Szkoła tuż tuż.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Szkoła tuż tuż..

Witam wszystkich ,dzisiaj  jestem  po kolejnych zakupach szkolnych czyli ciąg dalszy wyprawki ,mam 2 dzieciaczkow w wieku 12 i 10 ,które  najlepiej  wykupili by pół sklepu nieważne  ze lista w ręce ,w sklepach jest taki wybór   W tych wszystkich  gadzetach  ze po prostu szok  (luna ,star Wars ,reprezentacja Polski ,luna,kraina lodu....szkoda slow)
Dzisiaj znowu stwierdziłam że jeszcze Znowu nam czegoś brakuje......A kasy wydane już co nie miara....
Taka naszla mnie refleksja ze jak ja byłam w wieku moich dzieci to się cieszyłam jak miałam np.nowy plecak A nie potrafię starszym rodzenstwie A dzisiaj  to po prostu rewia ,z drugiej strony nie kup dziecku to będzie  czuło się gorsze bo dzieci mają a ono nie.
Co Wy sądzicie na temat szkolnej wyprawki i czy macie już wszystko  skopletowane i czy ta rewia  Co modniejsze  nie denerwuje Was?To chyba takie czasy ,Co sądzicie?☺

Zobacz podobne tematy :
Odp: Szkoła tuż tuż..

Yyyyyy,  czy to jest temat o związkach?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024