Gdzie poznać fajnego chłopaka ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdzie poznać fajnego chłopaka ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Gdzie poznać fajnego chłopaka ?

Hej dziewczyny

Możecie doradzić gdzie poznać fajnego chłopaka ? na studiach jest ciężko nie mam na roku zbyt wielu chłopaków a Ci co są, mają już kogoś.
Zastanawiałam się nad randkami internetowymi ale nie wiem czy to dobry pomysł, jak sądzicie ?

Pozdrawiam
Ania

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie poznać fajnego chłopaka ?

Czy na Twojej uczelni są jakieś kluby/ stowarzyszenia studenckie? SKT-  studencki klub turystyki czy chór uczelni to też dobry pomysł.

3

Przejrzyj poprzednie wątki - ciężko jest wymyślić coś nowego. Prawda jest taka, że atrakcyjna dziewczyna może poznać różnych facetów dosłownie GDZIEKOLWIEK, a brzydsza jest skazana na formy poznawania, w których ma szansę przyciągnąć najpierw osobowością. Bo jak obcy facet najpierw zobaczy dziewczynę, która mu się nie spodoba, to już raczej będzie zamknięty na możliwość zainteresowania się nią jako kobietą.

4

Wszędzie można spotkać faceta fainego ale tez i nie fajnego.

5 Ostatnio edytowany przez Gary (2016-10-14 19:40:33)

anna.mokrzycka91 napisał/a:

Zastanawiałam się nad randkami internetowymi ale nie wiem czy to dobry pomysł, jak sądzicie ?
Pozdrawiam
Ania

Młoda Ania powinna poznawać wielu chłopaków zanim będzie stara i będzie musiała to robić na siłę. Na razie Ania wegetuje i się nie stara, a potem Anna będzie żałować, że zmarnowała czas. W tym wieku wystarczy wchodzić ze swojej nory, aby poznawać chłopaków.

6

Gary napisał/a:
anna.mokrzycka91 napisał/a:

Pozdrawiam
Ania

Młoda Ania powinna poznawać wielu chłopaków zanim będzie stara i będzie musiała to robić na siłę. Na razie Ania wegetuje i się nie stara, a potem Anna będzie żałować, że zmarnowała czas. W tym wieku wystarczy wchodzić ze swojej nory, aby poznawać chłopaków.

No ale gdzie Panie? No gdzie? No gdzie, no gdzie, no gdzie? wink

Narysujmy jej mapę, tylko taką co będzie duuuzym krzyżykiem zaznaczone gdzie ma iść... co by nam ten skowronek nie zabłądził i miał podane na tacy złoty środek by cel osiągnąć.

Ps. Tak... sarkazm.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdzie poznać fajnego chłopaka ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024