Witam. W lipcu zeszłego roku poznałam faceta miał 39 lat jest po rozwodzie i ma dziecko. Zaczęliśmy się spotykać lecz w międzyczasie dowiedziałam się że ma dobry kontakt z była dziewczyna która jest w Anglii cały czas i przyjeżdża tylko raz w roku do Polski gdyż tam pracuje bo spłaca komorników a on dobra dusza tu jej płaci jej długi i ja reprezentuje w jej sprawach. Powiedział mi wówczas ze ona go tam zdradziła ale dobry kontakt z nią ma rozmawiał z nią cały czas na portalu społecznościowym. Potem się dowiedziałam ze mnie cały czas oszukiwał bo z nią cały czas rozmawiał a do mnie nie dzwonił w środku dnia bo tłumaczył ze taka na prace , i jak pracuje to nie ma czasu na dzwonienie do mnie. W listopadzie poklocilismy sie i juz wiecej się nie odezwał do mnie nie odbierał telefonu ani nie odp na SMS. Po nowym roku odezwał Sie do mnie ze teskni za mną wiec odnowilam z nim kontakt ale byliśmy jako znajomi. Wychodzilismy czasem na piwo czy potańczyć ale on chciał seksu bez zobowiązań. Chciałam zobaczyć jak to jest ale to się zaczęło dopiero od sierpnia parę razy się spotkaliśmy dla przyjemności. Kontakt przez telefon był ale to ja zawsze dzwoniłam jak chciałam porozmawiać. Teraz tylko zaszła taka zmiana ze jak ja chce się spotkać to zawsze słyszę nie wiem, zobaczę, nie mam pojęcia, nie wiem czy dam radę itp. Nie potrafi się określić i powiedzieć czy rąk czy nie tylko jest odp. Nie wiem. Nie wiem dlaczego on się tak zachowuje dodam że nigdy nie był ze mną szczery w żadnym temacie, w tamtym roku mnie kłamał i takie mam przeświadczenie ze robi to do tej pory ze jest kłamcą
.parę razy obrażalam się na niego nie odzywałam się do niego ale potem sama pierwsza dzwoniłam po paru dniach. Nie potrafię zerwać kontaktu mam jakisi sentyment do niego ciągnie mnie cały czas do niego. Chciałabym tylko zrozumieć jego postępowanie skoro nie chce mieć ze mną kontaktu to dlaczego mi tego nie powie może wtedy mnie by było prościej zrozumieć. Dodam że znowu się poklocilam z nim w piatek
2 2016-10-23 18:37:28 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-10-23 18:38:16)
Pomieszanie z poplątaniem. Chciałaś związku, ale nie wyszło. Potem zaproponował seks bez zobowiązań i tak potoczyła się znajomość. On traktuje ją nadal jako seks bez zobowiązań, tylko, że wtedy kiedy akurat mu pasuje, a Ty byś chciała związku. Nic z tego. Jest seks bez zobowiązań, brak zaangażowania emocjonalnego, brak widoków na takie. Jeżeli chcesz takiej znajomości, to bierz ją taką jaka jest i nie wyobrażaj sobie nie wiadomo czego. Jeżeli nie chcesz to się nie proś, nie fochuj i nie odstawiaj teatrów, tylko zostaw tę znajomość za sobą i znajdź coś co odpowiada Twoim potrzebom. Nic na siłę.
Nie potrafisz zrozumieć jego postępowania? A ja nie rozumiem Twojego. On chciał seksu bez zobowiązań i go ma, to wygodny układ, więc po co ma go zmieniać. Wygląda mi to na relacje typu zero-jedynkowego, czyli albo godzisz się na rolę jego seks pogotowia albo nie ma relacji.