witam mam 23 lata i jestem prawiczkiem mam pytanie o mojego penisa mam on 19 cm i jest lukowaty w dol jak banan chcialbym sie dowiedziec od czego mam taki ksztalt tylko prosze bez glupich odpowiedzi .czy ktoras z kobiet miala kontakt z takim penisem w lozki czy dobrze czy zle jest prosze o powazne odpowiedzi i szczere dziekuje
i bardzo panie przepraszam za na forum kobiet mowie o takim problemie ale poprostu nie mam kogo sie poradzic ,przepraszam
i bardzo panie przepraszam za na forum kobiet mowie o takim problemie ale poprostu nie mam kogo sie poradzic ,przepraszam
Proponuję porozmawiać o problemie z lekarzem, udzieli Ci informacji.
oki dzieki a jaki to lekarz jest ?
witam mam 23 lata i jestem prawiczkiem mam pytanie o mojego penisa mam on 19 cm i jest lukowaty w dol jak banan chcialbym sie dowiedziec od czego mam taki ksztalt
Te małe odginają się do góry albo sterczą prosto, bo są po prostu ...małe A te większe są już za ciężkie i grawitacja je ściąga przez lata aż im tak zostaje.
no ale taki lukowaty jak banan to taki nie typowy ksztalt ,moze i masz racje z ta grawitacja ,ciekawy jestem jak bedzie w kontakcie z kobieta az tego sie obawiam
One też w środku nie są proste Wystarczy się zgrać...
a czy wedlug cb 19 cm jest wystarczajaca?
moze i nie sa kobiety proste ale niez az tak bardzo krzywe
a czy wedlug cb 19 cm jest wystarczajaca?
Do czego?
no 19 cm penisa czy wystarczy aby kobiete zadowolic?
Zależy jaką... do niektórych bez 25 cm nie podchodz :-)
Kształtem się nie przejmuj, penis nie jest z kamienia, a pochwa jest elastyczna - nie powinno to więc rodzić problemów. Co do pytania o długość, to hmm... Jak sądzisz, biust 70C wystarczy, aby zadowolić faceta Podobny sens pytania.
poprostu tylko pytam na co kobieta zwraca uwage,no i moj jest malo elastyczny ,a moze mial ktos do czynienia z takim moze jakies doswidczenia co do pozycjiitp?
Dziecię zgłoś się do lekarza, da skierowanie do odpowiedniego specjalisty, urologa lub psychologa.
A teraz, nie zawracaj doopy.
Coś mi się widzisz, na internetowego ekshibicjonista.
nie tylko pytam poprostu
Wrzuć zdjęcie, to ocenimy, bo tak to się nie da
tu nie bede wrzucal takich fotek podaj gg
Pytasz na publicznym forum to i foty dawaj tutaj.
Swoją drogą, ta krzywizna banana, mieści się w normach UE ?
chyba sie nie miesci za bardzo krzywy
chyba sie nie miesci za bardzo krzywy
Poczytaj: Rozporządzenie Komisji nr 2257/94.
hehehe a tak na powaznie chialem sie tylko poradzic bo nie mam z kim o tym gadac
Z uwagi na to, że stało się to już prawdziwą plagą, jakiś czas temu zostało powiedziane, że nie chcemy na naszym, kobiecym forum kolejnych wątków o długościach, grubościach i kształtach penisów naszych gości, tym bardziej, że takich tematów wciąż istnieje wystarczająco dużo. Ten temat zamykam, a Ciebie proszę o dołączenie do któregoś z istniejących.