Kobietki
Od niedzieli zamiast okresu mam plamienie tylko. Ślady krwi widać na papierze toaletowym i to slabe jeszze
Pierwszy raz zdarza mi się taka sytuacja. Z racji wieku 40 + obstawiam ze może poczatki menopauzy.
Dziwne
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Plamienie zamiast okresu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kobietki
Od niedzieli zamiast okresu mam plamienie tylko. Ślady krwi widać na papierze toaletowym i to slabe jeszze
Pierwszy raz zdarza mi się taka sytuacja. Z racji wieku 40 + obstawiam ze może poczatki menopauzy.
Dziwne
Kobietki
Od niedzieli zamiast okresu mam plamienie tylko. Ślady krwi widać na papierze toaletowym i to slabe jeszzePierwszy raz zdarza mi się taka sytuacja. Z racji wieku 40 + obstawiam ze może poczatki menopauzy.
Dziwne
Udź do ginekologa i zrób badania, to będzie wiadomo czy to menopauza.
Dodam tylko, że wcale nie dziwne. Menopauza nie musi zaczynać się gwałtownie, problemy z cyklem mogą byc stopniowe, trzeba iść do lekarza.
Przeczytałem "Płomienie zamiast okresu"... Starzeję się.
Przeczytałem "Płomienie zamiast okresu"... Starzeję się.
Płomienie też by się przydały
Dodam tylko, że wcale nie dziwne. Menopauza nie musi zaczynać się gwałtownie, problemy z cyklem mogą byc stopniowe, trzeba iść do lekarza.
Niedługo będę.
Jest konkretny marker z krwi który się robi, żeby wyłapać menopauzę. Czy któraś z forumowych pań kojarzy?:D jak znajdę to zedytuję.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Plamienie zamiast okresu
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024