Stosunek kobiet do fetyszu stóp - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Stosunek kobiet do fetyszu stóp

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Stosunek kobiet do fetyszu stóp

Witam smile

Jak w tytule, jaki jest Wasz stosunek do tego konkretnego fetyszu? Miałyście kiedyś z nim do czynienia? Czułybyście opór, czy może raczej ciekawość?

Jestem młody i unikam jak na razie tego tematu jeśli chodzi o moje znajomości więc pytam tu, anonimowo, na forum. wink

Zobacz podobne tematy :
Odp: Stosunek kobiet do fetyszu stóp

Miałam partnera który miał taki fetysz. Coś cudownego, uwielbiałam jak dotykał moich stóp i je masował smile

3

rzeczywiście, facet miłośnik stóp to skarb tongue

_v_ napisał/a:

rzeczywiście, facet miłośnik stóp to skarb tongue

Oj tak smile ale są kobiety, które się brzydza stóp i w przypadku takich to ten fetysz nie jest na rękę żadnej ze stron.

5

może to trochę zaspokoi Twoją ciekawosć

http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=23739

http://www.netkobiety.pl/t95580.html

6

Jeden z najczęstszych fetyszy u mężczyzn. Nic nowego pod słońcem wink

Problem pojawia się natomiast wtedy, kiedy facet woli leżeć pod stołem i pieścić stopy niż normalny seks..

7

zakochana.w.nutach : Poniekąd 'zazdroszczę' partnera. Liczę, że uda mi się kiedyś spotkać fetyszystkę z podobnymi do moich upodobaniami seksualnymi, choć zdaję sobie sprawę, że szanse są nikłe. Stopy to moja bardzo, naprawdę bardzo mocna strefa erogenna jeśli chodzi o moje ciało (dowiedziałem się o tym przez przypadek, podczas wizyty u masażystki sportowej...). Niemniej będę szukał. big_smile

_v_ : Miło mi. tongue

adiaphora: trochę na pewno zaspokoi, jednak wolałbym prowadzić dyskusję, wymianę zdań. W ten sposób czuję, że naprawdę poruszam temat.

Elle88:

Tak wiem o tym, że jest to najpopularniejszy fetysz.

I tak, w takim przypadku - to zdecydowanie problem. Ja o stopach myślę raczej jako o grze wstępnej... Lub jako o deserze 'po'.

8

Proszę o zapoznanie się z regulaminem i niepowielanie tematów, które już istnieją na forum. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Stosunek kobiet do fetyszu stóp

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024