Dziewczyna olała mnie po seksie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna olała mnie po seksie

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 169 ]

66 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-03 16:34:12)

Odp: Dziewczyna olała mnie po seksie

Ja zrozumiałem, że chłopak chce czegoś trwalszego... i nie tylko ten, ale wszystkie związki mu się posypały... Że nie chodzi o to 'zaliczenie'. Generalnie cosik nie tak, bo dłużej związku nie może utrzymać... Więc pewnie wszyscy napiszą, ze w nim feler, bo się sytuacja powtarza... Tylko co on ma zrobić...? Ja radzę aby trochę zajął się sobą i ... tak... tak... wyluzował... radzić prosto... ale jak się wkręci w robienie czegoś dla siebie... to tylko będzie lepiej dla niego i jego przyszłych partnerek. A że wybór mu nawala? A kto tak nie ma? big_smile Się pytam... big_smile Pytanie retoryczne - odpowiadam sam sobie: Mają i tak i siak...

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Klio (2017-04-03 16:35:21)

PolnyMotylek napisał/a:

Dyskusja się rozkręciła. A problem praktycznie żaden, gdyby odwrócić sytuację, to historia jakich miliony - chłopak zalicza dziewczynę, było fajnie, on chciał tylko rozrywki na raz, potem znika i szuka sobie innej żyjąc dalej szczęśliwie i bawiąc się...ileż takich historii od zapłakanych dziewczyn się słyszało. A tutaj sensacja, bo dziewczyna okazała się zdobywcą, pobawiła się gościem, potem zniknęła i wielkie mi co. Jednak coś nasz autor musi mieć w sobie, bo kobieta mu się oddała, więc jakiś magnes musiał być. A że on potem zachował się jak desperat, bo chciał ją zatrzymać i nie może pojąć, to już inna bajka.

Która "zdobywczyni" nazywa relację ze swoją zdobyczą związkiem? Podpowiem: żadna. wink
Ona do "zdobywczyń" nie należała. Ale miała wystarczająco oleju w głowie, żeby zwiewać gdy zobaczyła lampki ostrzegawcze.

68

Rh , ty mu radziłeś zadbać o siebie, nie w tym rzecz...on dba raczej za bardzo, skupia się na koszulach , włosach i pryszczach. Jak już spotka jakąś laskę, to miłość chce jej wyznać, zachowuje się jak niektóre panny, które myślą o ślubie i dzieciach po pierwszej randce...niech teraz on zachowuje się jak zdobywca i olewa po seksie...

69

I kolejny 'badboy' się rodzi... smile a może sad... A nie wiem... mnie podrywać nie będzie! big_smile BTW. uwielbiam cytować wyrywkowo... Tylko dlaczego nie siebie? big_smile
Przecież Wy rozumiecie, że zajęcie się sobą to nie tylko koszule, ... i inny badziew... Wiecie ale, ale! ze niby nie! koszula! tongue No i będą mi te pindrzenie i koszulę wypominały... smile

70

rh72 napisał/a:

Ja zrozumiałem, że chłopak chce czegoś trwalszego... i nie tylko ten, ale wszystkie związki mu się posypały... Że nie chodzi o to 'zaliczenie'. Generalnie cosik nie tak, bo dłużej związku nie może utrzymać... Więc pewnie wszyscy napiszą, ze w nim feler, bo się sytuacja powtarza... Tylko co on ma zrobić...? Ja radzę aby trochę zajął się sobą i ... tak... tak... wyluzował... radzić prosto... ale jak się wkręci w robienie czegoś dla siebie... to tylko będzie lepiej dla niego i jego przyszłych partnerek. A że wybór mu nawala? A kto tak nie ma? big_smile Się pytam... big_smile Pytanie retoryczne - odpowiadam sam sobie: Mają i tak i siak...

Nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam, bo piszesz jak Amethis (Pozdrawiam przy okazji big_smile )
ale wydaje mi się, że chodzi Ci tu o to, że tak przez przypadek źle trafia, że każdemu może się to przydarzyć, że właściwie działa tu ślepy los. Otóż nie. On sam wybiera kobiety, które pod jakimś względem są nieatrakcyjne, również dla niego nieatrakcyjne. Wychodzi z założenia, że jak przygarnie taką nieatrakcyjną, z jakimś „uszczerbkiem”, to już pozamiatane, będzie wierna jak pies i będzie mu z ręki jadła. Tymczasem te wszystkie kobiety widzą dokładnie co on robi i widza wyraźnie, że jemu również się nie podobają. Dlatego bez żalu odchodzą do tych, którym się podobają.

Kolejna sprawa: on wybiera "słabe jednostki" nie tylko pod względem wyglądu, ale i psychiki. Teoria o zdobywczyniach odpada...

71 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-03 16:49:27)

Moje drogie Panie! Wiek swój mam i mogę tak staroświecko pisać! smile A poradzicie mu coś bez 'a zmień się'!? Albo 'weź się w garść'? tongue Aby coś zrobił a nie tylko siedział w 4 ścianach i przemyśliwiał to? Tak ciutkę... realnie... smile

EDIT: mam kolegę... żona go 'uczciwie' zostawiła i poszła do innego... nie sądzę, że był wybrakowany, jak nie sądzę, że kolega tutaj ma tylko pecha... W ciągu pół roku poznał nową partnerkę... w pizzeri... podszedł, przywitał się, jak mi opisywał i jest związek... jakieś już 3 lata jest... i informatyk, aby mnie nie drażnić, to prościej - też programista... i dobrze wybrał tongue

72

Kraft napisał/a:

W porządku, wy uważacie że to nie wygląd.

Jestem jednak innego zdania.

Poznałem ją w sklepie.

Zapamiętała mnie w wyglądzie X.

Potem spotkaliśmy się kiedy miałem X.

Później przerwa w spotkaniach i znowu się spotkaliśmy.

Wyglądałem na Y.

Ona pamiętała X i była zawiedziona.

Typowy informatyk... korzystanie z prawej komory mózgu w relacjach jest lepszym rozwiązaniem, niż wykorzystywanie lewej.
U ciebie to nie wygląd, a styl bycia może odstraszać potencjalne kandydatki. Zatem musisz znaleźć kogoś o umyśle stricte ścisłym.

73

rh72 napisał/a:

Moje drogie Panie! Wiek swój mam i mogę tak staroświecko pisać! smile A poradzicie mu coś bez 'a zmień się'!? Albo 'weź się w garść'? tongue Aby coś zrobił a nie tylko siedział w 4 ścianach i przemyśliwiał to? Tak ciutkę... realnie... smile

Nie, pewnie, niech ten „szczery chłop” się nie zmienia. Niech nadal będzie hieną polującą na ranne antylopy tongue
Co do rad to parę wartościowych było, tylko trzeba się wysilić i wrócić do poprzednich postów. Upraszczasz to co było już tu napisane.

74

Jak dla mnie, to u RH za dużo tych buziek, przerywników, wielokropków, jakby na "siłę się wysilał"...wyluzuj trochę . Dla mnie osobiście ten nasz autor jest za niski,niestety. Nie mam nic do niskich mężczyzn, ale noszę szpilki i jestem dość wysoka...może tu jest pies pogrzebany, podobno ci mniejsi są pełni kompleksów smile

75 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-03 16:56:10)

PolnyMotylek napisał/a:

Jak dla mnie, to u RH za dużo tych buziek, przerywników, wielokropków, jakby na "siłę się wysilał"...wyluzuj trochę . Dla mnie osobiście ten nasz autor jest za niski,niestety. Nie mam nic do niskich mężczyzn, ale noszę szpilki i jestem dość wysoka...może tu jest pies pogrzebany, podobno ci mniejsi są pełni kompleksów smile

Jeśli u mnie za dużo, to masz rację... tylko ja się naprawdę uśmiecham... już luzuję... big_smile Ja mam 182 cm i nawet nie wiesz ile kompleksów... no to teraz było bez uśmieszku, niestety...

EDIT: typowy informatyk... ja to słyszę... i ja to uwielbiam - nie wiem dlaczego ale zawsze na to pozytywnie reaguję (bez uśmieszku tongue)

76

Nie musisz się dopasowywać do każdej uwagi...wal te bużki ile chcesz. Sadząc po wieku, jeśli jest prawdziwy, to trochę dziecinne...poza tym , nie szastaj tak tym informatykaniem, nie takie tu osobistości piszą smile

77 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-03 17:03:23)

Ale z tym informatykiem... teraz źle mnie zrozumieli... sad Nie wiem, czym się chwalić? Wielu ludzi uczciwie pracuje i nie chciałem się chwalić. To że z wiekiem nie można się uśmiechać...? Powagę trzymać...? Wolę być więc infantylny... tongue jesli to taki odbiór... Może jaka chora antylopa się trafi i się zmyli... tongue

EDIT: szkoda, że autor zamilkł... muszę się tłumaczyć, jak zwykle facet, nie wiem z czego...
EDIT: ale macie rację... się wtrącił to niech i się z konsekwencjami liczy

78

Klio napisał/a:
anderstud napisał/a:

quote=Kraft]Chyba ostatnie co można o mnie powiedzieć, to że jestem desperatem (bez wnikania w szczegóły tym razem) i też takie akcje miewałem, których opis byłby kropka w kropkę identyczny.

Też wybierałeś kobiety z „usterkami” po to by za Twoją łaskę odpłaciły Ci dozgonną wdzięcznością i miłością aż po grób? Też słodziłeś im niemiłosiernie wkupując się nieszczerymi komplementami w łaski? Też oczekiwałeś ochłapów w „związku”, bo wiesz, że na więcej nie zasługujesz? Też szukałeś byle czego, żeby było?;)

No nie... Ale też wybierałem kobiety, które bez żadnego wyraźnego powodu potrafiły w jeden weekend zmienić nastawienie o 180 stopni
i w środę oznajmić, że chyba to za szybko, że chyba to nie to, że chyba nie są gotowe, że chyba powinniśmy przestać się widywać,
a w piątek już prowadzać się pod rękę z innym. Absolutnie nie mam żalu ani pretensji, tym bardziej że i mnie się zdarzyło łgać w żywe oczy,
ale ja nie o tym przecież, tylko o tym, że to się przytrafia każdemu, niezależnie od tego czy jest zdesperowany i jaką ma na sobie koszulę smile

79 Ostatnio edytowany przez Klio (2017-04-03 17:22:56)

To co robi Kraft nie przytrafia się każdemu. tongue
Wybierałeś kobiety, które były dla Ciebie atrakcyjne, a które z różnych względów nie odwzajemniły zainteresowania. Takie rzeczy zdarzają się każdemu. Kraft nie wybiera atrakcyjnych dla siebie, bo wychodzi z założenia, że porażka murowana. Wybiera nieatrakcyjne i tym sposobem próbuje lewarować swoją pozycję. Ponadto założę, się, że jego „bycie miłym” w relacji sprowadza się do słodzenia aż do porzygu.
Były tu rady, żeby ogarnął bardziej swój wygląd, a ja jestem pewna, że on to ma już w większości za sobą. Zwraca uwagę na duperele właśnie dlatego, że ma na tym punkcie kompleksy i szafa pewnie wypchana jest ciuchem z wyższej półki. Nie w wyglądzie tkwi problem, a w burdelu psychicznym i emocjonalnym.

80

Prawda wybierałem kobiety z jakimiś uszczerbkami. Tylko, że mimo to one się mi podobały.

Preferowałem kobiety średnio atrakcyjne, ale w moim guście.

Inaczej mówiąc jeżeli miałbym do wyboru piękną laskę w nie moim typie i średnią w moim i obie by mnie pragnęły zdecydowałbym się na średnią.

81

Piękna laska w nie moim typie, to mniej więcej tak jak być trochę w ciąży, nie uważasz? Ale mniejsza o to.
Gadaj teraz prawdę, dlaczego nie spałeś cały tydzień przed tym nieszczęsnym spotkaniem?
Było tak jak Klio sugeruje, że zamęczałeś pannę pisaniem jakichś bzdetów po nocach, aż w końcu sam jej siebie obrzydziłeś?

82

Nie było tak. Ona mi pisała w poniedziałek, że chce powtórki seksu. Sama pierwsza pisała wiadomości na telefon. Odpisywałem po paru minutach. Potem gadaliśmy na fejsie i lekko pisaliśmy przez kilka godzin. Podobnie we wtorek. W środę tylko smsy na fejsie rano, a potem poszedłem wcześniej spać. W czwartek smsy i na fejsie wieczorem, ale trudniej się rozmawiało, odpisywała co ileś minut. Rozpisywałem się a ona krótko.

Zirytowało mnie to i wyłączyłem fejsbuka.

Wysłała potem smsa z pytaniem o której widzimy się w piątek. Odpisałem.

W piątek się spotkaliśmy.

83

anderstud napisał/a:

Było tak jak Klio sugeruje, że zamęczałeś pannę pisaniem jakichś bzdetów po nocach, aż w końcu sam jej siebie obrzydziłeś?

Nie sugerowałam tego. Pisałam jedynie, że jego bycie miłym było nieszczerym słodzeniem i włażeniem w d. Na słodzeniu daleko się nie zajedzie, zwłaszcza na takim w którym nieszczerość, nieadekwatność i szablon biją po oczach.

Kraft napisał/a:

Nie było tak. Ona mi pisała w poniedziałek, że chce powtórki seksu. Sama pierwsza pisała wiadomości na telefon. Odpisywałem po paru minutach. Potem gadaliśmy na fejsie i lekko pisaliśmy przez kilka godzin. Podobnie we wtorek. W środę tylko smsy na fejsie rano, a potem poszedłem wcześniej spać. W czwartek smsy i na fejsie wieczorem, ale trudniej się rozmawiało, odpisywała co ileś minut. Rozpisywałem się a ona krótko.

Zirytowało mnie to i wyłączyłem fejsbuka.

Wysłała potem smsa z pytaniem o której widzimy się w piątek. Odpisałem.

W piątek się spotkaliśmy.

Czemu odpisywałeś po paru minutach? Czemu nie było płynności?

Potem z wyrzutem stwierdzasz, że ona odpisywała co parę minut wink

Ogólnie to liczy się bardziej treść, a nie kto kiedy co. Co do treści na podstawie tego też wątku i jak odpowiadasz mogę się domyślić wink

84

Nie słodziłem dziewczynie.

Co innego smsy, a co innego rozmowa na fejsie.

85

Ta.
Czyli jednym zdaniem: To wszystko przez golf, pryszcze i fryzurę wink Taaa....
Albo coś zrozumiesz na podstawie tego wątku, albo nie zrozumiesz nic. Można i tak i tak.

86 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2017-04-03 19:22:33)

Kraft napisał/a:

Prawda wybierałem kobiety z jakimiś uszczerbkami. Tylko, że mimo to one się mi podobały.

Preferowałem kobiety średnio atrakcyjne, ale w moim guście.

Inaczej mówiąc jeżeli miałbym do wyboru piękną laskę w nie moim typie i średnią w moim i obie by mnie pragnęły zdecydowałbym się na średnią.

Zdecydowalbys sie na srednia a nie na piekna. A dlaczego? Bo nie wierzylbys ze u pieknej masz szanse a ta srednia - czytaj brzydka (bo chodzi tu o taka ktora jest nieatrakcyjna ale nie na tyle zeby z obrzydzeniem z nia obcowac) podnioslaby Twoja samooocene jako ta ktorej to Ty robisz łaskę wykazujac jakiekolwiek zainteresowanie jej osoba.

87

Średnia = średnia, nie brzydka.

I tak gdybym miał np możliwość wyboru między piękną, która mi się nie podoba, a średnią w moim typie wybrałbym średnią.

Jednak piękna w moim typie > średnia nie w moim typie.

Rozumiesz?

88 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2017-04-03 19:26:15)

Kraft napisał/a:

Średnia = średnia, nie brzydka.

I tak gdybym miał np możliwość wyboru między piękną, która mi się nie podoba, a średnią w moim typie wybrałbym średnią.

Jednak piękna w moim typie > średnia nie w moim typie.

Rozumiesz?

Piekna, ktora mi sie nie podoba....cos jak pyszna potrawa ktora mi nie smakuje.
Predzej jestem w stanie uwierzyc że nakladasz odpowiedni filtr na swoj gust i od razu srednia czy brzydka trafia do worka "Twoj typ" jako potencjalnie latwiejszy cel.

89 Ostatnio edytowany przez Klio (2017-04-03 19:29:24)

Piękna, która Ci się nie podoba lol
Kwaśne winogrona się kłaniają...
A z drugiej strony wpiernicza słodkie cytryny big_smile

90

Kraft napisał/a:

Z czystej ciekawości, jaka to jest piękna laska w nie Twoim typie? Bo brzmi to trochę mało logicznie.
Chyba że mówiąc "w Twoim typie", masz na myśli "w Twoim zasięgu"
A to duża różnica.

91 Ostatnio edytowany przez ronnypaua (2017-04-03 19:48:27)

Tak na szybko bo piszę z koma... Nie wcale nie jestes normalniejszy czy lepszy bo nie imprezujesz nie palisz i nie pijesz. Ok tez nie jestem zwolennikiem palenia i jakiegos mega chlania ale jednak musisz sie jakos socjalizowac. Twoim problemem jest brak własnego zycia. Nie miales dawno dziewczyny, nie masz znajomych, pewnie bije od Ciebie desperacja na kilometr.

Seks nie musi od razu oznaczac związku. Widocznie cos jej w Tobie nie pasowalo po blizszym poznaniu. Raczej nie dowiesz sie co.  Trudno. Wychodz do ludzi poznawaj ich, nie tylko kobiety, socjalizuj się. Nie ta to kolejna. Ale najpierw skupilbym sie na wlasnym zyciu zebys mial z kim je dzielic a nie szukaniem dziewczyny która Ci ten swiat zapewni. To tak nie  działa.

92

Jednej kwestii nie rozumiem, to, że jakaś kobieta jest obiektywnie piękna, nie oznacza, że zaraz będzie podobać się każdemu! Jeśli facet gustuje w niebieskookich blondynkach, filigranowych, to nie zachwyci się wysoką brunetką, chociaż ta brunetka będzie obiektywnie piękna, to chyba logiczne

93

Bardziej bym doszczegółowił... Preferuje się blondynki, brunetki... Kolor oczu nawet... Nie ma obiektywności, chyba, że znowu ogólności, typu młodość, symetria ciała, inne...
Jednak bardziej w tym chodzi to budowę ciała, wzrost, wielkość biustu. Bardziej 'mniej zmienne' parametry... Chociaż ta wielkość biustu teraz to... smile Ale kosztuje!

94

lody miętowe napisał/a:

Jednej kwestii nie rozumiem, to, że jakaś kobieta jest obiektywnie piękna, nie oznacza, że zaraz będzie podobać się każdemu! Jeśli facet gustuje w niebieskookich blondynkach, filigranowych, to nie zachwyci się wysoką brunetką, chociaż ta brunetka będzie obiektywnie piękna, to chyba logiczne

Tylko, że to jest mężczyzna, któremu może i podobałaby się wysoka brunetka, ale sam siebie przekona, że ona właściwie taka ładna to nie jest, bo -> kwaśne winogrona wink
Spodoba mu się blondynka, ale z nadwagą, albo brunetka, ale z lekkim garbem, albo ruda z zezem tongue -> słodka cytrynka big_smile

95

Ma wybierać oczywiście z respektem dla swoich preferencji... Wiedzieć że się podoba... przynajmniej w kwetstiach generalnych... Ja wiem, że kobieta może z początku nawet nie za bardzo pociągać a potem... nawet bardzo. Jak któraś z Pań zauważyła, że z jakimś chłopakiem po chwili zaiskrzyło, nie od razu. Jeśli zrobi coś na siłę to się odpłacą pewnie podobną monetą...
Kwaśne winogrona? - nieeeee... nie lubię, słodka cytrynka? - brzmi lepiej ale jednak mi chyba też nie pasi... ale jak słodka? pomyślę...

96 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-03 21:05:44)

Oczywiście spłyciłam swoją wypowiedź, ale po prostu rozumiem co autor ma na myśli i mnie to nie dziwi, że woli przeciętną, ale w jego guście, niż piękną, która w jego guście nie jest, bo ja mam tak sam(tylko oczywiście z facetami:)) Rh z tym biustem to kiepski przykład:D

EDIT: zabawne Rh72, jak w innym wątku napisałam, że ja tak czasami mam, że mogę kimś zainteresować się z czasem, mimo, że na początku nie zaiskrzyło, to doszli do wniosku że na łeb upadłam, bo jak nie ma chemii na początku to nic z tego nie będzie:)

97

lody miętowe napisał/a:

ale po prostu rozumiem co autor ma na myśli i mnie to nie dziwi,

Nie wydaje mi się, że rozumiesz tongue Zakładasz, że chodzi o gust, a tu chodzi o kogoś kto może nie straszy, wygląda jako tako, ale ma wyraźną „usterkę”, która sprawia, że Kraft staje na linii startowej wink

98

lody miętowe napisał/a:

Oczywiście spłyciłam swoją wypowiedź, ale po prostu rozumiem co autor ma na myśli i mnie to nie dziwi, że woli przeciętną, ale w jego guście, niż piękną, która w jego guście nie jest, bo ja mam tak sam(tylko oczywiście z facetami:)) Rh z tym biustem to kiepski przykład:D

EDIT: zabawne Rh72, jak w innym wątku napisałam, że ja tak czasami mam, że mogę kimś zainteresować się z czasem, mimo, że na początku nie zaiskrzyło, to doszli do wniosku że na łeb upadłam, bo jak nie ma chemii na początku to nic z tego nie będzie:)

Widzisz - o definicję chemii się rozchodzi... My jakoś doszliśmy gdzieś tutaj do porozumienia, że chemia to ogólna atrakcyjność kogoś... i że dla kobiet to ważne tongue i nie myśl, że jeśli ktoś jest 'niepozorny' to oznacza, że nie w Twoim guście... to tak skomplikowane jednak... Na inny wątek pewnie. już się produkowałem gdzieś... Panie wybierały oczami i potem zapachem... Powiedzieli, że kobiety dla towarzystwa wybierają oczami a dla seksu, czyli w celach bardziej reprodukcyjnych (nie przyjemnościowych) to jednak zapachem, bo tam DNA podobno jest... wierzyć? jeszcze przemyśliwuję...

99

Klio napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

ale po prostu rozumiem co autor ma na myśli i mnie to nie dziwi,

Nie wydaje mi się, że rozumiesz tongue Zakładasz, że chodzi o gust, a tu chodzi o kogoś kto może nie straszy, wygląda jako tako, ale ma wyraźną „usterkę”, która sprawia, że Kraft staje na linii startowej wink

Dokladnie. To nie w tym rzecz, ze Kraft uznaje czyjes obiektywne piekno ale sam jest zwolennikiem innego typu urody. On juz z zalozenia szuka tej "sredniej" ktora bedzie mu sie mniej podobac od pieknosci ale bedzie w jego " zasiegu". Ta swiadomosc go kreci i motywuje do działania co on mylnie odbiera jako sygnal " ta dziewczyna mi sie podoba". Cos na zasadzie jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma, tylko w wydaniu Autora to " lubi " jest takie przerysowane i na sile podniesione do rangi zachwyca.

100 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-03 21:31:08)

Tak Klio chodzi o gust, a co sam autor ma na myśli, to wie tylko on sam, a my możemy tylko gdybać. Osobiście też podobają mi się takie "usterki"(chociaż brzmi to wg mnie okropnie) w męskiej urodzie, np.garbaty nos, odstające uszy itp.itd.i nie jestem desperatką, która, jeśli tylko takiego zauważy to już "staję na linii startowej":)

EDIT: Rh jak tak dalej będziesz myślał o tym wszystkim, to może i filozofem zostaniesz:)

101

lody miętowe napisał/a:

Tak Klio chodzi o gust, a co sam autor ma na myśli, to wie tylko on sam, a my możemy tylko gdybać. Osobiście też podobają mi się takie "usterki"(chociaż brzmi to wg mnie okropnie) w męskiej urodzie, np.garbaty nos, odstające uszy itp.itd.i nie jestem desperatką, która, jeśli tylko takiego zauważy to już "staję na linii startowej":)

Hej! Aż muszę zapytać, ale bez kumulacji, prawda? Jak tak, to pewnie rozumiem... To może być 'pociągające'... Drobna wada... smile

102

Kraft napisał/a:

Wybieram kobiety z jakimiś usterkami, żeby mi jakoś się udało wejść w związek.

Ależ oczywiście, chodzi o gust... wink

103

Kraft napisał/a:

Wybieram kobiety z jakimiś usterkami, żeby mi jakoś się udało wejść w związek.

Lody mietowe  serio nie widzisz roznicy pomiedzy lubieniem jakiegos defektu ot tak bo ma sie taki gust a kierowaniem sie motywacja powyzszego rodzaju??

104

lody miętowe napisał/a:

Nie wiem, czemu bierzesz to do siebie, tym bardziej, że Klio od kilku postów cierpliwie tłumaczy o co chodzi, roll
Z postów autora (od pierwszego zaczynając) można wyczytać, że niekoniecznie kieruje się gustem wybierając dziewczyny.

105 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-03 21:45:49)

No to zmienia postać rzeczy, nie doczytałam dokładnie i teraz drogie panie przyznaje wam rację:)

Rh kumulacja mówisz, wiesz co, myślę że i mogłaby nawet być i nie przeszkadzałaby mi, czyli nawet garbaty nos i odstające uszy, ale do tego piękne oczy:) ale ja mam dosyć specyficzny gust, jeśli chodzi o męską urodę:D

EDIT: ja tego absolutnie nie biorę do siebie, jeśli tak to odebrałaś to raczej błędnie

106 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-03 21:52:22)

lody miętowe napisał/a:

No to zmienia postać rzeczy, nie doczytałam dokładnie i teraz drogie panie przyznaje wam rację:)

Rh kumulacja mówisz, wiesz co, myślę że i mogłaby nawet być i nie przeszkadzałaby mi, czyli nawet garbaty nos i odstające uszy, ale do tego piękne oczy:) ale ja mam dosyć specyficzny gust, jeśli chodzi o męską urodę:D

Kobieto...! big_smile Ty mi o oczach...? z uśmiechem... big_smile Paniał!

A teraz wydaje mi się rzeczywiście, że kolega wybiera coś nie tak... Specjalnie aby wejść w związek wybierać mniej podobające się... Logika? One będą się innemu podobały... Nawet! Więc pewnie znajdują tego, co się jemu podobają i po ptokach... A ja... naiwny... sad
EDIT: lepiej słuchaj ludzi... lepiej słuchaj ludzi... lepiej...

107 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-03 21:59:33)

Przykre, prawda? TY naiwny, no wiesz, nie spodziewałam się tego po tobie:)

EDIT: to zadziwiające, najpierw mnie wk..wiałeś, a teraz doszłam do wniosku, o zgrozo, że może i jesteś trochę zabawny, ale tylko trochę:)

108 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-03 22:04:50)

lody miętowe napisał/a:

Nigdy nie osądzaj ludzi wg opinii innych. Każdy człowiek pokazuje inną stronę swojej osobowości różnym ludziom. J.S. Czyje to byłoby motto? Hmmmm... Proszę nie osądzać mnie wg mojej własnej opinii...
EDIT: aha! Zapomniałem tym razem - musi być, bo może być nieporozumienie. Więc... na końcu powyższego powinno być... tongue

109 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-03 22:39:18)

Tak, utwierdzam się w przekonaniu, że Ty z tych co to mnie denerwują(żeby nie powiedzieć dosadniej), ale i tak ich lubię:) pewnie zaraz dostanę bure, nie pierwszy zresztą raz, że nie na temat, tak więc...buzia na kłódkę:)

110 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-03 22:15:56)

lody miętowe napisał/a:

EDIT: to zadziwiające, najpierw mnie wk..wiałeś, a teraz doszłam do wniosku, o zgrozo, że może i jesteś trochę zabawny, ale tylko trochę:)

Dobrze, że nie o mnie mowa (bo nie było rh?)... to może i offtopic też mi wybaczą smile

EDIT: bo temat chyba raczej obczajony, jak dla mnie...
EDIT: facet wku...? To chyba dobrze... aby emocje wzbudzał... jakie emocje to ważne? Zawsze można potem popracować! Enjoy! smile

111 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2017-04-04 00:11:27)

anderstud napisał/a:

Piękna laska w nie moim typie, to mniej więcej tak jak być trochę w ciąży, nie uważasz? Ale mniejsza o to.

Czyli związałbyś się z piękną, ale tępą lub "dziwną" (np. a'la otaku) dziewczyną?
Do tego dla każdego piękny/piękna to synonimy czegoś innego. Jeden woli murzynkę, inny rudą z piegami, a jeszcze inny blondynkę. Podobnie jest z kobietami wink.

112

Dziewczyna o której mowa ewidentnie szuka chłopaka. Używa badoo i tindera, aby kogoś poznać. Kiedy napisałem do niej z fake konta oświadczyła, że faceci jej nie podrywają, że jest dla nich niewidzialna i chciałaby związku. Z kolei w necie to rzadko do niej piszą, a ona zazwyczaj odpisuje.

Nie bardzo rozumiem jej psychiki. Skoro tak jej zależy i szuka kolesia, to dlaczego nie da mi szansy? Ok, w piątek nam nie wyszło.

Wcześniej układało się bdb.

Po jednym kiepskim spotkaniu zmieniła zdanie. Przed spotkaniem pisała romantyczne smsy, a na nim zdecydowała zakończyć spotykanie.

Mogłaby przeanalizować że na fejsie się fajnie pisało, że przez pierwsze spotkania było w porządku. A jednak kieruje się tylko jednym dniem.

Możecie wyjaśnić, po co w takim razie szuka kogoś przez internet, skoro mógłbym z nią się spotykać i poznawać. Ma gotowego kolesia na spotkania, a szuka kogoś aby się spotykać.

Zresztą skoro siedzi przez cały czas, nie licząc uczelni w domu, nie ma gdzie z kim wyjść, przez internet niewiele osób do niej pisze, w realu nikt nie podrywa, to z jakiego powodu nie da mi szansy, zwłaszcza że na początku relacja układała się przyjemnie. Gdyby od początku nie było fajnie, albo bym się nie spodobał, to by nie patrzyła na mnie tak jak się patrzy przy pocałunku i nie całowała się.

Przecież lepiej z kimś kontynuować znajomość, z kim już się kręciło i wie że na początku było fajnie, niż od początku z kimś nowym.

113

jeny, facet, jaki Ty jestes namolny hmm
widac madra dziewczyna, ze zauwazyla to wcześniej i zrezygnowala ze znajomosci

nawet jesli rzeczywiscie chce zwiazku, to wbij sobie do glowy, ze NIE Z TOBĄ.

114 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2017-04-04 08:42:18)

Kraft ...dziewczyna widocznie nie jest az taka desperatka jak Ty ze skoro nie ma innych alternatyw to trzeba sie zmusic do bycia z kims kto jest pod reka mimo ze totalnie jej nie pasuje. Moze na poczatku jej pasowales, a moze od poczatku sie zmuszala i przekonywala sama siebie na sile ze warto sprobowac.  Ja jednak obstawiam ze byc moze wstepnie byla zainteresowana ale widzac Twoje zachowanie wycofala sie. Ty wolisz to zrzucic na karb nietwarzowego wygladu ....moze tak jest wygodniej Ci myslec bo latwiej zmienic wyglad niz zachowanie ...szczegolnie gdy czlowiekiem rzadzi wlasnie desperacja. Z Ciebie ona az sie wylewa i odrzuca nawet mnie mimo ze Cie tylko czytam i do mnie nie startujesz w konkury. Co sie wiec dziwic dziewczynie ze woli byc sama niz z Toba.

115

Kraft napisał/a:

Dziewczyna o której mowa ewidentnie szuka chłopaka. Używa badoo i tindera, aby kogoś poznać. Kiedy napisałem do niej z fake konta oświadczyła, że faceci jej nie podrywają, że jest dla nich niewidzialna i chciałaby związku. Z kolei w necie to rzadko do niej piszą, a ona zazwyczaj odpisuje.

To jest ta "zdobywczyni"... wink tongue

Kraft napisał/a:

Nie bardzo rozumiem jej psychiki. Skoro tak jej zależy i szuka kolesia, to dlaczego nie da mi szansy? Ok, w piątek nam nie wyszło.

Wcześniej układało się bdb.

Po jednym kiepskim spotkaniu zmieniła zdanie. Przed spotkaniem pisała romantyczne smsy, a na nim zdecydowała zakończyć spotykanie.

Nie dociera big_smile
Sam pisałeś, że zanim doszło do spotkania już było źle. Wolisz jednak przekonywać siebie, że o wygląd chodziło, bo tak jak pisała Feniks, tak jest łatwiej...

Kraft napisał/a:

Mogłaby przeanalizować że na fejsie się fajnie pisało, że przez pierwsze spotkania było w porządku.

Zapewniam Cię, że przeanalizowała...

Kraft napisał/a:

Możecie wyjaśnić, po co w takim razie szuka kogoś przez internet, skoro mógłbym z nią się spotykać i poznawać. Ma gotowego kolesia na spotkania, a szuka kogoś aby się spotykać.

Bo choć jest zdesperowana, to nie aż tak jak Ty. Widać na dłuższą metę zrozumiała, że potrzeba czegoś więcej w tym drugim człowieku niż sam fakt, że jest przeciwnej płci. Dla Ciebie to by wystarczyło, więcej nie oczekujesz i to jest tak bardzo niepokojące u Ciebie...

Kraft napisał/a:

Przecież lepiej z kimś kontynuować znajomość, z kim już się kręciło i wie że na początku było fajnie, niż od początku z kimś nowym.

Niby czemu tak jest lepiej? Na początku może i było dobrze, ale na początku Cię nie znała. Jedyne na czym opierała się znajomość to pierwsze pozytywne wrażenie, niezobowiązujące rozmowy o doopie Maryni i obopólna desperacja. Wystarczyło jednak parę dni, żeby wyjść poza pierwsze wrażenie i zweryfikować, czy to może się udać. Wyszło, że nie. Powiedziała Ci wprost, że "źle się czuje w związku z Tobą". Nie chodzi tu o wygląd.

116

Kraft chłopaku, nie przejmuj się tym co dziewczyny tutaj piszą, tylko zostaw to już i szukaj dalej.
Tak się w życiu czasami zdarza, że kogoś poznajemy i jest miło sympatycznie, a po chwili już nie jest, bo...
i tutaj sobie wpisz cokolwiek, jakie to ma teraz znaczenie tak naprawdę, żadne przecież.
Moim zdaniem laska cię olała, bo poznała kogoś innego. Zdaniem dziewczyn bije od ciebie desperacją.
Twoim zdaniem to przez koszulę i fryzurę. Srał to pies. Rozbijając gówno na atomy marnujesz tylko czas.
Szybciej poderwiesz pannę w kolejce do kasy w Lidlu, niż dojdziesz powodów, dla których zostałeś olany.
Nie szkoda ci życia na takie pierdoły?

117

Omg, naprawde po przeczytaniu jestem w szoku.
Autorze co ty sie nakreciles na ta dziewczyne nie chce to nie, widocznie jest tak jak mowia inni uzytkownicy byles/jestes zbyt zdesperowany a to widac nawet golym okiem.
Powiedz mi po co ci "byle jaka" dziewczyna przeciez to nie ma sensu na dluzsza mete. Jesli chcesz miec szybki seks bo pewnie ci na tym zalezy idz tam gdzie on jest.
Taka rada zastanow sie czego oczekujesz od dziewczyny jakich cech charakteru.

118

no widzisz ....  seks to grzech ciężki i ma ogromną moc destrukcji. Seks przedślubny to trucizna niszcząca związki, jedni się rozstaną inni żyją w silnie patologicznych związkach. Tak działa grzech ciężki. Omijaj grzech, bo inaczej szczęśliwy nigdy nie będziesz.

119

themusik napisał/a:

no widzisz ....  seks to grzech ciężki i ma ogromną moc destrukcji. Seks przedślubny to trucizna niszcząca związki, jedni się rozstaną inni żyją w silnie patologicznych związkach. Tak działa grzech ciężki. Omijaj grzech, bo inaczej szczęśliwy nigdy nie będziesz.

A tak poza tym to w domu wszyscy zdrowi?

120

themusik napisał/a:

No widzisz ? A teraz na dodatek musisz się wybatożyć. I to porządnie.

121

A mi się wydaje, że może dziewczyna boi się zaangażować i dlatego spanikowała. Z tego co piszesz to wydaje mi się, że fajny chłopak jesteś, więc nie ma co marnować czasu na myślenie co tej lasce łazi po głowie. Takie się zdarzają, niestety, to samo z facetami, z jednymi pogadasz, po spotykasz się, a jedni to tylko hop do łóżka i na drugi dzień dwa zwięzłe smsy, a kolejny "sorry, ale jednak nie umiem być w związku". Strata czasu! Omijać szerokim łukiem, jeśli się szuka czegoś wartościowego..

122

Kraft napisał/a:

to z jakiego powodu nie da mi szansy, zwłaszcza że na początku relacja układała się przyjemnie. .

Wyjaśnię Ci: ona szuka kogoś innego, bo Ty jej się nie podobasz. Poznała Cię na tyle, by stwierdzić, że to nie to. I nie jest ważne, czy chodziło o koszulę, fryzurę i pryszcze, czy o bluszczowaty charakter. Najważniejsze, że jej się nie podobasz. Nie pykło. Koniec historii. Spotkałeś się z nią dwa razy - dwa razy!!! a od kilku dni rozkminiasz tutaj, czemu Cię zostawiła, czemu nie chce się spotkać. Zastanawiam się, ile czasu rozstrząsałbyś przyczyny, gdyby zwiazek Ci się rozpadł po pół roku, albo po 3 latach albo i po 10, jeśli nie jesteś siew stanie ogarnąć po jedno nocnej znajomości.

Relacja nie układała się przyjemnie - żadnej relacji w ogóle nie było. Płaczesz gorzej niż baba. Wiesz, ilu facetów cieszyłoby się na taki rozwój wypadków, że umówili się z laską, szybko bzyknęli i koniec?

Zajmij się czymś innym, zacznij żyć, wychodzić do ludzi. Nie wiem, dlaczego tak się uczepiłeś tej laski. Życie toczy się dalej.

123

CatLady napisał/a:

Wiesz, ilu facetów cieszyłoby się na taki rozwój wypadków, że umówili się z laską, szybko bzyknęli i koniec?

Niby z czego mieliby się cieszyć, że kobieta która nie ma brania i zapewne jest mało atrakcyjna kopnęła ich w dupę ?

124

MysteryP napisał/a:
CatLady napisał/a:

Wiesz, ilu facetów cieszyłoby się na taki rozwój wypadków, że umówili się z laską, szybko bzyknęli i koniec?

Niby z czego mieliby się cieszyć, że kobieta która nie ma brania i zapewne jest mało atrakcyjna kopnęła ich w dupę ?

Z tego, ze zaliczyli. Zwłaszcza jeśli sami są zdesperowani, bo nie mają brania.

125

CatLady napisał/a:
MysteryP napisał/a:
CatLady napisał/a:

Gdyby to była osoba w ich mniemaniu o wyższej wartości to tak, ale w tym przypadku to będzie raczej dołujące doświadczenie.
Autor obniżył poprzeczkę a i tak się za przeproszeniem wypier*****.

126

MysteryP napisał/a:

Gdyby to była osoba w ich mniemaniu o wyższej wartości to tak, ale w tym przypadku to będzie raczej dołujące doświadczenie.

Tak, chciał paszteta, a pasztet wykorzystał i zwiał big_smile

127

CatLady napisał/a:
MysteryP napisał/a:

Tak, chciał paszteta, a pasztet wykorzystał i zwiał big_smile

oplulam telefon big_smile

128

Nie przejmuj się nią!!! Kobiety różne są, ale na pewno znajdziesz kogoś odpowiedniego, tylko trzeba się naszukać czasem... Ja szukałam odpowiedniego faceta przez kilka ładnych lat...

129 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-05 14:24:48)

Ja bym doradził bardziej technicznie... big_smile Traktuj kobiety bardziej jak smartfony... Wybieraj ten, który Ci się podoba i na który Ciebie stać. Patrz na nią tak często jak na telefon, głaskaj tak czule, jak szkiełko smartfona; zasypiaj przy niej, jak przy smartfonie, aby o przebywaniu nie mówić... I wiem, jak się w metaforze zapędzi człowiek, to będzie, że ze smartfonem... nie o ekwiwalent mi chodzi chociaż w dniach dzisiejszych często Panie ze smartfonem muszą konkurować tongue Piszę 'jak' jeśli chodzi o sposób wyboru i dobrego traktowania big_smile

EDIT: ładne etui, wieczorem to etui zdejmujesz... no idą te porównania... do samochodu jakoś tak nie pasi.

130 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2017-04-05 14:58:16)

MysteryP napisał/a:
CatLady napisał/a:
MysteryP napisał/a:

Tutaj po prostu padłam. Może jeszcze niech punktacje sobie zrobi jak część tych "fajnych" i "wysokiej jakości" chłopaków. Później zdziwienie, że większość ogółu "wyżej du*ę ma ,niż s*a".  Moim zdaniem zdecydowana większość zawyża własną ocenę, bo jest to w modzie. Wiecie przez popularność samodoskonalenia, modę im więcej tym lepiej i słuchania paplaniny trenerów personalnych. Przez to musimy posiadać n-tych cech/rzeczy, aby być kimś w czyiś oczach...

Posty [ 66 do 130 z 169 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna olała mnie po seksie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024