Praca w domu przez internet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 58 ]

1 Ostatnio edytowany przez Lena (2011-07-07 21:57:49)

Temat: Praca w domu przez internet

Ostatnio znalazłam dobrą stronę na której trzeba wypełniać ankiety itd. pieniądze są wypłacane od kwoty 7,5zł przelewem na konto bankowe lub paypal. Sama sprawdziłam i pieniądze dotarły na konto na drugi dzień. Wypłaty dokonałam w ten dzień w którym się zarejestrowałam na stronie wink

spam

Polecam wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Praca w domu przez internet

tak a co to za stronka tez siedzę w domu kiedys też szukałam czegos w internecie ale wiekszość to oszuści

3

Możesz podać jakieś namiary ? Od miesięcy bezskutecznie szukam pracy...

4

przeciez widac ze to oszustwo. Ktos sie loguj i pisze tylko jednego posta

5

Takich ankiet trzeba wypełnić dużo, żeby uzbierało się nawet te siedem złotych, a nie do każdej dana osoba się kwalifikuje (potrzebują np. opinii osób pracujących w wieku takim a takim). A przelewy, nawet te zwyczajne, nie często docierają tego samego dnia, kiedy zostały nadane. Podsumowując: pieniążki na koncie w dniu rejestracji to... mało prawdopodobne (żeby się zbyt dosadnie nie wyrazić).

6

Znalazłam kiedyś pracę pt "wypełnianie ankiet w internecie ", ale tak naprawdę przysyłali mi tylko kolejne pytania , coraz bardziej szczegółowe na temat mnie i mojej rodziny, a zamiast pieniędzy pojawiały się coraz bardziej mgliste obietnice bezwartościowych prezentów , typu "wykup wycieczkę zagraniczną, a kupimy ci trampki ". W końcu się zmęczyłam i zrezygnowałam

7

Ja wam mogę polecić coś, co daje zarobić przez internet, aczkolwiek wymaga nieco wysiłku.
Budujesz swój własny zespół, szukasz klientów.

8

Też kiedyś kombinowałam z ankietami, ale rzeczywiście, żeby tam coś uzbierać to lata mogą minąć. Czytałam sobie artykuły na " przeczytamwszytskich ", ale za dużo czasu poświęcałam, a efekt niewspółmierny do wysiłku, chociaż przynajmniej poczytałam różne artykuły. Ciekawe są różne programy partnerskie, ale szukam na razie jakiejś  ciekawej opcji.
W sumie ciężko coś takiego wymyślić co byłoby w miarę proste, możliwe do zrobienia przez większość ludzi i przynosiłoby współmierne zyski- przez internet.

9 Ostatnio edytowany przez rozinka30 (2011-07-31 12:51:59)

polecam Wam fajny sposób zarabiania w programie partnerskim
jesteście zainteresowane??? piszcie na maila jest dostępny

10

nie wierzę już w żadne magiczne przelewy na moje konto - na studiach pracowałam sporo przez internet - tak było najłatwiej. Obecnie też pracuję przez internet - ale już na umowę o pracę w solidnej firmie. Biuro mam po prostu w domu;) Często córcię za sobą - bo akurat maluje;), no i niedługo zacznie się odrabianie lekcji - właśnie ze względu na córcię zostawiłam bardzo dobrą pracę, jedyny jej minus - to dojazd ponad 30 km.
Mogę polecić z czystym sumieniem prace zdalne, z których korzystałam i uważam za sprawdzone:

Uzupełnianie produktów w sklepach internetowych, galeriach, itp. - schemat pracy jest podobny - umawiałam się zawsze na stawkę za ileś produktów - i dostawałam przelew po wykonaniu pracy;

Przepisywanie tekstów - drobna korekta i przepisywanie - jak nie masz problemów z word'em to super praca;

wystawialam dla kilku firm aukcje na allegro - pilnowalam korespondencji i wysylalam produkty,

excel - sporo osób nie ma na ten temat bladego pojęcia - przygotowywałam wykresy, uzupełniałam dane w arkuszach, formatowałam,

pisanie testów pod seo - albo krótkie teksty, albo dłuższe artykuły - za sztukę - niewielki koszt - ale prawda jest taka, że jak dostaniesz zlecenie na 100 to po 10 już idzie z górki - ZAWSZE trzeba się przygotować do pisania tekstów seo - pamiętaj, pracuj tak, żebyś mogła się pochwalić efektami swojej pracy.

Zleceń szukaj na oferia.pl, portale z ogloszeniami, wśród znajomych itp.

POWODZENIA

11

oszustwa tylko te prace przez net...

12 Ostatnio edytowany przez Aniud (2011-09-17 18:14:15)

Firma Intercam zatrudnia videomodelki. Trzeba mieć skończone 18 lat a do pracy potrzebny jest komputer, internet i kamerka internetowa. Grafik ustala się samodzielnie a każda videomodelka ma wgląd do swoich statystyk i może sprawdzać ile już zarobiła.
Co do zarobków to jest tak ze można zarabiać wg dwóch systemów. Wybór systemu jest uzależniony od wyników videomodelki. I system gwarantuje 10zł za godzinę+ 15%obrotu. II system gwarantuje 50% obrotu.
Modelka sama decyduje na co sobie pozwala tzn czy się rozbiera czy nie albo czy pokazuje bieliźnie. Pracodawca dobrze chroni dane osobowe videomodelki więc nie ma mowy o jakimś "wycieku" do sieci.

13

Nareszcie znalazlam pracę swoich marzeń:) Praca w domu , w ciepełku , muszę wyglądać i mieć seksowne ciuszki, mocniejszy makijaż, dużo się usmiechać, tańczyć i podkręcać mężczyzn którzy nie moga mnie mieć i co najlepsze nie będa mnie mieć:)Naprawdę to świetna zabawa:) nie myśl o tym co robisz tańcz i bądź seksowna tu nikt Ci nic zlego nie powie  a co najważniejsze możesz mieć z tego niezłą kaskę:))))Jak wpiszesz w google INTERCAM wszystko wyjdzie na temat tej pracy na kamerkach.

14

Wszystkie te super oferty zamieszczane na pięknie wyglądających stronach internetowych to zwyczajnie wielka ściema! Sama próbowałam działać na większości polecanych portali.
W chwili obecnej mam swoje konto na trzech. Ale od razu ostrzegam, że nie można dorobić się tu wielkiej kasy. Jeśli już to naprawdę małe kieszonkowe. Na stronie centrum reklamy minimalna kwota do wypłaty zarobionych pieniążków to 50 zł, mi uzbieranie takiej kwoty zajęło około trzech miesięcy, więc jeśli ktoś Wam obiecuje zarobki 1000 - 1200zł to oszust!
Pozostałe dwie strony wykorzystuję do doładowań telefonu, też idzie to całkiem sprawnie, klikając w reklamy i maile można zebrać w miesiąc te minimalne 5 zł na doładowanie telefonu w każdej sieci.

gdyby ktoś był zainteresowany proszę pisać na gg 736325

15

Nie wiem jak jest na innych stronach, ale Intercam to nie jest ściema. Wiem, bo sama się o tym przekonałam. Nigdy nie chciałam sama pisać na czatach bo wolę żeby robili to za mnie inni a ja w tym czasie mogę oglądać filmy albo się uczyć. Może Annk ma rację, że pisząc na czatach osobiście da się wygenerować większy zarobek. Na taką konwersacje trzeba jednak poświęcić sporo uwagi, żeby klient siedział jak najdłużej. W Intercam całą robotę wykonują za mnie moderatorzy, ja tylko siedzę przed komputerem i ładnie wyglądam.

16

UWAGA OSZUST!!!!!!!!!!!!!!!!
nie dajcie się wkręcić w prace przez internet którą oferuje ,,barni479,, to jest zwykłe oszustwo !!!!!!!!!!!!!!!!! ja ,,pracowałam,,w mixsurv i surfag polegało to na oglądaniu reklam i nic z tego kasy nie dostałam a z tego co wiem to on ma więcej oszustowskich ogłoszen. nie ma uczciwej pracy przez internet. tu są tylko oszuści !!!!!!!!!!

17 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-10-25 22:08:48)

Witam.
Jeżeli jesteście ciekawe jak wygląda praca zdalna i jakie płyną z niej korzyści zarówno dla pracownika i pracodawcy zapraszam na stronę  Wstawianie adresów stron internetowych jest niezgodne z regulaminem forum.

18

Drogie Panie, też chciałabym uzyskać jakiekolwiek informację na temat sprawdzonych prac online. W copywritingu się nie widzę, więc proszę o jakieś inne wskazówki. Widzę, że kilka z Was ma już doświadczenie w tej kwestii. Będę wdzięczna! Proszę pisać na maila. Dziękuję smile

19 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-01-09 11:22:11)

Ja zajmuję się dodatkową pracą w domu, a mianowice sprzedażą kosmetyków z firmy FM Group Polska. Zapisujesz się i możesz sprzedawać kosmetyki podobnie jak w Avonie. Dodatkowo dla siebie kosmetyki masz w tańszej cenie, dostajesz także punkty za każdy zakupiony kosmetyk. Jeśli uzbierasz 300 pkt wskakujesz na pierwszy poziom i otrzymujesz pieniążki. Możesz piąć się coraz wyżej i wyżej. Więcej szczegółów znajdziecie na stronie spam

Polecam

20

FM Group to z tego co słyszałam jest fajnym pomysłem na zarobek. Może mi ktoś powiedzieć coś więcej na ten temat?

21

Cześć dziewczyny :*

Polecam  program partnerski na stronie spam , poszukajcie i działajcie.   Kolega mi polecił i od niedawna coś tam próbuję robic wink
Juz jakiś pieniążek wpadł smile A tak poza tym jestem jeszcze konsultantką. Ale o takiej formie pracy to zapewne już niejedna kobietka wie wink

całusy dla Wszyskich ;*

Cześć dziewczyny smile Ja pracuje zdalnie, Jako przedstawiciel handlowy z elementami telemarketingu. Dostałam od szefa tel. służbowy, oraz bazę klientów, i dzwonię do nich sprzedając produkt, bez wychodzenia z domu, i za niezłe pieniądze smile fajna forma pracy jak się ma dzieci. Pozdrawiam smile

23

Dorciu, to prawdziwy skarb Ci się trafił...taki szef smile Siedzieć w domu i to za niezłe pieniądze...też bym tak chciała big_smile
A tak na serio...to masz stałą pensję, czy płacone od sprzedanego towaru (prowizja jedynie)?

24

Ja również jestem w domu (2 małych dzieci), ale pracuję przez Internet, poświęcając na to coraz więcej czasu, a więc i zarobki mam coraz większe. Mogę podzielić się tym, jak to robię - proszę o kontakt:)

Margolinka napisał/a:

Dorciu, to prawdziwy skarb Ci się trafił...taki szef smile Siedzieć w domu i to za niezłe pieniądze...też bym tak chciała big_smile
A tak na serio...to masz stałą pensję, czy płacone od sprzedanego towaru (prowizja jedynie)?

Wiesz co mam tylko prowizję od każdej sprzedanej sztuki 500 zł. pracuję od niedawna ale już tysiąc zarobiłam na jednym kliencie wink  powiem Ci że szefa mam super, czasem trochę zakręcony ale jest ok. pracuje po 4 godz. dziennie...i powiem ci że ja mieszkam w innym mieście, a szef ma firmę w innym smile na razie jestem zadowolona, zobaczymy jak będzie dalej, bo mam obiecaną umowę po okresie próbnym smile

Linee napisał/a:

Ja również jestem w domu (2 małych dzieci), ale pracuję przez Internet, poświęcając na to coraz więcej czasu, a więc i zarobki mam coraz większe. Mogę podzielić się tym, jak to robię - proszę o kontakt:)

Cześć smile Jasne że jestem zainteresowana jeszcze jedną pracą...Napisz co to za praca jak chcesz to możesz na meila smile Pozdrawiam

27

Kurcze, za taką prowizję, to i ja bym popracowała big_smile
Jak można pracować zdalnie, to i za prowizje można.
Ja póki co nie mogę znaleźć żadnej normalnej oferty.

Margolinka napisał/a:

Kurcze, za taką prowizję, to i ja bym popracowała big_smile
Jak można pracować zdalnie, to i za prowizje można.
Ja póki co nie mogę znaleźć żadnej normalnej oferty.

Nie przejmuj się, Ja bardzo długo szukałam normalnej pracy smile czasami warto uzbroić się w cierpliwość smile

29

Hej. ja również szukam pracy przez internet,możecie coś polecić. ? Mam dwoje dzieci i ciężko o pracę a pare groszy dodatkowe by się przydało..

30

Ja dorabiam sobie - teksty SEO, copywriting, korekta, teksty na strony itd. Generalnie z copywritingiem wcześniej nie miałam styczności, jeżeli ktoś się dobrze czuje w pisaniu, to wystarczy, jak poszuka informacji o zasadach pisania tekstów "zwykłych", z synonimami pod mieszarki czy wpisów do katalogów. Zresztą każdy zleceniodawca później wysyła szczegóły oferty, jak chce coś mieć zrobione, więc z tym problemu nie ma. Dość często można też się załapać na stałą współpracę, ja tak miałam w sumie przy 1. zleceniu, więc spore szczęście, że 20 tekstów przerodziło się później w kilkaset umówionych już poza portalem. Tak więc to mogę polecić spokojnie.

Jeżeli ktoś się bawi na youtube, to można spróbować partnerstwa, tylko wiadomo, jeśli mało subskrypcji i wyświetleń, to nie ma co liczyć na zarobek, chociaż teraz już nie ma większego problemu z otrzymaniem partnerstwa i w sumie nic się nie traci, jeśli konto ktoś i tak ma. Byle na filmach wszystko było "nasze", a nie np. ścieżka dźwiękowa, do której nie mamy praw. Sama się powoli do tego przymierzam, bo w sumie... dlaczego nie? ;p

31

Hej Eileen. Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam

32

najwięcej zarabia ta osoba co te ankiety ma, nie wierzcie ze ktoś zapłaci wam 7 zl za ankietę, model zarabiania w internecie nie jest prosty

33

Słuchajcie, a jest jeszcze coś takiego jak ambasadorka marki. Mysle ze w taki sposób też mozna zapełnić sobie wolny czas. Ja uważam ze takie rekomendacje sa fajnym rozwiązaniem.

34

Witam. Nigdy wcześniej nie korzystałam z takiej formy komunikacji. Potrzebuję pomocy, a raczej porady. Od trzech lat jestem na czasowej rencie z powodu kontuzji nogi. Ten fakt przyczynił się oczywiście do zwolnienia mnie z pracy. Studia tak naprawdę na nic się zdały. Nie ma szans powrotu do zawodu. Chciałam zapytać czy znacie, może z własnego doświadczenia, formę pracy przez internet. Naciągaczy jest mnóstwo. Pozdrawiam.

35

jagoda60 napisał/a:

Chciałam zapytać czy znacie, może z własnego doświadczenia, formę pracy przez internet.

Jak lubisz kontakty z ludźmi, sprzedaż i te klimaty to w sumie dowolny MLM. Każdy robi się podobnie. Dzięki temu będziesz mogła pracować zdalnie. W dobie webinarów i Skype' a granice zanikły. Ostatnio jest moda na Monavie smile

36

Witam  Was Dziewczęta
Co się tyczy MLM to uważam że to ciężki kawałek chleba i nie każdy się tu może zrealizować. Osoba która decyduje się na taki zarobek musi się liczyć że aby osiągnąć sukces trzeba być systematycznym , wytrwałym bo na konkretną kasę trzeba czasu i trzeba mieć silną motywację bo wiele osób odpada przy pierwszych niepowodzeniach a na drodze do sukcesu w MLM jest ich sporo. Pisze tak bo mam koleżankę która zajmuje się tym "zawodowo" i tylko jej ciężka praca daje kilkanaście stówek w miesiącu ale szału nie ma. Była bym nieszczera gdybym o sobie nie wspomniała. Ona była pierwsza a ja dołączyłam po niej dwa lata później. A rezultat jest taki że Ona zarabia a ja tylko kupuję dla siebie.

37

@maNia1, zależy od podejścia. W MLM można zarobić każde pieniądze, ale trzeba w to włożyć dużo wysiłku szczególnie na początku. Inaczej można co najwyżej dorobić.

38

marioosh666: dokładnie tak jest tyle ze wysiłek to nie tylko na poczatku tylko trzeba być  aktywnym cały czas by pilnować klientów i zbudowanej grupy.

39

maNia1 napisał/a:

marioosh666: dokładnie tak jest tyle ze wysiłek to nie tylko na poczatku tylko trzeba być  aktywnym cały czas by pilnować klientów i zbudowanej grupy.

Jak ktoś potrafi tworzyć liderów to na dalszym etapie nikogo nie musi pilnować. Internet otworzył nowe możliwości i można robić np.: międzynarodowe grupy co zmniejsza ryzyko rozwalenia się struktury. Dzisiaj MLMy robi się łatwiej niż kiedyś.

40 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-03-05 17:52:52)

Mi się wydaje, że przez Internet można zarobić, ale nie powinno się oczekiwać kokosów. Są różne stronki, na których można po prostu dorobić parę groszy.

Inna sprawa kiedy ktoś chce rozbudować siebie w siebie i dopiero poprzez to zarobić. Wtedy dobre jest tworzenie swoich stron, np. blogów, czy kont na różnych portalach społecznościowych (facebook, tumbrl). Są też strony typowo promujące, np. stronka: spam Można tam pochwalić się swoimi pracami, a jak profil jest dobry, to trafić na stronę główną. Dzięki temu można zareklamować samego siebie i swoje umiejętności. A współcześnie jest coraz więcej ludzi szukających pracowników, czy zleceniobiorców w Internecie - dla grafiki, fotografii, copywriting'u, więc chyba warto korzystać z miejsc do autopromocji

41

Aniud napisał/a:

Firma Intercam zatrudnia videomodelki. Trzeba mieć skończone 18 lat a do pracy potrzebny jest komputer, internet i kamerka internetowa. Grafik ustala się samodzielnie a każda videomodelka ma wgląd do swoich statystyk i może sprawdzać ile już zarobiła.
Co do zarobków to jest tak ze można zarabiać wg dwóch systemów. Wybór systemu jest uzależniony od wyników videomodelki. I system gwarantuje 10zł za godzinę+ 15%obrotu. II system gwarantuje 50% obrotu.
Modelka sama decyduje na co sobie pozwala tzn czy się rozbiera czy nie albo czy pokazuje bieliźnie. Pracodawca dobrze chroni dane osobowe videomodelki więc nie ma mowy o jakimś "wycieku" do sieci.

Lepiej pracować na własny rachunek, jest takie forum pracy na kamerkach [spam] można tam znaleźć wiele informacji co jak i gdzie założyć, bez studia. Zawsze można też uzyskać pomoc w problemie na przykład podczas rejestracji.

42

Ja też szukałam długo pracy zdalnej, niestety bez skutecznie. Sami oszuści się ogłaszają

43

Dzisiaj przez internet można naprawdę dobrze zarobić na tysiąc sposobów. Najważniejsze to podejść do tematu rozsądnie i być cierpliwym smile.

44

Drogie Panie, pora sobie jasno zdać sprawę że internet to wielkie możliwości i wielkie zagrożenia. Dlatego nie wierzcie że ktoś Wam oferuje pracę tak po prostu. Najczęściej działa z pobudek niezbyt czystych. Oczywiście - można zarabiać w takich zawodach jak np. korekta tekstu czy coś w tym rodzaju ale to wymaga określonych umiejętności. Praca w internecie jest - ale ta uczciwa jest dla ludzi o określonych predyspozycjach zawodowych. Ta pozostała cześć pachnie mniejszym lub większym oszustwem.

45

Jak ktoś chce zarobić uczciwe I samemu nie zostać oszukanym to lepiej poszukać „normalnej” pracy

46

Witam Was serdecznie!
Od jakiegoś czasu zarabiam pracując przez internet poprzez platformę inwestycyjną.
Oferuję sprawdzony sposób na zarabianie w domu przez internet, nie jakieś tam klikanie w reklamy tylko prawdziwy biznes.
Kiedy nawiążesz ze mną współpracę nauczę Cie jak budować dochód pasywny i zarabiać w internecie.
Jeśli jesteś zainteresowana napisz maila:)
Agata

47

Co do ankiet mam mieszane uczucia, ale idzie zarobić! Oczywiście że jak robimy tylko "wypelnianie ankiet" to nigdy nie zarobimy, ale jak zaczniemy szukac po kolezankach. One zaczna wypeniac ankiety i rejestrowac sie z Waszych linkow to cos zarobicie. Ja juz nie mam sily na zabawe w to. Poprostu sie nie nadaje:) taki skrot

48

Polecam taki sposób zarabiania. Pracujesz kiedy i gdzie chcesz. Przepisywanie kodów 4 cyfrowych. Każdy kod to 10centów. Osobiście w ten sposób zarabiam 500$ dziennie (pracując tylko 5 godzin), więc dlaczego i Ty nie możesz tak zarabiać? Darmowa szybka rejestracja.
skontaktuj się ze mną a udzielę więcej informacji

49 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-04-25 15:43:44)

marzenasob – zgadzam się z tobą, że z samych ankiet to nie ma co liczyć na to, że wyżyje się cały miesiąc. Ankiety są super do dorobienia sobie smile Sama od czasu do czasu korzystam z tego rodzaju zarobku przez stronkę spam. Ostatnio jak miałam zachciankę i chciałam sobie kupić nowe słuchawki to z ankiet zarobiłam na nie wink

50

Ja chyba nie potrafiłabym się skupić na takiej pracy w domu. Za dużo by mnie rozpraszało.

51 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-10-26 08:31:12)

Bez przesady to zadne oszustwo. Na niektórych portalach wiecej sie dostaje kasy za zaproszenie znajomych dlatego ludzie pisza takie posty bo rzeczywiscie ankiet jest malo. Ja sama korzystam i zarobilam 100 zl moze nie dużo, na ulicy ne leży. Jezeli ktoś ma ochotę sie zarejestrować ponizej link z polecenia SPAM

52

Przeciez wypelnianie ankiet za kase to pic na wode. Tzn. pewnie - zarobisz na tym. Szkoda tlyko, że jakies 50 zł na kilka miesiecy.

53 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-11-01 15:47:59)

Szczerze powiedziawszy zarejestrowałem się tylko po to by jednak spróbować Was drogie kobitki przekonać do ankiet a to czemu? Nic nie tracicie oprócz godzinki dziennie, nic nie ryzykujecie a jednak mi z samych ankiet udaję się miesięcznie dorobić 200 zł? Mało? No ale na Ziemii nie leży. Gdybyście chciały się skontaktować w sprawie stron na których warto wypełniać ankiety a także czasem oszukać w ankiecie po to by nie zostać odrzuconą to zapraszam się odezwać do mnie na priv lub na maila zalozonego tylko po to by sie z wami kontaktowac umieszczanie prywatnych danych kontaktowych w postach jest niezgodne z regulaminem

54

Dla jednych praca online jest ciężka bo nie mogą się zmobilizować do pracy jak są w domu, dla innych wybawienie ( dla wielu mam - np. dla mnie jako mamy 3-ki dzieciaków). Nie muszę prosić nikogo na etacie o wyjście jak dzieciaki są przeziębione czy po prostu źle się czują. Pracuje z firmą, która jest od 40 lat na świecie, 25 lat w Polsce. Ma sztandarowe naturalne produkty, nie jakieś ankiety, konta, klikanie czy inne cuda. Oprócz biznesu produkty stawiają na nogi pod kątem zdrowotnym.  Jedyny warunek jaki musi być spełniony - to MUSISZ normalnie PRACOWAC. Nie wierz jeśli ktoś pisze , że kasa sama spływa z nieba. Jeśli chcesz legalną pracę online oraz uzyskać rzetelne informacje  napisz mi  wiadomość.

55

ja pracuję normalnie w systemie telepracy, wykonuję normalne czynności biurowe, zestawienia, pisma piszę, odbieram telefony, rozmawiam z klientami, odpisują na emaile; system telefoniczny jest tak skonfigurowany, że na służbowym smartfonie odbieram telefony z firmy; z koleżankami i kolegami jak coś szybko trzeba załatwić to mamy videopołączenie, jedyny zysk z tej pracy jest taki, że nie tracę czasu na dojazdy, budzę się ok. 7:00, szybka toaleta, śniadanko, bo w zasadzie przed 8:00 muszę być zalogowana i patrzę co tam na mnie czeka...
nie ma tak że w czasie pracy mogę wyjść, muszę siedzieć do 16:00, a czasem trochę dłużej... cały czas jest coś do zrobienia, czasem zadzwoni klient lub kontrahent, rozmowa trwa dośc długo, a nowe mejle spływają. Gdyby się internet popsuł, to mam dodatkowy modem na internet GSM, a jeśli prąd mi odetną, to mam zapas prądu na 5 godzin, kilka razy w tygodniu mam videokonferencje z pracy, gdzie omawiamy;
biuro jest w prestiżowej lokalizacji, ale tam tylko siedzi 1 osoba w zasadzie tylko po to, aby odbierać papierową korespondencję, którą skanuje i wgrywa na serwer, jeśli jakiś potencjalny klient się osobiście napatoczy, to koleżanka sadza go w biurzez przed komputerem dla gości i łączy go z tym z kim chce pogadać

Zarabiam 4200 zł brutto a po przepracowaniu kwartału bez zwolnień lekarskich dostaję 300 zł brutto premii kwartalnej.

na koniec roku 2018 szef 30% zysku firmy podzielił po równo między pracowników, ja dostałam trochę mniej, bo nie pracowałam całego roku;

56

maNia1 napisał/a:

Witam  Was Dziewczęta
Co się tyczy MLM to uważam że to ciężki kawałek chleba i nie każdy się tu może zrealizować. Osoba która decyduje się na taki zarobek musi się liczyć że aby osiągnąć sukces trzeba być systematycznym , wytrwałym bo na konkretną kasę trzeba czasu i trzeba mieć silną motywację bo wiele osób odpada przy pierwszych niepowodzeniach a na drodze do sukcesu w MLM jest ich sporo. Pisze tak bo mam koleżankę która zajmuje się tym "zawodowo" i tylko jej ciężka praca daje kilkanaście stówek w miesiącu ale szału nie ma. Była bym nieszczera gdybym o sobie nie wspomniała. Ona była pierwsza a ja dołączyłam po niej dwa lata później. A rezultat jest taki że Ona zarabia a ja tylko kupuję dla siebie.

Za dużo się na tym nie zarobi, to prawda, a często trzeba się sporo nagimnastykować. Uważam, że lepiej być handlowcem na etacie. Miałam do czynienia z ludźmi, którzy się w mlm bawili i w większości tylko szukali okazji, żeby kogoś zwerbować, strasznie to było irytujące, choć może to skrajne przypadki tongue

57

Będąc na wakacjach poznałam kobietę, która prowadzi bloga na tematy różne. Ponieważ inni też mają blogi a każda firma ma stronę www więc, aby być wyżej w wynikach wyszukiwania, potrzebują linków na innych stronach. Autorka zapewnia im te linki wraz z artykułem sponsorowanym. Aktualnie ma dość dużo takich "współpracujących", ponieważ robi to już od chyba 7 lat. Koszty utrzymania stron www wynoszą u niej 1000-1600 zł/rocznie natomiast przychody ma w granicach 2200 - 4000 zł/miesięcznie. Od zleceniodawców bierze od 100 do 300 zł miesięcznie za umieszczenie linku na stronie. Daje rabaty. Praca ta wymaga od niej zaangażowania tak około 3-6 godzin tygodniowo.
Oczywiście zgłoszenie działalności jest potrzebne, księgowość najtańsza jak tylko może być no i trzeba rozsądnie gospodarować pieniędzmi, bo jeśli ma kilkunastu klientów, którzy płacą jej w styczniu z góry za cały rok, to nagle w styczniu ma przychód kilkadziesiąt tysięcy zł, a potem do końca roku żadnych przychodów, więc jak dostanie na początek roku 60.000 zł to musi za to przeżyć do końca roku.

58

ja też polecam zarabianie właśnie w domu smile pracuję jako grafik komputerowy

Posty [ 58 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024