Nie wiem co robić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Nie wiem co robić

Witam, chciałbym sie spytac o rade poniewaz jestem już totalenie zagubiony i nie wiem co robić.
Pół roku temu poznałem dziewczyne na pewniej stronie, popisaliśmy chwile ze soba i po tygodniu sie spotkaliśmy, na spotkaniu swietnie sie doagdywaliśmy, śmialismy itd. Zaraz po powrocie ustalilismy nastenpe.
Po paru tygodniach i spotkaniach zakochałem sie w niej i zaćzałem starac sie o jej wzgledy, pokazywać ze nei zależy mi tylko na relacji kolega-kolezanka. Ona od razu uświadomiła mi ze ze to nie ma sensy, bo ona dalej ma w sobie uczucia do byłego chlopaka z ktorym już nie jest sporo czasu.
Mimo to dalej spotykalismy sie i zbliżalismy do siebie coraz bardziej, gdy ona miała zalamania i zaczynała płakać z pwodu tych uczuc ja byłem przy niej. Nagle w naszej relacji nastał przełom, pocalowaliśmy sie prztyulalismy.
Było tak na następnych spotkaniach, mowila ze teraz jest idealnie ze jest bardzo szczesliwa ze mna. Od razu zaprosiłem ja na randkę i zaproponowałem związek, zgodziła sie bez wachania, nocowalismy u siebie i spedzalismy mnostwo czasu razem.
Niby było idealnie, jednak przez ostatnie 2 miesiace.. ona co tydzien, co pare dni wracają do niej wspomnienia z byłym i wtedy nie zależy jej na naszym zwiazku, mowi ze go nie chce, ze to nie ma sensu bo nie potafi sie skoncentrować na innym, jednak po dniu, dwoch jej przechodziło i wszystko wracałodo normy.
Pytałem sie jej czy mnie kocha "myslałam ze tak ale to chyba tylko wrażenie bo wtedy nie pojawily by sie tesknoty i płacz za nim" mimo wszystko chcielismy to razem przetrwac spróbować.
Pare dni temu zrobilem jej niespodziankę, przygotowałem kolacje przy świecach. Spodobało jej sie to op kolacji oczywiscie nastąpiła czesc namietnośći , intymna.. po niej ona znowu sie rozpałakała znowu zaczeła tesknic powiedziała mi ze zostanie na noc ale widzimy sie ostatni raz bo to bez sensu ciagnać.
Rano jednak przytulilismy sie pocałowaslimy, wzielismy razem prysznic i pojechała do domu. Rozmawiałem z nia mówiła ze nie nie jestesmy juz razem, ze to ma sensu i nie wie czy chce to z powrotem, ze chce byc sama. Zapytąłem sie jej jak cos sie zmeni w stosunku do mnie i jej uczuć jeśli nasz kontakt kontakt sie pogorysz to odpowiedziała - nie bede Ci mowic ze tesknie, ze mi Ciebie brakuje bo wtedy czułabym sie ze się Toba bawie, raz chce, a raz nie
Jednak ona dalej chce sie spotykać, bym ją odwiedzał, wyszli razem do kina itd hmm Jak myslicie czy ona moze jednak coś do mnie poczuć czy powininem spróbowac dac sobie spokoj sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co robić

Widzę w tej dziewczynie cząstkę siebie smile. Poznała fajnego chłopaka ale przez przeszłość nie potrafi się ponownie zakochać. Myślę, że to jeszcze za wcześnie dla niej na zwiazek. Bądź przy niej jednak, wspieraj ja, pocieszaj, zapraszaj gdzieś, rozśmieszaj, bo po tym co napisałeś widać, ze nie chce Cie stracić. Moim zdaniem chce mieć Cie blisko siebie, bo jej zależy na Tobie i w głębi siebie będzie starała się przezwyciężyć uczucia do eks i skupić się na uczuciach do Ciebie. Czasem tak bywa, że przez swoich byłych partnerów nie potrafimy docenić tych lepszych osób które ofiaruje nam los. Lekarstwem na to jest czas:).

3

Dziekuje, to naprawde podniosło mnie na duchu i dało dużo optymizmu. Oczywiście starałem sie to robić ze wszystkich sił, jednak wczoraj wieczorem powiedziała mi bym się z nią nie kontaktował  przez pare dni , bo on che przerwy dla Siebie jak to ujeła "Może wtedy sie dowiem kim ty tak naprawde dla mnie jestes i co tak naprawde do Ciebie czuje" .. hmm Teraz pytanie czy mówiła serio czy to tylko pretekst do zerwania kontaktu.

4

Jeśli tak napisała, daj jej przerwę. Nie bój się, czasem to lepszy sposób na zorientowanie się kim ktoś jest dla nas niż robienie tego systematycznie poprzez spotkania. Myśle, ze wszystko będzie dobrze.

5

Wiem, zgodziłem sie. Teraz musze czekać aż sie odezwie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Dziekuje za pomoc ! smile

6

Nie ma sprawy, 3mam kciuki smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024