Czy chce zebym byla zazdrosna? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy chce zebym byla zazdrosna?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy chce zebym byla zazdrosna?

Hej, od pewnego czasu bardzo deerwuje mnie pewna rzecz
Wydaje mi sie, ze chlopak chce zebym by o niego zazdrosna...
Moze podam przykaldy, ogladamy jakis film i nagle wyskakuje jakas babka w kostiumie kapielowym, a on juz przysuwa telefon jakby nie wiadomo jaka pieknosc tam stala i patrzy czy ja patrze ze on przysuwa pod nos ten telefon, zdenerwowalam sie powiedzialam ze zachowuje sie jak dziecko, a ma 23 lata.
Widzi jakas dupe na obrazku to zaraz ( ummmmm) , tak, przy mnie. A za chwile mowi, ze to zarty i mam sie nie denerwowac ...
Czy Wasi chlopcy tez tak robia ?
Nie wiem jak Wy, ale mnie denerwuje taka sytuacja, zachowanie na poziomie dziecka. Nie wypada tak robic, tymbardziej, ze wie, ze odrazu jestem zazdrosna i wyorazam sobie nie wiem co.

Eh

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy chce zebym byla zazdrosna?

Twój chłopak zachowuje się nie tylko niedojrzale, ale po prostu prostacko. Nie dziwię się, że Cię to irytuje, nikt nie lubi być poddawany takim testom i manipulacjom.

marinato998 napisał/a:

Czy Wasi chlopcy tez tak robia ?

Ja mam widocznie mężczyznę, nie chłopca, mężczyźni się w ten sposób nie zachowują.

3

Zauważyłam że to drugi temat. Moze to lepiej sobie odpuścić taki związek bo jesteś jeszcze młoda.

4

Hej dziewczyno! Normalny, dobrze wychowany chłopak, który ma prawidłowo w głowie poukładane, szanuje uczucia swojej dziewczyny i tak się nie zachowuje.

Przykro mi, że takiego gościa masz za chłopaka...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy chce zebym byla zazdrosna?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024