Długoletni związek, jak na swój wiek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Długoletni związek, jak na swój wiek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez krs5 (2016-10-16 17:00:11)

Temat: Długoletni związek, jak na swój wiek

Witam, właśnie rozstałem się z kobietą swoich marzeń. A raczej ona rozstała się ze mną. Jest mi z tego powodu bardzo źle, niewyobrażalnie źle. Nigdy nie byłem sobie w stanie tego nawet wyobrazić, jest moją pierwszą i jedyną miłością. Chciałbym ułożyć sobie z nią resztę życia. Problem powstał ze 2 lata temu, zaczęliśmy dużo się kłócić, wiem, że od zawsze była mi wierna.
Zabiły nas kłótnie o nic, zaczęliśmy się strasznie ranić i staliśmy się dla siebie toksyczni.
Nie umiem znieść tej myśli, że to naprawdę koniec, tęsknie mimo tego, że widziałem ją wczoraj... Jest mi strasznie, jakieś rady? Proszę?
K.

Dodam jeszcze, że mam 22 lata, byliśmy ze sobą 5,5 roku. Prawie bez przerwy... Czuje, jakbym umierał

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Długoletni związek, jak na swój wiek

Sypnę banałem,ale przejdzie Ci. Znajdziesz kogoś,kto Cię pokocha i będziesz szczęśliwy. Chyba nie chcesz,żeby była z Tobą na siłę. Wiem,co czujesz,ale taka jest prawda. Tylko nie pisz do niej i nie proś się o powrót,bo to przynosi odwrotny skutek. Jak się sama nie odezwie,to nic z tego nie będzie. Trzymaj się.

3

będzie lepiej, nie przejmuj się. Czas leci rany!
a jaki podała konkretnie powód gdy Cie zostawiła smile ?

4

Powiedziała, że jest zmęczona, że chce spróbować trochę młodości, póki ją ma. mniej wiecej

5

Wierz mi znajdziesz nowa fajna dziewczyne ktora cie pokocha

6

Krs5 rozstania niestety są bolesne, zwłaszcza po tak długich związkach. To swojego rodzaju "żałoba" po stracie bliskiej osoby.. Bardzo Ci współczuję.. co możesz zrobić? Dać sobie czas, po prostu. Niech Ci teraz będzie smutno, odżałuj to, nie wiem pozwól sobie na łzy, a potem zorganizuj sobie czas żeby tylko o tym nie myśleć non stop. Życie toczy się dalej, tęsknota nawet ta niewyobrażalna mija. Zrób coś dla siebie - pospotykaj się ze znajomymi, realizuj hobby, nie zamykaj się na nowe znajomości, umów do kina.

Powodzenia :*

7

Ufff... mądra dziewczyna. Zerwała z ciągłymi kłótniami, awanturami. Uniknęła życia spędzonego z szarpaniem się z człowiekiem, który wpada w takie kłótnie. Podjęła naprawdę świetną decyzję.

A Ty kolego... cóż... o rozstaniu trzeba było myśleć za każdym razem jak się kłóciłeś. Teraz szukaj kogoś innego... kogoś kogo będziesz szanował, albo kogoś kto lubi się tak droczyć o byle jaką bzdurę.

Uważam, że takie kłótnie są gorsze niż najcięższa zdrada, bo są skierowane bezpośrednio w osobę z którą żyjesz. Czyli jest to taki "rak" który trawi cały związek.

8 Ostatnio edytowany przez krs5 (2016-10-25 04:35:07)

Gary napisał/a:

Ufff... mądra dziewczyna. Zerwała z ciągłymi kłótniami, awanturami. Uniknęła życia spędzonego z szarpaniem się z człowiekiem, który wpada w takie kłótnie. Podjęła naprawdę świetną decyzję.

A Ty kolego... cóż... o rozstaniu trzeba było myśleć za każdym razem jak się kłóciłeś. Teraz szukaj kogoś innego... kogoś kogo będziesz szanował, albo kogoś kto lubi się tak droczyć o byle jaką bzdurę.

Uważam, że takie kłótnie są gorsze niż najcięższa zdrada, bo są skierowane bezpośrednio w osobę z którą żyjesz. Czyli jest to taki "rak" który trawi cały związek.

Dziękuję za wypowiedź, niestety nie zbyt dbała o szczegóły, które zawarłem smile to, że się kłóciliśmy, o tym, że się rozstaliśmy - to znaczy dosłownie, wspólnie, razem rozmawiając, to nie znaczy - zostawiła mnie, to ja jestem awanturnikiem.
Najwidoczniej ma Pan bardzo skomplikowaną przeszłość i jest Pan dobrze doświadczony. Wszystko wyszło wspólnie, bo, jak już napisałem - nie chcieliśmy się ranić - a nie jest dupkiem bez szacunku.
Jedyny dupek tutaj to właśnie Pan wink
Niestety, z pogardą oraz NIEPOZDRAWIAM smile
Ten młodszy - a lepszy wink

ps. a rak to zżera Panu jądra, patrząc na tą żółć rozlewaną na forum

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Długoletni związek, jak na swój wiek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024