Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się ! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !

Strony Poprzednia 1 8 9 10 11 12 13 14 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 586 do 650 z 850 ]

586

Odp: Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !

Może ktos ma czas 22.05 i chce sie z nami spotkać? Co wy na to?

Zobacz podobne tematy :

587

22 maja, moge sie spotkac big_smile oczywiscie Aniu spotkamy sie.... we dwie lol lol

588

Jak zwykle big_smile  Juz będę mogła pić to się ululamy(jednym piwkiem)...
Nie ma żadnych imprez w najbliższym czasie we Wrocławiu?np.na rynku?

589

Ja tam nie wiem, bo sie nie orientuje, ale w necie trzeba by bylo zobaczyc smile juwenalia sie skonczyky wiec z imprez chyba tez nici tongue

590

Szkoda, bo byśmy pobalowały big_smile Teraz to chyba dopiero w czerwcu coś będzie na długi weekend.

591

Zawsze mozna pojsc na tany tany do klubu tongue
A Tobie juz przeszla zlosc na meza? tongue

592

Nie przeszła...w kur**** mnie na każdym kroku!Mam na niego alergię i na jego szczęście schodzi mi z drogi.

593

lol lol lol lol ufff dobrze, ze mi szybko przechodzi zlosc, bo masakra by byla lol

594

Mi kiedyś też szybko przechodziło, ale teraz....masakra!Jestem wściekła, a nie mam zamiaru całe życie prowadzić go za rączkę!

595

Ależ hermetyczne jest grono Wrocławianek na tym forum! Z przebiegu rozmowy można by wywnioskować, że jest Was dwie, w porywach cztery smile. Czyżby był taki deficyt Wrocławianek, czy taki problem z integracją? Jakbyście zechciały mnie przyjąć do swego elitarnego klubu - to ja chętnie big_smile

596

charlotte_harris, no my Cie chetnie przyjmiemy, ale nie wemy czy Ty zechcesz z nami sie spotkac i czy nie uciekniesz jak tamte kobietki lol bo nas tu bylo troche wiecej i jak juz mialo dojsc do spotkania, to jak zwykle tylko ja z Ania sie widzialam lol ale kontalt mamy do tej pory bardzo dobry, spotykamy sie i nawet juz u niej bylam big_smile ba, nawet mam u siebie jedna pare butow Ani, bo ostatnio jak sie do niej wybieralam, to po drodze mialam maly wypadek lol takze my sie chetnie spotkamy jeszcze z jakas kolezaneczka smile napisz cos wiecej o sobie smile

597

Dziewczyny, ja nadal tu zaglądam:) tylko mam nawał pracy, szkolenia, wracam do domu i zasypiam przed 20:( a do tego wciąż jestem zmęczona. ale w piątek jadę z mężem nad morze (i choć zapowiadają kiepską pogodę, zamierzam nabrać sił na kolejne miesiące).

ps. oczywiście wierzę, że nas, Wrocławianek, jest jednak więcej:)

598

lilakaffee znajdź dla nas chwilkę i daj znać kiedy możemy się spotkać smile Byłoby super big_smile
charlotte_harris cieszę się, że powiększyłaś grono Wrocławianek. Tylko teraz nas odwiedzaj w wątku big_smile ...może uda nam się spotkać-jak z teoim czasem smile

599 Ostatnio edytowany przez charlotte_harris (2012-06-01 15:19:43)

Z tym moim czasem to jest tak, że generalnie bez większego problemu mogę się dostosować. Niestety przez najbliższy miesiąc mam urwanie głowy w pracy - pracuję w księgarni, a czerwiec to trudny miesiąc dla księgarza, bo zbliża się zakończenie roku szkolnego. Także przyjmuję teraz prawdziwe pielgrzymki nauczycieli i gdy już jest po robocie, padam jak małe dziecko. W czerwcu moje życie towarzyskie zamiera smile Ale gdy to czerwcowe szaleństwo się skończy, bardzo chętnie gdzieś z Wami wyskoczę.

To już wiecie, że pracuję w księgarni. Poza tym jestem taka troszkę udawana Wrocławianką, bo mieszkam tu dopiero od 8 lat - przyjechałam tu na studia i tak już zostało. Ale Wrocław przyjął mnie z otwartymi ramionami i potraktował jak swoją, więc i ja uważam to miasto za moje smile. Mieszkam z facetem na Borku.

600

Ja mieszkam tu od roku, wiec ja to dopiero udawana Wrocławianka lol my mieszkamy z Ania na krzykach, ale ona ok Hallera mozna powiedziec, a ja ok Traugutta smile a Borek nawet nie wiem gdzie jest lol

Do ksiegarni skladalam tez CV, ale nie chca mnie. Szukam pracy, ale znalezc nie moge, zalamka mnie juz powoli bierze sad my z Ania chetnie sie spotkamy smile

601

Jeżeli w okolicach Hallera, to witam sąsiadkę smile

Praca w księgarni jest naprawdę w porządku, oprócz czerwca i grudnia - wtedy siedzenie na kasie w księgarni zaczyna przypominać taśmę w Biedronce big_smile.

602

Borek to carrefour prawda?Jeśli tak to faktycznie jesteśmy sąsiadkami(dzieli nas parę ulic), ale zasadniczo na spacer mozna się wybrać wink
To przemęcz się przez ten czerwiec i wtedy zaszalejemy gdzieś w rynku smile
Ja we Wrocku od 9 lat, więc też daleko mi do Wrocławianki smile

603

Rynkowe szaleństwo chyba będziemy musiały przełożyć na czas po Euro, bo teraz Rynek opanowali kibice, ogrodzenia i tojtoje... Czekam z niecierpliwością na Euro, bo jestem zagorzałym kibicem, ale to, co zrobili z naszym cudnym centrum to SKANDAL! Czy naprawdę władze Wrocławia chcą, żeby w świat poszedł taki śmierdzący siusiami obrazek? (o ile obrazek śmierdzi...:D ). Normalnie rzeź...

A jak Wam, dziewczęta, podoba się nasz futbolowy Rynek?

604

Mnie tam pilka nie interesuje w ogole, ale ze to Euro, to obejrze big_smile moze i przejde sie tak po rynku w weekend zeby zobaczyc co i jak. Poki co bylam tam, ale rzeczyiscie zrobili masakre hmm

605

Ja widziałam tylko w tv nasz rynek.Póki co nie mam zamiaru się tam wybierać.Umówimy się jak skończy się to wielkie HALO smile

606

Ania, to halo skonczy sie dopiero za 3 tygodnie lol albo i pozniej tongue

Bylam wczoraj tam na rynku, na tym otwarciu, ale to co oni zrobili z rynkiem to masakra. Bez komentarza po prostu. Przeciez tam nawet nie ma jak zwiedzac, gdzie chodzic, bo wszystko jest ogrodzone yikes

607

Teraz najważniejsze jest EURO!Już się rzygać chce od całej tej otoczki koło euro.To spotkamy się wczesniej.Może wpadniesz do mnie na kawke i sobie popaplamy big_smile

608

cześć dziewczyny! nie miałam nawet czasu tu zajrzeć, bo byłam na urlopie i bez internetu. właśnie wróciłam i mam już dość tego całego Euro. owszem, oglądam mecze i lubię kibicować, ale ten cały show z tym związany jakoś mi się nie podoba. chętnie bym się z Wami umówiła, choć ja mieszkam dużo dalej od Was - na Psim Polu. ale kiedyś wynajmowałam pokój blisko Carrefour, więc tamte okolice miło wspominam:)
mam nadzieję, że w lipcu znajdziemy czas:)

609

Dziewczyny, doklanie, rzygac sie juz chce tym calym Euro dlatego juz nawet na rynek nie chodze, chociaz dzisiaj znow mecz Polakow, ale moze bede szla na rozmowe w sprawie pracy, to mnie to ominie :Pmojego ciagne ze soba, bo nie wiem jak tam dojsc, to tez bedzie cicho siedzial i do fryzjera go zabiore w koncu, bo wyglada praeie jak kudlaty ze scooby doo!! Pewnie, ze wpadne, ale to moze po obronie albo i wczesniej, dasz znac jak Ci pasuje i postaram sie dostosowac, chyba ze cos z dzisiejszej roboty wyjdzie (oby oby!!) to wtedy juz sie dogadany smile

lilakaffee, w lipcu tez sie spotkamy tylko wpadaj tu czesciej, zeby nie ominelo Cie spotkanie tongue

610

Mika trzymam kciuki za dzisiejszą rozmowę smile
Ja mam dzisiaj zaproszenie na rynek aby kibicować Naszym, ale tak mi sie nie chce że chyba nie pójdę smile
lilakaffee ja też mieszkałam na Psim Polu smile Połączenie na rynek jest bardzo dobre więc nie narzekaj wink Poza tym do mnie masz jeden autobus D.

611

My tez mielismy isc dzis na rynek., ale nie chce mi sie tam stac i tak gowno bede widziala i tak tongue zreszta pewnie bedzie padac jak prawie codziennie hehe
Na szczescie od piatku ma byc znaczna poprawa pogody i w sobote ma byc pona 30st i slonecznie, a tu weselicho smile

612

To bardzo sie cieszę, że pogoda na weekend ma dopisać, bo ja w końcu mam wolne...co ja będę robić,hmmmm.... wink

613

Przyjedz do mnie na weselicho to pochlejemy hehe chociaz na weselu to bede musiala sie trzymac jakos co by wstydu nie narobic, ale za to na poprawiny nie odpuszcze lol a Ty szykuj dla mnie streszczenie z wszystkich watkow, bo od czwartku do pon mnie nie bedzie na forum yikes jak ja to przezyje haha

614

Najwyzej do ciebie zadzwonie i wszystko ci opowiem big_smile
Na weselicho baaardzo chetnie!!!Przywieź mi torta wink

615

Torta pewnie nie zostanie nic, ale wóde przywioze zapewne, to bedzie na oblewanie czegokolwiek lol jak zadzownisz to dogadamy sie "po chłopsku" ino tez cos wypij przed to szybciej sie zrozumiemy lol

616

Nie no ja nie mam problemu żeby z tobą sie dogadać big_smile Dla równowagi coś wypiję wink

617

Ja tez nie mam problemu, ale jak wypije to mozesz miec problem ze zrozumieniem mnie lol zreszta jeszcze nie widzialas mnie upitej i gadajacej w stanie chyba hehe ale Ciebie tez to czeka big_smile ciekawe jaka Ty jestes ululana lol

618

Śmieszna big_smile No chyba ze mnie co wkurzy... smile ... a i duzo wtedu gadam big_smile
Kiedys sie wybierzemy na nocne picie i sie ululamy big_smile Będzie wesoło wink

619

ja tez jestem śmieszna, choc czasm nie wiem co gadam, po co i do kogo lol a jak, jestem za takim ululaniem sie! to jak bedziemy moja obrone oblewac to sie tak napoimy big_smile jeszcze mozemy z chlopami naszymi sie wybierzemy, to moze byc jeszcze smieszniej big_smile

620

Moj chwilowo nie pijący.Przez te złe wyniki smile Zobaczymy jak to będzie z jego zdrowiem.
Ewentualnie same pójdziemy lub z chlopami, a ja bedę miała kierowcę big_smile

621

haha no wlasnie, kierowce bedziesz miala big_smile bo moj bez % to by nie poszedl, jakby wiedzial, xze o suchym pysku musi tam siedziec lol takze ja tak mysle, ze w lipcu moze ugadamy sie z nimi, wczesniej same smile moze do tej pory to i Twoj bedzuie mial lepsze wyniki cos bedzie mogl zapic smile napomnkij swojemu o tym spotkaniu, bo moj chetnie sie wybierze, on na spotkania alkohole jest bardzo otwarty, zul jeden lol zreszta sama zobaczysz :]

622

Mój też nie ma z wyjściami żadnych oporów, więc jak sie uda to sie umówimy.W lipsu bedzie troche kiepsko, bo my mamy urlop i cięzko bedzie z wolnym po urlopie.Zreszt ą zobaczymy jak to bedzie. smile
A my to bardzo chetnie...Daj znac jak będziesz miała czas smile Tylko nie na mecz!

623

nie no mecz na pewno nie tongue a zgadac sie zgadamy z chlopami smile

624

smile Czekam na termin smile

625

dlaczego mi sie to skojarzylo z terminem porodu? lol juz wszedzie widze te dzieciaki, kobiety w ciazy i porodówki lol

626

No niewiem
Przytrzymaj faceta smile to będziesz w ciąży big_smile

627

Ta, wtedy on by mnie przytrzymal do "rozwodu" lol

628

smile
Mój to chyba jakis inny model całkowicie smile On bardzo szybko chciał ro dziny, a juz nie wspomnę że chyba po tygodniu pisał do mnie 'tofam cie' big_smile big_smile big_smile

629

ahahaha to takie słodkie lol dobrze ze nie "lofciam Cię" big_smile nie no takiego chlopa chcialabym miec, co to szybko rodzine by chcial tongue

630

Moj mnie z tego powodu bardzo przerażał i na poczatku wystraszyłam.Później samo sie potoczyło smile

631

Widzisz, to my bysmy sie musialy facetami zamienic i kazda bylaby zadowolona hahaha

632

Tak to jest, ze przeciwieństwa sie przyciągają smile Jak ty jestes tak za swoim to ja wole nie ryzykować smile Poźniej z limem będę chodzic big_smile

633

Oj tam, Ciebie bym nie ruszyla nawet big_smile jestem ciekawa czy sie dogadaja chłopy jak sie w 4 spotkamy smile mysle, ze tak, bo moj otwarty jest, Twoj pewnie tez, to nastepnym razem bez nas beda chcieli sie spotkac lol

634

No ciekawe.Mój jest specyficzny smile Jemu tylko auta w głowie. Twój też ma swój swiat.Przy alkoholu wszystkie swiaty się dogadają smile
Szkoda ze macie teraz wesele, bo bysmy sie wybrali na rynek na strefę kibica.

635

No ja bym chetnie poszla, ale na wesele musimy isc. Jeszcze bedzie nie jedna okazja, na rynek gdzies pojdziemy w lipcu np smile

636

Spoko smile
Najpierw my musimy gdzieś wyskoczyc, bo wiesz przy facetach nie bede ci Emanuella dawać big_smile big_smile big_smile

637

hahaha wiadomo, a ja Ci klapki musze oddac big_smile

638

kiedy ty się bronisz?

639

Gdzie te wszystkie Wrocławianki?

640

smile

jutro - piątek, sklep dobroczynny przy ul. Wyszyńskiego 68
(w godz. 12-18) organizuje "Bal na sto par" butów
wstęp tylko 1,-zł

dojazd:

do przystanku Ogród Botaniczny
aut. A,N,128
tramwaje: 9,17

więcej na: pomagacz.org

641

Co tam, kochane Wrocławianki? Żyjecie jeszcze? A może wpadłyście w depresję po zakończeniu Euro?? smile

642

charlotte_harris, oj akurat ja sie ciesze, ze ten caly cyrk znika z naszego rynku big_smile i wcale nie ubolewam, choc mecze ogladalam prawie wszystkie, no ale az takim kibicem nie jestem tongue
My juz z Ania zdarzylysmy sie spotkac w tamtym tyg i ciagle czekamy az ktoras Panna zechce sie z nami spotkac tongue
Moze teraz masz wiecej czasu? co prawda Ania wybiera sie na wakacje i nie bedzie jej jakis czas, ale ja chetnie sie spotkam tongue

643

No właśnie dziewczyny. smile Nikt nie ma naprawdę ochoty na nowe znajomości?!
Mika jest w stanie się z wami spotkać i godnie smile mnie reprezentować jak coś...Teraz są wakacje,piekna pogoda...czas wybrać sie na rynek na Wrocławskie ogródki smile

644

Drogie panie, wielki back! wink

Jak tam, co tam? I co się cicho tak coś zrobiło? wink

645

Miałam nadzieję, że tutaj wpadnę i będzie pełno wpisów, a tu takie rozczarowanie sad

646

Ania, no przeciez wiesz ze tutaj tylko my górujemy lol

647

...i to mnie martwi!!!My naprawdę jesteśmy normalne i nie gryziemy wink

648

Wrocławianka szuka znajomej. Mam na imię Basia ,mam 42 lata i niestety nie mam dostępu do internetu. Chciałabym poznać fajną kobietkę zbliżoną wiekiem do mojego i pogadać. Gubię się w tym wielkim mieście. Czuję się obco i dziwnie. Może dlatego,że straciłam zaufanie do osób,którym kiedyś ufałam... nie wiem...Jeśli chcecie ,to zadzwońcie do mnie lub napiszcie. Mam numer tel w pleyu 883-667-167. Dzięki.

649

Wuzetka to kiepsko, że nie masz dostepu do net-a.Jeśli chcesz poznać kogoś w podobnym wieku to załóz osobny wątek.Pozdrawiam i powodzenia smile

650

Cześć Dziewczyny! Kolejna wrocławianka wita! smile

Posty [ 586 do 650 z 850 ]

Strony Poprzednia 1 8 9 10 11 12 13 14 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024