Od 3 miesięcy pracuje w firmie, Poznałam tam chłopaka, i nie ukrywam że ma wszystkie cechy idealnego faceta. Jednak on ma mnie gdzieś, początkowo byliśmy na Pan,Pani, zaczął mi mówić dzień dobry, dopiero ostatnio tydzień temu przeszliśmy na Ty , zaczęłam pierwsza do niego mówić cześć, a później miał do mnie sprawę więc wreszcie się przedstawił. Ale oprócz takich typowych spraw gdzie trzeba coś załatwić to nigdy do mnie nie zagadał, nie zapytał co tam u mnie, właściwie przez całe 3 miesiące próbowalam zwrócić jego uwagę, ale bezskutecznie. Z innymi ludzmi rozmawiam normalnie.Traktuje tak chyba tylko mnie, w stosunku do innych dziewczyn z którymi pracował czy też do innych ludzi jest w porządku, zawsze żartuje, jest zaradny, potrafi poradzić sobie w życiu, po prostu ideał i naprawdę jak widzę czasem jak w bezosobowy sposób mnie traktuje to mam dość.Nie wiem w jaki sposób mam zwrócić jego uwagę,może uznał ze nie ma we mnie nic interesującego i jestem zarozumiała. Dlaczego facet ma mnie gdzieś a w stosunku do innych jest zupełnie odmienny?
Nie wiem, moze mu kogos przypomminasz, jakas wredna byla, a moze mu sie podobasz, ale z gory wie, ze nic z tego nie bedzie...
Ch.. wie...
Dokładnie, nie rozumiem go
Skoro Ci się tak podoba to czemu sama do niego nie zagadasz? ![]()
Skoro Ci się tak podoba to czemu sama do niego nie zagadasz?
Po co ?
Zeby cos odwarknal ?
przez całe 3 miesiące próbowalam zwrócić jego uwagę, ale bezskutecznie
Sądząc po tym, co napisałaś, obstawiam, że zauważył Twoje zainteresowanie jego osobą, ale ponieważ prawdopodobnie nie jesteś w jego typie, unika jakiegokolwiek kontaktu z Tobą, a ten niezbędny ogranicza do minimum.
przez całe 3 miesiące próbowalam zwrócić jego uwagę, ale bezskutecznie
Sądząc po tym, co napisałaś, obstawiam, że zauważył Twoje zainteresowanie jego osobą, ale ponieważ prawdopodobnie nie jesteś w jego typie, unika jakiegokolwiek kontaktu z Tobą, a ten niezbędny ogranicza do minimum.
Dokładnie, "w tym największy jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz". On dla Ciebie jest ideałem, ale z drugą stronę to nie działa i czas się z tym pogodzić.
.Nie wiem w jaki sposób mam zwrócić jego uwagę,
Chyba czas odpuścić, zając się pracą i pogodzić z faktem, że nie można mieć wszystkiego.