Cześć dziewczyny. Zakładam wątek, by poznać opinie na temat metody żelowej na paznokciach ( nie, to nie kolejny wątek o hybrydach:P ) i dodatkowo o żelach z Em nail. Nie ukrywam, że chetnie kupilabym zestaw do domowego użytku i ta marka ma spoko ceny. Ale chcialabym dowiedziec sie czy warto tak zaszaleć, bo nie chce wydawac kasy na jakiegos kosmetycznego bubla
Prosze o podpowiedzi ![]()
Lubię ich hybrydy, żeli nie miałam możliwości przetestować. Ale ich produkty są dobre do stylizacji paznokci. Mysle, ze powinny ci odpowiadac
Konkretnych żeli ci nie polecę, bo nie używalam.
Wow, w koncu ktoś chce zrobić żele, a nie hybrydy! Ja to żele najpierw robiłam u kosmetyczki, a potem kupilam zestaw i działam od tego czasu sama w domu
Nauczyc sie bez problemu można, to nie wymaga jakiejś wielkiej wiedzy. Najlepiej odpalić filmik na youtube i próbować;) A Em nail- mam ich żele Glamour ( takie, ktorych nie trzeba przemywać cleanerem) i i bardzo sobie chwalę. Na razie mam dwa kolory- nr 6 w kolorze wina i nr 30 w kolorze pudrowego różu. Oba po niecałe 20 zł kupiłam.
Wow, w koncu ktoś chce zrobić żele, a nie hybrydy! Ja to żele najpierw robiłam u kosmetyczki, a potem kupilam zestaw i działam od tego czasu sama w domu
Nauczyc sie bez problemu można, to nie wymaga jakiejś wielkiej wiedzy. Najlepiej odpalić filmik na youtube i próbować;) A Em nail- mam ich żele Glamour ( takie, ktorych nie trzeba przemywać cleanerem) i i bardzo sobie chwalę. Na razie mam dwa kolory- nr 6 w kolorze wina i nr 30 w kolorze pudrowego różu. Oba po niecałe 20 zł kupiłam.
Jaki konkretnie masz od nich zestaw? Widzę, że mają kilka w roznych cenach i nie wiem, który byłby najlepszy do domowego użytku.
Jaki konkretnie masz od nich zestaw? Widzę, że mają kilka w roznych cenach i nie wiem, który byłby najlepszy do domowego użytku.
Taki za 159.90 ( nie bede wklejać linku,masz tylko jeden w takiej cenie na ich stronie). Droższego nie potrzebowałam, bo żadna ze mnie profesjonalistka. A od 150 zł jest darmowa dostawa, wiec tego tanszego nie opłacało mi sie kupowac. Sprawuje sie dobrze- jak pisalam, robię sobie żele w domu, czasem kolezankom. I jak najbardziej mi odpowiada pod względem jakosci. Mam w nim lampę UV 36 W, 4 żele po 5 ml ( ja jeszcze kupiłam kilka kolorów z serii Glamour) i resztę potrzebnych akcesoriów.
Dzieki. Tez sie na niego czaiłam i zdecydowałam na jego kupno- czekam na paczkę. Pewnie pierwsze zele wyjdą mi dosc nieudolnie, ale praktyka czyni mistrza! Dzieki za porady.