Seks z eks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Seks z eks

Byliśmy razem rok, jednak, jako że on jest dużo młodszy i w czasie naszego związku -ponad dwa lata temu- nie był dość dojrzały -rozstaliśmy się. Jako że mieszkamy w dość małym mieście to często wpadaliśmy na siebie, utrzymywaliśmy także kontakt telefoniczny- sporadycznie-ale jednak..
Dwa tygodnie temu spotkaliśmy się na imprezie, trochę wypiliśmy i wylądowaliśmy w łóżku... Dla mnie seks rewelacyjny.. O niebo lepszy niż wtedy, gdy byliśmy w związku.
Po dwóch dniach przyszedł do mnie wieczorem na kawę i oczywiście znowu to zrobiliśmy... i było jeszcze lepiej. Nie mam teraz partnera, pasuje mi seks bez zobowiązań-ustaliłam jasne zasady mówiąc mu że nie będzie z tego ponownego związku, że może przychodzić tylko gdy córka śpi u babci by znów się do niego nie przyzwyczajała, etc..
Jednak... niepokoi mnie kilka spraw
-On w łóżku jest bardzo bardzo czuły - to nie tylko czysty seks - jeśli rozumiecie o co mi chodzi. Jest bliskość, są ciary na całym ciele, szeptanie do ucha, to patrzenie prosto w oczy a w tych oczach coś czego nie jestem w stanie określić...
-Gdy rozmawiamy po seksie on wspomina nasz związek..
-Pomimo moich "zasad" proponuje np. obejrzenie wspólnie filmu lub wyjście na kolację - ja odmawiam-on nie poddaje się
Czuję że powinnam to zakończyć, ponieważ nie chcę się z nim wiązać, z drugiej strony nie jestem w stanie mu się oprzeć ... musiałabym nie wychodzić z domu i nie włączać telefonu..
Dziś też jestem po nocy z nim...wracał od kolegi póznym wieczorem, zadzwonił córka spała, więc...
Nie chce go zranić, wiem że jedno z nas prędzej czy pózniej się zaangażuje..
Jak się z tego wyplątać, a może po prostu nie myśleć tylko niech się dzieje...?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Seks z eks

Na moje oko to on już się zaangażował i dąży do ponownego zejścia.

3

Odp: Seks z eks

On się zaangażował. Ty musisz odpowiedzieć sobie czego Ty chcesz, a potem to konsekwentnie realizwoać.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024