Czy coś jest na rzeczy? Co robić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy coś jest na rzeczy? Co robić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Czy coś jest na rzeczy? Co robić?

Cześć mam problem z dziewczyną. Mam ponad 20 lat a problemy jak w podstawówce... Otóż kilka tygodni temu odnowił mi się kontakt przypadkiem z pewna dziewczyną (Kiedyś za młodu byliśmy przez krótki czas)i zaczęliśmy spędzać czas razem ze wspólnymi znajomymi ale zdarzało się ze byliśmy sami. Chodzi o to, że nie wiem czy ona wysyła mi sygnały czy to tylko przyjaźń.. Nikt tak głęboko w oczy mi nie patrzył jak ona za każdym razem kiedy mówi coś do mnie, śmieje się właściwie ze wszystkiego co powiem, co chwile się uśmiecha do mnie, nie przeszkadza jej mój dotyk wręcz sama szuka kontaktu. Kilka razy przyłapałem ją jak mi się przyglądała. Po każdym dniu spędzonym razem dziękuje mi kiedy ją odwiozę/odprowadzę do domu itd.  i to w sumie tyle. Bo nie piszę do mnie, ale już jak ja napisałem ostatnio to moment odpisała ale to długo nie trwało nie ciągnął się temat. A następnego dnia to samo cały dzień te same "oznaki". Ja nie wiem.. czy coś jest na rzeczy czy jednak nie.. Co wy o tym myślicie.. (wiem wiem jaki jestem ale na to już nic nie poradzę a nie chce się zbłaźnić czy coś ze sobie coś ubzdurałem)

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-05-31 22:47:50)

Odp: Czy coś jest na rzeczy? Co robić?

Jaki problem z dziewczyną? Dupa jesteś a nie facet i tak to [wulgaryzm], bo za mało się interesujesz relacjami damsko-męskimi, w końcu trafisz na taki element tej układanki że znów nie będziesz wiedział co zrobić, ale wracając do tematu...

Jeśli Twoje pytanie brzmi: czy jest Tobą zainteresowana?
To moja odpowiedź brzmi: Tak. Mi to wygląda na Push&Pull. Wysyła ci sprzeczne sygnały, żeby Ci wejść do głowy i Cię sprawdza. A Ty nie odbijasz piłeczki. Nie próbujesz jej wyciągnąć na Amarene gdzieś w krzaczory, nie próbujesz ją nagle i niespodziewanie przycisnąć do muru i pocałować, zabrać na strzelnicę,  nie wiesz co z nią zrobić jak dupa z podstawówki.

Jak chcesz żeby coś z tego było, to masz dużo do nadrabiania, bo to wszystko o co pytasz, powinieneś już dawno sam wiedzieć za sprawą odpowiedniego obchodzenia się z nią. No dobra przymknę oko, bo masz dopiero 20 lat, ale jeśli chcesz mieć w przyszłości szczęśliwy udany związek, bez przyprawionych rogów, to odrób lekcje i zainteresuj się tematem.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy coś jest na rzeczy? Co robić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024