nie wierzę! ktoś tu cytuje Buszmana??
szok,szok ;D
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nie kocha po 22 latach małżeństwa
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie wierzę! ktoś tu cytuje Buszmana??
szok,szok ;D
A masz... a masz... a co ... nie można ?
można nawet trzeba,choć trochę grafomanski jest
ale za to bardzo sympatyczny i ma glowe do picia
Nie mam szczególnego przekonania do Niego , tyle, że ujmuje prostym przekazem, jak choćby tym tutaj...
Ela, to co piszesz przekonuje mnie. Dla mnie Twoje słowa są przemyślane, szczere i istotne.
Są też wyczerpującą odpowiedzią na moje pytania.
Od początku było widać, że masz głowę na karku i jesteś charakterna, a jednocześnie pozostawiasz swoim bliskim pełną swobodę.
Pojawiły się w Twojej wypowiedzi ważne aspekty, aby znaleźć równowagę między stawianiem wymagań a pozostawieniem autonomii partnerowi oraz
między posiadaniem poczucia własnej wartości a prezentowaniem jej na zewnątrz i dbaniem o własne potrzeby.
Widać też realną zmianę w zachowaniu Twojego męża. Ty na pewno czujesz że jest to ciężko wypracowana jego wewnętrzna przemiana i dlatego pewnie Mu ufasz. A ja wcześniej nie wierzyłam czytając Twoje posty, że On jest w stanie przejść tę przemianę. No ale ja jestem tu po drugiej stronie ekranu, a dla Ciebie jest to człowiek, z którym żyjesz od lat.
Myślę, że w pewnym sensie Twoja historia jest inna od pozostałych i na pewno będzie bardzo ważna dla wielu, którzy będą musieli zmierzyć się ze zdradą.
Dziękuję za odpowiedź.
Również nie wierzyłam w przemianę Twojego męża (bardzo podobny przypadek do mojego męża).
Macie dobrą bazę, więc się uda.
Życzę Wam szczęścia.
Przemianę przeszłam i ja, nie czekałam na przemianę męża. dziękuję tym na forum którzy wspierali i tym którzy nie oszczędzali.
Ela, cieszę się, że u ciebie wszystko zmierza w dobrą stronę. Znalazłaś równowagę, to widać.
Jak dobrze się to czyta
Pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nie kocha po 22 latach małżeństwa
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024