Witam!
Zakładam temat ponieważ mam prośbę do dziewczyn które są chętne porozmawiać o mojej sytuacji z pewną koleżanką z pracy. Nie chcę opisywać tego publicznie bo nie mam gwarancji że owa koleżanka tutaj nie pisuje także prosiłbym o podanie jakiegoś kontaktu (GG najlepiej) oczywiście osoby która jest w stanie coś wartościowego doradzić i czuje się dobra w temacie:) Chciałbym po prostu poznać kobiecy punkt widzenia bo rozkminiam nad sytuacją długo i sam już nie wiem na czym stoję. Potrzebuję trzeźwego spojrzenia kogoś innego i może jakiejś rady? Wolę przez internet gdyż swoich koleżanek jakoś tak wstydzę się zapytać - prędzej kumpli, ale oni nie do końca rozumieją sprawy. Sytuacja nie jest jakaś mocno patologiczna, po prostu wpadła mi w oko taka jedna koleżanka i zastanawiam się co tu dalej wykombinować i jak przejść z relacji pracowniczowych na coś poza, a przy mojej niefrasobliwości jest to naprawdę ciężka misja. Jestem pozytywnym, wszak dość nieśmiałym gościem. Nie liczę na za wiele zgłoszeń w każdym razie z góry dziękuję za odzew, pozdrawiam!:)
Temat: Prośba o poradę do dziewczyn - szukam kontaktu
Zobacz podobne tematy :