Proszę o pomoc. Gdzie poznać chłopaka o tych kryteriach? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Proszę o pomoc. Gdzie poznać chłopaka o tych kryteriach?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 32 ]

Temat: Proszę o pomoc. Gdzie poznać chłopaka o tych kryteriach?

23 lata mam.
Chłopaka nie miałam i nie mam aktualnie.
Na studiach praktycznie same dziewczyny.
Chłopaków tylko 5, ale nie wiem czy mają kogoś.
Na poprzednim kierunku studiów też w większości same dziewczyny, mniej chłopaków.
Koleżanki ze studiów raczej mają kuzynów w wieku 12-18 lat, wśród znajomych praktycznie same dziewczyny.
W akademiku mam znajomych, ogólnie w mieście gdzie studiuje. Ale koleżanki z internatu też raczej mają same dziewczyny wśród znajomych, kuzynów w wieku 12-18 lat, albo 10-16 lat.
Koleżanki z akademika na roku mają kolegów, ale nie mają z nimi bliskiego kontaktu, dlatego same dziewczyny wśród ich znajomych.
W rodzinnych stronach z kolei nie mam znajomych, bo byłam gnębiona w gimnazjum.
Otóż jeden chłopak wtedy mnie zmuszał abym z nim była, drugi też. Pierwszy rozpowiadał przy wszystkich, że spałam z nim co nie było prawdą. Drugi co chwila pytał się czy będziemy razem, ja mówię mu nie, a on chodził za mną i zmuszał mnie non stop.
Przez to zdarzenie co miało miejsce w 3 gimnazjum w szkole średniej bałam się do jakiegokolwiek chłopaka zagadywać. Dopiero jak wyjechałam na studia 3 lata temu to zaczęłam rozmawiać w akademiku z ludźmi, nie bałam się zagadywać do chłopaków czy uciekać jak jakiś do mnie podchodził.
W rodzinnych stronach w wakacje wychodzę na rower i bieganie, to nie istnieje szansa, że poznam kogoś?
Gdzie studiuje chodzę na miejską siłownię To nie istnieje szansa, że poznam kogoś tam?
Portale randkowe źle mi się kojarzą.

Kryteria co do chłopaka:
Chłopięcy wygląd, nie łysa głową, brak nadwagi, rówieśnik albo od 2 do 5 lat starszy, 10-15 lat starszy odpada, młodszy o rok i więcej odpada. 6-8 lat starszy ok, jeśli byłby chłopięcy z wyglądu, wrażliwy, poukładany nie myślałby o jednym. Powinien mnie wspierać w dążeniu do celu.
Mnie w facetach imponuje wrażliwość, wsparcie, chłopięcy wygląd.

To gdzie poznać chłopaka w tym przedziale wiekowym?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Proszę o pomoc. Gdzie poznać chłopaka o tych kryteriach?

To jest już 15ty temat w kółko o tym samym big_smile Czy nie lepiej trzymać jeden i ten sam wątek tworząc nowe wpisy?

Ja mam 29 lat.

3

Załóż jeszcze jeden wątek o tym samym, może Ci się poszczęści.

4 Ostatnio edytowany przez CatLady (2023-05-28 11:54:44)

A tak serio: są specjalne sklepy internetowe z chłopakami. Klikasz w wybrane kryteria wyszukiwania, wygląd, cechy itd i wyszukiwarka wypluwa rezultaty. Zamawiasz i dostarczają Ci do domu.

I żyli długo i szczęśliwie.

The end

5

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Ja mam 29 lat.

KONIEC REKLAMY big_smile

6

CatLady napisał/a:

A tak serio: są specjalne sklepy internetowe z chłopakami. Klikasz w wybrane kryteria wyszukiwania, wygląd, cechy itd i wyszukiwarka wypluwa rezultaty. Zamawiasz i dostarczają Ci do domu.

The end

Spierdalaj z tą propozycją!

Nie interesują mnie portale randkowe bo mi się źle kojarzą?

To gdzie mogę poznać kogoś wrażliwego, o chłopięcym wyglądzie, kogoś w moim wieku, czy starszego od 2 do 5 lat, ew starszego od 6 do 8 lat?

Łysy mnie nie interesuje, z nadwagą nie,

7 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-05-28 13:36:05)

Golden_eye napisał/a:
CatLady napisał/a:

The end

Jakie emocje i nerwy tongue big_smile

8

CatLady napisał/a:

The end

A ja poproszę o link do sklepu big_smile.

Golden_eye napisał/a:

Naprawdę uważasz, że jakiś facet chciałby się związać z taką agresywną samicą?

Golden_eye napisał/a:

To gdzie mogę poznać kogoś wrażliwego, o chłopięcym wyglądzie, kogoś w moim wieku, czy starszego od 2 do 5 lat, ew starszego od 6 do 8 lat?

No przecież dostałaś już jak niżej:

paslawek napisał/a:
Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Ja mam 29 lat.

KONIEC REKLAMY big_smile

lol

10

Golden_eye napisał/a:

]

Łysy mnie nie interesuje, z nadwagą nie,

Hahaha! Jaka złośnica!

Wszędzie można kogoś takiego poznać. W bibliotece, w parku, w kawiarni, na kursie hiszpańskiego, na lekcjach gry na pianinie... Nie ma konkretnych miejsc, gdzie poznaje się ludzi o konkretnych cechach, np w Tesco poznasz zabawnego, a w warzywniaku intelektualistę, a w kawiarni spokojnego. Wszyscy Ci ludzie bywają w różnych miejscach.

Jak nie chcesz grubego, to może idź na siłownię, a jak z gęstymi włosami, to na kurs fryzjerski.

Raczej chodzi o poznawanie ludzi. Wychodź, zapisz się gdzieś, bywaj.

11

Ze śmiechu oplułem monitor.

Chłopięcy wygląd, wrażliwość, poukładanie, wspierający....opcje są dwie:

1) klub dla gejów
2) zaplecze plebanii

Ale nie wiem czy proboszcz ci odstąpi któregoś. big_smile

12

Czy można już gratulować autorce betonowego zwoja? A nie, wróć. Chciałam pogratulować założenia setnego wątku o tym samym, można już? Bo nie chce mi się liczyć.

13

Dracarys napisał/a:

Czy można już gratulować autorce betonowego zwoja? A nie, wróć. Chciałam pogratulować założenia setnego wątku o tym samym, można już? Bo nie chce mi się liczyć.

Spierdalaj!

14

Jack Sparrow napisał/a:

1) klub dla gejów
2) zaplecze plebanii

Spierdalaj! Pytam serio

15

Herbatazlimonkąbezcukru napisał/a:
Golden_eye napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

1) klub dla gejów
2) zaplecze plebanii

Spierdalaj! Pytam serio

To twierdzisz czy pytasz? Bys nie miała głupich wymagań to by cię normalnie potraktowali.

Dlaczego te wymagania są głupie?

16

Golden_eye napisał/a:

To twierdzisz czy pytasz? Bys nie miała głupich wymagań to by cię normalnie potraktowali.

Dlaczego te wymagania są głupie?

Naprawdę chcesz mieć płaczliwego, zniewiesciałego, dzieciaczka który będzie spędzał w łazience więcej czasu od ciebie? Ty nie wiesz tak naprawdę kogo byś chciała chłopaka czy dziewczynę, niedaleko z takimi preferencjami ci do lezbijki, ewidentnie też naoogladalaś się tych pseudo facetów w zespołach kpopowych.

Wrażliwy w sensie, że inteligentny niż taki zimny twardziel. Nie taki, który myśli tylko o jednym. Zamiast się cieszyć, że wolę kogoś wyrozumiałego, wrażliwego to jeszcze tak się wyrażasz?!

17

Golden_eye napisał/a:

Naprawdę chcesz mieć płaczliwego, zniewiesciałego, dzieciaczka który będzie spędzał w łazience więcej czasu od ciebie? Ty nie wiesz tak naprawdę kogo byś chciała chłopaka czy dziewczynę, niedaleko z takimi preferencjami ci do lezbijki, ewidentnie też naoogladalaś się tych pseudo facetów w zespołach kpopowych.

Wrażliwy w sensie, że inteligentny niż taki zimny twardziel. Nie taki, który myśli tylko o jednym. Zamiast się cieszyć, że wolę kogoś wyrozumiałego, wrażliwego to jeszcze tak się wyrażasz?!

co to ma do rzeczy? Idziesz w jakieś głupie skrajności że jak facet męski to znaczy że jest zimny i bez emocji. Facet ma wyglądac jak facet a nie jak ty określasz chłopaczek bo potem nagle przejrzysz na oczy że taki jest zapatrzony w siebie i płaczliwy ty będziesz takiego nosić na rękach a nie on ciebie.

Weź zjeżdżaj! Chodzi mi o to, że bardziej mi odpowiada wygląd chłopięcy, to znaczy taki co nie ma nadwagi( szczupły, nie anorektyczny), łysy nie może być, wolę kogoś z włosami. Zarost mi nie odpowiada.

18 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2023-06-02 13:05:26)

Jesli cię interesuje ktoś

Golden_eye napisał/a:

wrażliwy, poukładany

to na początek polecam popracować nad słownictwem:

Golden_eye napisał/a:

A tak z ciekawości, czy kiedyś leczyłas się psychiatrycznie, albo miałaś jakieś zaburzenia rozwojowe jako dziecko? Może dysleksja, ADHD, powtarzanie klasy?
Jak na osobę w wieku ok. 23 lat sprawiasz bardzo złe wrażenie. piszesz jakbyś była lekko uposledzona.

19

SmutnaDziewczyna007 napisał/a:

Golden_eye napisał/a:

wrażliwy, poukładany

Golden_eye napisał/a:

A tak z ciekawości, czy kiedyś leczyłas się psychiatrycznie, albo miałaś jakieś zaburzenia rozwojowe jako dziecko? Może dysleksja, ADHD, powtarzanie klasy?
Jak na osobę w wieku ok. 23 lat sprawiasz bardzo złe wrażenie. piszesz jakbyś była lekko uposledzona.

Nie nigdy nie byłam leczona. Spierdalaj z tym tekstem!
Dlaczego cię to tak interesuje?!

20

Golden_eye napisał/a:

Golden_eye napisał/a:

wrażliwy, poukładany

Golden_eye napisał/a:

Bo Twój brak powodzenia najpewniej bierze się z problemów psychicznych

21 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2023-06-02 13:31:12)

Golden_eye napisał/a:

Bo jak na laske w wieku +-23 lat sprawiasz wrażenie bardzo niezaradnej, niedostosowanej do rzeczywistości. twoje wypowiedzi nie pasują do twojego wieku, masz ubogie słownictwo, niezbyt skladnie wyrażasz swoje myśli.
problemy które opisujesz bardziej pasują do dziewczynki w wieku 15 lat z bardzo konserwatywnej rodziny, gdzie mama zabrania kolegowac się z chłopcami, niż do młodej dorosłej, która konczy studia i mieszka sama bez rodziców w akademiku.
Do tego jesteś agresywna i wulgarna... hmm może jesteś z jakiejś dziwnej patologii i nagle zaczynasz udawać good girl, dlatego jestes taka sztuczna a twoje wypowiedzi są sztywne i nienaturalne.
Czy ja wiem. jesteś po prostu dziwna.
W wieku 23 lat bardzo bym nie chaciała mieć takiej koleżanki jak ty i na 100% nie poznawała jej z żadnym z  moich znajomych.

22

Przecież to troll jest.

23

Golden_eye napisał/a:

Bo jak na laske w wieku +-23 lat sprawiasz wrażenie bardzo niezaradnej, niedostosowanej do rzeczywistości. twoje wypowiedzi nie pasują do twojego wieku, masz ubogie słownictwo, niezbyt skladnie wyrażasz swoje myśli.
problemy które opisujesz bardziej pasują do dziewczynki w wieku 15 lat z bardzo konserwatywnej rodziny, gdzie mama zabrania kolegowac się z chłopcami, niż do młodej dorosłej, która konczy studia i mieszka sama bez rodziców w akademiku.
Do tego jesteś agresywna i wulgarna... hmm może jesteś z jakiejś dziwnej patologii i nagle zaczynasz udawać good girl, dlatego jestes taka sztuczna a twoje wypowiedzi są sztywne i nienaturalne.
W wieku 23 lat bardzo bym nie chaciała mieć takiej koleżanki jak ty i na 100% nie poznawała jej z żadnym z  moich znajomych.

Nie życzę sobie takich słów wobec mnie. Ranią mnie bardzo. Z mamą ok mam kontakt. Mieszkam w akademiku sama. Tylko jak chodziłam do lo czy wyjeżdżałam na studia to tata mówił, że mogę skończyć jak kuzynka( 35 lat), która najstarszego syna urodziła w wieku 16 lat i zatrzymała się na gimnazjum, a reszta kuzynek zakładała rodziny mniej więcej w moim wieku. Jedna to z powodu ciąży do poprawkowej matury nie przystąpiła.
Także proszę taktu i kultury. zamiast mi pomóc, wesprzeć to się tak zachowujesz, zastanów się

Dracarys napisał/a:

Przecież to troll jest.

Sama nie wiem... Znam kobiete, która jest lekko uposledzona. Wypowiada sie podobnie, też ma obsesje na punkcie szukania męża. Z drugiej  strony golden pisze, że jest na jakis studiach, więc zastanawia mnie jak to mozliwe ze mimo iż sprawia wrażenie osoby mało lotnej jakoś sobie na nich radzi. I te nagłe wyzwiska... Nie wiem o co chodzi. Na pewno to dziwna dziewczyna/troll.

25

Dracarys napisał/a:

Przecież to troll jest.

Ale coś jakiś bardziej niż zwykle zdesperowany ostatnio i aktywnie, agresywny w 15 temacie o tym samym
może dla urozmaicenia.

26

Golden_eye napisał/a:

Nie życzę sobie takich słów wobec mnie. Ranią mnie bardzo. Z mamą ok mam kontakt. Mieszkam w akademiku sama. Tylko jak chodziłam do lo czy wyjeżdżałam na studia to tata mówił, że mogę skończyć jak kuzynka( 35 lat), która najstarszego syna urodziła w wieku 16 lat i zatrzymała się na gimnazjum, a reszta kuzynek zakładała rodziny mniej więcej w moim wieku. Jedna to z powodu ciąży do poprawkowej matury nie przystąpiła.
Także proszę taktu i kultury. zamiast mi pomóc, wesprzeć to się tak zachowujesz, zastanów się

No to ty możesz skończyć odwrotnie w wieku 35 lat nadal żyć marzeniami o chłopczyku bo inni się tobie nie podobają.

Ta akurat marzeniami o chłopczyku wypraszam sobie. Zamiast zrozumieć, że wolę typa chłopięcego, szczupłego czy wysportowanego niż łysego czy z nadwagą takiego męskiego to ty tak do mnie mówisz. Zastanów się
Bardziej interesuje się typami wwo niż zimnymi twardzielami, którzy myślą tylko o jednym.
Zamiast mnie wspierać, że trafie na wrażliwego to takiego rzeczy do mnie mówisz. Czy wiesz wgl jak ja się mogę czuć?!

Mnie w facetach odpowiada wygląd chłopięcy, wrażliwość, brak powierzchowności i egoizmu, zaradność, pomoc w trudnych chwilach, żeby nie myślał tylko o jednym, szanował mnie.

Wiek to rocznik 00, rocznik 95-98, ewentualnie rocznik 92-94. Rocznik 01 i dalej odpada, 10-15 lat starszy odpada

27

Golden_eye napisał/a:

No to ty możesz skończyć odwrotnie w wieku 35 lat nadal żyć marzeniami o chłopczyku bo inni się tobie nie podobają.

Ta akurat marzeniami o chłopczyku wypraszam sobie. Zamiast zrozumieć, że wolę typa chłopięcego, szczupłego czy wysportowanego niż łysego czy z nadwagą takiego męskiego to ty tak do mnie mówisz. Zastanów się
Bardziej interesuje się typami wwo niż zimnymi twardzielami, którzy myślą tylko o jednym.
Zamiast mnie wspierać, że trafie na wrażliwego to takiego rzeczy do mnie mówisz. Czy wiesz wgl jak ja się mogę czuć?!

Mnie w facetach odpowiada wygląd chłopięcy, wrażliwość, brak powierzchowności i egoizmu, zaradność, pomoc w trudnych chwilach, żeby nie myślał tylko o jednym, szanował mnie.

Wiek to rocznik 00, rocznik 95-98, ewentualnie rocznik 92-94. Rocznik 01 i dalej odpada, 10-15 lat starszy odpada

No i dobra wypisałaś te swoje wymagania że ma być szczupły wrażliwy nie łysy itd. napisałaś mnóstwo tematów o tym i nadal jesteś sama, znaczy to ze te twoje ideały ciebie nie chca.

A niby dlaczego mnie nie mieli chcieć?
Wszyscy z rodziny mi dobrze życzą, ciocia, z którą mam dobry kontakt jest pewna, że takiego kogoś na pewno poznam.
Tylko mówię koleżanki z miasta gdzie studiuje mają same dziewczyny wśród znajomych, w rodzinnych stronach nie mam kolegów ze względu na traumę z gimnazjum wspomnianą w poście.
Ale i tak wychodzę na bieganie i rower w rodzinnych stronach w wakacje.
Poza uczelnią jak jestem w mieście gdzie studiuje chodzę na siłownię.
Z kolegą już jeździłam po paru miastach w Polsce.
To dlaczego taką wobec mnie jesteś?! Czy ty pomyślałaś jak ja mogę się czuć słysząc takiego teksty od ciebie?!

28

Golden_eye napisał/a:

To dlaczego taką wobec mnie jesteś?! Czy ty pomyślałaś jak ja mogę się czuć słysząc takiego teksty od ciebie?!

Nie wiem jak Herbatazlimonkąbezcukru, ale jeśli o mnie chodzi, to mi to zwisa i powiewa jak się z tym czujesz. Są tylko dwa typu ludzi, którzy spełniają twoje kryteria:

1) pewien odsetek gejów
2) Ted Bundy

Twoje wymagania są na poziomie 11latki, która naoglądała się za dużo komediowych romansideł.

29

Golden_eye napisał/a:

Czy ty pomyślałaś jak ja mogę się czuć słysząc takiego teksty od ciebie?!

Przecież nikt Ci tu nic obraźliwego nie napisał. Czy słowa krytyki i brak klepania po plecach sprawiają, że już czujesz się źle?
Jeżeli jesteś aż takim płatkiem śniegu, to może nie wchodź na forum, gdzie opinię może napisać każdy i niekoniecznie może się ona pokrywać z twoją? wink

30

Golden_eye napisał/a:

No i dobra wypisałaś te swoje wymagania że ma być szczupły wrażliwy nie łysy itd. napisałaś mnóstwo tematów o tym i nadal jesteś sama, znaczy to ze te twoje ideały ciebie nie chca.

A niby dlaczego mnie nie mieli chcieć?
Wszyscy z rodziny mi dobrze życzą, ciocia, z którą mam dobry kontakt jest pewna, że takiego kogoś na pewno poznam.
Tylko mówię koleżanki z miasta gdzie studiuje mają same dziewczyny wśród znajomych, w rodzinnych stronach nie mam kolegów ze względu na traumę z gimnazjum wspomnianą w poście.
Ale i tak wychodzę na bieganie i rower w rodzinnych stronach w wakacje.
Poza uczelnią jak jestem w mieście gdzie studiuje chodzę na siłownię.
Z kolegą już jeździłam po paru miastach w Polsce.

szczerze mam gdzieś to jak się czujesz słysząc takie teksty, bo sama też byś miała gdzieś ludzi którzy nie są dla ciebie atrakcyjni czy to wizualnie czy jeśli chodzi o charakter. Też mam traumę z gimnazjum ale jednak staram się zyć z ludzmi a nie ich unikać.jeśli takiego spotkałaś yo czemu z nim nie jesteś?

Ogarnij się! Kolegów mam w mieście gdzie studiuje. Czemu myslisz, że ludzi unikam?
Przecież ci wspominałam, że z jednym kolegą byłam w paru polskich miastach. To jest wg ciebie unikanie ludzi?

Myślisz co ty mówisz?!

31

Golden_eye napisał/a:
CatLady napisał/a:

The end

WOW big_smile do tego wrażliwego chłopaka tez będziesz mówiła "spierdalaj" jak Ci się coś nie spodoba? Po co szukasz wrażliwego, skoro sama wrażliwa nie jesteś. Ty powinnaś znaleźć takiego, który też będzie rzucał "spierdalaj" co drugie zdanie.

32 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2023-07-13 11:23:29)

123qwerty123 napisał/a:
Golden_eye napisał/a:
CatLady napisał/a:

The end

WOW big_smile do tego wrażliwego chłopaka tez będziesz mówiła "spierdalaj" jak Ci się coś nie spodoba? Po co szukasz wrażliwego, skoro sama wrażliwa nie jesteś. Ty powinnaś znaleźć takiego, który też będzie rzucał "spierdalaj" co drugie zdanie.

Moim zdaniem lepiej powiedzieć do wrażliwego chłopaka "spierdalaj" niż uraczyć go ironicznym tekstem w stylu Catlady. Spierdalaj jest uczciwe, wiadomo o co chodzi i nie stwarza pozorów grzeczności. Po ironicznym tekście będzie się czuł jak gówno a mówiący niby  wygląda na bardzo inteligentnego i grzecznego człowieka, kiedy tak naprawdę jest w tym momencie zwykłą szują, taką co dziury nie zrobi a krew wypije.

Nikt tutaj nie musi drugiemu pomagać, tylko po co kopać leżącego?

Posty [ 32 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Proszę o pomoc. Gdzie poznać chłopaka o tych kryteriach?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024