do nas dolacza ![]()
Jeśli 17.03 to jak wspomniałam wyżej ja będe musiała spadać tak ok 16.00, ale najwyżej Wy sobie zostaniecie...
To co wstępnie 17?Godzina,np.13.00?Pod pręgierzem(Mika już nawet wie co to,hihihi)?
460 2012-03-07 13:14:53 Ostatnio edytowany przez Secret_me (2012-03-07 13:20:21)
a nie wolicie 13go lub 20go
bo ja co do weekendów to nie moge obiecać na 100 %..
w sumie przyszedł mi jeszcze jedem pomysł do głowy: może pójdziemy razem na fitness, siłownię, tańce.. Chodzicie czasem? Macie kartę benefit? ![]()
Bedzie przyjemne z pożytecznym ![]()
13 mnie jeszcze nie ma a 20 nie mogę jak już to 21 po 15.30 ![]()
Kartę benefit ma mój G z racji że w pracy dostał.
Ja sama to na basenik popływać byłabym chętna ![]()
Jak dla mnie termin z w/w bez znaczenia.W zasadzie tez wolałabym dzień tyg...ten 17.03 też może być.
Fitnes itp to dobry pomysł, ale moze dopiero wtedy kiedy sie zapoznamy czyli na np. następnym spotkaniu. Zreszta jak uwazacie, a ja sie dostosuję ![]()
Niestety dostałam dzisiaj telefon, że mam przyjść 17 do pracy.Nasz wstępny termin odpada. Wybierajcie inny ![]()
No to wybieracje
ja mam praktyki od srody przyszlej przez 3 dni, wiec tez odpada u mnie, niedziele raczej tez ![]()
Jesli chodzi o fitness, to ja bardzo chcetnie!!!! ja wlasnie chcialam isc, ale nie sama, z kims, zeby bylo raziej, wiec ja sie pisze na takie rzeczy
byleby za duzo nie bulic za karnet miesieczny, bo taki wlasnie bym chciala ![]()
Ja nie mam za dużego wyboru, bo ze względu na studia i pracę pasują mi jedynie wtorki i czwartki ![]()
Ja na fitness też bardzo chętnie ![]()
To moze poszukamy jakiegos dobrego i w miare taniego klubu i pojdziemy sie zapisac, co Ty na to?:) mi by pasowala silownia, ale jak karnet miesieczny to mozna chyba na wszystko, tak mi sie wydaje ![]()
http://www.gymfight.pl/cennik.html co Ty na to?:) nie jest drogo, to mozna by pojsc, na taki miesieczny karnet
chyba,. ze znasz jakies fajne kluby bo ja sie nie orientuje w tym w ogole, jedynie w necie moge cos znalezc ![]()
a ten wtorek?
Mika: aleś pakernię pokazała
Ja chodzę tam gdzie nie ma facetów i nikt się nie gapi na mój tyłek jak ćwiczę heh
Znam kilka fajnych - do obgadania ![]()
Ania: mi wtorek pasuje, ale po 15 tej godz., ale nie wiem jak reszcie..
Pojawił się u mnie następny dzień wolny-w czwartek 15.03. Moze bardziej reszcie przypasuje???
U mnie czwartek odpada, bo mam praktyki, nawet nie wiem do ktorej
jesli chodzi o jutro, to hmm czemu nie:) ale tutaj dalalabym jeszcze znac, bo Anna wie, ze mam rozpierdziel w domu z powodu remontu i teraz akurat jest okres, gdzie remontujemy nasza gore, wiec chlopak co chwile mnie wola do pomocy, bo jest sam
a na ktora godzine moglibysmy sie jutro umowic, jak cos? moze na 16? tylko tak jak mowie, ja bym dala jeszcze znac Anne najwyzej na telefon, bo nie wiem czy jutro bede na forum, bo rano musze zalatwic pare spraw jeszcze:)
Oj tam, oj tam
jak masz jakies fajne na oku, to zapodaj, bo naprawde chetnie bym sie gdzies zapisala na silownie czy gdzuies ![]()
16 mi pasuje ![]()
pasuje ![]()
Cięzko sie z grać z tym terminem ![]()
Proponujcie jakiś dzień, bo ja się pogubiłam ![]()
A kto jest chętny: Ania, Mika, ja.. Czy tylko my trzy czy jeszcze ktoś, bo chyba miało byĆ nas więcej..?
Może ustalmy coś przyszły tydzień, ustalimy ostateczny termin i wpiszemy sobie w kalendarze?
Propozycja: 22 marzec godz. 16
Ja 22 marca w czwartek mam zajecia, wiec jade na uczelnie, ale nie wiem o ktorej wroce, wiec pod wieczor moglabym sie zobaczyc
ale na pewno nie przed 16, czy nawet 17, bo nie zdarze wrocic z Opola ![]()
477 2012-03-14 23:14:39 Ostatnio edytowany przez AnnAnnA (2012-03-14 23:15:43)
Ja 22 nie mogę, bo jestem w pracy i to do 21.00 ![]()
Propozycja:28,29 lub 30....godzina np. 16.00
Secret przypomnij mi czy ty jesteś z Wrocławia??Czy z okolic?
U mnie 28 i 30 odpada, ale 29 okej. Wrocek.
29 tez by mi pasowal, ale do lekarza jestem zapisana, nie pamuetam tylko na ktora godzine ale to dalabym znac ![]()
No to super mamy termin.
Mika sprawdź tą godzinę ![]()
Secret my chyba jeszcze się nie wymieniałyśmy zdjęciami?
...a w jakiej dzielnicy mieszkasz. Ja na Krzykach.
No wlasnie, nie mamy zdj Twojego
Ja tez na krzykach, okolice krakowskiej
a do lekarza mam na 15 30 kurde
wiec pozno, a jeszcze kolejka pewnie bedzie i zanim wroce do domu, to minie troche bo to na zawalnej jest
to moze ze mna pojedziecie??
podtrzymacie mnie na duchu bo nadzerke bedzie mi robic :]
No nie...to my sie chyba nigdy nie umówimy.Aż na zawalnej!!!
Anna, oj tam, dojedziecie do galerii i pojedziecie ze mna hehe ja bede miala nadzerke robiona, wiec potrzebna bedzie mi otucha i pomoc w razie zemdlenia ![]()
Ja bardzie dygam od ciebie więc ze mnie żadna otucha!!!
Ale dla mnie to bedzie otucha
wiec nie dygaj sie tylko powiedz, ze sie zgadzasz hehe no chyba nie zostawisz kolezanki w potrzebie ![]()
No dobra....Zgadzam się ![]()
O to super
to zgadamy sie jeszcze
a po lekarzu pojdziemy na jakies piwko czy gdzies hehe mam nadzieje, ze kolezanka druga tez sie z nami wybierze:)
Pewnie tak
chociaż dawno jej tutaj nie bylo.W zasadzie to sie nie dziwie, bo była taka piękna pogoda...a ja byłam w pracy ![]()
To może spotkamy się szybciej w galerii i pójdziemy na loda-nie jem slodyczy ale lód za mną ostatnio cały czas chodzi
![]()
Z tym lodem to zobaczymy, bo ja nie jem ich w ogole, bo potem od razu anginka mi wpada
masakra, a ja dalej zrem slodycze
chociaz nie tyle co ostatnio, teraz z 3 cukierki dziennie, to chyba nie az tak duzo? ![]()
![]()
To zamiast lodzika pójdziemy na soczek...to sie jeszcze dogadamy!
Ja schudłam już kilogram-zostały mi jeszcze 2.Muszę ograniczyć normalne jedzenie,bo rzuciłam słodycze, ale wpier... 2x więcej żarcia.Taka własnie moja dieta
![]()
Trzy cukierki to jak nic, bo ja potrafiłam workami jeść....:)
Ale kg schudlas odstawiajac same slodycze?
a jedzenie normalnie jesz, z niczego nie zrezygnowalas jeszcze? ja to bym schudla dopiero jakbym sie za diete wziela
bo takie cukiereczki, to tez kcal
Na soczek chetnie pojde, bo od piwa tez brzuch puchnie
A Ty chodz ze mna do tego gina tylko uwazaj, bo jak zobaczysz tego mega przystojnego, mlodziurkiego ginekologa, to jeszcze zamiast mnie na fotel bedziesz chciala mu skoczyc
![]()
492 2012-03-19 11:46:25 Ostatnio edytowany przez AnnAnnA (2012-03-19 11:47:15)
Nie zachęcaj mnie, bo ja tez się do niego zapiszę
Tak serio to taka opcja jest, bo szukam dobrego gina i kto wie może bedziemy razem jeździć...Wolałabym do babki, ale skoro on taki przystojny
![]()
Nic nie stoi na przeszkodzie aby wypić soczek i piwko...ja jestem otwarta na propozycje ![]()
aha i z niczego nie zrezygnowałam-jem za dwoje!
Piwko odpada, chcesz miec znow kg to przodu?? ![]()
No nie to ze przystojny, to fajny, zawsze odpowie na pytanie, jak widzi, ze sie stresujesz, to Cie po nozce poglascze, pyta sie czy boli
takze ja do niego bede zawsze chodzila, no ale kolejki sa dlugie troszke. On przyjmuje w trzech przydodniach z tego co wiem - na podwalu, na nowym dworze i na tej zawalnej kolo leclerka i tam na zawalnej sa najmniejsze kolejki i czeka sie nawet 2 dni niekiedy ale on glownie w czwartki przyjmuje i rzadko tam jest... a tak to kolejki ponad miesiecznie sa do niego ![]()
A jak on się nazywa to sprawdzę opinie o nim...
Żołnierczyk
opinie ma dobre, a facet mi go polecil, bo zona jego kolegi chodzi do niego. Ja mialam problemy i akurat poszukiwalam ginekologa, trafilam na niego i nie zaluje:)
Dobra zaraz sprawdzę...
i jak? dobre ma opinie?
sama teraz czytalam to widze, ze pododawali, ze na gubinskiej i na kamienskiego przyjmuje, bo wczensiej tylko podwale bylo napisane:) dobrze wiedziec, ze na kamienskiego przyjmuje, to jak cos tam bede jezdzila haha
Opinie są rózne(jak to zwykle bywa), ale w większości dobre...Jutro idę do swojej, z której nie do końca jestem zadowolona...Jak z toba pojadę to się chyba do niego umówię...Zobaczę jeszcze co mi powie moja pani doktor.
Spoko:) ja lazilam do kilku do ginow, ale z tego jestem najbardziej zadowolona, glownie z tego powodu, ze jest bardzo sypmatyczny, nie krzyczy, odpowie na kazde pytanie i interesuje sie pacjentka, to widac na km juz. A do innych co chodzilam, to laske zrobili, ze przyjeli albo byli ok, a leczyc nie potrafili.
Spoko:) to laske zrobili
to mnie rozwaliło:)
a wiesz, ze nawet nie zauwazylam
pisze bez tych "ę", "ł" i tak mi wyszlo, ze laske zrobili
a czemu nie? ![]()
hihihi Taki lekarz to skarb-faceci powinni być zadowoleni
![]()
Mika jakbyś mogła mi podac nr telefonu do tego Żołnierczyka...spróbuję się umówić na 29-03.Przemyslałam sprawe i rezygnuje z tej mojej, bo ja mam wrażenie że ona nie wie co mówi.
713293231 - nr do recepcji do tego medicora na zawalnej ![]()
Sprobuj sie umowic, powiedz ze sprawa pilna
tylko bedziesz musiala dlugo czekac, bo one sie przelaczaja nawzajem te babki ![]()
Nie bylo polożnej i jedyne co mogła zrobić to wcisnąc mnie w wolny termin czyli dopiero na 05-04...Jak bede miała jutro czas to zadzwonie i spróbuję to umówić na wczesniejszy termin.Poza tym przypomnialo mi się, że 05-04 będę miała @... ![]()
No, ja 29 tez powinnam miec miesiaczke
tzn powinnas dostac 24, ale znzjac zycie przesunie mi sie i bede miec tego 29 wiec bede musiala dzownic i przesuwac i znow sie odwlecze ![]()
Dzis wsadze se ta pierwsza globulke, kur**, jak rakiety wygladaja
jak mi te soki z niej wyplyna, to chyba majtek mi nie starczy by to pomiescic
musze w pampersy zainwestowac albo podpaski poporodowe
ale zeby chociaz to cos dalo i bym sie wyleczyla z tej durnowatej infekcji, bo naprawde sie zalamie
juz 2 razy byla przekladala ta nadzerka!!
To jak bedziesz przesuwac to ustalimy sobie jeden termin ![]()
Skoro to takie wielkie globulki to może przy okazji mają dac jakąś przyjemność
![]()
Anna, licze na to, ze dadza przyjemnosc, bo tylko w nich pokladam nadzieje
jestem 1.5 tyg po ostatnim seksie i jak powiedzialam dzisiaj facetowi, zeprzed nami jeszcze z 2 tyg celibatu to powiedzial "tylkoe tyle?"
kur** jak mozna uwielbiac taka susze?
jakbym sie sama umiala zadowalac, to bym sie ani chwili nie wahala i bym uzyla magicznej mocy, a raczej magicznych palcow, ale chyba mam za cienkie
moze zaloze rekawiczki ogrodowe, bedzie lepsze tarcie
![]()
Dam ci znac czy ta ciote dostane w terminie czy nie i jak cos bedziemy umawiac sie razem ![]()
Jeśli nie tym razem to nastepne wizyty może uda nam się wspólnie umówić...
Moja koleżanka z pracy jak ostatnio poszła do gina prywatnie i pokazała rachunek mezowi to on na to:"Boże ile nas ta twoja pipa kosztuje"!
![]()
No za ktoryms razem na pewno uda sie razem pojsc ![]()
O masz, rachunek za pipe
rzeczywiscie drozszy rachunek niz za prad
dlatego zazwyczaj ludzie kochaja sie po ciemku ![]()
Pewnie tak ![]()
hahah, widzę że niezłym humorkiem tu dajecie ![]()
witam, też wrocławianka. jakby co, chętna na jakąś kawkę czy piwko nawet dziś! jeszcze nie przebrnęłam reszty postów wstecz, ale liczę na jakąś grupkę, z którą możliwy będzie jakiś wypad od czasu do czasu ![]()
Pozdrówka!
Littlething, witamy wsrod zywych!!!
Napisz cos o sobie, wiek, zainteresowania, czym sie zajmujesz, nr buta, biustonosza no i konta najwazniejsze
Nie no, taki maly zarcik na poczatek oczywiscie hehe ![]()
Ale przedstawic sie mozesz ![]()
Hm jesli chodzi o spotkanie, to my z Anna idziemy jutro na kolejne zreszta spotkanko, moze wybierzesz sie z nami?:) tylko najpierw Anna idzie ze mna do ginekologa potrzymac mnie za raczke hehe no ale potem mozemy pobalowac
A i z jakiej dzielnicy jestes Wroclawia? ![]()
Ja mam pytania jw.. ![]()
Mika jutro cie niestety za raczke nie potrzymam, ale jak sie zobaczymy to obiecuje złapac za kolanko ![]()
Jutro bede wolna ok 18.00, a moze spotakmy sie w piatek?
jeśli chodzi o piątek, to ja jestem jak najbardziej za! ![]()
Też jestem Anną xD
uwwwielbiam jeździć rowerem, możemy skorzystać z tych miejskich, są nawet ok!
jeździć konno (tak wiem, skojarzenia ;D)
mam 24 lata i jestem w tej chwili z okolicy fat, ale przyjechać do centrum żaden problem! wyprowadziłam się od chłopaka, więc na razie jestem w zawieszeniu i szukam czegoś od września. na razie mieszkam u sis mej drogiej kochanej.
No to swietnie...ja w twoich okolicach mam koleżankę.
Poczekamy co Mika powie na piatek?Ewentualnie jutro tak troche póxniej...ja najwyzej do Was dojade ![]()
Jesli chcesz wymienimy się zdjeciami aby się znaleźć jak sie spotkamy
O to masz tyle lat co ja
ale i tak pewnie nie wyglsdasz tak mlodo jak ja, ahh goraca 17
dawali mi nawet 13 lat
No no no jazda konno...mmm
dobra, mialo byc bez skojarzen ![]()
A gdzie jest fat? bo ja nie wiem
ja jestem z okolic traugutta, a Anna z okolic Halera, tak??
cos kolo sobieskiego czy domanskiego, nie wiem jak sie on zwal, ale koncowka "skiego"
autbusem D sie jedzie ![]()
Mi dziewczynki piatek odpada, bo do domu musze jechac, ale jutro jak najabrdziej jestem za po tym lekarzu ![]()
To dam ci znac tak szybko jak tylko wyjdę z tyry!!!!
mnie nadal piątek pasuje. dziś nie bardzo bo muszę coś ważnego załatwić i jak się uda, to oblewamy to z kolegami ![]()
zatem piątek albo niedziela, no chyba że przyszły tydzień ;D
co do zdjęć, to jak najbardziej możemy się powymieniać ![]()
No to a jutro jak chcesz to umow sie z Anna
bo ja musze jechac do domku na caly dzien, ale w przyszlym tyg jak najabrdziej tylko czekam na grafik na kwiecien i mozemy sie umawiac:)