Zakochałam się w swoim szefie. Jak go zdobyć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochałam się w swoim szefie. Jak go zdobyć?

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 213 z 213 ]

196

Odp: Zakochałam się w swoim szefie. Jak go zdobyć?

Ale przecież on ani razu nie dał Ci do zrozumienia ze coś może między wami być, albo zew jego małżeństwie dzieje się coś złego! To są tylko i wyłącznie Twoje wyobrażenia. Jego rozwód, ona jako zła żona, zaniedbywana corka- Ty byś chciała żeby to była prawda, ale nie jest. Koniec kropka.

Zobacz podobne tematy :

197

kasienka180 napisał/a:

Ale przecież on ani razu nie dał Ci do zrozumienia ze coś może między wami być, albo zew jego małżeństwie dzieje się coś złego! To są tylko i wyłącznie Twoje wyobrażenia. Jego rozwód, ona jako zła żona, zaniedbywana corka- Ty byś chciała żeby to była prawda, ale nie jest. Koniec kropka.

Ale obserwuje to.
Zastanawia mnie jedno. Jak on może się czuć w tym wszystkim.
Po pewnym czasie uczucie maleje.
Dzisiaj znów miał córkę przez 2 godziny.

198

No czyli chcesz rozbić rodzinę bo ci się facet podoba , pogratulować .Sorki ale chyba nienormalna jesteś  , żeby jeszcze dawał ci jakies znaki .Wyglada na jakąs obsesje bo nawet sobie sama tłumaczysz że gość ma nieszczęsliwe małżeństwo i pewnie ty mu dasz szczeście.Zastanów sie co wyrabiasz.Pozdro.

199

Dawno,dawno temu ktos nakrecil film o  takiej pokreconej .Najpierw bylo tak:
http://r-scale-83.dcs.redcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p136/i/a2cc63e065705fe938a4dda49092966f/0fa529e6-7edb-47e7-af19-f8ad9d5ae1f3.jpg?type=1&srcmode=3&srcx=1%2F2&srcy=0%2F1&srcw=988&srch=557&dstw=988&dsth=557&quality=85
A potem tak :
http://i.iplsc.com/glenn-close-w-fatalnym-zauroczeniu/0004AL943FU0E4CC-C122-F4.jpg

200

Twoj sztandarowy argument, ze jemu jest źle w związku, to to że opiekuje się swoją córką. To że być może zapracowana matka PODRZUCA dziecko ojcu! To że on biedny musi opiekować się własnym dzieckiem. To że jest niewyspany przez swoje własne dziecko. To jest oczywiście wina jego żony, bo ona mu to dziecko urodziła... Taka zimna suka, urodziła mu dziecko a teraz dzieli się z nim opieką nad dzieckiem. Przecież jako kochająca kobieta powinna odseparować dziecko od ojca, dać ojcu się rozwijać w biznesie a ona powinna niedospana, niedojedzona sama wychowywać ich córkę.

201

Zalamuje mur ta sytuacja.
Ale wiecie co ? Jego żonę z chrzestnym ich córki łączą bliskie relacje. Wczoraj na przywitanie przytulili się ! Jeszcze spytał ją jak się czuje, ona powiedziała, że lepiej, ale najgorsze są poranki i wieczory. Chyba coś nie tak z jej zdrowiem.

202

W ciazy pewno jest

203

Przyznaj sie bez bicia, jestes trollem czy naprawde si

204 Ostatnio edytowany przez Lajli (2017-06-08 09:04:41)

Jaselka napisał/a:

W ciazy pewno jest

Oni już mają male dziecko. Przypuszczam, że jest chora na coś.

205

Przyznaj sie bez bicia, jestes trollem czy naprawde sie zakochalas w swoim szefie? Bo juz nie wiem czy mam sie z Ciebie smiac czy Cie pocieszac. Miej litosc i nie baw sie moimi uczuciami, ja Ci tak bardzo chce pomoc. Nie baw sie moimi uczuciami tak jak Twoj szef bawi sie Twoimi, pozwolil Ci sie w sobie zakochac!

206

Autoamatorka napisał/a:

Przyznaj sie bez bicia, jestes trollem czy naprawde sie zakochalas w swoim szefie? Bo juz nie wiem czy mam sie z Ciebie smiac czy Cie pocieszac. Miej litosc i nie baw sie moimi uczuciami, ja Ci tak bardzo chce pomoc. Nie baw sie moimi uczuciami tak jak Twoj szef bawi sie Twoimi, pozwolil Ci sie w sobie zakochac!

Zakochałam się.

207

To jak go kochasz pozwól mu być szczęśliwym i nie próbuj nawet ingerować w jego małżeństwo  tym bardziej że to miłość jednostronna.

208

Ludzie, dajcie spokój, bo aż żałość bierze.
To jakaś prowokacja szyta mega grubymi nićmi, a wy się tak tu angażujecie... doradzacie...
Litości.
Zostawcie już tego "zakochanego" trolla, bo odpowiadając robicie z siebie idiotów (sorry, ale czytać się tego nie da).

209

Lajli napisał/a:
Jaselka napisał/a:

W ciazy pewno jest

Oj tam sama piszesz ze mala ma juz roczek. To akurat dobry czas na 2 dziecko bo bedzie niewielka roznica miedzy nimi. Mlode dobrze sytuowane kochajace sie malzenstwo, najlepszy moment na drugie dziecko.

210

Zorija napisał/a:

Ludzie, dajcie spokój, bo aż żałość bierze.
To jakaś prowokacja szyta mega grubymi nićmi, a wy się tak tu angażujecie... doradzacie...
Litości.
Zostawcie już tego "zakochanego" trolla, bo odpowiadając robicie z siebie idiotów (sorry, ale czytać się tego nie da).

Popieram. To bylo zabawne do momentu ale teraz juz wiadomo ze to albo wredny troll albo kompletna idiotka. W jednym i drugim przypadku szkoda pradu na tlumaczenie czegos. Odpuscmy solidarnie to i te debilizmy sie skoncza.

211

smile)))) dziękuję Wam za możność przeczytania tak zabawnych odpowiedzi! Słaby dziś dzień a tu taka niespodzianka, pośmiałam się szczerze nie jeden raz:))
I nie wierzę, że to może być prawda, mam jeszcze wiarę, że takich kretynek nie ma.

212

Jaselka napisał/a:
Lajli napisał/a:
Jaselka napisał/a:

W ciazy pewno jest

Oj tam sama piszesz ze mala ma juz roczek. To akurat dobry czas na 2 dziecko bo bedzie niewielka roznica miedzy nimi. Mlode dobrze sytuowane kochajace sie malzenstwo, najlepszy moment na drugie dziecko.

Wątpię, żeby ona chciała drugie dziecko. Po co ma kolejne niewinne dziecko cierpieć z powodu mamy, która go nie kocha?

213

Troll naciąga temat jak nic. Najpierw pomysł z tym ciastem a teraz wymyśliła, że żonę szefa możliwe że coś łączy z chrzestnym Ich córki. Telenowela normalnie big_smile. A nawet jeśli to wszystko prawda, to nie ma tu co wspierać i doradzać. Tylko tępić i wybić z głowy "młotkiem" big_smile tą obsesyjną urojoną miłość i poroniony pomysł żeby komuś rozbijać małżeństwo.

Posty [ 196 do 213 z 213 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochałam się w swoim szefie. Jak go zdobyć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024