ksztalt penisa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: ksztalt penisa

witam mam 23 lata i jestem prawiczkiem mam pytanie o mojego penisa mam on 19 cm i jest lukowaty w dol jak banan chcialbym sie dowiedziec od czego mam taki ksztalt tylko prosze bez glupich odpowiedzi .czy ktoras z kobiet miala kontakt z takim penisem w lozki czy dobrze czy zle jest prosze o powazne odpowiedzi i szczere dziekuje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ksztalt penisa

i bardzo panie przepraszam za na forum kobiet mowie o takim problemie ale poprostu nie mam kogo sie poradzic ,przepraszam

3

grzesiek93 napisał/a:

i bardzo panie przepraszam za na forum kobiet mowie o takim problemie ale poprostu nie mam kogo sie poradzic ,przepraszam

Proponuję porozmawiać o problemie z lekarzem, udzieli Ci informacji. smile

4

oki dzieki a jaki to lekarz jest ?

5

grzesiek93 napisał/a:

witam mam 23 lata i jestem prawiczkiem mam pytanie o mojego penisa mam on 19 cm i jest lukowaty w dol jak banan chcialbym sie dowiedziec od czego mam taki ksztalt

Te małe odginają się do góry albo sterczą prosto, bo są po prostu ...małe smile A te większe są już za ciężkie i grawitacja je ściąga przez lata aż im tak zostaje.

6

no ale taki lukowaty jak banan to taki nie typowy ksztalt ,moze i masz racje z ta grawitacja ,ciekawy jestem jak bedzie w kontakcie z kobieta az tego sie obawiam

7

One też w środku nie są proste lol Wystarczy się zgrać...

8

a czy wedlug cb 19 cm jest wystarczajaca?

9

moze i nie sa kobiety proste ale niez az tak bardzo krzywe

10

grzesiek93 napisał/a:

a czy wedlug cb 19 cm jest wystarczajaca?

Do czego? smile

11

no  19 cm penisa czy wystarczy aby kobiete zadowolic?

12

Zależy jaką... do niektórych bez 25  cm nie podchodz :-)

13

Kształtem się nie przejmuj, penis nie jest z kamienia, a pochwa jest elastyczna - nie powinno to więc rodzić problemów. Co do pytania o długość, to hmm... Jak sądzisz, biust 70C wystarczy, aby zadowolić faceta wink Podobny sens pytania.

14

poprostu tylko pytam na co kobieta zwraca uwage,no i moj jest malo elastyczny ,a moze mial ktos do czynienia z takim moze jakies doswidczenia co do pozycjiitp?

15

Dziecię zgłoś się do lekarza, da skierowanie do odpowiedniego specjalisty, urologa lub psychologa.
A teraz, nie zawracaj doopy. wink
Coś mi się widzisz, na internetowego ekshibicjonista.

16

nie tylko pytam poprostu

17

Wrzuć zdjęcie, to ocenimy, bo tak to się nie da tongue

18

tu nie bede wrzucal takich fotek podaj gg

19

Pytasz na publicznym forum to i foty dawaj tutaj. big_smile
Swoją drogą, ta krzywizna banana, mieści się w normach UE ?

20

chyba sie nie miesci za bardzo krzywy

21

grzesiek93 napisał/a:

chyba sie nie miesci za bardzo krzywy

Poczytaj: Rozporządzenie Komisji nr 2257/94. lol

22

hehehe a tak na powaznie chialem sie tylko poradzic bo nie mam z kim o tym gadac

23

Z uwagi na to, że stało się to już prawdziwą plagą, jakiś czas temu zostało powiedziane, że nie chcemy na naszym, kobiecym forum kolejnych wątków o długościach, grubościach i kształtach penisów naszych gości, tym bardziej, że takich tematów wciąż istnieje wystarczająco dużo. Ten temat zamykam, a Ciebie proszę o dołączenie do któregoś z istniejących.

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024