Witajcie, kilka dni temu zostawił mnie mężczyzna
Związek trwał 2 lata. Powiedział kilkukrotnie, że nie chce już ze mną być. To ja Popełniłam błąd, bo przejrzałam bez zgody jego fb, ale bardzo żałuję, bardzo przepraszałam.
Przez kilka miesięcy mieliśmy problemy z jego matką, znacie te toksyczne teściowe.
Nie wziął wszystkich swoich rzeczy, tylko jedna. Piszę do niego codziennie, że tęsknię, że kocham, że przepraszam. Ze właśnie swojej toksycznej matce tyle wybaczył, a mi nie może. Odbiera telefony
Ale jestem w kropce, po wczorajszym, jak pisałam, że go kocham, że tęsknię, napisał mi, że jak będę miała ochotę mam mu napisać co wg mnie było złe w naszym związku z jego strony, a co z mojej.
Oczywiście u siebie widzę same wady, ale jak myślicie, po co to? Żeby mi mógł udowodnić, że za bardzo go raniłam i on nie jest w stanie mi wybaczyć?
pewnie nie tylko fejsa mu przetrzepałas?
Tylko fb i to chwilkę
4 2016-09-01 20:00:01 Ostatnio edytowany przez Nana666 (2016-09-01 20:00:28)
Może się tam zastanawia, czy chociaż rozumiesz, o co chodzi. Podpowiedź: bagatelizowanie niektórych spraw "bo matce wybaczyłeś" albo kajanie się za pierdoły jak za morderstwo to kiepska odpowiedź na takie pytanie. Może zastanawia się, czy jednak powrót ma sens, może jedynie chce, abyś nie robiła więcej tak, jak z nim.
Mnie rowniez.zostawil chlopal po 4 latach i tak szczerze bez przyczyny i tak nagle..