Koleżanka ze szkoły - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Koleżanka ze szkoły

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez realek (2016-10-18 23:47:38)

Temat: Koleżanka ze szkoły

Właśnie skończyłem szkołę średnią. Przez 4 lata chodziłem do klasy z dziewczyną, która mi się podobała, ale nic więcej do niej nie czułem. Normalnie czasami rozmawialiśmy na przerwach, pisaliśmy na różne tematy, ale nic więcej, poza tym miała chłopaka, z którym była już od gimnazjum.
Za 2-3 tygodnie zaczynam pracę w tym samym miejscu co ona. Napisałem do niej żeby opowiedziała mi trochę o tej pracy itd. Przez kilka dni pisaliśmy rozmowa zeszła na inne tematy, ogólnie fajnie się nam konwersowało. Raz nawet przypadkowo spotkaliśmy się i zamieniliśmy kilka słów głównie o tej pracy. Wtedy poczułem do niej coś więcej, ale myślałem niestety ma chłopaka więc dam sobie spokój, aż do dziś.
Dzisiaj nasz wspólny kolega powiedział mi, że jakieś 3 tygodnie temu rozstała się z chłopakiem i znalazła sobie kogoś nowego w pracy. Zna go jakieś 3 miesiące, ale niestety nie wiem na jakim etapie są. Moje pytanie brzmi czy próbować zaprosić ją gdzieś, powiedzieć, że chciałbym czegoś więcej czy raczej odpuścić bo nic z tego nie będzie? Co jeśli się nie zgodzi to potem będzie trochę niezręczna sytuacja bo każdego dnia będziemy widywać się w pracy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koleżanka ze szkoły

probuj, a moze jeszcze się nie zakochała w tym nowym facecie

3

Odp: Koleżanka ze szkoły

próbuj, tylko nie mow jej od razu jakie masz zamiary, bo moze sie wystraszyc, bo tylko co zakonczyla dlugi związek wink moze potrzebuje dziewczyna czasu, zostan jej przyjacielem a pozniej samo sie potoczy wink juz zalapaliscie jakąś chemie wiec startuj i powodzenia wink)

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Koleżanka ze szkoły

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024