Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się ! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 14 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 850 ]

261

Odp: Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !

To może w środę? Tylko ja tak na 50% i to dopiero tak na 16.30 jak coś, bo niewiem czy uda mi się wyjść szybciej z pracy.

Zobacz podobne tematy :

262

Nie wiem, jak ze środą będę stała, ale pewnie z pracą się nie odezwą, więc mi osobiście raczej pasuje.

Tak poza tym, to jak tam, dziewczyny?

263

a to łobuzy, ja im dam niechęć do integracji.Ja jestem za,ale tylko na forum bo w realu czuję się taki nagi,odkryty i zdemaskowany.Brałem już nie jeden raz udział w spotkaniu forumowiczów i przyznaję,że było naprawdę świetnie.
szkoda że większość z tych znajoności nie wytrzymała próby czsu.Najwyższy czas by pozostać anonimowy,tym bardziej że jestem mencziznom a dziewuszki na kobiecym forum nastawione są na znajomości żeńskie.Czuł bym sie trochę nieswojo,no i lat mam nieco więcej.Z przyjemnością jednak poczytam Waszych relacji.

264

mi niestety dzisiaj nie pasuje, bo musze sie pouczyc na jutrzejszy egzamin, a potem jade do Opola, ale pisałam już z iglą i w piatek chyba się spotkamy:)

265

To nawet dobrze, bo wczoraj na jakiś czas padl mi net i nie byłam na forum. Miłego spotkania w piatek.
Mika masz tą prace?

266

Nie wiem sama czy mam czy nie, bo ta Pani coś kreci, nie podoba mi się to. No ale napisala mi wczoraj sms, ze za tydzien w czwartek zaczynam prace, wiec mam nadzieje, ze nie wywinie zadnego numeru:)

267

Udało Wam się spotkać dziewczyny? Ja byłam we wtorek na rynku w Spiżu-nie polecam piwa czekoladowego-jest niedobre w smaku....

268

niestety nie:( igla miała do mnie napisac w srodę lub czwartek, ale nie zrobiła tego. Ja nie mialam jej numeru tel, wiec sie nie zgadalysmy:) ja mam wolne do czwartku teraz, wiec mozemy sie skumac w ktorys dzien i spotkac:) i najlepiej wymienic sie numerami tel i jak cos to pisac sms/dzwonic, bo przez maile i forum, to my nigdy sie nie dogadamy ;P

269

Bardzo dobry pomysł! Zaraz wyślę do Ciebie swój nr i tak będzie łatwiej. Ja jestem już na urlopie więc zobaczymy jak to będzie.

270

...i co nikt nie ma ochoty na spotkanie?
Mika ja w tym tygodniu wybieram się poza Wrocław, a w następnym nad morze. Chyba uda nam się spotkać dopiero po moim urlopie. Zobaczymy! Dobrze że mamy do siebie tel.....

271

Anna, nie ma sprawy, może być i w sierpniu spotkanie:) ważne, żeby zorganizować jakiś wypad babski smile

272

...byłoby miło! wink

273

Mika, jeszcze raz przepraszam za kolejne nie odezwanie się. Możesz mnie zabić. ;D

A z wymianą numerów, to dobry pomysł.

274

igla, napiszę Ci maila z numerem tel tongue z Anią już się wymieniłam i będziemy się kontatkować  jak coś:) a zabić, Cię nie zabiję, bo rozumiem, że nie zawsze można mieć czas smile

275

Uf, tyle dobrze, że mnie nie zabijesz. smile A numer Twój już mam, swój też Ci wysłałam, więc możemy się śmiało kontaktować telefonicznie. wink

276

Dziewczyny macie jakiś plan na spotkanie?Ja dalej nie mam konkretnych planów na urlop. W przyszłym tygodniu chciałabym gdzieś pojechać. Ktoś był w Pradze?

277

Ja jestem chętna na spotkanie w weekend lub wieczorem lub czy też popołduniu w tygodniu. Nie wiem, jak będę pracowac, wiec teraz trudno mi powiedzieć cokolwiek. W Pradze nie byłam, w ogole nigdy nie byłam za granicą tongue

278

Hej, dziewczyny przepraszam, że Wam przerwę wink Ale nie wiecie może czy sklep Pretty Girl ma jakiś outlet we Wrocławiu ;>?

279

hej dziewuszki.
Ja wprawdzie jestem z Wałbrzycha ale po cieżkim i mozolnym szukaniu pracy w tym mieście postanowiłam ze może sprubuję we wrocławiu. Moze mogę liczyć na waszą pomoc? A mianowicie może wiecie o jakiejś pracy? zamiast pisać co mnie interesuję to moze łatwiej będzie napisac jaka praca mnie na pewno nie interesuje smile . Na pewno zadna praca w markecie , albo w skepie spożywczym czy w barze albo w restauracji. Najlepiej to może cos w jakiejsc galerii albo na recepcji w jakimś hotelu. Znam biegle j włoski i z tym językiem chciała bym pracować ale to myślę że pozniej bym sobie pozukała już czegoś lepszego . chodzi mi o to żeby się tylko gdzieś tam załapac na początek. No i mieszkanko oczywiście. Ja nie wiem od czego zacząć sad. Niestety nie mam tam zbyt wielu znajomych a i nie mam zadnego zaplecza finansowego sad.

280

Dussia, na portalach z ofertami pracy, próbowałaś czegoś szukać we Wro?

281

Dusia, najlepsza jest strona gumtree.pl i wejdz w Wrocław. Tam jest dużo ofert. Są też agencje pracy m.in na świętego mikołaja i piaskowej.

282

Ja jeszcze mogę polecić pracuj.pl

283

Dussia ja nie pomogę, bo sama zastanawiam się nad zmianą pracy i jestem na etapie szukania. Nie jest tak łatwo o pracę we Wro....

284

Hej babeczki. Gdzie was wcięło? wink

285 Ostatnio edytowany przez gossip_girl (2011-07-18 15:07:55)

Dziewczyny, powiedzcie mi, znacie jakieś fajne outlety/lumpeksy mniej więcej w centrum miasta?

Moje posty są jakieś niewidzialne tongue?

286

Fajny jest na Kościuszki, na wysokości Dworcowej. Odzież używana z Anglii. Byłam tam dwa razy się rozejrzeć i mają całkiem niezłe ciuszki, wiele jest też z metkami. Jeśli chodzi o inne, nie mam pojęcia. W Leśnicy jest też dobry lumpeks. Jak go z mamą nazywamy- Dior. Kupa ciuchów z poprzednich kolekcji, z metkami i za śmieszne pieniądze. Z tym że Leśnica to zadupie totalne i praktycznie same obrzeża miasta.

287

Dzięki, sprawdzę ten na Kościuszki smile

288

Ja żyję igla, ale Ty cos nie dajesz znaku życia big_smile mialysmy się spotkac i dupa tongue
Jak na razie pracuję w pon, srody i czwartki, ale tak to mam wolne choc bede szukac dodatkowej roboty:)

289

No dupa wyszła. W tym tygodniu mi nadal pasuje, tylko niedziela odpada, bo idę na Morskie Oko grać w plażóweczkę. ;-)
Ale spotkać się mogę i dzisiaj i kiedykolwiek, kiedy możesz.

290

Już jestem dziewczynki...
gossip_girl jeśli jesteś zainteresowana to ja mam dosyć sporo ciuszków z hurtowni do sprzedaży...

291

AnnAnnA aaaaa! Jestem chętna na te ciuszki! ;-)

292

AnnAnnA napisał/a:

Już jestem dziewczynki...
gossip_girl jeśli jesteś zainteresowana to ja mam dosyć sporo ciuszków z hurtowni do sprzedaży...

Jestem bardzo chętna!

293 Ostatnio edytowany przez AnnAnnA (2011-07-20 20:17:51)

Bardzo się cieszę...Dziewczyny może w sobotę, a przy okazji kawka...Jeśli pasuje wam w sobotę to dajcie znać-więcej informacji wyślę na e-mail....
Mika i jak tam?Spotkanie na jakim etapie?....i w ogóle co u Ciebie?

294

AnnAnnA napisał/a:

Dussia ja nie pomogę, bo sama zastanawiam się nad zmianą pracy i jestem na etapie szukania. Nie jest tak łatwo o pracę we Wro....

He he he bo nie szukałaś w Wałbrzychu smile

Nawet w necie wpisujac wyskakuje tylko pare stron z praca w wałbrzychu a wpiszesz Wrocłąw i wyskakuje 100 stron hehe wiec chyba sa wieksze szanse. Zalezy czgo szukasz bo w wałbrzychu to nawet do spozywczaka  ciezko sie dostac, chociaz mnie taka praca nie interesuje, ale codziennie sledze rynek pracy i nic sad . Jak dobrze pujdzie to moze uda mi sie wyniesc na chwilke do wro chociazby zeby poszukac pracy, ale wszystko zalezy od kolegi i jego dziewczyny czy pozwoli mi sie do niego wprowadzic na jakis czas smile

295

Dussia wysłałam do Ciebie wiadomość e-mail o pracy o której usłyszałam, ale niewiem czy aktualna.

296

Anna, u mnie ok, pilnuje tego dzieciaka i jakoś daję radę:) cały czas jestem we wrocku, ale niestety nie dam rady spotkac sie w teraz w sobotę sad moj facet ma ten remont w domu, przyjezdza teraz ekipa do pomocy i musze cały weekend stac przy garach i palnikach, by mieli co pić i jeść. Chyba kazdy weekend teraz taki się szykuje, wiec ja jedynie moge w tyg się spotkac. Wtorki i piątki mam wolne smile a tak to pracuje do 17, ale w domu jestem kolo 19, wiec juz nie oplaca sie wychodzic nigdzie, bo zanim zjem, zanim sie wyszkuje, wykapie juz 21 jest ;p

297

Ciężko jest się spotkać...Tak to jest, a w tym samym miescie-kto by pomyślał. Szkoda że nie pasuje ci w sobote, a mi znowu nie pasuje do końca tego tyg, a w przyszłym to nie pamiętam jak pracuje....

298

No właśnie, mijamy się hmm chętnie bym się teraz spotkała ale siła wyższa, co tydzien tak prawie przyjezdzaja, to muszę robić ciągle jedzenie. Jest ich 4 więc trochę roboty mam, ale mysle, ze jak cos to w sierpniu się stykniemy albo w przyszłym tyg smile

299

Mam nadzieję że się uda!

300

AnnAnna, miałam jutro przyjść obejrzeć ciuszki, ale niestety nie mogę hmm.
Mam młodszą siostrę i okazało się, że nie ma jej z kim zostawić, więc padło na mnie...
Mam nadzieję, że nie pokomplikowałam Ci planów sad przepraszam jeszcze raz.

301

Ja też nie dam rady zajechać, bo angina mnie złapała. Przykro mi. sad

302 Ostatnio edytowany przez AnnAnnA (2011-07-22 20:01:06)

Dobra dziewczyny to będziemy w kontakcie...
gossip_girl szkoda, ale tak to już jest!
igla16 to wracaj szybko do zdrowia!

303

Hej,
Kolejna Wrocławianka przez duże W dołączyła do portalu. smile Pozdrawiam mieszkanki tego pięknego miasta.

304

Madaren witaj! Miło poznać smile

305

Nie ma to jak Wrocław, Madaren smile.

Słyszałyście o konkursie Gazety Wrocławskiej?
Zastanawiam się czy brać udział...

Miłośnicy historii z dreszczykiem - do piór! "Gazeta Wrocławska" rozpoczyna konkurs na opowiadanie kryminalne. Do zgarnięcia są nagrody o łącznej wartości 3,5 tys. zł!
Nasz regulamin ma tylko dwa punkty. Po pierwsze: opowiadanie musi w jakiś sposób odnosić się do naszego regionu (dolnośląski może być na przykład trup, świadek, policjant albo miejsce zbrodni/kradzieży stulecia/oszustwa dekady - wybór należy do Was). Po drugie: teksty nie mogą być wcześniej publikowane i dłuższe niż 10 tys. znaków.

Prace ocenią wyborni znawcy tematu z Wrocławia: pisarz bestsellerowych powieści o Eberhardzie Mocku i Edwardzie Popielskim - Marek Krajewski, literaturoznawca - prof. Stanisław Bereś, Robert Bosek - dziś współwłaściciel firmy detektywistycznej, a wcześniej wiceszef wrocławskiej delegatury ABW, oraz Jacek Antczak i Marcin Rybak - reporterzy "Gazety Wrocławskiej".

Opowiadania wysyłajcie pocztą: "Gazeta Wrocławska", ul. św. Antoniego 2/4, 50-073 Wrocław

306

Nie słyszałam, ale zabieram się już za pisanie. Uwielbiam to. ;D

307

Właśnie trochę mnie przeraża komisja i nie wiem czy spróbować swoich sił smile.
Ale w sumie to chyba nie ma nic do stracenia?

308

Oczywiście, że nie masz nic do stracenia. A jak już coś skrobniesz to daj poczytać. A teraz się pochwale - Marka Krajewskiego miałam okazje poznać osobiście smile Przychodzi do biblioteki w której odbywałam staż. Parę razy wypożyczałam mu książki.
Podoba mi się ten pomysł z opowiadaniem - może sama się zdecyduje tongue

309

Hej Madaren :)Kurde dziewczyy dzisiaj mialabym sie ochote spotkac z ktorąś z Was, bo caly dzien siedze sama sad i tak mi sie bedzie nudzic pewnie, a tak to bym sobie gdzies poszla.

310

Mnie dzisiaj kuzynka wyciąga za fraki z łóżka, bo przylatuje z Anglii, więc w zasadzie mogę się spotkać. Tylko uprzedzam- mogę zarażać. ;D

311

A to z kuzynką byś przyszła? big_smile ja jak na razie planów nie mam i pewnie mieć nie będę chyba, że bratowa faceta coś wymyśli w co wątpie sad

312

Nie, z kuzynką mam być godzinkę, a później ona jedzie do rodziców. W każdym razie ja zaraz po nią wychodzę na lotnisko i za jakieś półtorej godziny będę wolna. ;D

313

Ja jestem z Wałbrzycha ale uczę się we Wrocławiu smile Więc łącze się z wami koleżanki smile

314

Cześć dziewczynki!
Mika i igla mam nadzieję że udało Wam się spotkać
Ja w niedzielę skręciłam kostkę więc jak narazie z wami się nie mogę spotkać...
Chyba że ktoś ma ochotę mnie odwiedzić to zapraszam na kawkę smile

315

Niestety nie udało nam się spotkać big_smile będzie trzeba naprawdę wymysleć jakis konkretny termin smile szkoda, że skrecilas sobie kostke:./ a jak to się stało? a co chciałabyś, żebysmy Ci na lot na dom zrobiły lub pracę? hehe

316

Mika grałam w tenisa ziemnego i niefortunnie upadłam na nogę. W tamtym roku miałam identyczną sytuację tylko z lewą nogą, ale wtedy kostkę złamałam i siedziałam w gipsie.
Nalot na mieszkanko bardzo proszę-kawkę mam! smile

317

Kurde to Ty może lepiej już w tegi tenisa nie graj, bo w koncu polamiesz dwie nogi smile boli mocno? dali Ci jakieś maści, leki?
A w jakim miejscu mieszkasz? ja krzyki, blisko traugutta, niskie łąki, te rejony smile kawki co prawda nie pije, ale soczku chętnie bym sie napiła:)

318

Okolice Traugutta i Niskich Łąk? Bardzo często się tam pojawiam. smile

319

Zapomniałam dodać że w tamtym roku złamanie miałam przy grze w siatkę-mam pecha. Na szczęście nie boli.

320

igla, a Ty gdzie mieszkasz?:) może uda się styknąć co? wpadłybyśmy do Anny na kawke czy tam herbatke we dwie, jeśli nie miałaby nic przeciwko smile

321

Przepraszam dziewczyny, ale zaproszenie muszę odwołać. Mam dosyć spore zmiany w pracy i mimo skręconej kostki wracam do roboty...Niewiem czy nie będę musiała się przeprowadzić. Zmieniam miejsce zatrudnienia a co za tym idzie miejsce zamieszkania. Nadal jest to Wrocław. Zawsze coś wyskoczy i nie możemy się spotkać...:(

322

Mika- na drugim końcu miasta. ^^ Leśnica wita.
Anna- szkoda, że tak się stało, trzymaj się z tą nóżką.

323

Igla, ło to daleko trochę, ale skoro czesto bywasz w moich rejonach .... hehe smile
Anna,przykro mi:/ a to jakieś powazne zmiany, że az sie musisz przeprowadzac? mamy jeszcze sporo czasu, więc zdarzymy sie spokojnie spotkac smile

324

Dostałam p-rzeniesienie do pracy na drugim końcu Wrocławia.Jest już dobrze! Załatwiłam sobie mieszkanie w okolicy nowego miejsca pracy więc jak coś to tam zaproszę, ale to dopiero we wrześniu.Zmiany w pracy ogólnie są ogromne, ale jak narazie to na plus!
Dzięki dziewczyny!

325

Anna, a w jakich okolicach będziesz teraz mieszkać i pracować? może niedaleko mnie.

Posty [ 261 do 325 z 850 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 14 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024