Od 3 miesięcy pracuje w firmie, Poznałam tam chłopaka, i nie ukrywam że ma wszystkie cechy idealnego faceta. Jednak on ma mnie gdzieś, początkowo byliśmy na Pan,Pani, zaczął mi mówić dzień dobry, dopiero ostatnio tydzień temu przeszliśmy na Ty , zaczęłam pierwsza do niego mówić cześć, a później miał do mnie sprawę więc wreszcie się przedstawił. Ale oprócz takich typowych spraw gdzie trzeba coś załatwić to nigdy do mnie nie zagadał, nie zapytał co tam u mnie, właściwie przez całe 3 miesiące próbowalam zwrócić jego uwagę, ale bezskutecznie. Z innymi ludzmi rozmawiam normalnie.Traktuje tak chyba tylko mnie, w stosunku do innych dziewczyn z którymi pracował czy też do innych ludzi jest w porządku, zawsze żartuje, jest zaradny, potrafi poradzić sobie w życiu, po prostu ideał i naprawdę jak widzę czasem jak w bezosobowy sposób mnie traktuje to mam dość.Nie wiem w jaki sposób mam zwrócić jego uwagę,może uznał ze nie ma we mnie nic interesującego i jestem zarozumiała. Dlaczego facet ma mnie gdzieś a w stosunku do innych jest zupełnie odmienny?
Nie wiem, moze mu kogos przypomminasz, jakas wredna byla, a moze mu sie podobasz, ale z gory wie, ze nic z tego nie bedzie...
Ch.. wie...
Dokładnie, nie rozumiem go
Skoro Ci się tak podoba to czemu sama do niego nie zagadasz?
Skoro Ci się tak podoba to czemu sama do niego nie zagadasz?
Po co ?
Zeby cos odwarknal ?
przez całe 3 miesiące próbowalam zwrócić jego uwagę, ale bezskutecznie
Sądząc po tym, co napisałaś, obstawiam, że zauważył Twoje zainteresowanie jego osobą, ale ponieważ prawdopodobnie nie jesteś w jego typie, unika jakiegokolwiek kontaktu z Tobą, a ten niezbędny ogranicza do minimum.
przez całe 3 miesiące próbowalam zwrócić jego uwagę, ale bezskutecznie
Sądząc po tym, co napisałaś, obstawiam, że zauważył Twoje zainteresowanie jego osobą, ale ponieważ prawdopodobnie nie jesteś w jego typie, unika jakiegokolwiek kontaktu z Tobą, a ten niezbędny ogranicza do minimum.
Dokładnie, "w tym największy jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz". On dla Ciebie jest ideałem, ale z drugą stronę to nie działa i czas się z tym pogodzić.
.Nie wiem w jaki sposób mam zwrócić jego uwagę,
Chyba czas odpuścić, zając się pracą i pogodzić z faktem, że nie można mieć wszystkiego.