Hej!!
Czy można jakoś rozróżnić kobieciarza, który jest najlepszym przyjacielem kobiet od geja???
Ma taki facet jakieś cechy charakterystyczne?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co o nim myśleć? Kobieciarz, a może gej?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej!!
Czy można jakoś rozróżnić kobieciarza, który jest najlepszym przyjacielem kobiet od geja???
Zawsze mi się wydawało, że kobieciarz to zupełnie co innego niż gej...
Mi też, bo dużo się naczytałam na papilotach itp, iż kobieciarz to taki co rozkocha i porzuci, a gej to wiadomo.
W pracy poznałam pewnego kolegę, nie bardzo wiem co myśleć o nim.....
Otóż nie wygląda jak typowy kobieciarz. Dość chudy, koszulka w kratkę, dość łagodny zarost i wąsiki, spokojny, skory do pomocy wszystkim kobietom, raczej introwertyk. Znam go dopiero miesiąc, a mam wrażenie że jest moim najlepszym kolegą....potrafi słuchać, nie gada dużo i bez sensu jak inni.....
W towarzystwie jest zwykle cicho, ale nie unika innych ludzi. W kontaktach z innymi facetami zachowuje się jak normalny facet - gada konkretnie, normalnym tonem, natomiast gdy gada ze mną lub z innymi koleżankami.....patrzy... tak jakoś w oczy i mierzy od stóp do głów. Czasem rzuci jakiś komplement - jakie to ładne paznokcie itp itp. Mam wrażenie, że mogłabym mu powierzyć wszystkie swoje sekrety....
Zastanawia mnie, czy istnieje coś takiego jak kobieciarz, który udaje przyjaciela by osiągnąć swój cel...
Na fejsie ma same posty, jacy to ludzie są okrutni wobec zwierząt i by je ratować oraz jakieś memy od koleżanek...
umie któraś coś poradzić?? Pierwszy raz poznałam kogoś takiego...
Niestety na podstawie tego co napisałaś moja szklana kula nic nie chce odpowiedzieć.
Szczerze nie rozumiem tego tematu.
Po co Ci to wiedzieć, zakochałaś się w Nim czy co?
A ja nie rozumiem, dlaczego ten facet miałby być albo kobieciarzem, albo gejem. Z opisu wygląda na przeciętnego faceta i tyle.
Zastanawia mnie, czy istnieje coś takiego jak kobieciarz, który udaje przyjaciela by osiągnąć swój cel...
Zawsze znajdzie się jakiś sposób. Na papilotach nie piszą o tym?
Autorko, Ty chce mu się wyżalić czy go przelecieć? Bo nie wiem nad czym rozkminiasz...
chivalery napisał/a:Zastanawia mnie, czy istnieje coś takiego jak kobieciarz, który udaje przyjaciela by osiągnąć swój cel...
Zawsze znajdzie się jakiś sposób. Na papilotach nie piszą o tym?
Autorko, Ty chce mu się wyżalić czy go przelecieć? Bo nie wiem nad czym rozkminiasz...
Chyba wyżalić że jeszcze jej nie przeleciał.
To czego chcę to tylko moja sprawa.....
Ponawiam pytanie: czy ktoś zna kogoś podobnego??
Tak, pełno takich zwyczajnych facetów jest na świecie. Nie mam pojęcia, dlaczego ten akurat miałby być kobieciarzem albo gejem.
Nie mam pojęcia, dlaczego ten akurat miałby być kobieciarzem albo gejem.
Na potrzeby trolowania.
(...) Ponawiam pytanie: czy ktoś zna kogoś podobnego??
Tak. Znam mnóstwo sympatycznych ludzi płci obojga.
Z Twojego opisu wynika, że to zwykły typ mężczyzny,który jest miły dla kobiet, kulturalny i chętny do pomocy, ale skoro - jak piszesz - patrzy na Ciebie jakoś tak...... może mu się poprostu podobasz? przekonasz się może wkrótce,mope zaprosi Cię na kawę - np? a może przemawia przez niego zwykła grzeczność? a czy spotkałam takiego? różnych się spotyka facetów,mniej lub bardziej miłych dla kobiet. A wracając do Twojej sytuacji - zobaczysz co będzie dalej,czy przemawia przez niego wyłącznie
kultura,czy wpadłaś mu w oko, ale z gejem on z całą pewnością nie ma nic wspólnego,chyba,że narazie ukrywa to ,chociaż ze słyszenia wiem, że geje są najwierniejszymi i najlepszymi przyjaciółmi.
Bo po prostu jest jakiś inny....może z opisu tak nie wynikać, ale jest w nim coś takiego innego...
Pracuję od miesiąca jako konsultant obsługi klienta w firmie Plus. Większość chłopaków tam to takie "wycackane chlopaki", włoski i te sprawy...wiecie ocb. Gada się z nimi fajnie, zabawnie, ale po prostu mam wrażenie, iż oni szukają kobiet tylko na sex...natomiast on....po prostu jest inny.
Nie wiem jak to Wam wyjaśnić....po prostu, jest taki jakiś inny. Obecnie nie szukam nikogo do związku, i nie interesuje mnie on w tym sensie.
Podam Wam przykład na czym polega jego "inność" : Kilka dni po tym jak zaczęliśmy szkolenie, to był pomysł by zrobić spotkanie integracyjne. Potem koleżanka mówi, że pytała go czy idzie a on do niej: "nie, ale daj znać jak się udała zabawa i że bezpiecznie wróciłaś"...a znaliśmy się wszyscy ledwo tydzień i to raczej tak słabo....
Rozumiecie???? On jest taki dla wszystkich dziewczyn....natomiast podczas rozmów z facetami zachowuje się zupełnie jak inni faceci
Haha.
No nie mogę, zakładasz niezrozumiały temat, a na dodatek jesteś arogancka, fajne połączenie
Rozumiecie???? On jest taki dla wszystkich dziewczyn....natomiast podczas rozmów z facetami zachowuje się zupełnie jak inni faceci
W jakim kierunku zmierza ten świat, że jak facet jest miły dla dziewczyn, to trzeba to rozkminiać na forum z założeniem, że coś w nim jest dziwnego
no sorry, ale to moja sprawa czy chcę mieć z nim sex.....
Ponawiam konkretne pytanie: czy to normalne by facet dawał znać do zrozumienia koleżance, iż się o nią martwi, skoro ledwo co ją zna??
Nie mi, lecz takiej ze szkolenia, co też teraz pracuje.
(...) Ponawiam konkretne pytanie: czy to normalne by facet dawał znać do zrozumienia koleżance, iż się o nią martwi, skoro ledwo co ją zna?? (...)
Tak. To normalne.
Może przesadzam.....ale np: czasem gada coś takiego "będzie wysoka prowizja" i to takie ani pytanie, ani zdanie twierdzące....do tego tak patrzy dziwnie się uśmiechając...jakby żarty sobie robił
Może przesadzam.....ale np: czasem gada coś takiego "będzie wysoka prowizja" i to takie ani pytanie, ani zdanie twierdzące....do tego tak patrzy dziwnie się uśmiechając...jakby żarty sobie robił
Raczej Ty sobie robisz żarty Co dziwnego jest w takim zachowaniu? Mam wrażenie, że emocjonalnie nie wyszłaś z przedszkola
Spróbuję dziś pogadać z innymi dziewczynami i wypytać co o nim myślą.
http://pytamy.pl/kat,12,title,jak-rozpo … tanie.html
Tylko tutaj znalazłam coś co do niego pasuje..
Prawdę mówiąc dziwnie piszesz,chodzi Ci o ocenę gościa?Czy o uczucia ,które żywisz do Niego?
Ja odpowiem konkretnie, jak podkreśla autor:
- TAK OKROPNIE MU SIĘ PODOBASZ, ŻE MUSI SIĘ Z TOBĄ PODZIELIĆ, ŻE DOSTANIE WYSOKĄ PROWIZJĘ W ROBOCIE
- TAK, JEST GEJEM BO JEST MIŁY DLA KAŻDEJ DZIEWCZYNY
- TAK, BYCIE MIŁYM DLA CIEBIE TO OZNAKA ŻE NA PEWNO JEST GEJEM ALE CHĘTNIE BY CIĘ PRZELECIAŁ
Coś jeszcze chcesz tutaj przeczytać?
Hej!!
A ja słyszałam,że to geje są najlepszymi przyjaciółmi kobiet
Chyba Ci się definicje pomyliły:)
Ty go do loża czy ołtarza chcesz? Bo to sa dwie rożne rzeczy....muszę pamietać zeby nie sprawiać wrażenia ze sie o kogoś martwię....może to zostać odebrane jako próba podrywu..? Czy kobiety naprawdę maja takie rozkminy czy to tylko szczególny przypadek rozwojowy?
Ty go do loża czy ołtarza chcesz? Bo to sa dwie rożne rzeczy....muszę pamietać zeby nie sprawiać wrażenia ze sie o kogoś martwię....może to zostać odebrane jako próba podrywu..? Czy kobiety naprawdę maja takie rozkminy czy to tylko szczególny przypadek rozwojowy?
Mam nadzieję, że to jedyny, szczególny przypadek rozwojowy.
Jaguar napisał/a:Ty go do loża czy ołtarza chcesz? Bo to sa dwie rożne rzeczy....muszę pamietać zeby nie sprawiać wrażenia ze sie o kogoś martwię....może to zostać odebrane jako próba podrywu..? Czy kobiety naprawdę maja takie rozkminy czy to tylko szczególny przypadek rozwojowy?
Mam nadzieję, że to jedyny, szczególny przypadek rozwojowy.
Przywracasz mi wiarę w ludzi...
Będą klopoty... <dziwnie się uśmiecha>
Normalny porządny gościu jak ja.
Dość chudy, koszulka w kratkę, dość łagodny zarost i wąsiki, spokojny, skory do pomocy wszystkim kobietom, raczej introwertyk.
Na bank 'programista/informatyk'
Jak z kolegami normalnie rozmawia, nie trzepie rzesami, to gej chyba nie...
Ale mozesz sprobowac sie z nim umowic na zakupy ciuchow, ze niby ma ci pomoc doradzic.
Jak z kolegami normalnie rozmawia, nie trzepie rzesami, to gej chyba nie...
Ale mozesz sprobowac sie z nim umowic na zakupy ciuchow, ze niby ma ci pomoc doradzic.
Jak się zgodzi bez wahania i będzie w zakupy ciuchów tak zaangażowany jak Ty to gej jak nic.
verdad napisał/a:Jak z kolegami normalnie rozmawia, nie trzepie rzesami, to gej chyba nie...
Ale mozesz sprobowac sie z nim umowic na zakupy ciuchow, ze niby ma ci pomoc doradzic.Jak się zgodzi bez wahania i będzie w zakupy ciuchów tak zaangażowany jak Ty to gej jak nic.
Porady tak głupie jak ich autorzy! Ja uprzedzę was i dodam test ostateczny: wystarczy wsadzić rękę w spodnie i czekać na powiększenie jeśli nie nastąpi to jest z PISu!
Jacenty89 napisał/a:verdad napisał/a:Jak z kolegami normalnie rozmawia, nie trzepie rzesami, to gej chyba nie...
Ale mozesz sprobowac sie z nim umowic na zakupy ciuchow, ze niby ma ci pomoc doradzic.Jak się zgodzi bez wahania i będzie w zakupy ciuchów tak zaangażowany jak Ty to gej jak nic.
Porady tak głupie jak ich autorzy! Ja uprzedzę was i dodam test ostateczny: wystarczy wsadzić rękę w spodnie i czekać na powiększenie jeśli nie nastąpi to jest z PISu!
Polecam lekturę takich haseł w słowniku jak: ironia, kultura etc.
Ponawiam konkretne pytanie: czy to normalne by facet dawał znać do zrozumienia koleżance, iż się o nią martwi, skoro ledwo co ją zna??
Nie mi, lecz takiej ze szkolenia, co też teraz pracuje.
Normalne. Nawet bardzo normalne. Najwyraźniej koleżanka wpadła mu w oko
Ja jestem właściwie podobny...Musisz zwrócić uwage, czy on interesuje sie tez innymi kobietami, czy miał "przyjaciółke" wcześniej w pracy.
Przez chwile myślałem, że o mnie piszesz:P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co o nim myśleć? Kobieciarz, a może gej?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024