To może w środę? Tylko ja tak na 50% i to dopiero tak na 16.30 jak coś, bo niewiem czy uda mi się wyjść szybciej z pracy.
Nie wiem, jak ze środą będę stała, ale pewnie z pracą się nie odezwą, więc mi osobiście raczej pasuje.
Tak poza tym, to jak tam, dziewczyny?
a to łobuzy, ja im dam niechęć do integracji.Ja jestem za,ale tylko na forum bo w realu czuję się taki nagi,odkryty i zdemaskowany.Brałem już nie jeden raz udział w spotkaniu forumowiczów i przyznaję,że było naprawdę świetnie.
szkoda że większość z tych znajoności nie wytrzymała próby czsu.Najwyższy czas by pozostać anonimowy,tym bardziej że jestem mencziznom a dziewuszki na kobiecym forum nastawione są na znajomości żeńskie.Czuł bym sie trochę nieswojo,no i lat mam nieco więcej.Z przyjemnością jednak poczytam Waszych relacji.
mi niestety dzisiaj nie pasuje, bo musze sie pouczyc na jutrzejszy egzamin, a potem jade do Opola, ale pisałam już z iglą i w piatek chyba się spotkamy:)
To nawet dobrze, bo wczoraj na jakiś czas padl mi net i nie byłam na forum. Miłego spotkania w piatek.
Mika masz tą prace?
Nie wiem sama czy mam czy nie, bo ta Pani coś kreci, nie podoba mi się to. No ale napisala mi wczoraj sms, ze za tydzien w czwartek zaczynam prace, wiec mam nadzieje, ze nie wywinie zadnego numeru:)
Udało Wam się spotkać dziewczyny? Ja byłam we wtorek na rynku w Spiżu-nie polecam piwa czekoladowego-jest niedobre w smaku....
niestety nie:( igla miała do mnie napisac w srodę lub czwartek, ale nie zrobiła tego. Ja nie mialam jej numeru tel, wiec sie nie zgadalysmy:) ja mam wolne do czwartku teraz, wiec mozemy sie skumac w ktorys dzien i spotkac:) i najlepiej wymienic sie numerami tel i jak cos to pisac sms/dzwonic, bo przez maile i forum, to my nigdy sie nie dogadamy ;P
Bardzo dobry pomysł! Zaraz wyślę do Ciebie swój nr i tak będzie łatwiej. Ja jestem już na urlopie więc zobaczymy jak to będzie.
...i co nikt nie ma ochoty na spotkanie?
Mika ja w tym tygodniu wybieram się poza Wrocław, a w następnym nad morze. Chyba uda nam się spotkać dopiero po moim urlopie. Zobaczymy! Dobrze że mamy do siebie tel.....
Anna, nie ma sprawy, może być i w sierpniu spotkanie:) ważne, żeby zorganizować jakiś wypad babski ![]()
...byłoby miło! ![]()
Mika, jeszcze raz przepraszam za kolejne nie odezwanie się. Możesz mnie zabić. ;D
A z wymianą numerów, to dobry pomysł.
igla, napiszę Ci maila z numerem tel
z Anią już się wymieniłam i będziemy się kontatkować jak coś:) a zabić, Cię nie zabiję, bo rozumiem, że nie zawsze można mieć czas ![]()
Uf, tyle dobrze, że mnie nie zabijesz.
A numer Twój już mam, swój też Ci wysłałam, więc możemy się śmiało kontaktować telefonicznie. ![]()
Dziewczyny macie jakiś plan na spotkanie?Ja dalej nie mam konkretnych planów na urlop. W przyszłym tygodniu chciałabym gdzieś pojechać. Ktoś był w Pradze?
Ja jestem chętna na spotkanie w weekend lub wieczorem lub czy też popołduniu w tygodniu. Nie wiem, jak będę pracowac, wiec teraz trudno mi powiedzieć cokolwiek. W Pradze nie byłam, w ogole nigdy nie byłam za granicą ![]()
Hej, dziewczyny przepraszam, że Wam przerwę
Ale nie wiecie może czy sklep Pretty Girl ma jakiś outlet we Wrocławiu ;>?
hej dziewuszki.
Ja wprawdzie jestem z Wałbrzycha ale po cieżkim i mozolnym szukaniu pracy w tym mieście postanowiłam ze może sprubuję we wrocławiu. Moze mogę liczyć na waszą pomoc? A mianowicie może wiecie o jakiejś pracy? zamiast pisać co mnie interesuję to moze łatwiej będzie napisac jaka praca mnie na pewno nie interesuje
. Na pewno zadna praca w markecie , albo w skepie spożywczym czy w barze albo w restauracji. Najlepiej to może cos w jakiejsc galerii albo na recepcji w jakimś hotelu. Znam biegle j włoski i z tym językiem chciała bym pracować ale to myślę że pozniej bym sobie pozukała już czegoś lepszego . chodzi mi o to żeby się tylko gdzieś tam załapac na początek. No i mieszkanko oczywiście. Ja nie wiem od czego zacząć
. Niestety nie mam tam zbyt wielu znajomych a i nie mam zadnego zaplecza finansowego
.
Dussia, na portalach z ofertami pracy, próbowałaś czegoś szukać we Wro?
Dusia, najlepsza jest strona gumtree.pl i wejdz w Wrocław. Tam jest dużo ofert. Są też agencje pracy m.in na świętego mikołaja i piaskowej.
Ja jeszcze mogę polecić pracuj.pl
Dussia ja nie pomogę, bo sama zastanawiam się nad zmianą pracy i jestem na etapie szukania. Nie jest tak łatwo o pracę we Wro....
Hej babeczki. Gdzie was wcięło? ![]()
285 2011-07-18 14:05:49 Ostatnio edytowany przez gossip_girl (2011-07-18 15:07:55)
Dziewczyny, powiedzcie mi, znacie jakieś fajne outlety/lumpeksy mniej więcej w centrum miasta?
Moje posty są jakieś niewidzialne
?
Fajny jest na Kościuszki, na wysokości Dworcowej. Odzież używana z Anglii. Byłam tam dwa razy się rozejrzeć i mają całkiem niezłe ciuszki, wiele jest też z metkami. Jeśli chodzi o inne, nie mam pojęcia. W Leśnicy jest też dobry lumpeks. Jak go z mamą nazywamy- Dior. Kupa ciuchów z poprzednich kolekcji, z metkami i za śmieszne pieniądze. Z tym że Leśnica to zadupie totalne i praktycznie same obrzeża miasta.
Dzięki, sprawdzę ten na Kościuszki ![]()
Ja żyję igla, ale Ty cos nie dajesz znaku życia
mialysmy się spotkac i dupa ![]()
Jak na razie pracuję w pon, srody i czwartki, ale tak to mam wolne choc bede szukac dodatkowej roboty:)
No dupa wyszła. W tym tygodniu mi nadal pasuje, tylko niedziela odpada, bo idę na Morskie Oko grać w plażóweczkę. ;-)
Ale spotkać się mogę i dzisiaj i kiedykolwiek, kiedy możesz.
Już jestem dziewczynki...
gossip_girl jeśli jesteś zainteresowana to ja mam dosyć sporo ciuszków z hurtowni do sprzedaży...
AnnAnnA aaaaa! Jestem chętna na te ciuszki! ;-)
Już jestem dziewczynki...
gossip_girl jeśli jesteś zainteresowana to ja mam dosyć sporo ciuszków z hurtowni do sprzedaży...
Jestem bardzo chętna!
293 2011-07-20 19:47:19 Ostatnio edytowany przez AnnAnnA (2011-07-20 20:17:51)
Bardzo się cieszę...Dziewczyny może w sobotę, a przy okazji kawka...Jeśli pasuje wam w sobotę to dajcie znać-więcej informacji wyślę na e-mail....
Mika i jak tam?Spotkanie na jakim etapie?....i w ogóle co u Ciebie?
Dussia ja nie pomogę, bo sama zastanawiam się nad zmianą pracy i jestem na etapie szukania. Nie jest tak łatwo o pracę we Wro....
He he he bo nie szukałaś w Wałbrzychu ![]()
Nawet w necie wpisujac wyskakuje tylko pare stron z praca w wałbrzychu a wpiszesz Wrocłąw i wyskakuje 100 stron hehe wiec chyba sa wieksze szanse. Zalezy czgo szukasz bo w wałbrzychu to nawet do spozywczaka ciezko sie dostac, chociaz mnie taka praca nie interesuje, ale codziennie sledze rynek pracy i nic
. Jak dobrze pujdzie to moze uda mi sie wyniesc na chwilke do wro chociazby zeby poszukac pracy, ale wszystko zalezy od kolegi i jego dziewczyny czy pozwoli mi sie do niego wprowadzic na jakis czas ![]()
Dussia wysłałam do Ciebie wiadomość e-mail o pracy o której usłyszałam, ale niewiem czy aktualna.
Anna, u mnie ok, pilnuje tego dzieciaka i jakoś daję radę:) cały czas jestem we wrocku, ale niestety nie dam rady spotkac sie w teraz w sobotę
moj facet ma ten remont w domu, przyjezdza teraz ekipa do pomocy i musze cały weekend stac przy garach i palnikach, by mieli co pić i jeść. Chyba kazdy weekend teraz taki się szykuje, wiec ja jedynie moge w tyg się spotkac. Wtorki i piątki mam wolne
a tak to pracuje do 17, ale w domu jestem kolo 19, wiec juz nie oplaca sie wychodzic nigdzie, bo zanim zjem, zanim sie wyszkuje, wykapie juz 21 jest ;p
Ciężko jest się spotkać...Tak to jest, a w tym samym miescie-kto by pomyślał. Szkoda że nie pasuje ci w sobote, a mi znowu nie pasuje do końca tego tyg, a w przyszłym to nie pamiętam jak pracuje....
No właśnie, mijamy się
chętnie bym się teraz spotkała ale siła wyższa, co tydzien tak prawie przyjezdzaja, to muszę robić ciągle jedzenie. Jest ich 4 więc trochę roboty mam, ale mysle, ze jak cos to w sierpniu się stykniemy albo w przyszłym tyg ![]()
Mam nadzieję że się uda!
AnnAnna, miałam jutro przyjść obejrzeć ciuszki, ale niestety nie mogę
.
Mam młodszą siostrę i okazało się, że nie ma jej z kim zostawić, więc padło na mnie...
Mam nadzieję, że nie pokomplikowałam Ci planów
przepraszam jeszcze raz.
Ja też nie dam rady zajechać, bo angina mnie złapała. Przykro mi. ![]()
302 2011-07-22 19:53:01 Ostatnio edytowany przez AnnAnnA (2011-07-22 20:01:06)
Dobra dziewczyny to będziemy w kontakcie...
gossip_girl szkoda, ale tak to już jest!
igla16 to wracaj szybko do zdrowia!
Hej,
Kolejna Wrocławianka przez duże W dołączyła do portalu.
Pozdrawiam mieszkanki tego pięknego miasta.
Madaren witaj! Miło poznać ![]()
Nie ma to jak Wrocław, Madaren
.
Słyszałyście o konkursie Gazety Wrocławskiej?
Zastanawiam się czy brać udział...
Miłośnicy historii z dreszczykiem - do piór! "Gazeta Wrocławska" rozpoczyna konkurs na opowiadanie kryminalne. Do zgarnięcia są nagrody o łącznej wartości 3,5 tys. zł!
Nasz regulamin ma tylko dwa punkty. Po pierwsze: opowiadanie musi w jakiś sposób odnosić się do naszego regionu (dolnośląski może być na przykład trup, świadek, policjant albo miejsce zbrodni/kradzieży stulecia/oszustwa dekady - wybór należy do Was). Po drugie: teksty nie mogą być wcześniej publikowane i dłuższe niż 10 tys. znaków.Prace ocenią wyborni znawcy tematu z Wrocławia: pisarz bestsellerowych powieści o Eberhardzie Mocku i Edwardzie Popielskim - Marek Krajewski, literaturoznawca - prof. Stanisław Bereś, Robert Bosek - dziś współwłaściciel firmy detektywistycznej, a wcześniej wiceszef wrocławskiej delegatury ABW, oraz Jacek Antczak i Marcin Rybak - reporterzy "Gazety Wrocławskiej".
Opowiadania wysyłajcie pocztą: "Gazeta Wrocławska", ul. św. Antoniego 2/4, 50-073 Wrocław
Nie słyszałam, ale zabieram się już za pisanie. Uwielbiam to. ;D
Właśnie trochę mnie przeraża komisja i nie wiem czy spróbować swoich sił
.
Ale w sumie to chyba nie ma nic do stracenia?
Oczywiście, że nie masz nic do stracenia. A jak już coś skrobniesz to daj poczytać. A teraz się pochwale - Marka Krajewskiego miałam okazje poznać osobiście
Przychodzi do biblioteki w której odbywałam staż. Parę razy wypożyczałam mu książki.
Podoba mi się ten pomysł z opowiadaniem - może sama się zdecyduje ![]()
Hej Madaren :)Kurde dziewczyy dzisiaj mialabym sie ochote spotkac z ktorąś z Was, bo caly dzien siedze sama
i tak mi sie bedzie nudzic pewnie, a tak to bym sobie gdzies poszla.
Mnie dzisiaj kuzynka wyciąga za fraki z łóżka, bo przylatuje z Anglii, więc w zasadzie mogę się spotkać. Tylko uprzedzam- mogę zarażać. ;D
A to z kuzynką byś przyszła?
ja jak na razie planów nie mam i pewnie mieć nie będę chyba, że bratowa faceta coś wymyśli w co wątpie ![]()
Nie, z kuzynką mam być godzinkę, a później ona jedzie do rodziców. W każdym razie ja zaraz po nią wychodzę na lotnisko i za jakieś półtorej godziny będę wolna. ;D
Ja jestem z Wałbrzycha ale uczę się we Wrocławiu
Więc łącze się z wami koleżanki ![]()
Cześć dziewczynki!
Mika i igla mam nadzieję że udało Wam się spotkać
Ja w niedzielę skręciłam kostkę więc jak narazie z wami się nie mogę spotkać...
Chyba że ktoś ma ochotę mnie odwiedzić to zapraszam na kawkę ![]()
Niestety nie udało nam się spotkać
będzie trzeba naprawdę wymysleć jakis konkretny termin
szkoda, że skrecilas sobie kostke:./ a jak to się stało? a co chciałabyś, żebysmy Ci na lot na dom zrobiły lub pracę? hehe
Mika grałam w tenisa ziemnego i niefortunnie upadłam na nogę. W tamtym roku miałam identyczną sytuację tylko z lewą nogą, ale wtedy kostkę złamałam i siedziałam w gipsie.
Nalot na mieszkanko bardzo proszę-kawkę mam! ![]()
Kurde to Ty może lepiej już w tegi tenisa nie graj, bo w koncu polamiesz dwie nogi
boli mocno? dali Ci jakieś maści, leki?
A w jakim miejscu mieszkasz? ja krzyki, blisko traugutta, niskie łąki, te rejony
kawki co prawda nie pije, ale soczku chętnie bym sie napiła:)
Okolice Traugutta i Niskich Łąk? Bardzo często się tam pojawiam. ![]()
Zapomniałam dodać że w tamtym roku złamanie miałam przy grze w siatkę-mam pecha. Na szczęście nie boli.
igla, a Ty gdzie mieszkasz?:) może uda się styknąć co? wpadłybyśmy do Anny na kawke czy tam herbatke we dwie, jeśli nie miałaby nic przeciwko ![]()
Przepraszam dziewczyny, ale zaproszenie muszę odwołać. Mam dosyć spore zmiany w pracy i mimo skręconej kostki wracam do roboty...Niewiem czy nie będę musiała się przeprowadzić. Zmieniam miejsce zatrudnienia a co za tym idzie miejsce zamieszkania. Nadal jest to Wrocław. Zawsze coś wyskoczy i nie możemy się spotkać...:(
Mika- na drugim końcu miasta. ^^ Leśnica wita.
Anna- szkoda, że tak się stało, trzymaj się z tą nóżką.
Igla, ło to daleko trochę, ale skoro czesto bywasz w moich rejonach .... hehe ![]()
Anna,przykro mi:/ a to jakieś powazne zmiany, że az sie musisz przeprowadzac? mamy jeszcze sporo czasu, więc zdarzymy sie spokojnie spotkac ![]()
Dostałam p-rzeniesienie do pracy na drugim końcu Wrocławia.Jest już dobrze! Załatwiłam sobie mieszkanie w okolicy nowego miejsca pracy więc jak coś to tam zaproszę, ale to dopiero we wrześniu.Zmiany w pracy ogólnie są ogromne, ale jak narazie to na plus!
Dzięki dziewczyny!
Anna, a w jakich okolicach będziesz teraz mieszkać i pracować? może niedaleko mnie.