Dlaczego facet ma mnie gdzieś a w stosunku do innych jest zupełnie odm - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dlaczego facet ma mnie gdzieś a w stosunku do innych jest zupełnie odm

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Dlaczego facet ma mnie gdzieś a w stosunku do innych jest zupełnie odm

Od 3 miesięcy pracuje w firmie, Poznałam tam chłopaka, i nie ukrywam że ma wszystkie cechy idealnego faceta. Jednak on ma mnie gdzieś, początkowo byliśmy na Pan,Pani, zaczął mi mówić dzień dobry, dopiero ostatnio tydzień temu przeszliśmy na Ty , zaczęłam pierwsza do niego mówić cześć, a później miał do mnie sprawę więc wreszcie się przedstawił. Ale oprócz takich typowych spraw gdzie trzeba coś załatwić to nigdy do mnie nie zagadał, nie zapytał co tam u mnie, właściwie przez całe 3 miesiące próbowalam zwrócić jego uwagę, ale bezskutecznie. Z innymi ludzmi rozmawiam normalnie.Traktuje tak chyba tylko mnie, w stosunku do innych dziewczyn z którymi pracował czy też do innych ludzi jest w porządku, zawsze żartuje, jest zaradny, potrafi poradzić sobie w życiu, po prostu ideał i naprawdę jak widzę czasem jak w bezosobowy sposób mnie traktuje to mam dość.Nie wiem w jaki sposób mam zwrócić jego uwagę,może uznał ze nie ma we mnie nic interesującego i jestem zarozumiała. Dlaczego facet ma mnie gdzieś a w stosunku do innych jest zupełnie odmienny?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego facet ma mnie gdzieś a w stosunku do innych jest zupełnie odm

Nie wiem, moze mu kogos przypomminasz, jakas wredna byla, a moze mu sie podobasz, ale z gory wie, ze nic z tego nie bedzie...
Ch.. wie...

3

Dokładnie, nie rozumiem go

4

Skoro Ci się tak podoba to czemu sama do niego nie zagadasz? smile

5

oxa napisał/a:

Skoro Ci się tak podoba to czemu sama do niego nie zagadasz? smile

Po co ?
Zeby cos odwarknal ?

6

przez całe 3 miesiące próbowalam zwrócić jego uwagę, ale bezskutecznie

Sądząc po tym, co napisałaś, obstawiam, że zauważył Twoje zainteresowanie jego osobą, ale ponieważ prawdopodobnie nie jesteś w jego typie, unika jakiegokolwiek kontaktu z Tobą, a ten niezbędny ogranicza do minimum.

7

Manzanita napisał/a:

przez całe 3 miesiące próbowalam zwrócić jego uwagę, ale bezskutecznie

Sądząc po tym, co napisałaś, obstawiam, że zauważył Twoje zainteresowanie jego osobą, ale ponieważ prawdopodobnie nie jesteś w jego typie, unika jakiegokolwiek kontaktu z Tobą, a ten niezbędny ogranicza do minimum.

Dokładnie, "w tym największy jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz". On dla Ciebie jest ideałem, ale z drugą stronę to nie działa i czas się z tym pogodzić.

anonimka1234 napisał/a:

.Nie wiem w jaki sposób mam zwrócić jego uwagę,

Chyba czas odpuścić, zając się pracą i pogodzić z faktem, że nie można mieć wszystkiego.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dlaczego facet ma mnie gdzieś a w stosunku do innych jest zupełnie odm

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024