Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się ! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !

Strony Poprzednia 1 6 7 8 9 10 14 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 456 do 520 z 850 ]

456

Odp: Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !

Z terminów Ani mi pasuje: 13, 17, 18, 20 . W sumie wolałabym w tygodniu, ale po godz 16 tej bo pracuję smile

Zobacz podobne tematy :

457

Ja się podpisuję pod weekendem - najchętniej sobota 17.03 wtedy będę mogła sobie poorganizować, ewentualnie jeszcze 21 środa po 15.30 jakby coś ale chyba weekend lepszejszy wink

458

No to mi pasuje poki co 17, 18, 19, 20 i ogolnie wiekszosc dni poza czwartkami i tym piatkiem smile ale to tak wstepnie, bo nie wiem, jak bedzie z praca, jaki grafik, kiedy bede miec praktyki itp ale poki co zapisuje sie na przyszly weekend smile i widze, ze wszystkim pasuje, wiec czemu nie? tongue
Anna, ja tez mam takie wrazenie big_smile nadajemy na tej samej fali i mam nadzieje, ze kobietki do nas dolacza tongue

459

Jeśli 17.03 to jak wspomniałam wyżej ja będe musiała spadać tak ok 16.00, ale najwyżej Wy sobie zostaniecie...
To co wstępnie 17?Godzina,np.13.00?Pod pręgierzem(Mika już nawet wie co to,hihihi)?

460 Ostatnio edytowany przez Secret_me (2012-03-07 13:20:21)

a nie wolicie 13go lub 20go smile bo ja co do weekendów to nie moge obiecać na 100 %..

w sumie przyszedł mi jeszcze jedem pomysł do głowy: może pójdziemy razem na fitness, siłownię, tańce.. Chodzicie czasem? Macie kartę benefit? smile

Bedzie przyjemne z pożytecznym tongue

461

13 mnie jeszcze nie ma a 20 nie mogę jak już to 21 po 15.30 wink

Kartę benefit ma mój G z racji że w pracy dostał.

Ja sama to na basenik popływać byłabym chętna wink

462

Jak dla mnie termin z w/w bez znaczenia.W zasadzie tez wolałabym dzień tyg...ten 17.03 też może być.
Fitnes itp to dobry pomysł, ale moze dopiero wtedy kiedy sie zapoznamy czyli na np. następnym spotkaniu. Zreszta jak uwazacie, a ja sie dostosuję wink

463

Niestety dostałam dzisiaj telefon, że mam przyjść 17 do pracy.Nasz wstępny termin odpada. Wybierajcie inny smile

464

No to wybieracje tongue ja mam praktyki od srody przyszlej przez 3 dni, wiec tez odpada u mnie, niedziele raczej tez hmm
Jesli chodzi o fitness, to ja bardzo chcetnie!!!! ja wlasnie chcialam isc, ale nie sama, z kims, zeby bylo raziej, wiec ja sie pisze na takie rzeczy smile byleby za duzo nie bulic za karnet miesieczny, bo taki wlasnie bym chciala smile

465

Ja nie mam za dużego wyboru, bo ze względu na studia i pracę pasują mi jedynie wtorki i czwartki smile

Ja na fitness też bardzo chętnie smile

466

To moze poszukamy jakiegos dobrego i w miare taniego klubu i pojdziemy sie zapisac, co Ty na to?:) mi by pasowala silownia, ale jak karnet miesieczny to mozna chyba na wszystko, tak mi sie wydaje smile

467

http://www.gymfight.pl/cennik.html co Ty na to?:) nie jest drogo, to mozna by pojsc, na taki miesieczny karnet smile chyba,. ze znasz jakies fajne kluby bo ja sie nie orientuje w tym w ogole, jedynie w necie moge cos znalezc hmm

468

a ten wtorek?

469

Mika: aleś pakernię pokazała tongue tongue Ja chodzę tam gdzie nie ma facetów i nikt się nie gapi na mój tyłek jak ćwiczę heh wink Znam kilka fajnych - do obgadania smile
Ania: mi wtorek pasuje, ale po 15 tej godz., ale nie wiem jak reszcie..

470

Pojawił się u mnie następny dzień wolny-w czwartek 15.03. Moze bardziej reszcie przypasuje???

471

U mnie czwartek odpada, bo mam praktyki, nawet nie wiem do ktorej smile jesli chodzi o jutro, to hmm czemu nie:) ale tutaj dalalabym jeszcze znac, bo Anna wie, ze mam rozpierdziel w domu z powodu remontu i teraz akurat jest okres, gdzie remontujemy nasza gore, wiec chlopak co chwile mnie wola do pomocy, bo jest sam hmm a na ktora godzine moglibysmy sie jutro umowic, jak cos? moze na 16? tylko tak jak mowie, ja bym dala jeszcze znac Anne najwyzej na telefon, bo nie wiem czy jutro bede na forum, bo rano musze zalatwic pare spraw jeszcze:)

Oj tam, oj tam big_smile jak masz jakies fajne na oku, to zapodaj, bo naprawde chetnie bym sie gdzies zapisala na silownie czy gdzuies big_smile

472

16 mi pasuje smile

473

pasuje smile

474

Cięzko sie z grać z tym terminem smile
Proponujcie jakiś dzień, bo ja się pogubiłam wink

475

A kto jest chętny: Ania, Mika, ja.. Czy tylko my trzy czy jeszcze ktoś, bo chyba miało byĆ nas więcej..?

Może ustalmy coś przyszły tydzień, ustalimy ostateczny termin i wpiszemy sobie w kalendarze? smile
Propozycja: 22 marzec godz. 16

476

Ja 22 marca w czwartek mam zajecia, wiec jade na uczelnie, ale nie wiem o ktorej wroce, wiec pod wieczor moglabym sie zobaczyc smile ale na pewno nie przed 16, czy nawet 17, bo nie zdarze wrocic z Opola smile

477 Ostatnio edytowany przez AnnAnnA (2012-03-14 23:15:43)

Ja 22 nie mogę, bo jestem w pracy  i to do 21.00 smile
Propozycja:28,29 lub 30....godzina np. 16.00
Secret przypomnij mi czy ty jesteś z Wrocławia??Czy z okolic?

478

U mnie 28 i 30 odpada, ale 29 okej. Wrocek.

479

29 tez by mi pasowal, ale do lekarza jestem zapisana, nie pamuetam tylko na ktora godzine ale to dalabym znac tongue

480

No to super mamy termin.
Mika sprawdź tą godzinę smile
Secret my chyba jeszcze się nie wymieniałyśmy zdjęciami?
...a w jakiej dzielnicy mieszkasz. Ja na Krzykach.

481

No wlasnie, nie mamy zdj Twojego big_smile
Ja tez na krzykach, okolice krakowskiej smile a do lekarza mam na 15 30 kurde hmm wiec pozno, a jeszcze kolejka pewnie bedzie i zanim wroce do domu, to minie troche bo to na zawalnej jest hmm to  moze ze mna pojedziecie?? lol lol podtrzymacie mnie na duchu bo nadzerke bedzie mi robic :]

482

No nie...to my sie chyba nigdy nie umówimy.Aż na zawalnej!!!

483

Anna, oj tam, dojedziecie do galerii i pojedziecie ze mna hehe ja bede miala nadzerke robiona, wiec potrzebna bedzie mi otucha i pomoc w razie zemdlenia tongue

484

Ja bardzie dygam od ciebie więc ze mnie żadna otucha!!!

485

Ale dla mnie to bedzie otucha big_smile wiec nie dygaj sie tylko powiedz, ze sie zgadzasz hehe no chyba nie zostawisz kolezanki w potrzebie tongue

486

No dobra....Zgadzam się smile

487

O to super big_smile big_smile to zgadamy sie jeszcze smile a po lekarzu pojdziemy na jakies piwko czy gdzies hehe mam nadzieje, ze kolezanka druga tez sie z nami wybierze:)

488

Pewnie tak smile chociaż dawno jej tutaj nie bylo.W zasadzie to sie nie dziwie, bo była taka piękna pogoda...a ja byłam w pracy sad
To może spotkamy się szybciej w galerii i pójdziemy na loda-nie jem slodyczy ale lód za mną ostatnio cały czas chodzi lol lol lol

489

Z tym lodem to zobaczymy, bo ja nie jem ich w ogole, bo potem od razu anginka mi wpada tongue masakra, a ja dalej zrem slodycze lol chociaz nie tyle co ostatnio, teraz z 3 cukierki dziennie, to chyba nie az tak duzo? lol

490

lol lol lol lol
To zamiast lodzika pójdziemy na soczek...to sie jeszcze dogadamy!
Ja schudłam już kilogram-zostały mi jeszcze 2.Muszę ograniczyć normalne jedzenie,bo rzuciłam słodycze, ale wpier... 2x więcej żarcia.Taka własnie moja dieta lol lol lol lol
Trzy cukierki to jak nic, bo ja potrafiłam workami jeść....:)

491

Ale kg schudlas odstawiajac same slodycze? yikes yikes a jedzenie normalnie jesz, z niczego nie zrezygnowalas jeszcze? ja to bym schudla dopiero jakbym sie za diete wziela lol bo takie cukiereczki, to tez kcal lol
Na soczek chetnie pojde, bo od piwa tez brzuch puchnie lol
A Ty chodz ze mna do tego gina tylko uwazaj, bo jak zobaczysz tego mega przystojnego, mlodziurkiego ginekologa, to jeszcze zamiast mnie na fotel bedziesz chciala mu skoczyc lol lol lol lol

492 Ostatnio edytowany przez AnnAnnA (2012-03-19 11:47:15)

Nie zachęcaj mnie, bo ja tez się do niego zapiszę wink Tak serio to taka opcja jest, bo szukam dobrego gina i kto wie może bedziemy razem jeździć...Wolałabym do babki, ale skoro on taki przystojny lol lol lol
Nic nie stoi na przeszkodzie aby wypić soczek i piwko...ja jestem otwarta na propozycje lol
aha i z niczego nie zrezygnowałam-jem za dwoje!

493

Piwko odpada, chcesz miec znow kg to przodu?? lol
No nie to ze przystojny, to fajny, zawsze odpowie na pytanie, jak widzi, ze sie stresujesz, to Cie po nozce poglascze, pyta sie czy boli tongue takze ja do niego bede zawsze chodzila, no ale kolejki sa dlugie troszke. On przyjmuje w trzech przydodniach z tego co wiem - na podwalu, na nowym dworze i na tej zawalnej kolo leclerka i tam na zawalnej sa najmniejsze kolejki i czeka sie nawet 2 dni niekiedy ale on glownie  w czwartki przyjmuje i rzadko tam jest... a tak to kolejki ponad miesiecznie sa do niego hmm

494

A jak on się nazywa to sprawdzę opinie o nim...

495

Żołnierczyk smile opinie ma dobre, a facet mi go polecil, bo zona jego kolegi chodzi do niego. Ja mialam problemy i akurat poszukiwalam ginekologa, trafilam na niego i nie zaluje:)

496

Dobra zaraz sprawdzę...

497

i jak? dobre ma opinie? smile sama teraz czytalam to widze, ze pododawali, ze na gubinskiej i na kamienskiego przyjmuje, bo wczensiej tylko podwale bylo napisane:) dobrze wiedziec, ze na kamienskiego przyjmuje, to jak cos tam bede jezdzila haha

498

Opinie są rózne(jak to zwykle bywa), ale w większości dobre...Jutro idę do swojej, z której nie do końca jestem zadowolona...Jak z toba pojadę to się chyba do niego umówię...Zobaczę jeszcze co mi powie moja pani doktor.

499

Spoko:) ja lazilam do kilku do ginow, ale z tego jestem najbardziej zadowolona, glownie z tego powodu, ze jest bardzo sypmatyczny, nie krzyczy, odpowie na kazde pytanie i interesuje sie pacjentka, to widac na km juz. A do innych co chodzilam, to laske zrobili, ze przyjeli albo byli ok, a leczyc nie potrafili.

500

Mika09 napisał/a:

Spoko:)  to laske zrobili

to mnie rozwaliło:)

501

a wiesz, ze nawet nie zauwazylam lol lol pisze bez tych "ę", "ł" i tak mi wyszlo, ze laske zrobili lol a czemu nie? lol

502

hihihi Taki lekarz to skarb-faceci powinni być zadowoleni  lol  lol  lol

503

Mika jakbyś mogła mi podac nr telefonu do tego Żołnierczyka...spróbuję się umówić na 29-03.Przemyslałam sprawe i rezygnuje z tej mojej, bo ja mam wrażenie że ona nie wie co mówi.

504

713293231 - nr do recepcji do tego medicora na zawalnej smile

Sprobuj sie umowic, powiedz ze sprawa pilna big_smile tylko bedziesz musiala dlugo czekac, bo one sie przelaczaja nawzajem te babki hmm

505

Nie bylo polożnej i jedyne co mogła zrobić to wcisnąc mnie w wolny termin czyli dopiero na 05-04...Jak bede miała jutro czas to zadzwonie i spróbuję to umówić na wczesniejszy termin.Poza tym przypomnialo mi się, że 05-04 będę miała @... wink

506

No, ja 29 tez powinnam miec miesiaczke big_smile tzn powinnas dostac 24, ale znzjac zycie przesunie mi sie i bede miec tego 29 wiec bede musiala dzownic i przesuwac i znow sie odwlecze hmm

Dzis wsadze se ta pierwsza globulke, kur**, jak rakiety wygladaja lol lol jak mi te soki z niej wyplyna, to chyba majtek mi nie starczy by to pomiescic lol lol musze w pampersy zainwestowac albo podpaski poporodowe lol lol ale zeby chociaz to cos dalo i bym sie wyleczyla z tej durnowatej infekcji, bo naprawde sie zalamie sad juz 2 razy byla przekladala ta nadzerka!!

507

To jak bedziesz przesuwac to ustalimy sobie jeden termin smile
Skoro to takie wielkie globulki to może przy okazji mają dac jakąś przyjemność lol  lol  lol

508

Anna, licze na to, ze dadza przyjemnosc, bo tylko w nich pokladam nadzieje lol jestem 1.5 tyg po ostatnim seksie i jak powiedzialam dzisiaj facetowi, zeprzed nami jeszcze z 2 tyg celibatu to powiedzial "tylkoe tyle?" lol kur** jak mozna uwielbiac taka susze? big_smile jakbym sie sama umiala zadowalac, to bym sie ani chwili nie wahala i bym uzyla magicznej mocy, a raczej magicznych palcow, ale chyba mam za cienkie lol moze zaloze rekawiczki ogrodowe, bedzie lepsze tarcie lol lol lol

Dam ci znac czy ta ciote dostane w terminie czy nie i jak cos bedziemy umawiac sie razem smile

509

Jeśli nie tym razem to nastepne wizyty może uda nam się wspólnie umówić...
Moja koleżanka z pracy jak ostatnio poszła do gina prywatnie i pokazała rachunek mezowi to on na to:"Boże ile nas ta twoja pipa kosztuje"! lol  lol

510

No za ktoryms razem na pewno uda sie razem pojsc smile

O masz, rachunek za pipe lol lol rzeczywiscie drozszy rachunek niz za prad tongue dlatego zazwyczaj ludzie kochaja sie po ciemku lol

511

Pewnie tak smile

512

hahah, widzę że niezłym humorkiem tu dajecie big_smile

witam, też wrocławianka. jakby co, chętna na jakąś kawkę czy piwko nawet dziś! jeszcze nie przebrnęłam reszty postów wstecz, ale liczę na jakąś grupkę, z którą możliwy będzie jakiś wypad od czasu do czasu wink

Pozdrówka!

513

Littlething, witamy wsrod zywych!!! big_smile
Napisz cos o sobie, wiek, zainteresowania, czym sie zajmujesz, nr buta, biustonosza no i konta najwazniejsze lol
Nie no, taki maly zarcik na poczatek oczywiscie hehe wink
Ale przedstawic sie mozesz tongue

Hm jesli chodzi o spotkanie, to my z Anna idziemy jutro na kolejne zreszta spotkanko, moze wybierzesz sie z nami?:) tylko najpierw Anna idzie ze mna do ginekologa potrzymac mnie za raczke hehe no ale potem mozemy pobalowac smile
A i z jakiej dzielnicy jestes Wroclawia? smile

514

Ja mam pytania jw.. smile
Mika jutro cie niestety za raczke nie potrzymam, ale jak sie zobaczymy to obiecuje złapac za kolanko big_smile
Jutro bede wolna ok 18.00, a moze spotakmy sie w piatek?

515

jeśli chodzi o piątek, to ja jestem jak najbardziej za! tongue
Też jestem Anną xD
uwwwielbiam jeździć rowerem, możemy skorzystać z tych miejskich, są nawet ok!
jeździć konno (tak wiem, skojarzenia ;D)
mam 24 lata i jestem w tej chwili z okolicy fat, ale przyjechać do centrum żaden problem! wyprowadziłam się od chłopaka, więc na razie jestem w zawieszeniu i szukam czegoś od września. na razie mieszkam u sis mej drogiej kochanej.

516

No to swietnie...ja w twoich okolicach mam koleżankę.
Poczekamy co Mika powie na piatek?Ewentualnie jutro tak troche póxniej...ja najwyzej do Was dojade smile
Jesli chcesz wymienimy się zdjeciami aby się znaleźć jak sie spotkamy

517

O to masz tyle lat co ja big_smile big_smile ale i tak pewnie nie wyglsdasz tak mlodo jak ja, ahh goraca 17 lol lol dawali mi nawet 13 lat lol lol
No no no jazda konno...mmm lol dobra, mialo byc bez skojarzen tongue
A gdzie jest fat? bo ja nie wiem lol ja jestem z okolic traugutta, a Anna z okolic Halera, tak?? lol cos kolo sobieskiego czy domanskiego, nie wiem jak sie on zwal, ale koncowka "skiego" lol lol lol autbusem D sie jedzie big_smile
Mi dziewczynki piatek odpada, bo do domu musze jechac, ale jutro jak najabrdziej jestem za po tym lekarzu smile

518

To dam ci znac tak szybko jak tylko wyjdę z tyry!!!!

519

mnie nadal piątek pasuje. dziś nie bardzo bo muszę coś ważnego załatwić i jak się uda, to oblewamy to z kolegami wink
zatem piątek albo niedziela, no chyba że przyszły tydzień ;D
co do zdjęć, to jak najbardziej możemy się powymieniać smile

520

No to a jutro jak chcesz to umow sie z Anna big_smile bo ja musze jechac do domku na caly dzien, ale w przyszlym tyg jak najabrdziej tylko czekam na grafik na kwiecien i mozemy sie umawiac:)

Posty [ 456 do 520 z 850 ]

Strony Poprzednia 1 6 7 8 9 10 14 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024