Jak się zdystansować do nowych znajomości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak się zdystansować do nowych znajomości

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jak się zdystansować do nowych znajomości

Jestem osobą która łatwo się angażuje i czasem zbyt dużo sobie wyobraża. A przy każdej nowej znajomości z facetem wszystko analizuje. Chciałabym od was poradę jak sie zdystansować do nowych znajomości. Teraz własnie tez mam sytułacje gdzie zaczynam sie wkręcać w nową znajomość a jemu nie wiem dokładnie o co chodzi. Jest wobec mnie miły, opiekuńczy, martwi sie o mnie, jednak praktycznie wcale nie odzywa sie do mnie telefonicznie, nie pisze nie dzwoni. Na pewno nie chodzi mu tylko o seks, bo jakby tak było miał kilka okazji żeby to pokazać, a on wydaje się właśnie taki słodko nieśmiały. Do tej  sytuacji tez nie potrafie nabrać dystansu, oszukuje siebie ze jest mi wszystko jedno, a później i tak o tym myśle ;/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak się zdystansować do nowych znajomości

To, ze nie dzwoni, to o niczym nie swiadczy.Sa ludzie, ktorzy zwyczajnie nie lubia wydzwaniac, wola spotkac sie na zywo.
Naprawde szybko sie nakrecasz  zawierajac znajomosci ? Dlaczego tak  jest ?
Klasyczne pytanie.Jak wygladalo Twoje dziecinstwo ? Jaki byl Twoj tata ? Lagodny czy surowy ? Mial czas dla Ciebie ?
jestes jak maly psiak.Ktos zwroci na Ciebie uwage, a Ty od razu merdasz ogonkiem.Musisz z tym merdaniem troche poczekac, bo ktos moze Cie nie poglaskac i bedziesz smutna.Ale Ty sobie z tego zdajesz sprawe.

3 Ostatnio edytowany przez smutnaaa1234 (2016-10-13 21:41:51)

Odp: Jak się zdystansować do nowych znajomości
verdad napisał/a:

To, ze nie dzwoni, to o niczym nie swiadczy.Sa ludzie, ktorzy zwyczajnie nie lubia wydzwaniac, wola spotkac sie na zywo.
Naprawde szybko sie nakrecasz  zawierajac znajomosci ? Dlaczego tak  jest ?
Klasyczne pytanie.Jak wygladalo Twoje dziecinstwo ? Jaki byl Twoj tata ? Lagodny czy surowy ? Mial czas dla Ciebie ?
jestes jak maly psiak.Ktos zwroci na Ciebie uwage, a Ty od razu merdasz ogonkiem.Musisz z tym merdaniem troche poczekac, bo ktos moze Cie nie poglaskac i bedziesz smutna.Ale Ty sobie z tego zdajesz sprawe.

ja myśle ze mój problem polega na tym ze mam duże kompleksy, i jak ktoś sie mną zainteresuje to myslę sobie zbyt dużo. Chce z nim porozmawiać, o tym ze za bardzo się angażuje, i zerwę po prostu ta znajomość. Co o tym myślicie?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak się zdystansować do nowych znajomości

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024