Jak z potwora robić sex boginię? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Jak z potwora robić sex boginię?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Jak z potwora robić sex boginię?

No dobra trochę przegięłam ale sens uchwyciłam smile

Kiedyś wzięłam się za siebie i zmiana była na duży + a teraz znów stałam się szarą myszką.

Chciałabym coś zmienić w swoim wyglądzie tak żeby znów wyglądać tak świetnie jak kiedyś, odżyć, nabrać energii, poczuć się pewną siebie. Jestem całe życie sama i myślę że w dużej mierze to też wina wyglądu, chyba zaczynają się u mnie początki depresji robię się strasznie płaczliwa, nic mi się nie chce robić i nie widzę sensu życia. Mam nadzieję że jak się odmienię to może znajdzie się ktoś kto mnie pokocha i moje życie zacznie mieć sens. Dodam, że mam 23 lata.

Wymienię listę swoich wad i mam nadzieje że pomożecie:
-ważę obecnie ok.62 kg przy 167 cm wzrostu; tłuszcz odkłada mi się na brzuchu i udach;
- nie mam prawie w ogóle biustu przez co nie czuje się kobieco;
- mam trochę cellulitu na pośladkach i udach oraz obwisłe pośladki; ciało jest mało jędrne - starałam się ćwiczyć ale może za mało,
- mam azs dlatego zmagam się teraz z wypadającymi włosami a z natury są cienkie, lekko falowane, puszczące - naturalny kolor to mysi blond, teraz mam ok. 5 cm odrostu (reszta na długości coś w odcieniu słonecznego blondu); myślę o tym żeby je znów zafarbować i chciałabym fryzurę zmienić ale nie wiem czy u mnie się coś da bo mam dużą twarz a mało włosów, nawet jak wyglądają po umyciu wieczór ok to rano już są tłuste i powywijane,
- jeśli chodzi o twarz to mam trochę dziurek i przebarwień po ostrym trądziku - zastanawiam się nad laserem frakcyjnym; mam duże policzki - z wyglądu coś ala B. Kozidrak,
- moim największym zmartwieniem są oczy - bez makijażu wyglądam fatalnie, bezpłciowo - nie mam praktycznie w ogóle rzęs i są krótkie, żeby oko nabrało wyrazistości maluje górną linię wodną czarną kredką i tuszuje rzęsy (sam tusz nie pomaga bo dalej wyglądam łyso), mam małe zielone oczy.

Jak mogę "poprawić się"? Boje się też że skoro z natury nie jestem ładna to nic mi nie da ciągłe farbowanie, malowanie się itd. Wiem że ciało mogę zmienić ćwiczeniami (robiłam Chodakowską, mel b, 30 day shred) ale chciałabym się bardziej wziąć za siebie.

Zazdroszczę dziewczyną które z natury są takie piękne (i to że jestem brzydka saute to nie mój wymysł bo nawet moja przyjaciółka z która znam się całe życie powiedziała mi że wyglądam mało kobieco i bez makijażu nieciekawie).

A jeśli chodzi o rzęsy to znacie jakieś dobre sposoby żeby je zagęścić przyciemnić? myślałam już o przedłużeniu 1:1 u mnie to koszt ok.100 zł a że pracuje to mogę sobie pozwolić.

Chciałabym tak się poprawić, żeby bez makijażu wyglądać przystępnie sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak z potwora robić sex boginię?

Na początek powinnaś zabrać się za te stany depresyjne.
Przejdź się do psychologa/psychiatry,  coś na pewno poradzą.
Zacznij od środka,  zdrowie psychiczne ważniejsze,  niż wygląd.

3

A i zmienić ,,przyjaciółke,, a na pewno drastycznie ograniczyć z nia kontakt i rozmowy o twoich wadach.

4 Ostatnio edytowany przez grenade (2016-09-30 11:28:49)

Zdrowe odżywianie, dużo wody( na poprawę jędrności), możesz zrobić sobie makijaż permanentny, rzęs bym nie doklejała, ponieważ osłabiasz swoje własne, fryzjer , który doradzi w jakim kolorze i jakiej fryzurze będzie Ci do twarzy, dobry krem do twarzy, który nawilży, odswieży, doda blasku, tusz do rzęs w kolorze brązowym lub grafitowym, żeby wyglądać naturalnie, dobra odzywka do włosów, żeby wyglądały zdrowo, uśmiech na twarzy, żeby wyglądać młodziej i lepiej się czuć, dobre perfumki, fajny ciuszek. To tyle jeśli chodzi o wygląd. Tak jak napisała Cyngli zdrowie psychiczne to podstawa więc najpierw tym bym się zajęła a potem wyglądem choć jedno nie wyklucza drugiego

5 Ostatnio edytowany przez janka1991 (2016-09-30 12:20:53)

Cyngli napisał/a:

U nas nie ma takich zwyczajów leczyć się u psychologa choć wiem że sama sobie nie umiem poradzić a tyle czasu już próbuje. Nie wiem co jest nie tak, nawet teraz siedzę i mam łzy w oczach. Czuje że moje życie nie zmierza donikąd, nie ma żadnego celu sad

Wiecznie tylko wszystkim pomagam, chodzę do pracy (każdy mnie tu wykorzystuje i musze robić ponad swoje obowiązki - ostatnio się postawiłam bo miałam dość ale dalej coś z tego pozostało), wracam do domu, sprzątam i gotuje, w kółko to samo, musze non stop rodzicom na gospodarstwie pomagać i znosić ich fochy. To wszystko już mnie przytłacza ....

6

Przytłacza Cie codzienność a to akurat dość częste zjawisko smile Nic nie musisz ewentualnie możesz. Wygospodaruj troszkę czasu tylko dla siebie. Zadbaj o swój wygląd( po to by czuć się lepiej we własnej skórze) i bądź bardziej asertywna.

7

janka1991 napisał/a:
Cyngli napisał/a:

U nas nie ma takich zwyczajów leczyć się u psychologa choć wiem że sama sobie nie umiem poradzić a tyle czasu już próbuje. Nie wiem co jest nie tak, nawet teraz siedzę i mam łzy w oczach. Czuje że moje życie nie zmierza donikąd, nie ma żadnego celu sad

Wiecznie tylko wszystkim pomagam, chodzę do pracy (każdy mnie tu wykorzystuje i musze robić ponad swoje obowiązki - ostatnio się postawiłam bo miałam dość ale dalej coś z tego pozostało), wracam do domu, sprzątam i gotuje, w kółko to samo, musze non stop rodzicom na gospodarstwie pomagać i znosić ich fochy. To wszystko już mnie przytłacza ....

To wprowadź ten zwyczaj. To żaden wstyd.

Jeżeli zaczniesz zmiany w wyglądzie,  a pominiesz zmiany w głowie,  to i tak nie będzie poprawy. Dalej będziesz miała zniekształcony obraz siebie i choćbyś wyglądała jak milion dolarów, to w lustrze zobaczysz nieatrakcyjną kobietę.
Najpierw leczymy środek,  a potem opakowanie.

8

Zacznij od tego, że będziesz miała szacunek do siebie i będziesz tego szacunku wymagała od innych. W pracy określ dokładnie co należy do Twoich obowiązków i tym się zajmuj w pierwszej kolejności. Jeśli ktoś będzie chciał Ci dołożyć dodatkową pracę to spokojnie wyjaśnij że masz swoją. Naucz się mówić "nie", spokojnie, bez gniewu. Nie wykonuj pracy która należy do kogoś innego, chyba że jest to osoba na którą Ty też możesz liczyć w razie potrzeby, oczywiście o ile nie jest to kosztem Twojej pracy.
Po powrocie z pracy do domu odpocznij sobie, należy Ci się. Zapytaj uprzejmie czy masz posprzątać czy ugotować. Wyznacz sobie czas dla siebie, na kawę czy na książkę, niech to będzie dla Ciebie święte, nie daj się wtedy nigdzie zagonić, no chyba że Cię poproszą a Ty nie będziesz zbyt zmęczona.

9 Ostatnio edytowany przez perlyy-1 (2016-10-15 18:57:46)

Autorko w tych czasach mozna wszystko poprawic,jak ma sie pieniazki to cuda mozna robic.
Jak masz krotkie rzesy,to mozna doczepic u kosmetyczki nowe rzesy,badz kupic drogie serum ktore po 3 tygodniach stosowania "robi" dlugie sexy rzesy smile
Ale jak przestaniesz te serum uzywac to czar prysnie i znikna przestana rosnac dlugie rzesy sad
Paznokcie,mozna isc do manikurzystki,zrobic tipsy i ma sie ladne,zadbane paznokcie,ale warto tez zadbac o dlonie,ladne zadbane kobiece dlonie sa bardzo sexy dla wielu mezczyzn.Bo nie ma nic gorszego niz tipsy na brzydkich dloniach... sad
Mozna isc do kosmetyczki : poprawic stan cery,wygladzic skore,pozbyc sie przebarwien itp,
mozna isc do kosmetyczki zrobic zabieg makijazu permamentnego.
Dobry fryzjer dobierze odpowieni kolor,ciecie do typu urody.Ale warto rowniez zadbac wzmocnic witaminowo wlosy od wewnatrz -zewnatrz.
Dlugie wlosy,zadbane dodaja wiele urody.Wlosy zniszczone-nieodpowiednie ciecie-kolor odbieraja wiele urody.
Mozna isc do chirurga na zabieg:Podniesienia brwi,wstrzykniecie botoksu,poprawienie nosa,poprawienie ksztaltu brody,odsysanie tluszczu,poprawic uszy itp...
Ale bardzo zrobiona kobieta wiele pieniazkow kosztuje,ciagla inwestycja.

A ta Twoja kolezanka to taka piekna,idealna?

A z tym "POTWOREM" to tez przegiecie...  sad

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Jak z potwora robić sex boginię?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024