Poznałam fajnego chlopaka z ktorym mi sie dobrze rozmawia. Ale mi powiedzial ze siedzial 3 lata w wiezieniu za pobicie i jest z domu dziecka. Pracuje na budowie i pali trawke
Czy warto kontynlowac waszym zdaniem ta znajomosc. Ps on chce abysmy byli para
Tą trawę to on spala u siebie na podwórku robiąc ognisko czy np w lesie powodując tym samym pożary? Bo jeśli wcześniej siedział za pobicie a teraz specjalnie wznieca pożary to prędzej czy później znowu wyląduje w więzieniu, musisz to wziąć pod uwagę.
Nie wiesz co to trawka... To jest podobne chyba do papierosa
Chodzi o kwiatostany konopii indyjskich ... Odpuść sobie tego chłopa, już raz siedział a posiadanie marihuany u nas w kraju jest nielegalne także znowu sobie kłopotów tylko narobi
Mozesz posiadac niewielka ilosc marihuany tylko na wlasny uzytek
A za posiadanie od 3 do 10gram grozi mandat
Mozesz posiadac niewielka ilosc marihuany tylko na wlasny uzytek
Takie rzeczy to w Czechach kochana
A tak ogólnie... jak pasuje Ci chłopak po odsiadce, który jest łobuzem - a wiadomo, łobuz kocha najbardziej to czemu miałabyś tego nie ciągnąć dalej?
Urodzisz mu dzieci, on coś przeskrobie i znowu odsiadka albo będzie z inną figofago uprawiał a Ty będziesz w dogłębnej miłości przy nim marnować życie przy garach.
Bajka niczym kopciuszek
Tak, to sarkazm. Jakby się kto nie domyślił.
Daj sobie spokoj, trawy nie przestanie palic, to taki typ dla ktorego najwazniejsi sa koledzy spod bloku.
Tacy nie szanuja kobiety, do slubu tez im sie nie spieszy.
Bedziesz sie tylko denerwowac
I zastanów się co Cie kręci w takim łobuzie? Zawsze takich problemowych facetów sobie wybierasz?