Hej to znów ja z moim "przyjacielem" Zastanawiam się czy on po prostu ma humory jak baba czy taki cieżki charakter czy to brak podejścia czy zwyczajnie zabawa moją osobą. otóż jego humor i zachowanie zmienia się czasem nawet kilka razy dziennie co staje sie troche nie do wytrzymania. ktoś kto rano flirtuje, podrywa itd a np popołudniu jest totalnie obojętny zbywa mnie itd. jak coś zaproponuje czy posunie się krok do przodu tak za chwilę sie wycofuje z tego co wprowadza mnie w stan dezorientacji. kompletnie nie wiem jaki jest jego stosunek wobec mnie. albo np pisze ze mną tak znaczy naprowadza mnie bym ja się domyśliła o co mu chodzi a jak udaje że nie wiem żeby sam powiedział to się wycofuje. przykre to troche dla mnie gdy ktoś pisze np o spotkaniu itd a jak go pociagne troche za język to jest "spadam pa", "nie mam czasu", "przeszło mi". rozmawiałam z nim to dowiedzialam sie że ja mam humory
pewnie powiecie że jestem naiwna ale chcialabym poznać spojrzenie obcej osoby na tą sprawę co może otworzyło by mi oczy. Z góry dziękuję
Temat: Humorki, trudny charakter czy zabawa?
Zobacz podobne tematy :
2 2016-08-05 21:03:09 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-08-05 21:03:25)
Odp: Humorki, trudny charakter czy zabawa?
Przeczytałem Twój pierwszy wątek- dla mnie decydującym faktem jest to, że wyjeżdżasz do UK.
Nie wiem na jak długo, ale chciałabyś żeby do czegoś doszlo a potem wyjechałabys? Może lepiej jednak skupić sie na tym wyjeździe...