![]()
dzień dobry,
Wrocławskie Centrum Wolontariatu ma nową siedzibę,
jesli pójdziecie na Ostrów Tumski mozecie tam wstapić,
więcej na:
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,10380176,Centrum_wroclawskiego_wolontariatu_ma_nowa_siedzibe.html
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
![]()
dzień dobry,
Wrocławskie Centrum Wolontariatu ma nową siedzibę,
jesli pójdziecie na Ostrów Tumski mozecie tam wstapić,
więcej na:
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,10380176,Centrum_wroclawskiego_wolontariatu_ma_nowa_siedzibe.html
Teraz ja jestem nieosiągalna, jeśli chodzi o spotkanie. Chyba, że któraś z was jest w tym momencie w Bułgarii. ![]()
...a więc kiedy to spotkanie ![]()
Poki co ja moge spotykac sie w niedziele, bo jedynie w ten dzien jestem od goziny tak 16 wolna. W inne dni pracuje lub studiuje do pozna, wiec odpada:/
Drogie Panie z Wroclawia:)
Potrzebuje pilnie pomocy, porady! Bede jutro i w srode we Wroclawiu i chcialabym wybrac sie do jakiegos sprawdzonego, poleconego fryzjera. Najlepiej w okolicach Starego Miasta.
Jesli mozecie, to poleccie jakis salon, moze z adresem ulicy.
Z gory dziekuje!:)
W zasadzie to ja mogę Ci polecić fryzjera tylko na Psim Polu-teraz mieszkam na Krzykach,ale fryzjera jeszcze nie sprawdziłam...
W zasadzie to ja mogę Ci polecić fryzjera tylko na Psim Polu-teraz mieszkam na Krzykach,ale fryzjera jeszcze nie sprawdziłam...
Serdeczne dziek:) Niestety poniewaz nikt nie pisal wczesniej to zapisalam sie do Studio Broadway, przy Swdnickiej 40 - CM Renoma. Mam nadzieje ze bedzie ok:)
We Wroclawiu, przy ul. Wyszyńskiego 66A i 68 (okolice ogrodu Botanicznego) jest sklep dobroczynny, można tam oddać rzeczy nowe oraz używane ale niezużyte i kupić rózne za bardzo mała sumę. Tekst o tym jest: http://www.infotuba.pl/spoleczenstwo/ludzie/pomoz_pomagac_-_kup_lub_podaruj_a13468.xml
Dla wrocławianek może i to byc interesujące:
http://www.kobieta50plus.pl/szansa-50-plus/uwaga-wroclaw_4,878.html
Witam ![]()
nie wiem czy mi wolno bo to typowo kobiece forum
Przyjechałem do Wrocłąwia z Zielonej Góry na chwile za pracą i troche mi sie przedłużyło bo tak siedze w tym mieście 6 lat,podoba mi sie tu i jak na razie nie mam zamiaru sie stąd wyprowadzać
naprawdę fajna mieścina w której nie ma mozliwości sie nudzić ![]()
mieszkam w śródmieściu,bardzo ciekawa okolica z jak to ktoś kiedyś opisał w ogłoszeniu przy sprzedazy mieszkania :" a za oknem piękny-malowniczy park "
taaaa z masa lumpów i psich kup a jak bys tak chciał przejść "grzecznie: przez park to musisz sie zaopatarzyć w tone pięćdziesięcio groszówek ![]()
nie zapominajmy tez o cudownym dworcu nadodrze
ale sa tez naprawde spokojne i ładne osedla w których mam znajomych,śródmiescie jako rodzynek jest takie egzotyczne ![]()
Wrocławski rynek tętni życiem 24 h i jest prwdziwym fenomenem w Polsce,mimo chłodnej aury tu zawsze sie coś dzieje
pozdrawiam ![]()
Szkoda, że w tym Wrocławskim dziale taka cisza, bo i ja bym się dołączyć chciała ; )
Jeszcze nie taka cisza, bo nie kazdy zapomnial o tym dziale:) ja dalej jestem chetna do zawierania nowych znajomosci i licze na to, ze w koncu uda mi sie z kims spotkac z forum ![]()
blondyna, a z jakiej jestes dzielnicy?:) ja krzyki, a dokladniej to okolice kościuszki, krakowskiej itp ![]()
Również Krzyki, konkretniej Gaj : )
A to niedaleko, powiedzialaym, ze nawet blisko
to mozemy sie spotkac ![]()
I ja witam sie z Wroclawiankami ![]()
nocnalapmka, a z jakiej dzielnicy wrocławia jestes?:) moze Ty byałabys chetna na spotkanko w najbliższym czasie?? ![]()
KRzyki, Gaj konkretnie. Co do spotkania to chetnie, choc ostatnio u mnie z czasem marniutko
Ale na pewno cos da sie wcisnac ![]()
O to niedaleko, ja krzyki, dokladniej to okolice krakowskiej, selgros itp
u mnie tez z czasem nie bardzo, ale chcialabym w koncu kogos poznac:) bo jestem tutaj prawie ze sama, bez znajomych i mam juz dosc samotnego zamulania ![]()
A czym sie zajmujesz, napisz cos o sobie:) jak cos to ja jestem bardzo chetnas na spotkanie, babskie pogaduchy ![]()
Mika, to po nowym roku cos wykombinujemy
Jak to nikogo nie znasz? Od niedawna jestes we Wroc?
Mieszkam tu od pol roku, przeprowadzilam isie do chłopaka i w sumie poza nim nie mam nikogo
tzn kilku znajomych tu studiuje, ale oni nie maja czasu, bla bla bla i tak sidze sama
chlopak czasu dla mnie tez nie ma, a i on chodzi na piwo z kolegami, a ja nie mam nawrt z kim pogadac, spotkac sie. Studiuje w Opolu, wiec tam mam znajomych.
Fajnie by bylo, jakby udalo sie spotkac:) mam sie jeszcze spotkac z jedna dziewczyna z forum, wsumie juz kobieta hehe Anna:) moze we 3 bysmy sie spotkaly, a jak nie to z osobna:) jak cos to moge Ci wyslac mailaz moimi namiarami, co by byc w kontakcie:)
Mika, tez kiedys bylam "nowa w miescie"
Wprawdzie nie tu, bom wroclawianka z urodzenia, no ale rozumem w czym rzecz.
Spotkanie we 3 to tez swietny pomysl
Hehe, dziewczyna - kobieta. Jak to rozrozniasz? ![]()
...no to się odezwę, bo o mnie mowa wyżej.
nocnalampka miło poznać.
Do zobaczenia
nocnalampka, wyslalam Ci e-maila:)
Oj, chodzilo mi to, ze Anna jest starsza od Nas i stad ta kobieta hehe no ale my tez oczywiscie nimi jestesmy
w koncu to forum dla kobiet ![]()
Ja wczoraj wrocilam do wrocka, dzis lece na jakas imprezke, jutro sylwester, ale w przyszłym tyg moge spokojnie sie spotkac:) takze dziewczyny odezwijcie sie jak cos, bo ja jestem chetna ![]()
Pierwsze spotkanie zapoznawcze udało się zorganizować. Wprawdzie byłyśmy tylko dwie-ja i Mika, ale było bardzo przyjemnie... ![]()
Anna, to prawda:) kontakt złapalysmy od razu i gadałysmy sobie tak o wszystkim i o niczym ![]()
Teraz liczymy na jakies wieksze spotkanie, wiec netkobiety do dzieła ![]()
Ostatnio miałam małe problemy z komputerem i wcięło mi adres tego forum, a ja głupia, nie mogłam skojarzyć nazwy. : )
Chciałabym się też spotkać z kimś z Was, warto poznawać nowych ludzi.
)) Z tym, że teraz mam masakrę w pracy i na studiach multum kolokwiów i pierwszą sesję... którą muszę jakimś cudakiem zaliczyć...
blondyna, spoko, nie tylko Ty masz taka masakre:) ja tez mam sesje i niestety nauki duzo, ale na sptkanie czas mozna znalezc, co by sie odstresowac i wyluzowac:) takze jak bedzuiesz miala czas i checi, to daj znac, na pewno cos sie wykombinuje:) najlepiej to po sesji, mi sie konczy 2 lutego (jesli obejdzie sie bez poprawek
), wiec wtedy mozna by cos skombinowac ![]()
Dziewczyny, do kolejnego spotkania ja tez dolaczam. Nieodwolalnie ![]()
nocnalampka, wyslalam Ci chyba maila z numerem tel
wiec jak bedziesz miala czas i ochote, to odezwij sie, na pewno sie cos wymysli
z Anna w planie mamy kolejne spotkanie, moze w przyszlym tygodniu uda sie spotkac, to jak cos dolaczacie sie?:) termin do ustalenia ![]()
Mika, musze zatem sprawdzic tego maila.
sprawdz
i jak cos to czekam na wiadomosc ![]()
Szkoda że Was nie było nocnalampka i bloondyna, ale nic straconego...
I zapadła cisza... jak zwykle
no coz, pewnie znow spotkam sie sama z Anna. Dziewczyny, jak wejdziecie tu i bedziecie mialy ochote na jakies spotkanie, to dawac znac:)
Mika, nie marudz, tylko maila sprawdz ![]()
No w koncu
Marta, ja tez teraz mam sesje i nie bardzo czas, zeby sie spotkac, ale w przyszlym tyg a, a juz na pewno w lutym sie spotkaqmy:) Anna do nas dolaczy, chyba ze jeszcze ktos sie odezwie, to i wieksze spotkanie bedzie
poki co dzieki za maila i numer tel, bedziemy w kontakcie ![]()
Nom
To jestesmy w kontakcie.
...a co do spotkania to może 15.02? Co wy na to?
Dogadamy się konkretnie z terminem, bo w przyszłym tyg to mi pasuje tylko 15.02.
No Anna, cos czuje, ze znow spotkamy sie w duuuuzym gronie (czyt, dwie osoby )
wroclaw taki maly, ze nikogo tu nie ma albo kazdy sie nas boi ![]()
...a my przecież takie grzeczne istotki ![]()
musimy chyba czymś zachęcić. ![]()
Wiesz, ja mam tylko jedno na mysli, jak napisalas "musimy czyms zachecic"
dobra, juz nic nie pisze, bo naprawde nikt sie z nami nie bedzie chcial spotkac ![]()
PS. My naprawde jestesmy grzeczne ![]()
Jak tylko bede we Wroc, to dolaczam ![]()
Zachęcać możemy na różne sposoby ![]()
a propos...jeszcze nie zaszłam
tak mi sie przypomniało ![]()
o Marta
na tel Ci napisze dokladnie, kiedy sie spotykamy, to odpiszesz czy tez dolaczasz ![]()
Ale o co chodzi? w czym nie zaszlas?
bo sie juz pogubilam
w ciaze? ![]()
No tak,ale to już chyba wiesz.
Nocnalampko miło mi że może uda nam się spotkać...bardzo się cieszę.Zgadasz się z Miką przez tel i się poznamy.
Może ktoś jeszsze chce dołączyć?
Spotkanie na szczęscie wypaliło
Byłysmy w trójkę ja,Mika i Marta czyli coraz więcej nas...
Aby zachęcić kolejne osoby do spotkań umieszczam fotkę.Zrobiłysmy ją dopiero po wyjściu Marty więc jestem tylko ja(z lewej) i Mika...
Następnym razem zrobiły zdjęcie wszystkich.Mam nadzieję że będzie nas jeszcze więcej.
Jak powiedziała dziewczyna, która nam robiła fotę 'zdjęcie wyszło jakieś zbyt jaskrawe". ![]()

Dobry wieczór.
Czy mogę Was Wrocławianki o coś zapytać?
Mieszkam obecnie pod Wrocławiem i mam takie malutkie hobby - otóż lubię polować na okazyjki w ciuszkach, secondhandach czy jak zwał tak zwał ![]()
Czy któraś z tu obecnych wie gdzie we Wrocławiu można znaleźć takie sprawdzone miejsca, do których warto zajrzeć?
A może któraś miałaby ochotę wraz ze mną zapolować?
Pozdrawiam
Cześć Artika.
Ja niewiem gdzie są fajne ciucholandy.W mojej okolicy nie ma żadnego.Nie polecam ciuchów sprowadzanych z Niemiec.Troche sie tym interesowałam
...a moze masz ochotę wyskoczyć z nami niedługo na piwko aby sie zapoznać?
Piwko niekoniecznie bo a) tego przysłowiowego piwska już się w życiu opiłam a b) prowadzę więc jedynie kawka ewentualnie jakaś herbatka i soczek wchodzi w grę
wtedy bardzo chętnie weekendowo się zapoznam
ewentualnie dopołudniowo
A ciuszki uwielbiam bo czasem można niesamowite perełki w nich spotkać niespotykane w sklepach, a za sprawą czasem drobnych przeróbek czy zwykłego prania i prasowania zyskują niecodzienny blask.
A do tego ta odrobina adrenaliny gdy szuka się takiej perełki niczym na polowaniu z aparatem by uchwycić ten magiczny moment.....
Uczucie genialne, szkoda, że tak nieprzyjemne gdy nie można go z kimś dzielić ![]()
A słyszałam że Wrocław w takie nawet wielkometrażowe ciuszki obfituje....
A słyszałyście, że we Wrocku ruszają bezpłatne kursy pierwszej pomocy?
Zastanawiam się czy może się nie zapisać....
Mnie z takich ciucholandow przewaznie odstrasza "zapach".Jak czytam z jakim podnieceniem opisujesz tam zakupu to aż sie dziwie poniewaz ja nigdy tam nie spędziłam dłużej niz 5 min. Lubię przebierać w ciuszkach, ale miałam dostep do hurtowni i tam były znacznie lepsze warunki, choćby przebieralnia. Ja do ciucholandów sie nie nadaję, więc niestety ze mną nie warto sie wybierać na takie zakupy.
Co do soczku a nawet piwa bezalkoholowego
to nie ma problemu...z tym weekendem jest gorzej, bo ja przeważnie mam jakieś plany.Zobaczymy
Może uda się coś zorganizowac
byloby miło ![]()
Pierwsza pomoc....ostatnio byłam na szkoleniu z pracy i musze przyznać że baaardzo duzo się nauczyłam
Chociazby to że kiedy człowiek się zakrztusi to nie należy podnosić rąk do góry
Zapisz sie skoro jest darmowy, bo warto.
ehh.. a ja zawsze omijałam szerokim łukiem takie szkolenia w pracy ![]()
Secret_me żałuj!Doceniłam je z wiekiem
![]()
Ależ dziewczyny!
Przecież żadna z nas nie jest taka stara no!
Anka a Ty młokosie to już na pewno ![]()
Ale jak tylko będą miejsca to się zapisuję, tylko nie wiem czy to, że nie jestem z samego Wrocka mnie nie degraduje...
Młokosie miód dla moich uszu
![]()
Wiecie, ze jak co to ja sie tez zapisuje na wszelkie intergracje
jak widac na zdj na spotkaniach jest bardzo milo, niekoniecznie jasno i trzezwo, no ale.... ![]()
Ależ dziewczyny!
Przecież żadna z nas nie jest taka stara no!
Ja tam się czuję młodo
Powiedzmy tak na 18stkę (żeby legalnie móc już robić pewne rzeczy) ![]()
...no to ja się czuję tak na 20-stkę!
Dobra laseczki co powiecie na przyszły tydzień...pasuje wam np.7-03-zrobimy sobie dzień kobiet ![]()
Ja mam wieczne 25 lat.
Jakoś w tym wieku czułam się najlepiej i tak mi już zostało hihihi.
Ania u mnie ze środkiem tygodnia jest nie najlepiej chyba że przed południowo i południowo. Dlatego wspominałam o weekendach (choć akurat w ten najbliższy mnie nie ma bo jestem barcelonna bum bum ![]()
To może być południowo-mi pasuje
Weekendy znowu u mnie odpadają, bo albo praca albo jakieś imprezki.
Zapisana na kurs!
21 marca 12.00 - 15.30
W sumie bardzo się cieszę, zawsze to w chwili obecnej dla mnie coś nowego, a przy okazji pożytecznego!
Aniu z racji tego, że znowu jestem bezrobotna a mam córcię to moje terminy są po prostu takie bo druga strona wsparcia pracuje teraz nawet po 12 godzin więc nie ma kiedy mnie zastąpić no chyba że właśnie w weekendy.
Artika, bierz dziecko ze soba
uwielbiam dzieci
hmm jesli chodzi o mnie to mi pasuje np piatek albo jutro, weekend tez
bo w srode jade po kafelki 100km od wrocka, wiec odpada, a dzien kobiet spedzam na uczelni od 8 do 20 ;( jak cos to zawsze mozna spotkac sie we dwie, a potem innym razem wszystkie w 3 ![]()
Mika ![]()
Dzieć na chwilę obecną w przedszkolu a ja zasuwam z odgruzowywaniem mieszkania ![]()
Ten tydzień mam już ździebko zaplanowany łącznie z weekendem bo jeśli wypali to będzie Barcellloonnnaa ![]()
Jak coś to w przyszłym tygodniu, chyba że jutro.... ale to najwyżej wieczorem potwierdziłabym ok bo nie wszystko zależy ode mnie niestety ![]()
Ja jak tylko będę miała czas to też się dołączam ![]()
No to super, jest nas juz 4
wiec ja proponuje przyszly tydz, moze wtedy wszystkie jakos bedziemy mialy czas to sie stykniemy
my sie z Anna juz znamy, ale chetnie poznamy jeszcze inne dziewoje
![]()
Tak sie temat szybko rozwijał, że nie zdąrzyłam odpalic grafika ![]()
To tak mi pasuję: teraz w piatek 09-03,13-03, 17 i18(weekend, ale tak gdzieś do 16.00),19 i 20.
Jak Wam pasuja takie terminy to możemy się spotkać... ![]()
My z Miką się znamy i mam wrażenie, że w poprzednim wcieleniu byłyśmy bliźniaczkami ![]()
To co jaki dzień wybieramy ![]()
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024