"Szansa" Czy można znów komuś zaufać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » "Szansa" Czy można znów komuś zaufać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: "Szansa" Czy można znów komuś zaufać?

Witam moje panie mam do was jedno krótkie i bardzo konkretne pytanie czy każdy zasługuje na drugą szanse? Chodzi mi bardziej że osoba która zmarnowała pierwszą chce naprawić to co zepsuła i widać że żałuję popełnionych błędów stara się zrobić wszystko by pokazać jak bardzo mu zależy jak bardzo się zmienił i przemyślał wszystko po prostu jest w stanie zrobić wszystko by dana osoba mu wybaczyła.. jak myślicie? dałybyście szanse?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: "Szansa" Czy można znów komuś zaufać?

Czyzby kolejny niewierny? wink

3

http://www.netkobiety.pl/t97541.html

Czy chodzi o dziewczę z tego wątku?

Zależy co przeskrobałeś, pewnie zdrada. Odpuść kobiecie i daj jej szansę na takiego partnera, na jakiego zasługuje,

5

Żadna zdrada to bardziej z jej strony niewierność bardziej niepotrzebne słowa i czyny bez przemocy oczywiście..

6

Brainless napisał/a:

http://www.netkobiety.pl/t97541.html

Czy chodzi o dziewczę z tego wątku?

Tak ale to już temat zamknięty chodzi mi bardziej czy sam fakt drugiej szansy

7 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-08-08 12:27:48)

Jeśli chodzi o tę samą dziewczynę, to chyba sam najlepiej wiesz, że nic już tu się zrobić nie da. Być może po jakimś długim czasie, kiedy splot zdarzeń znowu postawiłby was na swojej drodze, ale to się bardzo rzadko zdarza.
Sytuacja wygląda tak: dziewczę ułożyło sobie życie z kim innym. Ty również powinieneś iść ze swoim życiem do przodu. Oczekiwanie na drugą szansę jest stratą czasu. Każde zakochanie prędzej czy później mija i człowiek jest gotowy do tworzenia dalszych relacji.

8

Rozumiem ale powiedziałem że to temat zamknięty a wracając to sama chciała czasu powiedziała że z nim nie będzie chociaż to tylko kłamstwa by mnie bardziej nie zranić temat tego postu to czy każdy zasługuje na szanse i oczekuje wypowiedzi na ten temat

9

Ale coż to znaczy "czy kazdy zasluguje na druga szanse"? Jezeli odpowiemy, że  tak to znaczy, ze ktos tam ma się zmusic do zaakceptowania czyjegos powrotu? Milosc to nie awans w pracy - na nia sie NIE zasluguje - to sie dostaje, albo nie.

10

Zajęty/Wolny napisał/a:

Rozumiem ale powiedziałem że to temat zamknięty a wracając to sama chciała czasu powiedziała że z nim nie będzie chociaż to tylko kłamstwa by mnie bardziej nie zranić temat tego postu to czy każdy zasługuje na szanse i oczekuje wypowiedzi na ten temat

Szanse są zawsze, nawet w najbardziej pokręconych sytuacjach. Ale aby tę szansę uchwycić człowiek musi przede wszystkim określić, czy taka szansa jest mu naprawdę potrzebna, a nie jest to tylko chwilowy krzyk urażonej dumy i skrzywdzonego ego. Następnie poprzez pracę nad sobą i uszanowanie decyzji tej drugiej osoby dojrzewa do wykorzystania takiej szansy.

11

Ja uważam, że nie każdy na taką szansę zasługuje... Mimo, że mój ex dostał ich kilkanaście, każdej żałuję. Byłam idiotką i teraz już to wiem. Ludzie, którzy bawią się uczuciami, zdradzają, kłamią na każdym kroku, nie zasługują na to, by im ponownie zaufać. Uwierz mi.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » "Szansa" Czy można znów komuś zaufać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024