Pytanie do osób, które dały drugą szansę. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pytanie do osób, które dały drugą szansę.

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 137 z 137 ]

131

Odp: Pytanie do osób, które dały drugą szansę.

Wow. Nigdy nie znałam tak paskudnej,  złośliej osoby jak Ty.  To z Ciebie wyłazi prawdziwe ja.  Nie bedę się zniżać do Twojego poziomu. Nie zamierzam nawet komentować tego co piszesz,  bo szkoda zachodu. Szkoda,  że wogóle weszłaś na ten wątek.  Od razu tylko sączyłaś jad i wszystkich krytykowałaś cokolwiek ktoś napisał.  Straszna z Ciebie osoba.

Wszystkim innym osobom udzielającym się na wątku dziekuję. Nie zamierzam nawet czytać co ta pani będzie tu wypisywać,  więc nie będę już tu zaglądać.  Pozdrawiam wszystkich zdradzonych i trzymam za Was kciuki. Serdecznie pozdrawiam. smile

Zobacz podobne tematy :

132

Wow. Nigdy nie znałam tak paskudnej,  złośliej osoby jak Ty.  To z Ciebie wyłazi prawdziwe ja.  Nie bedę się zniżać do Twojego poziomu. Nie zamierzam nawet komentować tego co piszesz,  bo szkoda zachodu. Szkoda,  że wogóle weszłaś na ten wątek.  Od razu tylko sączyłaś jad i wszystkich krytykowałaś cokolwiek ktoś napisał.  Straszna z Ciebie osoba.

Wszystkim innym osobom udzielającym się na wątku dziekuję. Nie zamierzam nawet czytać co ta pani będzie tu wypisywać,  więc nie będę już tu zaglądać.  Pozdrawiam wszystkich zdradzonych i trzymam za Was kciuki. Serdecznie pozdrawiam. smile

133 Ostatnio edytowany przez summerka88 (2017-05-08 20:21:48)

Mamrotek20 napisał/a:

"Nie zamierzam komentować" napisała Mamrotek komentując post.

Piszesz, że straszna że mnie osoba, co wszystkich krytykuję. Hm...
Wiesz Mamrotku, ja wcale nie uważam siebie za spokojna, wyważoną, łagodną osobę. Wręcz przeciwnie. Zawsze byłam temperamentna i bezkompromisowa. Ideałem zdecydowanie nie jestem i nie aspiruję big_smile
Ale gwoli ścisłości, w tym wątku nie skrytykowałam żadnej osoby ale zachowanie, a dokładnie twoją nieszczerość i udawanie przed mężem. A potem twoją złośliwość, którą odwdzięczyłaś się mi za krytykę. Ja to nawet rozumiem, niefajnie zostać przez męża puszczoną kantem a potem jeszcze otrzymać słowa krytyki od obcej osoby. Ale twoja reakcja na krytkę pozwala także zobaczyć w jaki sposób i w jakiej formie rozwiązujesz swoje emocjonalne problemy. Wiem o czym mówię, bo mam tak samo. Ta sytuacja utwierdza mnie w tym, że nic się nie dzieje przypadkiem.
Dobrze, że odchodzisz z forum, to nie miejsce dla osób, które nie potrafią udźwignąć krytyki.
Pozdrawiam smile

134

Akurat zauważyłam, że osobą, która nie radzi sobie z krytyką jesteś właśnie ty, summerko...
Zawsze znajdujesz jakieś logiczne formułki które sprawiają, że to i tak ty masz rację.
Z resztą po co to piszę, i tak mnie zjedziesz i okażę się, że to ja mam problem, nie ty...

135

Proponuję nie martwić się o Summerkę wink Da sobie radę. I nie ona ma do przerobienia zdradę w związku.

Mamrotek..- o kimś na forum wiemy tyle co o sobie napisze- możemy się mylić oczywiście. Nie ma tu Twojego tematu, więc informacji jeszcze mniej,
Ale zauważ, jak bardzo unosisz się dumą. Nie będziesz zniżać sie do tego poziomu, nie będziesz tu zaglądać. Do męża też wróciłaś, jak go już przećwiczyłaś smile i po Twoim romansie. Może projektuję siebie tutaj, bo moja duma wciąż ma się dobrze- w snach się ujawnia, a na forum wstyd było się przyznać, ze dla równowagi miałam ochotę zdradzić męża ;D i cieszyłam się, że nie mam w domu broni.
Tylko że ja zdaję sobie z niej sprawę i ona jest, ale już nie dominuje.
Może stąd Twoje myśli co rano- nie dotarłaś do przyczyn i boisz się powtórki gdzieś w głebi ducha.

I widzę jak starasz się tu by mieć ostatnie słowo- dlaczego?
Nie ma szans na to, by z wszystkimi się zgodzić.
Wizja związku wg Summerki jest przecież mega optymistyczna- mamy wpływ na to czy w związku pojawi si ę zdrada..

136

Druga szansa to zawsze duże ryzyko. I tu nawet nie chodzi o statystyki. Tylko o jakość tego życia.

137

Ela210 napisał/a:

Proponuję nie martwić się o Summerkę wink Da sobie radę. I nie ona ma do przerobienia zdradę w związku.

Mamrotek..- o kimś na forum wiemy tyle co o sobie napisze- możemy się mylić oczywiście. Nie ma tu Twojego tematu, więc informacji jeszcze mniej,
Ale zauważ, jak bardzo unosisz się dumą. Nie będziesz zniżać sie do tego poziomu, nie będziesz tu zaglądać. Do męża też wróciłaś, jak go już przećwiczyłaś smile i po Twoim romansie. Może projektuję siebie tutaj, bo moja duma wciąż ma się dobrze- w snach się ujawnia, a na forum wstyd było się przyznać, ze dla równowagi miałam ochotę zdradzić męża ;D i cieszyłam się, że nie mam w domu broni.
Tylko że ja zdaję sobie z niej sprawę i ona jest, ale już nie dominuje.
Może stąd Twoje myśli co rano- nie dotarłaś do przyczyn i boisz się powtórki gdzieś w głebi ducha.

I widzę jak starasz się tu by mieć ostatnie słowo- dlaczego?
Nie ma szans na to, by z wszystkimi się zgodzić.
Wizja związku wg Summerki jest przecież mega optymistyczna- mamy wpływ na to czy w związku pojawi si ę zdrada..

W pełni się pod postem Eli podpisuję.
Również mam uzasadnione reakcjami Mamrotka w tym wątku wrażenie, że jest ona osobą uciążliwą w codziennym życiu i musi mieć ostatnie słowo i zawsze rację, a wprzeciwnym wypadku unosi się dumą i strzela focha, co mogliśmy tutaj dokładnie zaobserwować. Jeśli dopisać do tego zwykłą ignorację autorki, co przejawia się w puszczaniu mimo uszu informacji, które są niezgodne z jej obrazem świata, to mamy przepis na przewlekłe tkwienie w jednym punkcie.

Ela, co do twojej chęci rewanżu na mężu za znieważenie, to pierwszy odruch wydaje się czymś zupełnie normalnym wink

Posty [ 131 do 137 z 137 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pytanie do osób, które dały drugą szansę.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024