Pierwsza randka u niego w domu plus dziecko - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pierwsza randka u niego w domu plus dziecko

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 77 z 77 ]

66

Odp: Pierwsza randka u niego w domu plus dziecko

Szczerze, to uważam, że on miał w tym jakiś cel - specjalnie Cię zaprosił w takich godzinach, może chciał sprawdzić, jak się zachowasz?
Bo, bez jaj - przecież wie, o której dziecko spać chodzi, zna je dobrze - na pewno przewidział, jak się sprawy potoczą.
A nie odzywa się - może nie zdałaś jego wyimaginowanego testu...?

Ja bym olała - raz, że brak mu wyczucia, zostawić kobietę samą w trakcie randki, a potem jeszcze się nie odzywać, ani nara, ani ''spier****''.

Zobacz podobne tematy :

67

pannapanna napisał/a:
adiaphora napisał/a:

co za dziwolag z goscia. Serio podobala Ci sie taka randka? W roli piatego kola u wozu? Teraz Ty go zapros, posadz na kanapie a sama zajmij sie sprzataniem. W miedzyczasie wyskocz do sklepu po zakupy dla chorej  babci oznajmiajac mu, ze nie wiesz, ile Ci sie zejdzie, ale tu lezy pilot do telewizora, wiec niech sobie pooglada discovery....  Ty postarasz sie w godzine wyrobic a jak nie, to niech nie czeka i dobrze zatrzasnie drzwi za soba. Zeby nie czul sie skonsternowany, rzuc mu, ze jest swietnie i ze cieszysz sie ze spotkania. Mozesz go nawet podrapac za uchem big_smile
Na Twoim miejscu byloby to moje z nim pierwsze i ostatnie spotkanie. Facet pierwszy raz zaprasza kobiete i zamiast zajac sie nia, to nianczy dzieci a potem, jak gdyby nigdy nic mowi jej, zeby sobie poszla, bo on pewnie zasnie z dzieckiem. No i po tym wszystkim totalnie ja olewa, zamiast bic sie w piers jakim jest oslem. Po prostu kabaret. Powodzenia big_smile
edit: Jego stosunek do Ciebie mowi o nim wszystko!

Dziękuję że ktoś wreszcie myśli tak samo racjonalnie jak ja.
Facet jest zwykłym chamem.
Autorka natomiast musi mieć poważne problemy z akceptacją samej siebie że na to idzie.
Ps. Tak - mam dzieci, tak - nie biorę ich na randki.

dokładnie, cham, a niektórzy spuszczają się prawie z zachwytu, jaki wspaniały tatuś i racjonalny mężczyzna, że zaprezentował się w tej roli przed kobietą, aby ją przetestować na okoliczność zostania macochą wink  No mógł jeszcze ją przy garach postawić, żeby sprawdzić czy umie coś przyrządzić poza popcornem, gdyby miała kiedyś karmić jego dzieci, albo po zakupy wysłać big_smile

68 Ostatnio edytowany przez ushi (2016-12-23 00:04:20)

adiaphora napisał/a:
pannapanna napisał/a:
adiaphora napisał/a:

co za dziwolag z goscia. Serio podobala Ci sie taka randka? W roli piatego kola u wozu? Teraz Ty go zapros, posadz na kanapie a sama zajmij sie sprzataniem. W miedzyczasie wyskocz do sklepu po zakupy dla chorej  babci oznajmiajac mu, ze nie wiesz, ile Ci sie zejdzie, ale tu lezy pilot do telewizora, wiec niech sobie pooglada discovery....  Ty postarasz sie w godzine wyrobic a jak nie, to niech nie czeka i dobrze zatrzasnie drzwi za soba. Zeby nie czul sie skonsternowany, rzuc mu, ze jest swietnie i ze cieszysz sie ze spotkania. Mozesz go nawet podrapac za uchem big_smile
Na Twoim miejscu byloby to moje z nim pierwsze i ostatnie spotkanie. Facet pierwszy raz zaprasza kobiete i zamiast zajac sie nia, to nianczy dzieci a potem, jak gdyby nigdy nic mowi jej, zeby sobie poszla, bo on pewnie zasnie z dzieckiem. No i po tym wszystkim totalnie ja olewa, zamiast bic sie w piers jakim jest oslem. Po prostu kabaret. Powodzenia big_smile
edit: Jego stosunek do Ciebie mowi o nim wszystko!

Autorka natomiast musi mieć poważne problemy z akceptacją samej siebie że na to idzie.

dokładnie, cham, a niektórzy spuszczają się prawie z zachwytu, jaki wspaniały tatuś i racjonalny mężczyzna, że zaprezentował się w tej roli przed kobietą, aby ją przetestować na okoliczność zostania macochą wink  No mógł jeszcze ją przy garach postawić, żeby sprawdzić czy umie coś przyrządzić poza popcornem, gdyby miała kiedyś karmić jego dzieci, albo po zakupy wysłać big_smile

Cześć smile
Z akceptacją siebie nie mam problemów wink Pierwszy raz spotkałam sie z facetem i jego dzieckiem. Może lekko wariowałam, ale bez przesady, że mam poważne problemy. Jak emocje biorą góre - wszystko możliwe Pannapanna wink

Szczęśliwie dla mnie, sprawa się wyjaśniła. Napisał lakonicznie w ciągu dnia i to skutecznie mnie zniechęciło do wykonania jakiegokolwiek ruchu.
Także spokojne święta przede mną:)

Dzięki za zainteresowanie, wsparcie, komentarze - wszystkie cenne!

Wesołych świąt Kochani i dużo miłości smile

69

Nie uważam, żeby facet był zwykłym chamem, na siłę nikogo do siebie w godzinach kąpania dziecka nie ciągnął smile

Widocznie nie zaiskrzyło, Autorko i nie ma co płakać smile W każdym razie już wiesz, jak postępować przy ewentualnym następnym tatusiu big_smile

70

ushi napisał/a:
adiaphora napisał/a:
pannapanna napisał/a:

Cześć smile
Z akceptacją siebie nie mam problemów wink Pierwszy raz spotkałam sie z facetem i jego dzieckiem. Może lekko wariowałam, ale bez przesady, że mam poważne problemy. Jak emocje biorą góre - wszystko możliwe Pannapanna wink

Szczęśliwie dla mnie, sprawa się wyjaśniła. Napisał lakonicznie w ciągu dnia i to skutecznie mnie zniechęciło do wykonania jakiegokolwiek ruchu.
Także spokojne święta przede mną:)

Dzięki za zainteresowanie, wsparcie, komentarze - wszystkie cenne!

Wesołych świąt Kochani i dużo miłości smile

Nawzajem smile
Nie on pierwszy i nie ostatni.
Nie każdy facet z dziećmi zachowuje się jak burak tak jak nie każdy singiel jest ok. Także ten jedyny najwyraźniej jescze przed Tobą. Powodzenia!

71

Harvey napisał/a:
IsaBella77 napisał/a:

I tak sobie myślę i myślę wink - że najbardziej naturalne byłoby powierzenie dzieci tej opiekunce dosłownie na 2 godziny, podczas których moglibyście spotkać się na neutralnym gruncie w kawiarni, restauracji czy choćby na spacerze. Pojęcia nie mam, dlaczego tego nie zrobił.

A ja chyba mam smile

Chciał sprawdzić jak się autorka zachowa przy jego dzieciach - czy mu pomoże w ich uśpieniu, czy będzie miała podejście do dzieci, jak się zachowa przy nich, jak zareaguje itd.

Najwidoczniej szuka również matki dla swoich dzieci a nie tylko dziewczyny do miłego spędzenia czasu tongue

Trudno się nie zgodzić, może zwyczajnie nie chce "tracić" czasu na osobę która nie jest w stanie zaakceptować jego sytuacji rodzinnej.

72

Neko713 napisał/a:
Harvey napisał/a:
IsaBella77 napisał/a:

I tak sobie myślę i myślę wink - że najbardziej naturalne byłoby powierzenie dzieci tej opiekunce dosłownie na 2 godziny, podczas których moglibyście spotkać się na neutralnym gruncie w kawiarni, restauracji czy choćby na spacerze. Pojęcia nie mam, dlaczego tego nie zrobił.

A ja chyba mam smile

Chciał sprawdzić jak się autorka zachowa przy jego dzieciach - czy mu pomoże w ich uśpieniu, czy będzie miała podejście do dzieci, jak się zachowa przy nich, jak zareaguje itd.

Najwidoczniej szuka również matki dla swoich dzieci a nie tylko dziewczyny do miłego spędzenia czasu tongue

Trudno się nie zgodzić, może zwyczajnie nie chce "tracić" czasu na osobę która nie jest w stanie zaakceptować jego sytuacji rodzinnej.

Nie sądzę, że chodzi o brak akceptacji sytuacji rodzinnej, gdyby tak było nie spotkałabym się z nim. Zainteresowanie widocznie wyparowało. Bywa smile
Temat wyczerpany smile

73 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2016-12-23 16:11:19)

ushi napisał/a:
Neko713 napisał/a:
Harvey napisał/a:

A ja chyba mam smile

Nie sądzę, że chodzi o brak akceptacji sytuacji rodzinnej, gdyby tak było nie spotkałabym się z nim. Zainteresowanie widocznie wyparowało. Bywa smile
Temat wyczerpany smile

Powiem Ci, że mnie się wydaje, że nie do końca wyczerpany wink Bo trudno było rozczarować sie kimś z kim tak naprawdę nie miało się możliwości na żywo nawet raz porządnie porozmawiać, a wszystko przez to absorbujące dziecko. Nie uważam też, że zostałaś tam zaproszona na jakis egzamin z podjeścia do jego dzieci czy do dzieci w ogóle. Kiedy miałabyś go "zdawać"? Czy wtedy kiedy on sam to dziecko kąpał, czy wtedy kiedy sam je próbował usypiać? Tak czy siak - ciekawy pan wink

74

No dobra, ale co w końcu napisał, bo tego najbardziej jestem ciekaw smile

75

Autorko, moim zdaniem niepotrzebnie godzilas się na spotkanie u niego w domu, do tego z dzieckiem - to, ze facet nalega, nie oznacza, ze trzeba się z tym godzic. Zaproponowac inne spotkanie, na swoich warunkach. I już, nie byłoby problemu. Jeśli by mu zalezalo, jakos by się, nieboraczek, dostosowal wink

76

Autorko,  gdyby był zainteresowany odpisałby. Nie jest zainteresowany,  a co gorsza brak mu elementarnej kultury osobistej- czy Ty nie odpisałabyś na taką wiadomość?  Myślę,  że odpisalabyś, a jeśli nie...to tylko żeby dać drugiej stronie do zrozumienia,  że nie powinna sobie robić nadziei. Nie pisz, nie dzwoń. Jak mu będzie zależeć,  to się odezwie.

77

Nie ma się co zastanawiać tylko poszukać kogoś kto będzie miał czas mimo obowiązków, dzieci, pracy itd. Jak jest zainteresowany to zawsze znajdzie czas.

Posty [ 66 do 77 z 77 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pierwsza randka u niego w domu plus dziecko

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024