oooo, no i to jest konkret
![]()
zabiore pompony zeby nimi machac jak chearliderki
Lubię takie zabawy to również piszę się na wymachy pomponami
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Happy End
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
oooo, no i to jest konkret
![]()
zabiore pompony zeby nimi machac jak chearliderki
Lubię takie zabawy to również piszę się na wymachy pomponami
Ciężko mi ustosunkować się...
Pisząc o "pierwotnym sporze" miałem na myśli stricte naszą polemikę na temat "ilości happy endów na forum". Miałem mieszane odczucia kiedy poznałem Twój punkt widzenia w tej sprawie.
Z jednej strony uświadomiłem sobie że jesteś tylko człowiekiem i w zderzeniu z plagą "ogłupienia", nawet Ty możesz doznawać uczucia przejściowej frustracji. Chciałem Cię więc nieco pocieszyć wspominając, że moim zdaniem happy endów może byc więcej niż Tobie, w chwili słabości się zdaje. Przyznaję, że moja próba była nieco niezdarna, albo i nawet bezczelna- wszak pocieszać Cię w pierwszej kolejności winny fanki. Które niestety nieco zaspały (ale lepiej późno, niż wcale:).
Z drugiej strony moja przesadna być może czujność, roztoczyła wizję Ciebie jako agenta Wrogich Sił, które wykorzystując Twoją popularność próbują szerzyć w tej oazie rozsądku i altruizmu zgniliznę defetyzmu. Jeśli bowiem nawet Ty poddajesz się publicznie zwątpieniu, zdając sie sugerować że produkowanie się w "tematach problemowych" jest bezsensu, to mogło wywołać to lawinę zwątpień i doprowadzić do nieodwracalnych szkód... Przyznasz chyba, że każdy prawy użytkownik forum w obliczu takiej perspektywy/podejrzeń miał moralny obowiązek jakoś zareagować?
Pozostałe wątki naszej rozmowy zgodnie z Twoją radą -tzn. wykazując "więcej dystansu", traktuję drugorzędnie i nie obrażam się. Choć muszę przyznać, że Twoja w nich reakcja (na moją osobę) wzbudziła we mnie smutną refleksję przy wieczornej kawie- Jakże trudno się zrozumieć w dzisiejszych, przekombinowanych komunikacyjnie czasach... Im głębiej w las słów- tym więcej nieporozumień. Dziś już wiem, że stary Francuz miał rację: "Język się skonczył"
W każdym razie zawieszam ze swojej strony polemikę na temat happy endów, do czasu opublikowania Twoich wyników badań.
Uszanowania
_v_ napisał/a:oooo, no i to jest konkret
![]()
zabiore pompony zeby nimi machac jak chearliderkiLubię takie zabawy to również piszę się na wymachy pomponami
oki, mozemy skakać obie
ale idolem tak łatwo się nie podzielę
brenne napisał/a:_v_ napisał/a:oooo, no i to jest konkret
![]()
zabiore pompony zeby nimi machac jak chearliderkiLubię takie zabawy to również piszę się na wymachy pomponami
oki, mozemy skakać obie
![]()
ale idolem tak łatwo się nie podzielę
Spoko, idol jest Twój, ja będę szczęśliwa mogąc uczestniczyć w tym przedsięwzięciu
Pozdrawiam Fanów :]
proszę nie zapominać o cichej fance przy organizacji przedsięwzięcia
Pozdrawiam Fanów :]
Zastanawiam się, czy odpowiednie cycki są warunkiem przynależności do fanklubu?
Niezależnie od tego - chętnie się zapiszę
O jeny.
Czasami aż boje się zerknąć, co na wypisywałem dzień wcześniej podczas wieczornego flow.
W zasadzie za każdym razem. :]
Widzę że wczoraj też się rozpłynąłem.
Ale z szacunku dla forumowiczów, którzy wzięli udział w "panelu dyskusyjnym", spieszę z odpowiedziami.
[
W każdym razie zawieszam ze swojej strony polemikę na temat happy endów, do czasu opublikowania Twoich wyników badań.
Uszanowania
No i jest jakiś Happy-end, możliwe zatem że masz rację i nie jest tak źle. Drążyć już nie zamierzam.
Pozdrawiam
hahahaa, zabpth, niezły fanklub Ci sie robi
Co do cycków, którym poświęciłem wczoraj znaczną uwagę.
zabpth napisał/a:Pozdrawiam Fanów :]
Zastanawiam się, czy odpowiednie cycki są warunkiem przynależności do fanklubu?
Niezależnie od tego - chętnie się zapiszę
Nie są warunkiem koniecznym, ale uproszczają procedurę przyjęcia.
Nie jest to jakieś moje osobiste zberezeństwo. Nie każdy się po prostu nadaje to takiego Fanklubu, mnie dopiero przyjęto za trzecim razem :]. Nadmienię iż liczba chętnych jest spora, i jakieś szczegółowe analizy będą mocno spowalniać rekrutację, oraz hamować rozwój organizacji :].
Dla tego też maksymalnie uprościłem procedury wejścia, przynajmniej względem kobiet.
Chociaż Test cycków mocno uprościł etap wstąpienia,to jednak funkcja selekcji wciąż jest zachowana na odpowiednim poziomie i całkowicie spełnia swoja rolę.
Metode uproszczenia została opracowana w oparciu o Ludowe Mądrości i Porzekadła, dzięki którym odkryłem niegdyś bardzo znane, staropolskie przysłowie, które to było bezpośrednią inspiracją.
Jak by kto ciekaw, to przysłowie brzmi mniej więcej tak:
"W Cyckach Kobiety, ujrzysz jej zalety" - cokolwiek to qrwa znaczy, to ja się z tym zgadzam.
Pozdrawiam
Chociaż Test cycków mocno uprościł etap wstąpienia,to jednak funkcja selekcji wciąż jest zachowana na odpowiednim poziomie i całkowicie spełnia swoja rolę.
Zapytam dalej - na czym polega ten test? Nie wiem, jak się przygotować? Sprawnościowo, wizualnie czy jeszcze jakoś inaczej?
zabpth napisał/a:Chociaż Test cycków mocno uprościł etap wstąpienia,to jednak funkcja selekcji wciąż jest zachowana na odpowiednim poziomie i całkowicie spełnia swoja rolę.
Zapytam dalej - na czym polega ten test? Nie wiem, jak się przygotować? Sprawnościowo, wizualnie czy jeszcze jakoś inaczej?
Wyjaśniam:
Wysyłasz zdjęcie cycków, jak dobrze z cycków patrzy, to jesteś przyjęta. Proste
Pozdrawiam
genialnie proste
Wysyłasz zdjęcie cycków, jak dobrze z cycków patrzy, to jesteś przyjęta. Proste
Fakt - proste
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Happy End
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024