Gdzie kobieta pracować powinna? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Gdzie kobieta pracować powinna?

Cześć dziewczyny! Jestem właśnie na etapie poszukiwania pracy "na szybko", że tak powiem. Zależy mi na czasie, ponieważ moja sytuacja finansowa uległa znacznemu pogorszeniu. Zastanawiam się nad aplikowaniem do drukarni Ellert- mam tam łatwy dojazd, z opinii w internecie wynika, że to dość łatwa praca. Myślicie, że kobieta nadaje się do takiego miejsca? I przede wszystkim- macie jakieś informacje o tym zakładzie? Wolałabym jednak poznać szczegóły bezpośrednio od kogoś kto miał z tym styczność.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie kobieta pracować powinna?
kovvalska napisał/a:

macie jakieś informacje o tym zakładzie? Wolałabym jednak poznać szczegóły bezpośrednio od kogoś kto miał z tym styczność.

Może zapytaj swojego męża, który tam pracuje?

3

kovvalska napisał/a:

Być może teraz to już musztarda po obiedzie, ale może komuś się jeszcze przyda... W ellercie można nieźle dorobić- mój mąż tam pracuje, obowiązki nie są na tyle ciężkie, aby mieć problemy z ich wykonaniem- również jako kobieta. Grafik jest elastyczny, a ludzie uprzejmi, także w jego imieniu- polecam

Poszukaj na żal.pl- tam na pewno znajdziesz jakąś opinię-trollu.

4

o rany...

5

Jeszcze tydzień temu byłaś zadowolona ze swojej pracy w zakładzie fryzjerskim - co się stało, że teraz "na szybko" szukasz czegoś nowego???

kovvalska napisał/a:

Myślicie, że kobieta nadaje się do takiego miejsca? I przede wszystkim- macie jakieś informacje o tym zakładzie? Wolałabym jednak poznać szczegóły bezpośrednio od kogoś kto miał z tym styczność.

Oczywiście wiele zależy od tego, jaka to kobieta, co potrafi i jakie ma oczekiwania, ale sama napisałaś, że to łatwa praca, więc pewnie sobie poradzisz. Za to o drukarni Ellert chyba nie można powiedzieć niczego dobrego, jeśli spamerzy muszą ją polecać na forach yikes.

6

Dziewczyny a Wy gdzie pracujecie? Ja obecnie szukam pracy i szczerze sama nie wiem co chciałabym robić. Dziwne, wiem ale zasiedziałam się z dzieckiem w domu i tak minęły kilka lat i dziś nie czuje się pewnie w niczym. Może coś doradzicie?

7

Nie jestem dziewczyną, więc może nie powinienem się wypowiadać smile. Ja zawsze patrzyłem na to co umiem, albo co będzie łatwo znaleźć. Masz jakieś wykształcenie? To może zgodnie z wyuczonym zawodem? Masz w pobliżu ogromną fabrykę włókienniczą? To może na szwaczkę? Jesteś ładna, uporządkowana i swobodnie posługujesz się urządzeniami biurowymi? To może sekretarka? A może recepcjonistka w biurowcu obok? A może sprzątanie?
Po informacjach które podałaś można ci polecić wszystko. Od zamiatania ulic, po zarządzanie finansami międzynarodowych korporacji. A tak najbardziej to chyba dalsze zajmowanie się domem i dziećmi.

8

No jak to gdzie kobieta powinna pracować? Co to za pytanie?! W kuchni,przy garach big_smile

9

troll napisał/a:

Nie jestem dziewczyną, więc może nie powinienem się wypowiadać smile. Ja zawsze patrzyłem na to co umiem, albo co będzie łatwo znaleźć. Masz jakieś wykształcenie? To może zgodnie z wyuczonym zawodem? Masz w pobliżu ogromną fabrykę włókienniczą? To może na szwaczkę? Jesteś ładna, uporządkowana i swobodnie posługujesz się urządzeniami biurowymi? To może sekretarka? A może recepcjonistka w biurowcu obok? A może sprzątanie?
Po informacjach które podałaś można ci polecić wszystko. Od zamiatania ulic, po zarządzanie finansami międzynarodowych korporacji. A tak najbardziej to chyba dalsze zajmowanie się domem i dziećmi.

Ale Ty założycielkę tematu o to pytasz? big_smile

10

gojka102 napisał/a:

Ale Ty założycielkę tematu o to pytasz? big_smile

Na zalozycielke to juz raczej byloby za pozno, ale Grazynka wczoraj zadala pytanie co moze robic. A pytania sa,raczej retoryczne i to ona sama musi sobie na nie odpowiedziec.

11

dziewczyny a co myślicie o pracy jako kierowca TIRa? Czy kobieta nadaje się na takie stanowisko? Byłam wczoraj na rozmowie o pracę w Link Transport co prawda na stanowisko Asystentki ale trochę mnie zaintrygowała praca kierowcy. Czy uważacie, że my kobiety możemy tak pracować?

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024