Może ktos ma czas 22.05 i chce sie z nami spotkać? Co wy na to?
22 maja, moge sie spotkac
oczywiscie Aniu spotkamy sie.... we dwie
![]()
Jak zwykle
Juz będę mogła pić to się ululamy(jednym piwkiem)...
Nie ma żadnych imprez w najbliższym czasie we Wrocławiu?np.na rynku?
Ja tam nie wiem, bo sie nie orientuje, ale w necie trzeba by bylo zobaczyc
juwenalia sie skonczyky wiec z imprez chyba tez nici ![]()
Szkoda, bo byśmy pobalowały
Teraz to chyba dopiero w czerwcu coś będzie na długi weekend.
Zawsze mozna pojsc na tany tany do klubu ![]()
A Tobie juz przeszla zlosc na meza? ![]()
Nie przeszła...w kur**** mnie na każdym kroku!Mam na niego alergię i na jego szczęście schodzi mi z drogi.
ufff dobrze, ze mi szybko przechodzi zlosc, bo masakra by byla ![]()
Mi kiedyś też szybko przechodziło, ale teraz....masakra!Jestem wściekła, a nie mam zamiaru całe życie prowadzić go za rączkę!
Ależ hermetyczne jest grono Wrocławianek na tym forum! Z przebiegu rozmowy można by wywnioskować, że jest Was dwie, w porywach cztery
. Czyżby był taki deficyt Wrocławianek, czy taki problem z integracją? Jakbyście zechciały mnie przyjąć do swego elitarnego klubu - to ja chętnie ![]()
charlotte_harris, no my Cie chetnie przyjmiemy, ale nie wemy czy Ty zechcesz z nami sie spotkac i czy nie uciekniesz jak tamte kobietki
bo nas tu bylo troche wiecej i jak juz mialo dojsc do spotkania, to jak zwykle tylko ja z Ania sie widzialam
ale kontalt mamy do tej pory bardzo dobry, spotykamy sie i nawet juz u niej bylam
ba, nawet mam u siebie jedna pare butow Ani, bo ostatnio jak sie do niej wybieralam, to po drodze mialam maly wypadek
takze my sie chetnie spotkamy jeszcze z jakas kolezaneczka
napisz cos wiecej o sobie ![]()
Dziewczyny, ja nadal tu zaglądam:) tylko mam nawał pracy, szkolenia, wracam do domu i zasypiam przed 20:( a do tego wciąż jestem zmęczona. ale w piątek jadę z mężem nad morze (i choć zapowiadają kiepską pogodę, zamierzam nabrać sił na kolejne miesiące).
ps. oczywiście wierzę, że nas, Wrocławianek, jest jednak więcej:)
lilakaffee znajdź dla nas chwilkę i daj znać kiedy możemy się spotkać
Byłoby super ![]()
charlotte_harris cieszę się, że powiększyłaś grono Wrocławianek. Tylko teraz nas odwiedzaj w wątku
...może uda nam się spotkać-jak z teoim czasem ![]()
599 2012-06-01 15:18:49 Ostatnio edytowany przez charlotte_harris (2012-06-01 15:19:43)
Z tym moim czasem to jest tak, że generalnie bez większego problemu mogę się dostosować. Niestety przez najbliższy miesiąc mam urwanie głowy w pracy - pracuję w księgarni, a czerwiec to trudny miesiąc dla księgarza, bo zbliża się zakończenie roku szkolnego. Także przyjmuję teraz prawdziwe pielgrzymki nauczycieli i gdy już jest po robocie, padam jak małe dziecko. W czerwcu moje życie towarzyskie zamiera
Ale gdy to czerwcowe szaleństwo się skończy, bardzo chętnie gdzieś z Wami wyskoczę.
To już wiecie, że pracuję w księgarni. Poza tym jestem taka troszkę udawana Wrocławianką, bo mieszkam tu dopiero od 8 lat - przyjechałam tu na studia i tak już zostało. Ale Wrocław przyjął mnie z otwartymi ramionami i potraktował jak swoją, więc i ja uważam to miasto za moje
. Mieszkam z facetem na Borku.
Ja mieszkam tu od roku, wiec ja to dopiero udawana Wrocławianka
my mieszkamy z Ania na krzykach, ale ona ok Hallera mozna powiedziec, a ja ok Traugutta
a Borek nawet nie wiem gdzie jest ![]()
Do ksiegarni skladalam tez CV, ale nie chca mnie. Szukam pracy, ale znalezc nie moge, zalamka mnie juz powoli bierze
my z Ania chetnie sie spotkamy ![]()
Jeżeli w okolicach Hallera, to witam sąsiadkę ![]()
Praca w księgarni jest naprawdę w porządku, oprócz czerwca i grudnia - wtedy siedzenie na kasie w księgarni zaczyna przypominać taśmę w Biedronce
.
Borek to carrefour prawda?Jeśli tak to faktycznie jesteśmy sąsiadkami(dzieli nas parę ulic), ale zasadniczo na spacer mozna się wybrać ![]()
To przemęcz się przez ten czerwiec i wtedy zaszalejemy gdzieś w rynku ![]()
Ja we Wrocku od 9 lat, więc też daleko mi do Wrocławianki ![]()
Rynkowe szaleństwo chyba będziemy musiały przełożyć na czas po Euro, bo teraz Rynek opanowali kibice, ogrodzenia i tojtoje... Czekam z niecierpliwością na Euro, bo jestem zagorzałym kibicem, ale to, co zrobili z naszym cudnym centrum to SKANDAL! Czy naprawdę władze Wrocławia chcą, żeby w świat poszedł taki śmierdzący siusiami obrazek? (o ile obrazek śmierdzi...:D ). Normalnie rzeź...
A jak Wam, dziewczęta, podoba się nasz futbolowy Rynek?
Mnie tam pilka nie interesuje w ogole, ale ze to Euro, to obejrze
moze i przejde sie tak po rynku w weekend zeby zobaczyc co i jak. Poki co bylam tam, ale rzeczyiscie zrobili masakre ![]()
Ja widziałam tylko w tv nasz rynek.Póki co nie mam zamiaru się tam wybierać.Umówimy się jak skończy się to wielkie HALO ![]()
Ania, to halo skonczy sie dopiero za 3 tygodnie
albo i pozniej ![]()
Bylam wczoraj tam na rynku, na tym otwarciu, ale to co oni zrobili z rynkiem to masakra. Bez komentarza po prostu. Przeciez tam nawet nie ma jak zwiedzac, gdzie chodzic, bo wszystko jest ogrodzone ![]()
Teraz najważniejsze jest EURO!Już się rzygać chce od całej tej otoczki koło euro.To spotkamy się wczesniej.Może wpadniesz do mnie na kawke i sobie popaplamy ![]()
cześć dziewczyny! nie miałam nawet czasu tu zajrzeć, bo byłam na urlopie i bez internetu. właśnie wróciłam i mam już dość tego całego Euro. owszem, oglądam mecze i lubię kibicować, ale ten cały show z tym związany jakoś mi się nie podoba. chętnie bym się z Wami umówiła, choć ja mieszkam dużo dalej od Was - na Psim Polu. ale kiedyś wynajmowałam pokój blisko Carrefour, więc tamte okolice miło wspominam:)
mam nadzieję, że w lipcu znajdziemy czas:)
Dziewczyny, doklanie, rzygac sie juz chce tym calym Euro dlatego juz nawet na rynek nie chodze, chociaz dzisiaj znow mecz Polakow, ale moze bede szla na rozmowe w sprawie pracy, to mnie to ominie :Pmojego ciagne ze soba, bo nie wiem jak tam dojsc, to tez bedzie cicho siedzial i do fryzjera go zabiore w koncu, bo wyglada praeie jak kudlaty ze scooby doo!! Pewnie, ze wpadne, ale to moze po obronie albo i wczesniej, dasz znac jak Ci pasuje i postaram sie dostosowac, chyba ze cos z dzisiejszej roboty wyjdzie (oby oby!!) to wtedy juz sie dogadany ![]()
lilakaffee, w lipcu tez sie spotkamy tylko wpadaj tu czesciej, zeby nie ominelo Cie spotkanie ![]()
Mika trzymam kciuki za dzisiejszą rozmowę
Ja mam dzisiaj zaproszenie na rynek aby kibicować Naszym, ale tak mi sie nie chce że chyba nie pójdę ![]()
lilakaffee ja też mieszkałam na Psim Polu
Połączenie na rynek jest bardzo dobre więc nie narzekaj
Poza tym do mnie masz jeden autobus D.
My tez mielismy isc dzis na rynek., ale nie chce mi sie tam stac i tak gowno bede widziala i tak
zreszta pewnie bedzie padac jak prawie codziennie hehe
Na szczescie od piatku ma byc znaczna poprawa pogody i w sobote ma byc pona 30st i slonecznie, a tu weselicho ![]()
To bardzo sie cieszę, że pogoda na weekend ma dopisać, bo ja w końcu mam wolne...co ja będę robić,hmmmm.... ![]()
Przyjedz do mnie na weselicho to pochlejemy hehe chociaz na weselu to bede musiala sie trzymac jakos co by wstydu nie narobic, ale za to na poprawiny nie odpuszcze
a Ty szykuj dla mnie streszczenie z wszystkich watkow, bo od czwartku do pon mnie nie bedzie na forum
jak ja to przezyje haha
Najwyzej do ciebie zadzwonie i wszystko ci opowiem ![]()
Na weselicho baaardzo chetnie!!!Przywieź mi torta ![]()
Torta pewnie nie zostanie nic, ale wóde przywioze zapewne, to bedzie na oblewanie czegokolwiek
jak zadzownisz to dogadamy sie "po chłopsku" ino tez cos wypij przed to szybciej sie zrozumiemy ![]()
Nie no ja nie mam problemu żeby z tobą sie dogadać
Dla równowagi coś wypiję ![]()
Ja tez nie mam problemu, ale jak wypije to mozesz miec problem ze zrozumieniem mnie
zreszta jeszcze nie widzialas mnie upitej i gadajacej w stanie chyba hehe ale Ciebie tez to czeka
ciekawe jaka Ty jestes ululana ![]()
Śmieszna
No chyba ze mnie co wkurzy...
... a i duzo wtedu gadam
Kiedys sie wybierzemy na nocne picie i sie ululamy
Będzie wesoło ![]()
ja tez jestem śmieszna, choc czasm nie wiem co gadam, po co i do kogo
a jak, jestem za takim ululaniem sie! to jak bedziemy moja obrone oblewac to sie tak napoimy
jeszcze mozemy z chlopami naszymi sie wybierzemy, to moze byc jeszcze smieszniej ![]()
Moj chwilowo nie pijący.Przez te złe wyniki
Zobaczymy jak to będzie z jego zdrowiem.
Ewentualnie same pójdziemy lub z chlopami, a ja bedę miała kierowcę ![]()
haha no wlasnie, kierowce bedziesz miala
bo moj bez % to by nie poszedl, jakby wiedzial, xze o suchym pysku musi tam siedziec
takze ja tak mysle, ze w lipcu moze ugadamy sie z nimi, wczesniej same
moze do tej pory to i Twoj bedzuie mial lepsze wyniki cos bedzie mogl zapic
napomnkij swojemu o tym spotkaniu, bo moj chetnie sie wybierze, on na spotkania alkohole jest bardzo otwarty, zul jeden
zreszta sama zobaczysz :]
Mój też nie ma z wyjściami żadnych oporów, więc jak sie uda to sie umówimy.W lipsu bedzie troche kiepsko, bo my mamy urlop i cięzko bedzie z wolnym po urlopie.Zreszt ą zobaczymy jak to bedzie. ![]()
A my to bardzo chetnie...Daj znac jak będziesz miała czas
Tylko nie na mecz!
nie no mecz na pewno nie
a zgadac sie zgadamy z chlopami ![]()
Czekam na termin ![]()
dlaczego mi sie to skojarzylo z terminem porodu?
juz wszedzie widze te dzieciaki, kobiety w ciazy i porodówki ![]()
No niewiem
Przytrzymaj faceta
to będziesz w ciąży ![]()
Ta, wtedy on by mnie przytrzymal do "rozwodu" ![]()
![]()
Mój to chyba jakis inny model całkowicie
On bardzo szybko chciał ro dziny, a juz nie wspomnę że chyba po tygodniu pisał do mnie 'tofam cie'
![]()
ahahaha to takie słodkie
dobrze ze nie "lofciam Cię"
nie no takiego chlopa chcialabym miec, co to szybko rodzine by chcial ![]()
Moj mnie z tego powodu bardzo przerażał i na poczatku wystraszyłam.Później samo sie potoczyło ![]()
Widzisz, to my bysmy sie musialy facetami zamienic i kazda bylaby zadowolona hahaha
Tak to jest, ze przeciwieństwa sie przyciągają
Jak ty jestes tak za swoim to ja wole nie ryzykować
Poźniej z limem będę chodzic ![]()
Oj tam, Ciebie bym nie ruszyla nawet
jestem ciekawa czy sie dogadaja chłopy jak sie w 4 spotkamy
mysle, ze tak, bo moj otwarty jest, Twoj pewnie tez, to nastepnym razem bez nas beda chcieli sie spotkac ![]()
No ciekawe.Mój jest specyficzny
Jemu tylko auta w głowie. Twój też ma swój swiat.Przy alkoholu wszystkie swiaty się dogadają ![]()
Szkoda ze macie teraz wesele, bo bysmy sie wybrali na rynek na strefę kibica.
No ja bym chetnie poszla, ale na wesele musimy isc. Jeszcze bedzie nie jedna okazja, na rynek gdzies pojdziemy w lipcu np ![]()
Spoko ![]()
Najpierw my musimy gdzieś wyskoczyc, bo wiesz przy facetach nie bede ci Emanuella dawać
![]()
hahaha wiadomo, a ja Ci klapki musze oddac ![]()
kiedy ty się bronisz?
Gdzie te wszystkie Wrocławianki?
![]()
jutro - piątek, sklep dobroczynny przy ul. Wyszyńskiego 68
(w godz. 12-18) organizuje "Bal na sto par" butów
wstęp tylko 1,-zł
dojazd:
do przystanku Ogród Botaniczny
aut. A,N,128
tramwaje: 9,17
więcej na: pomagacz.org
Co tam, kochane Wrocławianki? Żyjecie jeszcze? A może wpadłyście w depresję po zakończeniu Euro?? ![]()
charlotte_harris, oj akurat ja sie ciesze, ze ten caly cyrk znika z naszego rynku
i wcale nie ubolewam, choc mecze ogladalam prawie wszystkie, no ale az takim kibicem nie jestem
My juz z Ania zdarzylysmy sie spotkac w tamtym tyg i ciagle czekamy az ktoras Panna zechce sie z nami spotkac
Moze teraz masz wiecej czasu? co prawda Ania wybiera sie na wakacje i nie bedzie jej jakis czas, ale ja chetnie sie spotkam ![]()
No właśnie dziewczyny.
Nikt nie ma naprawdę ochoty na nowe znajomości?!
Mika jest w stanie się z wami spotkać i godnie
mnie reprezentować jak coś...Teraz są wakacje,piekna pogoda...czas wybrać sie na rynek na Wrocławskie ogródki ![]()
Drogie panie, wielki back! ![]()
Jak tam, co tam? I co się cicho tak coś zrobiło? ![]()
Miałam nadzieję, że tutaj wpadnę i będzie pełno wpisów, a tu takie rozczarowanie ![]()
Ania, no przeciez wiesz ze tutaj tylko my górujemy ![]()
...i to mnie martwi!!!My naprawdę jesteśmy normalne i nie gryziemy ![]()
Wrocławianka szuka znajomej. Mam na imię Basia ,mam 42 lata i niestety nie mam dostępu do internetu. Chciałabym poznać fajną kobietkę zbliżoną wiekiem do mojego i pogadać. Gubię się w tym wielkim mieście. Czuję się obco i dziwnie. Może dlatego,że straciłam zaufanie do osób,którym kiedyś ufałam... nie wiem...Jeśli chcecie ,to zadzwońcie do mnie lub napiszcie. Mam numer tel w pleyu 883-667-167. Dzięki.
Wuzetka to kiepsko, że nie masz dostepu do net-a.Jeśli chcesz poznać kogoś w podobnym wieku to załóz osobny wątek.Pozdrawiam i powodzenia ![]()
Cześć Dziewczyny! Kolejna wrocławianka wita! ![]()