Plamienie zamiast miesiączki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Plamienie zamiast miesiączki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Plamienie zamiast miesiączki

Witaam
Może któraś tez tak miała i mi doradzi, ponieważ bardzo sie stresuje tą sytuacją już pisze dokładnie o co chodzi
Zazwyczaj okres miałam regularnie co 27dni w lipcu spóźnił mi się o 8dni i zamiast okresu miałam plamienie, znaczy pierwszy dzień był ok ale następnego juz praktycznie koniec. W tym miesiącu dostałam miesiączke/plamienie,(prawie nie widoczne) po 22 od ostatniego i również trwało 2dni. Zaznacze ze sypiam z  partnerem reguralnie, ale nie wydaje mi się abym mogła zajść w ciąże. Dodadkowo od czerwca jestem na diecie odchudzającej i do tej pory schudłam 12kg, jak równiez od jakiegos miesiaca bardzo duzo pracue i czasem nie mam sily na nic. Czy to może być przyczyną?
Proszę o pomoc!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Plamienie zamiast miesiączki

Najlepiej iść do lekarza, online nikt Cię nie zbada.

3

Robilas test?

Może jest to spowodowane zmiana trybu doeta plus praca. Ale radze Ci isc do lekarza rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości,porobi badania.

4

To raczej z przemeczenia i diety.. Ciazy nie mozna wykluczyc jesli sie nie zabezpieczacie, ale nic nie wspominasz o metodach antykoncepcji. Poprostu wzielas za duzo na siebie.. Albo akwarium albo rybki..

Przeciazylas organizm pewnie wyniki ci spadly, idz koniecznie na badania krwi

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Plamienie zamiast miesiączki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024