Kompletnie nie dogaduję się z mamą. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Kompletnie nie dogaduję się z mamą.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Kompletnie nie dogaduję się z mamą.

Hej, tak jak w temacie, kompletnie nie dogaduje się z mamą. Mam 20 lat i mieszkam jeszcze z rodzicami, ale czuję, że niestety już niedługo. Moja mama jest w okresie menopauzy, której kompletnie nie chce leczyć a jak wiadomo jest mnóstwo skutków nie leczenia przekwitania, jest strasznie opryskliwa i niemiła. Tata już rozkłada ręce, ponieważ mama oglądają telewizję jest w stanie powiedzieć mu tutaj cytuję "spie...alaj ogladam serial". Niedawno straciłam pracę, o czym jej nie powiedziałam, bo czuję że kompletnie nie mam z jej strony wsparcia, dowodem tego moze być to, że jedynym osobom ktorym powiedzialam o utracie pracy był moj chlopak i jego mama z ktorą dogaduje się super. Gdy się jednak po czasie dowiedziała, że nie pracuję, obraziła się bo zrobiłam jej wstyd, przed mama chłopaka, bo to od niej sie dowiedziała. Moja mama potrafi wydzwaniać do mamy mojego chlopaka i żalić się jak to nie jest zmęczona po 4h pracy, że mój brat ma problemy (jedynym "problemem" jest to ze jest po rozwodzie i że jest smierdzącym leniem) potrafi nawet jej powiedzieć że jestem ŻYCIOWĄ NIEDOJDĄ. Moja teściowa broni mnie jak lwica bo wie, że robię wszystko w domu, jako kobieta, nie ma rzeczy której nie zrobię. Często zostawiam też część wypłaty, żeby kupić środki piorące, czy spryskiwacz do szyb, karmę dla psa a jednak uważam że to nie leży w moim obowiązku. Do rachunków i jedzenia się nie dokładam, ponieważ rodzice uważają że nie muszę, ale za to swoje zachcianki, ubrania buty itp kupuję za wlasne pieniądze. Mama pije dziennie też strasznie dużo piwa, uważam że to juz niestety uzależnienie. Od kilku dni się do mnie nie odzywa, nawet nie wiem za co, jedynie robi mi na złość. Mama chłopaka jak i on sam chcą żebym się do nich przeniosła, jednak nie chcę zwalać się im na głowę bo mieszkają tam już w 3 a mieszkanie ma lekko ponad 40m. Wiem, że moja mama się już nie zmieni, ponieważ analizując to jakie mój brat miał relacje z moją mamą w moim wieku, wiem ze ona po prostu taka jest.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Kompletnie nie dogaduję się z mamą.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024