Witaam
Może któraś tez tak miała i mi doradzi, ponieważ bardzo sie stresuje tą sytuacją już pisze dokładnie o co chodzi
Zazwyczaj okres miałam regularnie co 27dni w lipcu spóźnił mi się o 8dni i zamiast okresu miałam plamienie, znaczy pierwszy dzień był ok ale następnego juz praktycznie koniec. W tym miesiącu dostałam miesiączke/plamienie,(prawie nie widoczne) po 22 od ostatniego i również trwało 2dni. Zaznacze ze sypiam z partnerem reguralnie, ale nie wydaje mi się abym mogła zajść w ciąże. Dodadkowo od czerwca jestem na diecie odchudzającej i do tej pory schudłam 12kg, jak równiez od jakiegos miesiaca bardzo duzo pracue i czasem nie mam sily na nic. Czy to może być przyczyną?
Proszę o pomoc!!!
Najlepiej iść do lekarza, online nikt Cię nie zbada.
Robilas test?
Może jest to spowodowane zmiana trybu doeta plus praca. Ale radze Ci isc do lekarza rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości,porobi badania.
To raczej z przemeczenia i diety.. Ciazy nie mozna wykluczyc jesli sie nie zabezpieczacie, ale nic nie wspominasz o metodach antykoncepcji. Poprostu wzielas za duzo na siebie.. Albo akwarium albo rybki..
Przeciazylas organizm pewnie wyniki ci spadly, idz koniecznie na badania krwi