Zacznę od przestawienia się nazywam się Benjamin jestem w średnim wieku dawno mający za sobą 40-stkę. Człowiek zamożny ustabilizowany i kilka lat temu zupełnie zeszmacony. Wiele lat temu poznałem moją na szczęście już ex . Miałem wtedy 32 lata była to wtedy moja druga kobieta. Pierwsza to była jeszcze szkolna miłość z wszystkimi tego następstwami Druga nie była zamożna dzięki mnie zrobiła ogromny awans społeczny jak sama cały czas podkreślała. Nie miałem rozdzielności majątkowej oraz intercyzy którą z resztą traktuję dotąd jako dowód słabości. Nic jej nie wydzielałem jak robią co niektórzy. Życie seksualne było w porządku a tu zupełnie przypadkiem (w ten pamiętny wtorek wróciłem z firmy wcześniej) zastałem ją z koleżanką rozmawiały o mnie z pogardą wykształciuch dostanie za swoje jest moim przystankiem do dalszej kariery opowiadała o tym iż w międzyczasie próbowała z dwoma ale nie wpadli na dziecko. Mówiła z pogardą o moim braku religijności choć wierzyłem jej iż jest OK od pierwszego spotkania mówiłem iż szanuje jej wybór a dostałem odpowiedź ona szanuje mój. Miałem z tej rozmowy wrażenie iż od samego początku pała do mnie jakąś chorą pogardą wypominając mi inteligencję, diabelną sztukę gry słów, wykształcenie. Generalnie traktowała mnie jak osobę co najmniej obcą bliżej wroga. Dotąd po latach nie mogę zrozumieć jej postępowania. Jej cel w życiu wyklucza tu efekt zauroczenia jaki dotknął moją wcześniejszą miłość. W ciągu roku schudłem 28 kg już wtedy byłem góra średniej postury a po 1,5 roku byłem jak patyk. Straciłem poprzez to pewnie powodzenie u wielu pań
Gdybym chciał to by już dawno trafiła do więzienia ale głupim ustępuję. Mam tu an myśli późniejszy przelew pieniędzy na konto francuskiego banku w pobliżu jej nowego kochanka oraz kradzież 3 obrazów o wartości w sumie 160 tyś zł.
Z perspektywy czasu widzę w niej małą osobę pełną kompleksów. Następstwem tego są moje nowe kryteria o których chcę z wami rozpocząć debatę. Mianowicie zamożność przyszłej wybranki. Gdy spadają różowe okulary to wszystko już jest inne. W moim przypadku nie będzie to wrogość do kobiet. Teraz jakby moje życie stało się inne poznałem brutalniejszą rzeczywistość niż wydawało by się walka w biznesie która dotąd była niestety tuż po żonie jedyną moją rzeczywistością. Rzeczywistość szklanych domów oraz częstych zmian czasów i niestety rozłąki jednak przy dłuższej rozłące zabierałem żonę ze sobą więc nic nie miała na swoje usprawiedliwienie w sądzie. Rozwód z jej winy był dla zasady nie z powodu samej zdrady o nie seks traktuję bardzo liberalnie choć sam przenigdy jej nie zdradziłem w żaden sposób. Po prostu kiedy byłem silnglem wiem jak to jest gdy jest się sam. Tez mam swoje "grzeszki" na sumieniu oczywiście przed jakimkolwiek ślubem. Powiem tak uwielbiałem eksperymentowanie nawet z mężczyznami (raz)i zwierzętami w Niemczech gdzie chyba dotąd jest to legalne. Choć po 1 razie z tego ostatniego szybko zrezygnowałem. Z osobami poniżej 14 lat nie uprawiałem seksu żeby było jasne (W Niemczech dziewczyny które skończyły14 latki są w pełni legalne). Obecnie szukam kobiet które mają co najmniej jeden biznes by znów nie wyjść na frajera. Takla osoba jak mnie zdradzi to przynajmniej potraktuję to normalniej ot inteligentna zdolna dziewczyna pokazała pazury, przynajmniej sama do czegoś doszła a nie szukała sponsora. Nie ma nic gorszego jak skreślenie 8 lat życia. Życia z kimś kim kogo tak naprawdę nie znałem. Jestem z wami zdradzonymi. Zaznaczam iż to co wam napisałem dotąd nie wyszło poza moją rodzinę która liczy zaledwie 7 osób razem ze mną. Więc docencie mą szczerość także w temacie moich w waszym rozumieniu grzeszków
Gdybym opisał to czym się zajmuję w biznesie (nie jest to nic nielegalnego za granicą) znając życie wyleciałbym za możliwy trolling (i wcale bym się nie dziwił moderacji bo rozumiem jak to wygląda z zewnątrz).
1 2016-09-18 02:33:44 Ostatnio edytowany przez Beny (2016-09-18 02:42:00)
Myślałem iz kobiety pociąga prócz wyglądu także życiowa zaradność, inteligencja oraz w miarę usportowienie(no mięśniakiem nie jestem ale też kluchą nie jestem ). Na dodatek wszyscy myślą iż mam góra 40 lat.
Beny,
powiedz, co w związku z tym?
Gdzie tu się pojawił jakiś problem?
Na jaki temat mamy dyskutować?
Współczuję doświadczeń, głownie ze zwierzętami.
Również nie widzę problemu.
Chciałeś się pochwalić, że biznesmen też może być bi i uprawiać seks ze zwierzętami?
https://m.youtube.com/watch?v=mqFLXayD6e8
Nawiążę tylko do kawałka o biznesie. Chyba niestety nie wiesz co to miłość, zaznaczając że następna wybranka musi być biznesmenką.
Drażni mnie to trochę bo ostatnio mam do czynienia z różnymi "biznesmenami" z całej Polski. Właściciele dużych, srednich firm.. Zwoje mi się czasem prostują po rozmowie z takimi osobnikami. Serio, czemu właściciele jakichś tam firm są tacy jacyś.. dziwni.
Co wy? Anonsów nigdy nie widzieliście?
Pan pozna Panią... bizneswoman, która go nie zrobi w jajo.
Zdjęcia na priv.
Moge sie mylic... ale wylecisz za troling na pewno nie z powodu swojej pracy
czyżby reklama dźwignią handlu?
ale to nie jest portal randkowy
Biedne zwierzęta, takich zwyrodnialców powinno się banować w życiu.
9 2016-09-21 22:35:05 Ostatnio edytowany przez Beny (2016-09-21 22:38:54)
Chciałem rozpocząć dyskusję na temat wymagań co sądzicie o mężczyznach którzy mają wysoką poprzeczkę. A także pytania do innych mężczyzn czy też zostali sponsorami mimo woli. Co do seksu ze zwierzętami tu się mylicie zwierzęta odczuwają nie mniejszą przyjemność niż od drugiego zwierzęcia. Tu chodzi min o rozmiar zwierzęcia w stosunku do człowieka. Taka oczywista oczywistość... Poza tym to był dawny epizod eksperymentów i zaręczam iż traktowałem zwierzę bardzo dobrze. Ja przynajmniej jestem szczery gdybyście zobaczyli ilu tam było ludzie o których nigdy byście nie nie pomyśleli iż posuną się do tego a czemu temat rzeka. Lepiej zająć się chłopami niegłodzącymi psy oraz okrutnie mordującymi zwierzęta hodowlane i nie tylko. Nie od ko plaga koniec off-topu.
Uwierzcie gdybym chciał trollować to wybrałbym inny portal i zacząłbym inaczej skłócając ludzi. Was portal na tle innych jest doskonale zorganizowany tu każdy może donieść byle potknięcie i są tu pewnie osoby na etacie co i zrobią trolla z osoby łamiącej profil portalu czemu się nie dziwię. Swego czasu na stronach swojego biznesu zobaczyłem aż nadto czarnego piaru. Sam nigdy bym się nie posunął do tak niskich zachowań. Rada dla walczących z trollami generalnie przeciw wrogom. Bądźcie mili dla wrogów przemili nie ma nic gorszego dla wroga niż takie miłe traktowanie z równoczesnym pokazaniem iż ma się zawsze rację uciekając wstecz. Wypróbowane na psie ogrodnika ex
Chciałem rozpocząć dyskusję na temat wymagań co sądzicie o mężczyznach którzy mają wysoką poprzeczkę. .
A cóż tu sądzić. Masz swoje wymagania to miej. Każdy jakieś ma. Powodzenia w poszukiwaniach i tyle. Nie ma o czym tu gadać... no może poza tymi zwierzętami...
Chciałem rozpocząć dyskusję na temat wymagań co sądzicie o mężczyznach którzy mają wysoką poprzeczkę. A także pytania do innych mężczyzn czy też zostali sponsorami mimo woli. Co do seksu ze zwierzętami tu się mylicie zwierzęta odczuwają nie mniejszą przyjemność niż od drugiego zwierzęcia. Tu chodzi min o rozmiar zwierzęcia w stosunku do człowieka. Taka oczywista oczywistość... Poza tym to był dawny epizod eksperymentów i zaręczam iż traktowałem zwierzę bardzo dobrze. Ja przynajmniej jestem szczery gdybyście zobaczyli ilu tam było ludzie o których nigdy byście nie nie pomyśleli iż posuną się do tego a czemu temat rzeka. Lepiej zająć się chłopami niegłodzącymi psy oraz okrutnie mordującymi zwierzęta hodowlane i nie tylko. Nie od ko plaga koniec off-topu.
Uwierzcie gdybym chciał trollować to wybrałbym inny portal i zacząłbym inaczej skłócając ludzi. Was portal na tle innych jest doskonale zorganizowany tu każdy może donieść byle potknięcie i są tu pewnie osoby na etacie co i zrobią trolla z osoby łamiącej profil portalu czemu się nie dziwię. Swego czasu na stronach swojego biznesu zobaczyłem aż nadto czarnego piaru. Sam nigdy bym się nie posunął do tak niskich zachowań. Rada dla walczących z trollami generalnie przeciw wrogom. Bądźcie mili dla wrogów przemili nie ma nic gorszego dla wroga niż takie miłe traktowanie z równoczesnym pokazaniem iż ma się zawsze rację uciekając wstecz. Wypróbowane na psie ogrodnika ex
No fakt,wymagania wysokie.Ma być ładniejsza od kozy i mądrzejsza od kury? I najlepiej uległa jak owca.
Mamy tu wykwalifikowanie behawiorystę,który w ramach praktyki sprawia przyjemność zwierzętom.Niesamowite wprost.
Coś mi się zdaje,że to jakiś zbanowany banita-bo jak na nowicjusza ma dużą wiedzę na temat nietkobiet:)