Nie wie czy jestem tą jedyną... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nie wie czy jestem tą jedyną...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez zuzia kowalska (2016-08-04 20:24:20)

Temat: Nie wie czy jestem tą jedyną...

Cześć, byłam facetem 4 lata (to pierwszy poważny związek zarówno jego, jak i mój), za rok miał być nasz ślub. Mamy 31 lat. Tymczasem 2 miesiące temu usłyszałam, że nie wie, nie ma pewności, że ja jestem tą jedyną, jednocześnie twierdząc, że "nie jestem tą jedyną" też nie może powiedzieć. W całych tych wątpliwościach i zamyśleniu, nie wie też czy kocha...

Chciałam zapytać bardziej doświadczone osoby co o tym myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wie czy jestem tą jedyną...

A jeśli miesiąc po ślubie powie ci to samo.....?

3

Nie wróży ,to nic dobrego .Facet musi być przekonany o tym, że Cię kocha .Bo inaczej nie ma siły na dobry związek ,bo prędzej, czy później rozpadnie się,gdy dojdą jeszcze frustracje życia codziennego.Musi być silny fundament ,a jest nią miłość:):)

4

bo tak trzeba, bo czas?
bez sensu...

5

Dlaczego żaden z panów się nie wypowie ? tongue

Jeśli Ci powiedział, że nie wie czy kocha - to najpewniej nie wie, albo co gorsza, po prostu nie kocha ale komunikuje Ci to w tak powolnych stonowanych wyrażeniach. Do ślubu jeszcze rok, może on kogoś poznał i zaczął mieć z tego powodu wątpliwości?

Tak czy inaczej nie wróży to nic dobrego, miej oczy szeroko otwarte i przede wszystkim słuchaj uważnie co do Ciebie mówi, żeby za rok nie bylo niespodzianki przed datą zaślubin, że facet jednak Ci zwieje sprzed ołtarza.

6

Nie chcę krakać, ale może coś się "na boku" pojawiło i tak póki co gdyba, póki to nic pewnego?

7

Roxann napisał/a:

bo tak trzeba, bo czas?
bez sensu...

tzn.?

ja nie mam parcia na małżeństwo, myślałam, że to formalność, mogłabym być w związku tak po prostu, a kiedy przyjdzie czas, że oboje będziemy gotowi to dopiero wtedy ślub... tylko takie argumenty nie zadziałały. rozstaliśmy się 2 miesiące temu, sprawy ślubne pozamiatane, on dalej nie wie, a mi zależy. nie katuję go broń boże, nie dręczę telefonami, smsami...

tylko zależy mi i nie umiem zapomnieć o nim. a zastanawiam się, czy można się pogubić i nie wiedzieć, czy to już jest koniec tej historii...

8

zuzia kowalska napisał/a:

rozstaliśmy się 2 miesiące temu, sprawy ślubne pozamiatane, on dalej nie wie, a mi zależy. nie katuję go broń boże, nie dręczę telefonami, smsami....

Czyli wy obecnie nie jesteście razem ?! To nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz? Facet nie chcę brać z Tobą ślubu, albo kogoś poznał, albo mu miłość do Ciebie wywietrzała.
Słuchaj, nie ma tego złego, pomyśl sobie, chciałabyś być z facetem tak niestabilnym emocjonalnie ? Raz kocha a raz jednak nie ? Tylko byś się męczyła bo fundowałby Ci taką huśtawkę, że miałabyś po tym mdłości miesiącami.

Wiem, że to trudne chwile teraz dla Ciebie i wszystko przeżywasz ze zdwojoną siłą, ale lepiej twardo stąpać po ziemi i być mile zaskoczonym zwrotem akcji, niż żyć nadzieją.

9

tak, tylko ja chciałam, żeby on był tym jedynym.

a jest mi ciężko, bo nie miałam żadnych sygnałów, świadczących o wypaleniu,  to się nagle stało. wiem też, że nikt się nie pojawił, mamy wspólnych znajomych, którzy też w szoku są. nie usprawiedliwiają go, ale twierdzą, że widać, bardzo się pogubił i nie jest szczęśliwy. tylko wszystkim powtarza to samo, że nie wie...

10

zuzia kowalska napisał/a:

tak, tylko ja chciałam, żeby on był tym jedynym.

Właśnie TY chciałaś, on jak widać nie.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nie wie czy jestem tą jedyną...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024