Żele pod prysznic godne polecenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Żele pod prysznic godne polecenia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Żele pod prysznic godne polecenia

Cześć.Polećcie mi proszę pięknie pachnące żele pod prysznic-może kwiatowe (przede wszystkim takie,żeby zapach utrzymywał się na skórze przez dłuższy czas).Dzięki za polecenia.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Żele pod prysznic godne polecenia

Laq kocica

3 Ostatnio edytowany przez blueangel (2024-07-02 21:16:08)

zadne nie utrzymuja sie na dlugo, jesli chcesz zapach to siegnij po perfumy.
ja  wogole przestalam uzywac zelow, bo nie myja tak dobrze jak ...mydlo. moj dzieciak w przedszkolu sie taplal przez kilka dni upalu na dworze woda, wiadomo dzieci byly potem cale w piachu i mimo mycia zaraz po przyjsciu do domu wlasnie zelem dostal wysypki. widocznie z.. BRUDU (tego piachu), bo po umyciu mydlem mu zeszlo. od tamtegoc zasu,a  juz ebdzie kilka lat uzywam wylacznie mydla. dodam, ze to nie byla alergia, bo zel nie byl nowy.

4 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-07-03 09:49:39)

Katarzyna019 napisał/a:

Cześć.Polećcie mi proszę pięknie pachnące żele pod prysznic-może kwiatowe (przede wszystkim takie,żeby zapach utrzymywał się na skórze przez dłuższy czas).Dzięki za polecenia.

Jutro wypróbuję nowy żel pod prysznic. Jak będzie trwały zapachowo, to napiszę.

5

blueangel napisał/a:

zadne nie utrzymuja sie na dlugo, jesli chcesz zapach to siegnij po perfumy.
ja  wogole przestalam uzywac zelow, bo nie myja tak dobrze jak ...mydlo. moj dzieciak w przedszkolu sie taplal przez kilka dni upalu na dworze woda, wiadomo dzieci byly potem cale w piachu i mimo mycia zaraz po przyjsciu do domu wlasnie zelem dostal wysypki. widocznie z.. BRUDU (tego piachu), bo po umyciu mydlem mu zeszlo. od tamtegoc zasu,a  juz ebdzie kilka lat uzywam wylacznie mydla. dodam, ze to nie byla alergia, bo zel nie byl nowy.

Wszystko zależy od składu środka myjącego. Przyznam się, że rzadko sprawdzam.

Katarzyna019l napisał/a:

Polećcie mi, proszę, pięknie pachnące żele pod prysznic-może kwiatowe (przede wszystkim takie, żeby zapach utrzymywał się na skórze przez dłuższy czas).Dzięki za polecenia.

Mogę polecić, bo wypróbowałam, dla mnie ok. Jardin Boheme. Może ktoś się jeszcze wypowie.

6

Ja lubię Bambino żel o zapachu mirabelki.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Żele pod prysznic godne polecenia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024