Cześć dziewczyny. Zakładam wątek, by poznać opinie na temat metody żelowej na paznokciach ( nie, to nie kolejny wątek o hybrydach:P ) i dodatkowo o żelach z Em nail. Nie ukrywam, że chetnie kupilabym zestaw do domowego użytku i ta marka ma spoko ceny. Ale chcialabym dowiedziec sie czy warto tak zaszaleć, bo nie chce wydawac kasy na jakiegos kosmetycznego bubla Prosze o podpowiedzi
Lubię ich hybrydy, żeli nie miałam możliwości przetestować. Ale ich produkty są dobre do stylizacji paznokci. Mysle, ze powinny ci odpowiadac Konkretnych żeli ci nie polecę, bo nie używalam.
Wow, w koncu ktoś chce zrobić żele, a nie hybrydy! Ja to żele najpierw robiłam u kosmetyczki, a potem kupilam zestaw i działam od tego czasu sama w domu Nauczyc sie bez problemu można, to nie wymaga jakiejś wielkiej wiedzy. Najlepiej odpalić filmik na youtube i próbować;) A Em nail- mam ich żele Glamour ( takie, ktorych nie trzeba przemywać cleanerem) i i bardzo sobie chwalę. Na razie mam dwa kolory- nr 6 w kolorze wina i nr 30 w kolorze pudrowego różu. Oba po niecałe 20 zł kupiłam.
Wow, w koncu ktoś chce zrobić żele, a nie hybrydy! Ja to żele najpierw robiłam u kosmetyczki, a potem kupilam zestaw i działam od tego czasu sama w domu
Nauczyc sie bez problemu można, to nie wymaga jakiejś wielkiej wiedzy. Najlepiej odpalić filmik na youtube i próbować;) A Em nail- mam ich żele Glamour ( takie, ktorych nie trzeba przemywać cleanerem) i i bardzo sobie chwalę. Na razie mam dwa kolory- nr 6 w kolorze wina i nr 30 w kolorze pudrowego różu. Oba po niecałe 20 zł kupiłam.
Jaki konkretnie masz od nich zestaw? Widzę, że mają kilka w roznych cenach i nie wiem, który byłby najlepszy do domowego użytku.
Jaki konkretnie masz od nich zestaw? Widzę, że mają kilka w roznych cenach i nie wiem, który byłby najlepszy do domowego użytku.
Taki za 159.90 ( nie bede wklejać linku,masz tylko jeden w takiej cenie na ich stronie). Droższego nie potrzebowałam, bo żadna ze mnie profesjonalistka. A od 150 zł jest darmowa dostawa, wiec tego tanszego nie opłacało mi sie kupowac. Sprawuje sie dobrze- jak pisalam, robię sobie żele w domu, czasem kolezankom. I jak najbardziej mi odpowiada pod względem jakosci. Mam w nim lampę UV 36 W, 4 żele po 5 ml ( ja jeszcze kupiłam kilka kolorów z serii Glamour) i resztę potrzebnych akcesoriów.
Dzieki. Tez sie na niego czaiłam i zdecydowałam na jego kupno- czekam na paczkę. Pewnie pierwsze zele wyjdą mi dosc nieudolnie, ale praktyka czyni mistrza! Dzieki za porady.