Właśnie skończyłem szkołę średnią. Przez 4 lata chodziłem do klasy z dziewczyną, która mi się podobała, ale nic więcej do niej nie czułem. Normalnie czasami rozmawialiśmy na przerwach, pisaliśmy na różne tematy, ale nic więcej, poza tym miała chłopaka, z którym była już od gimnazjum.
Za 2-3 tygodnie zaczynam pracę w tym samym miejscu co ona. Napisałem do niej żeby opowiedziała mi trochę o tej pracy itd. Przez kilka dni pisaliśmy rozmowa zeszła na inne tematy, ogólnie fajnie się nam konwersowało. Raz nawet przypadkowo spotkaliśmy się i zamieniliśmy kilka słów głównie o tej pracy. Wtedy poczułem do niej coś więcej, ale myślałem niestety ma chłopaka więc dam sobie spokój, aż do dziś.
Dzisiaj nasz wspólny kolega powiedział mi, że jakieś 3 tygodnie temu rozstała się z chłopakiem i znalazła sobie kogoś nowego w pracy. Zna go jakieś 3 miesiące, ale niestety nie wiem na jakim etapie są. Moje pytanie brzmi czy próbować zaprosić ją gdzieś, powiedzieć, że chciałbym czegoś więcej czy raczej odpuścić bo nic z tego nie będzie? Co jeśli się nie zgodzi to potem będzie trochę niezręczna sytuacja bo każdego dnia będziemy widywać się w pracy.
1 2016-10-18 23:41:58 Ostatnio edytowany przez realek (2016-10-18 23:47:38)
Temat: Koleżanka ze szkoły
Zobacz podobne tematy :
Odp: Koleżanka ze szkoły
probuj, a moze jeszcze się nie zakochała w tym nowym facecie
Odp: Koleżanka ze szkoły
próbuj, tylko nie mow jej od razu jakie masz zamiary, bo moze sie wystraszyc, bo tylko co zakonczyla dlugi związek moze potrzebuje dziewczyna czasu, zostan jej przyjacielem a pozniej samo sie potoczy
juz zalapaliscie jakąś chemie wiec startuj i powodzenia
)