Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się ! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !

Strony Poprzednia 1 5 6 7 8 9 14 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 455 z 850 ]

391

Odp: Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !

smile

dzień dobry,

Wrocławskie Centrum Wolontariatu ma nową siedzibę,
jesli pójdziecie na Ostrów Tumski mozecie tam wstapić,
więcej na:

http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,10380176,Centrum_wroclawskiego_wolontariatu_ma_nowa_siedzibe.html

Zobacz podobne tematy :

392

Teraz ja jestem nieosiągalna, jeśli chodzi o spotkanie. Chyba, że któraś z was jest w tym momencie w Bułgarii. wink

393

...a więc kiedy to spotkanie wink

394

Poki co ja moge spotykac sie w niedziele, bo jedynie w ten dzien jestem od goziny tak 16 wolna. W inne dni pracuje lub studiuje do pozna, wiec odpada:/

395

Drogie Panie z Wroclawia:)

Potrzebuje pilnie pomocy, porady! Bede jutro i w srode we Wroclawiu i chcialabym wybrac sie do jakiegos sprawdzonego, poleconego fryzjera. Najlepiej w okolicach Starego Miasta.

Jesli mozecie, to poleccie jakis salon, moze z adresem ulicy.

Z gory dziekuje!:)

396

W zasadzie to ja mogę Ci polecić fryzjera tylko na Psim Polu-teraz mieszkam na Krzykach,ale fryzjera jeszcze nie sprawdziłam...

397

AnnAnnA napisał/a:

W zasadzie to ja mogę Ci polecić fryzjera tylko na Psim Polu-teraz mieszkam na Krzykach,ale fryzjera jeszcze nie sprawdziłam...

Serdeczne dziek:) Niestety poniewaz nikt nie pisal wczesniej to zapisalam sie do Studio Broadway, przy Swdnickiej 40 - CM Renoma. Mam nadzieje ze bedzie ok:)

398 Ostatnio edytowany przez Iryska (2011-11-08 22:17:48)

We Wroclawiu, przy ul. Wyszyńskiego 66A i 68 (okolice ogrodu Botanicznego) jest sklep dobroczynny, można tam oddać rzeczy nowe oraz używane ale niezużyte i kupić rózne za bardzo mała sumę. Tekst o tym jest: http://www.infotuba.pl/spoleczenstwo/ludzie/pomoz_pomagac_-_kup_lub_podaruj_a13468.xml

Dla wrocławianek może  i to byc interesujące:

http://www.kobieta50plus.pl/szansa-50-plus/uwaga-wroclaw_4,878.html

399

Witam smile
nie wiem czy mi wolno bo to typowo kobiece forum
Przyjechałem do Wrocłąwia z Zielonej Góry na chwile za pracą i troche mi sie przedłużyło bo tak siedze w tym mieście 6 lat,podoba mi sie tu i jak na razie nie mam zamiaru sie stąd wyprowadzać
naprawdę fajna mieścina w której nie ma mozliwości sie nudzić smile
mieszkam w śródmieściu,bardzo ciekawa okolica  z jak to ktoś kiedyś opisał w ogłoszeniu przy sprzedazy mieszkania :" a za oknem piękny-malowniczy park "  smile taaaa z masa lumpów i psich kup a jak bys tak chciał przejść "grzecznie: przez park to musisz sie zaopatarzyć w tone pięćdziesięcio groszówek smile
nie zapominajmy tez o cudownym dworcu nadodrze
ale sa tez naprawde spokojne i ładne osedla w których mam znajomych,śródmiescie jako rodzynek jest takie egzotyczne smile
Wrocławski rynek tętni życiem 24 h i jest prwdziwym fenomenem w Polsce,mimo chłodnej aury tu zawsze sie coś dzieje
pozdrawiam smile

400 Ostatnio edytowany przez Iryska (2011-12-03 00:26:18)

smile

Zapraszam

w środę 7 grudnia, o godz. 13,30

do biblioteki przy ul. Wyszyńskiego 75 (rog z ul. Prusa)

na zajęcia plastyczne,

bedziemy robić:

- kolaże (collage) zimowe
- kartki świąteczne
- zakładki do książek
- przywieszki do prezentów
i
pokażę jak szybko uszyć woreczek na prezent

http://wgrywacz.pl/images/301kola_owe_zaj_cia_gr_br_tn.jpg

401

Szkoda, że w tym Wrocławskim dziale taka cisza, bo i ja bym się dołączyć chciała ; )

402

Jeszcze nie taka cisza, bo nie kazdy zapomnial o tym dziale:) ja dalej jestem chetna do zawierania nowych znajomosci i licze na to, ze w koncu uda mi sie z kims spotkac z forum smile
blondyna, a z jakiej jestes dzielnicy?:) ja krzyki, a dokladniej to okolice kościuszki, krakowskiej itp smile

403

Również Krzyki, konkretniej Gaj : )

404

A to niedaleko, powiedzialaym, ze nawet blisko smile to mozemy sie spotkac smile

405

I ja witam sie z Wroclawiankami smile

406

nocnalapmka, a z jakiej dzielnicy wrocławia jestes?:) moze Ty byałabys chetna na spotkanko w najbliższym czasie?? big_smile

407

KRzyki, Gaj konkretnie. Co do spotkania to chetnie, choc ostatnio u mnie z czasem marniutko sad Ale na pewno cos da sie wcisnac wink

408

O to niedaleko, ja krzyki, dokladniej to okolice krakowskiej, selgros itp smile u mnie tez z czasem nie bardzo, ale chcialabym w koncu kogos poznac:) bo jestem tutaj prawie ze sama, bez znajomych i mam juz dosc samotnego zamulania sad
A czym sie zajmujesz, napisz cos o sobie:) jak cos to ja jestem bardzo chetnas na spotkanie, babskie pogaduchy smile

409

Mika, to po nowym roku cos wykombinujemy wink Jak to nikogo nie znasz? Od niedawna jestes we Wroc?

410

Mieszkam tu od pol roku, przeprowadzilam isie do chłopaka i w sumie poza nim nie mam nikogo sad tzn kilku znajomych tu studiuje, ale oni nie maja czasu, bla bla bla i tak sidze sama sad chlopak czasu dla mnie tez nie ma, a i on chodzi na piwo z kolegami, a ja nie mam nawrt z kim pogadac, spotkac sie. Studiuje w Opolu, wiec tam mam znajomych.
Fajnie by bylo, jakby udalo sie spotkac:) mam sie jeszcze spotkac z jedna dziewczyna z forum,  wsumie juz kobieta hehe Anna:) moze we 3 bysmy sie spotkaly, a jak nie to z osobna:) jak cos to moge Ci wyslac mailaz moimi namiarami, co by byc w kontakcie:)

411

Mika, tez kiedys bylam "nowa w miescie" wink Wprawdzie nie tu, bom wroclawianka z urodzenia, no ale rozumem w czym rzecz.
Spotkanie we 3 to tez swietny pomysl smile

Hehe, dziewczyna - kobieta. Jak to rozrozniasz? wink

412

...no to się odezwę, bo o mnie mowa wyżej.
nocnalampka miło poznać.
Do zobaczenia

413

nocnalampka, wyslalam Ci e-maila:)
Oj, chodzilo mi to, ze Anna jest starsza od Nas i stad ta kobieta hehe no ale my tez oczywiscie nimi jestesmy smile w koncu to forum dla kobiet smile

Ja wczoraj wrocilam do wrocka, dzis lece na jakas imprezke, jutro sylwester, ale w przyszłym tyg moge spokojnie sie spotkac:) takze dziewczyny odezwijcie sie jak cos, bo ja jestem chetna tongue

414

Pierwsze spotkanie zapoznawcze udało się zorganizować. Wprawdzie byłyśmy tylko  dwie-ja i Mika, ale było bardzo przyjemnie... wink

415

Anna, to prawda:) kontakt złapalysmy od razu i gadałysmy sobie tak o wszystkim i o niczym smile
Teraz liczymy na jakies wieksze spotkanie, wiec netkobiety do dzieła smile

416

Ostatnio miałam małe problemy z komputerem i wcięło mi adres tego forum, a ja głupia, nie mogłam skojarzyć nazwy. : )
Chciałabym się też spotkać z kimś z Was, warto poznawać nowych ludzi. smile)) Z tym, że teraz mam masakrę w pracy i na studiach multum kolokwiów i pierwszą sesję... którą muszę jakimś cudakiem zaliczyć...

417

blondyna, spoko, nie tylko Ty masz taka masakre:) ja tez mam sesje i niestety nauki duzo, ale na sptkanie czas mozna znalezc, co by sie odstresowac i wyluzowac:) takze jak bedzuiesz miala czas i checi, to daj znac, na pewno cos sie wykombinuje:) najlepiej to po sesji, mi sie konczy 2 lutego (jesli obejdzie sie bez poprawek tongue ), wiec wtedy mozna by cos skombinowac smile

418

Dziewczyny, do kolejnego spotkania ja tez dolaczam. Nieodwolalnie smile

419

nocnalampka, wyslalam Ci chyba maila z numerem tel smile wiec jak bedziesz miala czas i ochote, to odezwij sie, na pewno sie cos wymysli smile z Anna w planie mamy kolejne spotkanie, moze w przyszlym tygodniu uda sie spotkac, to jak cos dolaczacie sie?:) termin do ustalenia smile

420

Mika, musze zatem sprawdzic tego maila.

421

sprawdz smile i jak cos to czekam na wiadomosc smile

422

Szkoda że Was nie było nocnalampka i bloondyna, ale nic straconego...

423

I zapadła cisza... jak zwykle big_smile no coz, pewnie znow spotkam sie sama z Anna. Dziewczyny, jak wejdziecie tu i bedziecie mialy ochote na jakies spotkanie, to dawac znac:)

424

Mika, nie marudz, tylko maila sprawdz tongue

425

No w koncu big_smile

Marta, ja tez teraz mam sesje i nie bardzo czas, zeby sie spotkac, ale w przyszlym tyg a, a juz na pewno w lutym sie spotkaqmy:) Anna do nas dolaczy, chyba ze jeszcze ktos sie odezwie, to i wieksze spotkanie bedzie smile poki co dzieki za maila i numer tel, bedziemy w kontakcie smile

426

Nom smile To jestesmy w kontakcie.

427

...a co do spotkania to może 15.02? Co wy na to?
Dogadamy się konkretnie z terminem, bo w przyszłym tyg to mi pasuje tylko 15.02.

428

No Anna, cos czuje, ze znow spotkamy sie w duuuuzym gronie (czyt, dwie osoby ) lol wroclaw taki maly, ze nikogo tu nie ma albo kazdy sie nas boi lol

429

...a my przecież takie grzeczne istotki tongue
musimy chyba czymś zachęcić. big_smile

430

Wiesz, ja mam tylko jedno na mysli, jak napisalas "musimy czyms zachecic" lol dobra, juz nic nie pisze, bo naprawde nikt sie z nami nie bedzie chcial spotkac lol

PS. My naprawde jestesmy grzeczne big_smile

431

Jak tylko bede we Wroc, to dolaczam smile

432

lol  lol  lol  lol  lol 
Zachęcać możemy na różne sposoby tongue
a propos...jeszcze nie zaszłam wink tak mi sie przypomniało wink

433

o Marta big_smile na tel Ci napisze dokladnie, kiedy sie spotykamy, to odpiszesz czy tez dolaczasz smile

Ale o co chodzi? w czym nie zaszlas? tongue bo sie juz pogubilam lol w ciaze? big_smile

434

No tak,ale to już chyba wiesz.
Nocnalampko miło mi że może uda nam się spotkać...bardzo się cieszę.Zgadasz się z Miką przez tel i się poznamy.
Może ktoś jeszsze chce dołączyć?

435

ZAPROSZENIE

Zapraszam na spotkanie z autorkami (w tym ja)
tomiku "Zabawy literackie"
(epitafia, limeryki, lepieje, fraszki, altruitki)
do Klubu Muzyki i Literatury, pl. Kościuszki
Wroclwa,
23 lutego, czwartek, godz. 18

oto okładka tego tomiku z moim kolażem:

http://wgrywacz.pl/images/585zabawy_literackie.jpg

436 Ostatnio edytowany przez AnnAnnA (2012-02-16 11:13:36)

Spotkanie na szczęscie wypaliło wink
Byłysmy w trójkę ja,Mika i Marta czyli coraz więcej nas...
Aby zachęcić kolejne osoby do spotkań umieszczam fotkę.Zrobiłysmy ją dopiero po wyjściu Marty więc jestem tylko ja(z lewej) i Mika...
Następnym razem zrobiły zdjęcie wszystkich.Mam nadzieję że będzie nas jeszcze więcej.
Jak powiedziała dziewczyna, która nam robiła fotę 'zdjęcie wyszło jakieś zbyt jaskrawe".  smile
http://img545.imageshack.us/img545/7916/ffffff004.jpg

437

Dobry wieczór.
Czy mogę Was Wrocławianki o coś zapytać?
Mieszkam obecnie pod Wrocławiem i mam takie malutkie hobby - otóż lubię polować na okazyjki w ciuszkach, secondhandach czy jak zwał tak zwał wink
Czy któraś z tu obecnych wie gdzie we Wrocławiu można znaleźć takie sprawdzone miejsca, do których warto zajrzeć?
A może któraś miałaby ochotę wraz ze mną zapolować?

Pozdrawiam

438

Cześć Artika.
Ja niewiem gdzie są fajne ciucholandy.W mojej okolicy nie ma żadnego.Nie polecam ciuchów sprowadzanych z Niemiec.Troche sie tym interesowałam smile ...a moze masz ochotę wyskoczyć z nami niedługo na piwko aby sie zapoznać?

439 Ostatnio edytowany przez Artika (2012-03-01 15:26:28)

Piwko niekoniecznie bo a) tego przysłowiowego piwska już się w życiu opiłam a b) prowadzę więc jedynie kawka ewentualnie jakaś herbatka i soczek wchodzi w grę wink wtedy bardzo chętnie weekendowo się zapoznam big_smile ewentualnie dopołudniowo wink

A ciuszki uwielbiam bo czasem można niesamowite perełki w nich spotkać niespotykane w sklepach, a za sprawą czasem drobnych przeróbek czy zwykłego prania i prasowania zyskują niecodzienny blask.
A do tego ta odrobina adrenaliny gdy szuka się takiej perełki niczym na polowaniu z aparatem by uchwycić ten magiczny moment.....
Uczucie genialne, szkoda, że tak nieprzyjemne gdy nie można go z kimś dzielić sad
A słyszałam że Wrocław w takie nawet wielkometrażowe ciuszki obfituje....

A słyszałyście, że we Wrocku ruszają bezpłatne kursy pierwszej pomocy?
Zastanawiam się czy może się nie zapisać....

440

Mnie z takich ciucholandow przewaznie odstrasza "zapach".Jak czytam z jakim podnieceniem opisujesz tam zakupu to aż sie dziwie poniewaz ja nigdy tam nie spędziłam dłużej niz 5 min. Lubię przebierać w ciuszkach, ale miałam dostep do hurtowni i tam były znacznie lepsze warunki, choćby przebieralnia. Ja do ciucholandów sie nie nadaję, więc niestety ze mną nie warto sie wybierać na takie zakupy.
Co do soczku a nawet piwa bezalkoholowego wink to nie ma problemu...z tym weekendem jest gorzej, bo ja przeważnie mam jakieś plany.Zobaczymy wink Może uda się coś zorganizowac smile byloby miło smile
Pierwsza pomoc....ostatnio byłam na szkoleniu z pracy i musze przyznać że baaardzo duzo się nauczyłam smile Chociazby to że kiedy człowiek się zakrztusi to nie należy podnosić rąk do góry smile Zapisz sie skoro jest darmowy, bo warto.

441

ehh.. a ja zawsze omijałam szerokim łukiem takie szkolenia w pracy smile

442

Secret_me żałuj!Doceniłam je z wiekiem  big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

443

Ależ dziewczyny!
Przecież żadna z nas nie jest taka stara no!

Anka a Ty młokosie to już na pewno wink

Ale jak tylko będą miejsca to się zapisuję, tylko nie wiem czy to, że nie jestem z samego Wrocka mnie nie degraduje...

444

Młokosie miód dla moich uszu    lol     lol    lol    lol    lol    lol    lol    lol    lol    lol

445

Wiecie, ze jak co to ja sie tez zapisuje na wszelkie intergracje big_smile jak widac na zdj na spotkaniach jest bardzo milo, niekoniecznie jasno i trzezwo, no ale.... lol

446

Artika napisał/a:

Ależ dziewczyny!
Przecież żadna z nas nie jest taka stara no!

Ja tam się czuję młodo smile Powiedzmy tak na 18stkę (żeby legalnie móc już robić pewne rzeczy) tongue

447

...no to ja się czuję tak na 20-stkę!
Dobra laseczki co powiecie na przyszły tydzień...pasuje wam np.7-03-zrobimy sobie dzień kobiet wink

448

Ja mam wieczne 25 lat.
Jakoś w tym wieku czułam się najlepiej i tak mi już zostało hihihi.

Ania u mnie ze środkiem tygodnia jest nie najlepiej chyba że przed południowo i południowo. Dlatego wspominałam o weekendach (choć akurat w ten najbliższy mnie nie ma bo jestem barcelonna bum bum wink

449

To może być południowo-mi pasuje wink Weekendy znowu u mnie odpadają, bo albo praca albo jakieś imprezki.

450

Zapisana na kurs!
21 marca 12.00 - 15.30
W sumie bardzo się cieszę, zawsze to w chwili obecnej dla mnie coś nowego, a przy okazji pożytecznego!

Aniu z racji tego, że znowu jestem bezrobotna a mam córcię to moje terminy są po prostu takie bo druga strona wsparcia pracuje teraz nawet po 12 godzin więc nie ma kiedy mnie zastąpić no chyba że właśnie w weekendy.

451

Artika, bierz dziecko ze soba big_smile uwielbiam dzieci big_smile hmm jesli chodzi o mnie to mi pasuje np piatek albo jutro, weekend tez tongue bo w srode jade po kafelki 100km od wrocka, wiec odpada, a dzien kobiet spedzam na uczelni od 8 do 20 ;( jak cos to zawsze mozna spotkac sie we dwie, a potem innym razem wszystkie w 3 smile

452

Mika big_smile
Dzieć na chwilę obecną w przedszkolu a ja zasuwam z odgruzowywaniem mieszkania wink
Ten tydzień mam już ździebko zaplanowany łącznie z weekendem bo jeśli wypali to będzie Barcellloonnnaa wink

Jak coś to w przyszłym tygodniu, chyba że jutro.... ale to najwyżej wieczorem potwierdziłabym ok bo nie wszystko zależy ode mnie niestety wink

453

Ja jak tylko będę miała czas to też się dołączam smile

454

No to super, jest nas juz 4 big_smile wiec ja proponuje przyszly tydz, moze wtedy wszystkie jakos bedziemy mialy czas to sie stykniemy smile my sie z Anna juz znamy, ale chetnie poznamy jeszcze inne dziewoje big_smile big_smile

455

Tak sie temat szybko rozwijał, że nie zdąrzyłam odpalic grafika wink
To tak mi pasuję: teraz w piatek 09-03,13-03, 17 i18(weekend, ale tak gdzieś do 16.00),19 i 20.
Jak Wam pasuja takie terminy to możemy się spotkać... smile
My z Miką się znamy i mam wrażenie, że w poprzednim wcieleniu byłyśmy bliźniaczkami smile
To co jaki dzień wybieramy wink

Posty [ 391 do 455 z 850 ]

Strony Poprzednia 1 5 6 7 8 9 14 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024