Pomocy! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Pomocy!

Chcicałabym schudnąć znacie jakieś diety,ćwiczenia które sie spisały?
Chciałambym schudnąć dużo w którtkim czasie smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomocy!

Dużo w krótkim czasie się wyklucza a jeśli nie to kilogramy jeszcze szybciej wrócą. Zmien swoje nawyki żywieniowe, wprowadz ruch a waga z tygodnia na tydzień będzie lecieć w dół. Nie ma cudownych tabletek które w tydzień odejmą 10 kilo, głodówka też nie wchodzi w grę, bo efekt jojo Cię załatwi.

Zacznij od picia tylko wody, ciemnego chleba, nie tlustych potraw, lub może ktoś Ci tutaj poleci jakąś dietę ale nie licz na szybko i dużo.

Pozdrawiam

3

Myzio napisał/a:

Dużo w krótkim czasie się wyklucza a jeśli nie to kilogramy jeszcze szybciej wrócą. Zmien swoje nawyki żywieniowe, wprowadz ruch a waga z tygodnia na tydzień będzie lecieć w dół. Nie ma cudownych tabletek które w tydzień odejmą 10 kilo, głodówka też nie wchodzi w grę, bo efekt jojo Cię załatwi.

Zacznij od picia tylko wody, ciemnego chleba, nie tlustych potraw, lub może ktoś Ci tutaj poleci jakąś dietę ale nie licz na szybko i dużo.

Pozdrawiam

Zgadzam się z tym. Najbezpieczniej jest tracić  ok. 1 kg tygodniowo. Jeśli chcesz szybko schudnąć to diet jest mnóstwo ale waga wróci i to z nawiązką.

4

Bella512 napisał/a:

Chcicałabym schudnąć znacie jakieś diety,ćwiczenia które sie spisały?
Chciałambym schudnąć dużo w którtkim czasie smile

Ile ważysz ?

witam co mam zrobić jeśli przez pomyłkę w pierwszym dniu pomyliłam tabletki qlaira zamiast zacząć od start zaczęłam od 22 dnia.Proszę o porade

6

wieslaw1gr@op.pl napisał/a:

witam co mam zrobić jeśli przez pomyłkę w pierwszym dniu pomyliłam tabletki qlaira zamiast zacząć od start zaczęłam od 22 dnia.Proszę o porade

Te tabletki mają zróżnicowany skład co oznacza, ze należy trzymać się ustalonej kolejności. Jeśli nie chcesz iść do ginekologa to przynajmniej zadzwoń i zapytaj jak postąpić w tej sytuacji.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024