Czy on chce tylko jednego? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on chce tylko jednego?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 34 ]

1 Ostatnio edytowany przez CubanOregano (2016-07-29 19:30:32)

Temat: Czy on chce tylko jednego?

Jestem niedoświadczona jeśli chodzi o relacje z mężczyznami, więc potrzebuję spojrzenia kogoś kto ma go trochę więcej. Od 3 miesięcy spotykam się z pewnym chłopakiem, oboje jesteśmy po 20, on ma 26 lat. Poznaliśmy się przez portal randkowy, gdzie on w opisie utrzymywał, że szuka poważnego związku, ale wiadomo napisać można wszystko.. Od pierwszego spotkania kilka razy przyłapałam go na patrzeniu na mój biust, było dla mnie to coś nowego (mam miseczkę A i nie noszę dużych dekoltów) i od razu mnie to zaniepokoiło, ale postanowiłam zobaczyć jak sytuacja się rozwinie Zaniepokoiły mnie jeszcze inne rzeczy: bardzo szybko powiedział że chciałby się ze mną spotykać ( po 3 spotkaniu) i rzucał tekstami w stylu: nie mogłem się doczekać aż cię zobaczę itp. Również od pierwszego spotkania inicjował dotyk, dotykał moich pleców kiedy mnie przepuszczał, po kilku spotkaniach obejmował mnie też ramieniem itp. Potem już raczej chodziliśmy za rękę. Po jakimś miesiącu zaprosił mnie do siebie na obiad, wymigałam się, bo słabo się znaliśmy i  też nie byłam pewna czego oczekuje po tym spotkaniu, potem już nie poruszył tego tematu. Do tej pory dawaliśmy sobie tylko buziaki, nie było żadnego macania, namiętnych pocałunków ani podtekstów. Ostatnio zaproponował wspólny wyjazd (wyjeżdża ze znajomymi), ale też odmówiłam. Na spotkania chodzimy głównie na spacery, nie stara się wymyślać ciekawych randek, ja czasem proponowałam coś innego. Mówi o sobie, ale też zadaje pytania, pamięta co mu mówiłam, ale nie potrafię wyczuć czy faktycznie interesuje go co u mnie. Robi dalekosiężne plany, ale to oczywiście do tego też podchodzę sceptycznie. Po poznaniu mnie zawiesił konto na portalu, nie mówił mi o tym, ale zauważyłam, choć nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.
Już raz miałam taką sytuację, że facet robił plany, a jak nie chciałam spotkać się u niego to się nagle ulotnił, więc już miałam do czynienia z tym typem faceta. Nie zależy mi na nim jakoś szczególnie, ale jestem ciekawa czy zawsze facet który chce tylko seksu szybko się z tym ujawni tak jak ten pierwszy czy może być tak że będzie bawił się w podchody miesiącami? Jakie są Wasze doświadczenia?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on chce tylko jednego?

W zależności od stopnia jego atrakcyjności i radzenia sobie/obeznania w relacjach damsko- męskich facet może:

1. Cierpliwie czekać - a raczej Tobie będzie się wydawało, że on czeka wspaniałomyślnie i cierpliwie wink a w praktyce będzie to spowodowane faktem, że ma ciągłą "rotację" kobiet i Ty jesteś jedną Z. Dlatego wtedy 'czekając' nic nie traci: nie Ty to inna mu da.  - to opcja dla tych, co mają jako takie powodzenie

2. Poczeka trochę i jak zobaczy, że nici z seksu i się na to nie zapowiada, to nie wytrzyma ciśnienia i się ulotni właśnie - to opcja desperata, co tego seksu w życiu nie ma odpowiednio tyle ile by chciał, bo nie radzi sobie też z kobietami.

A czy jemu zależy to najlepiej poznać po jakości rozmów i stabilności zainteresowania Twoją osobą jako osobą. Czas i obserwacja smile

3

uściślając to co powiedziała Elle - w większości przypadków nie dowiesz się przed faktem że facetowi zależało tylko na sexie.
Część z nich może czekać miesiącami (to ci wytrawni wyjadacze) aż osiągnie cel, i i tak Cie zostawi. Wcześniej prawiąc słodkie słówka i mówiąc to co chcesz usłyszeć.
Natomiast nic, absolutnie nic w tym Twoim aktualnym nie wskazuje, że mu zależny tylko na sexie.....  może temu  akurat zależy na Tobie?

4

W tym wieku (26 lat?) moje "dalekosiężne" plany kończyły się na 3 dni do przodu. Resztę można dopisać jak kto woli... tongue

5

A czy przypadkiem on ma na imię Filip i jest z Trójmiasta? Bo jak coś to to mój były

6

Nie potrafię ocenić czy może spotykać się z wieloma dziewczynami, bo spotykamy się 1-2 razy w tygodniu, a poza tym on jeździ na delegacje, więc tym bardziej.
Dalekosiężne to może za dużo powiedziane, ale chciał np. zaplanować ze mną wakacje na wrzesień wink
Nie, to nie jest Filip z Trójmiasta smile

7 Ostatnio edytowany przez misisippi (2016-07-29 21:51:10)

Już raz pisałaś o tym chłopaku i dałabym sobie rękę uciąć że to mój były, bo był taki sam jak go opisujesz. Tak czy owak nie zapowiada się najlepiej, więc radzę Ci daj sobie z nim spokój smile

8

CubanOregano, gdyby on chciał "tylko jednego" już byś o tym wiedziała. Spotykacie się od 3 m-cy, a on, moim zdaniem, zachowuje się poprawnie.
Samiec, któremu chodziłoby "tylko o to", już na trzeciej randce zaproponowałby Ci seks, lub po prostu zaczął się do Ciebie dobierać, a po miesiącu, nie osiągnąwszy celu, zniknąłby z pola widzenia.
Zwróć uwagę, że nie zniechęciła go Twoja odmowa wspólnego obiadu u niego,  ani też rozmiar Twojego biustu (piszę o tym, bo sama wspomniałaś), a to, że spoglądał...?
To raczej naturalne. Każdy jest inny i zachowuje się inaczej. Czy gdyby po 3 m-cach spotkań nie dotknął Cię nawet, nie zastanawiałabyś się, czy wszystko z nim w porządku?
Do tego zawiesił konto na portalu, niektórych trzeba o to prosić.
Uważam, że mogłaś zaryzykować ten wyjazd z jego znajomymi, a nawet przenocować w jednym pokoju z nim, jednak wcześniej zastrzec, że na seks nie jesteś jeszcze gotowa.
Może po tym doświadczeniu wzięłabyś pod uwagę wspólny wyjazd we wrześniu.
Piszesz o jego dalekosiężnych planach, nie wiem jak bardzo wybiega w przyszłość i co planuje. Osobiście zniechęciłoby mnie, czy wręcz odstraszyło, gdyby już na wstępie powiedział, że widzi mnie jako swoją żonę i matkę swoich dzieci.
Napisałaś, że nie zależy Ci na nim szczególnie, to może przestań zwracać mu głowę i robić nadzieję, zaoszczędzi chłopina czasu.

9 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-29 22:12:43)

misisippi napisał/a:

Już raz pisałaś o tym chłopaku i dałabym sobie rękę uciąć że to mój były, bo był taki sam jak go opisujesz. Tak czy owak nie zapowiada się najlepiej, więc radzę Ci daj sobie z nim spokój smile

Mississipi, popadłaś w obsesję.. Facetów, którzy zachowują się jak Twój były, ale nim nie są są setki tysięcy.. wyluzuj wink

10

To nie jest ten sam facet o którym pisałam wcześniej i na pewno nie jest to Filip z Trójmiasta wink
Wolałam zaczerpnąć opinii osób, które widzą to z boku, mam małe doświadczenie z facetami, a jak już kogoś spotykam to okazuje się burakiem, dlatego może trochę obsesyjnie wszystko analizuję. Do tej pory faceci z którymi się spotykałam dłużej czekali na jakikolwiek kontakt fizyczny i nie patrzyli mi w dekolt, więc nie wiedziałam czy nie są to czasem znaki, że nie traktuje mnie poważnie. Ale macie też rację, tak naprawdę jego intencji nie da się przewidzieć i pozostaje mi zobaczyć jak rozwinie się sytuacja.

11 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-29 22:28:02)

CubanOregano napisał/a:

Nie, to nie jest Filip z Trójmiasta :)

To może Tomasz z Zabrza??

Sorry, nie mogłem się powstrzymać :)

P.S. Nie sposób przewidzieć jego intencji po tym co napisałaś, ale moim skromnym zdaniem każdy facet myśli o seksie, nawet jeśli ma dobre intencje, albo nie ma ich wcale. Tak że nazwałbym to zachowanie raczej "naturalnym" a nie "niepokojącym" ;)

Też mnie ciekawią te "dalekosiężne" plany. One są związane z Tobą?

12 Ostatnio edytowany przez CubanOregano (2016-07-29 22:37:04)

Napisałam kilka postów wyżej, cytuję "Dalekosiężne to może za dużo powiedziane, ale chciał np. zaplanować ze mną wakacje na wrzesień wink". Chodziło mi o to, że uwzględnia mnie w swoich planach w przyszłości, a nie że proponuje mi ślub i gromadkę dzieci.
Słowo klucz to tylko, bo wiadomo że myśli, ja z resztą też. Chodzi mi raczej o to czy jego zachowanie wskazuje na to, że ma w planie przespać się ze mną i więcej mnie nie zobaczyć, ewentualnie przespać się kilka razy i więcej nie zobaczyć. Wiem, że nie macie szklanej kuli, ale myślałam, że może to być nawet oczywiste tylko ja tego nie widzę.

13

To może Bartek z Jeleniej?

hihihihihiih
Tez musiałam, sorki

14

Elle, moją znajomą Tomasz z Zabrza też zapraszał na wrzesień, więc to może on, a Ty sobie pewnie jaja robisz... ;)

Oregano, sorry- nie zauważyłem tego o planach. Moim zdaniem mieści się to w granicach rozsądku, chociaż jeśli te propozycje padły po Twoich odmowach (obiadowo-wyjazdowych) to może świadczyć, że on jest troche jak koń w klapkach na oczach i niespecjalnie uważnie zwraca uwagę na to co mówisz/chcesz przekazać, lub przykłada większą rolę do takich gestów jak trzymanie za ręce, pewne słowa itp..

Wiesz, nie mamy szklanej kuli, ale możesz wpadać i uaktualniać historię, może któś cóś znajdzie ciekawego... bo "niepokojącego" to na bank
;)

15

Ale czemu się dziwisz że facet sexu chce, to raczej normalne
BTW. poznałaś go na portalu randkowym czy coś, to chyba wiadomo że relacja ma iść w odpowiednim kierunku i też tak gość robi: dotyka plecy i tak dalej, inaczej to przyjaciele zostaniecie, więc jego intencje są raczej oczywiste, tym bardziej że to portal randkowy. Znaczy nie że sex w sumie też sex, ale relacja czy związek to najczęściej efekt dążenia do sexu, a jak zostaniecie parą to ce bez sexu bo inaczej to że o sex mu chodzi. No nie wiem zresztą jak masz wątpliwości to może poczekaj na tego przy którym wątpliwości nie będzie.
A tu na forum już był taki co chciał karmić swoja wybrankę nawet kilku coś w tym musi być, czekam aż ktoś napisze jaki jest efekt takiego karmienia. np. pisze z piwnicy z drugiego tel, proszę o pomoc byłam na kolacji z poznanym chłopakiem z internetu, albo jak hoduje się kobietę w piwnicy, ile razy powinna się załatwiać :]
Pozdrawiam

16

zabpth napisał/a:

Znaczy nie że sex w sumie też sex, ale relacja czy związek to najczęściej efekt dążenia do sexu, a jak zostaniecie parą to ce bez sexu bo inaczej to że o sex mu chodzi.

Nobla albo złotą kaczkę temu kto mi to przetłumaczy? wink

zabpth - piłeś? Nie pisz. I sprawdź jutro telefon... tak historie się tworzą wink

17

Piłem nie tylko :], no i co każdy-emu wolno
Pozdrawiam

18

zabpth napisał/a:

Piłem nie tylko :], no i co każdy-emu wolno
Pozdrawiam

Twoje zdrowie! smile

19

Harvey napisał/a:
zabpth napisał/a:

Znaczy nie że sex w sumie też sex, ale relacja czy związek to najczęściej efekt dążenia do sexu, a jak zostaniecie parą to ce bez sexu bo inaczej to że o sex mu chodzi.

zabpth - piłeś? Nie pisz. I sprawdź jutro telefon... tak historie się tworzą wink

Też uprzejmie proszę o przetłumaczenie, bo coś czuję, że jakaś złota myśl tam się kryje.
Może to prawda, że skoro mam wątpliwości to coś jest na rzeczy. Jak już mówiłam do tej pory spotykałam się  ze spokojnymi facetami, ale to też czasem miało negatywny efekt, bo następował jednak zupełny brak przekierowania znajomości na "romantyczne" tory i ciężko było potem z tego wyjść.

20

Harvey napisał/a:
zabpth napisał/a:

śmiechłam big_smile

21

A bo ja chyba lubię te słowo, the sex
Krótkie treściwe i uprawia się łatwiej niż kwiatki.
Pozdrawiam

22 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-29 23:58:31)

zabpth napisał/a:

Krótkie ... i uprawia się łatwiej niż kwiatki.

Jak "da sex" krótki to i rzeczywiście łatwiejszy niz te kwiatki ;))

23

CubanOregano napisał/a:

Chodzi mi raczej o to czy jego zachowanie wskazuje na to, że ma w planie przespać się ze mną i więcej mnie nie zobaczyć, ewentualnie przespać się kilka razy i więcej nie zobaczyć.

Wiesz, wszystko zależy od tego, jaka jesteś w te klocki. smile

Jak lubisz na " kłodę " - ucieknie po pierwszym razie.
Jak lubisz jeszcze z 2 pozycje - ucieknie jak je wypróbuje.
Jak lubisz ponad 5 pozycji - masz rokowania na dłuższy związek.
A jak znasz Kamasutrę - gwarantuję Ci miłość do końca życia. big_smile

24

Naprędce napisał/a:
zabpth napisał/a:

Krótkie ... i uprawia się łatwiej niż kwiatki.

Jak "da sex" krótki to i rzeczywiście łatwiejszy niż te kwiatki wink)

Heheh dobrze skombinowałeś, słowo krótkie i treściwe, ale czynność które to słowo opisuje łatwiejsze niż hodowanie kwiatków. O tak miałem na myśli :], błąd składniowy, dzienky za zwrócenie uwagi smile)
Pozdrawiam

25

diana-1971 napisał/a:
CubanOregano napisał/a:

Chodzi mi raczej o to czy jego zachowanie wskazuje na to, że ma w planie przespać się ze mną i więcej mnie nie zobaczyć, ewentualnie przespać się kilka razy i więcej nie zobaczyć.

Wiesz, wszystko zależy od tego, jaka jesteś w te klocki. smile

Jak lubisz na " kłodę " - ucieknie po pierwszym razie.
Jak lubisz jeszcze z 2 pozycje - ucieknie jak je wypróbuje.
Jak lubisz ponad 5 pozycji - masz rokowania na dłuższy związek.
A jak znasz Kamasutrę - gwarantuję Ci miłość do końca życia. big_smile

W takim razie to chyba jednak nie ma co przedłużać czegoś co i tak szybko się skończy wink

26

Generalnie, warto nie raz zawierzyć swoim odczuciom czy intuicji, jak Ci coś nie pasi, skądś się wzięło takie odczucie, pewnie z portalu randkowego :] tyle złego się słyszy o ludziach z takich miejsc.
Nie mniej szanuj swoje dziewictwo, dopóki twoje lęki nie są jakieś chorobliwe, albo przejaskrawione to nie pchaj się nie potrzebnie tam gdzie nie czujesz się pewnie.
Ale w sumie może faktycznie wyolbrzymiasz, w sumie gość z tego co piszesz nie zrobił nic co by mogło w jakiś sposób budzić wątpliwości, oprócz tego że z portalu randkowego przypełzł.
Pozdrawiam :]

27

Nie rozumiem jednego, nie zależy Ci na Facecie jakość szczególnie, a zakładasz  o tym wątek.
Po co?

28

Krejzolka82 napisał/a:

Nie rozumiem jednego, nie zależy Ci na Facecie jakość szczególnie, a zakładasz  o tym wątek.
Po co?

Nie zależy mi szczególnie, bo niezbyt szybko się angażuję, zawsze tworzę dystans, boję się zranienia. Dlatego zastanawiam się czy jest sens dalej się spotykać, jeśli np. gołym okiem widać, że on nie chce się wiązać, bo to może sprawić, że zacznie mi zależeć i długo potem nie będę mogła się pozbierać. Poza tym nawet jeśli nam nie wyjdzie, to wasze uwagi mogą mi się przydać kiedyś przyszłości. Jestem nieufna i sceptyczna, ale z drugiej strony czasem trudno mi uwierzyć, że ktoś może kłamać, być złym, mieć złe intencje, bo sama jestem bardzo uczciwa i dobroduszna. Wiem, to niezbyt się trzyma kupy, ale nigdzie nie mówiłam, że jestem normalna wink

29 Ostatnio edytowany przez Gary (2016-07-30 10:51:08)

@Cuban_Oregano... wszysstko co piszesz jest w porządku. Facet wygląda na normalnego.

Ale zrozum, że:

-- seks musi być i to w miarę szybko, bo dopiero po seksie się dowiesz jaki on jest
-- seks będzie jak TY będziesz chciała
-- on inicjował, inicjował, w końcu przestał; proponowwał -- odmawiałaś
-- jeszcze chwilę cierpliwości pewnie będzie miał, ale jeśli dalej nawet na obiad nie pójdziesz (co nie znaczy do łóżka), na wycieczkę będzie musiał jechać sam, to może pozna dziewczynę, która pójdzie i na obiad i na wycieczkę i będzie się całować i będą mieli udany seks

... bo po to się poznaje dziewczyny, aby to wszystko mieć, a nie ciągle walczyć -- "ona musi mu odmawiać czegoś, a on to koniecznie chce dostać".
Duże dziewczyny i duzi chłopcy uprawiają seks kiedy chcą.  (PS. zobacz wątek "kuszenie mężczyzn").

CubanOregano napisał/a:

Nie zależy mi szczególnie, bo niezbyt szybko się angażuję, zawsze tworzę dystans, boję się zranienia. Dlatego zastanawiam się czy jest sens dalej się spotykać,...

Oooo... wspaniały przepis jak zostać starą panną! smile smile Proponuję się dalej spotykać absolutnie bez zaangażowania z dystansem w takim celu, aby się przekonać, że nie warto się spotykać...

Wiesz... fajne dziewczyny są takie co się angażują. Nawet jeśli przegrają, to potem zostają piękne wspomnienia.

30 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-30 11:15:23)

CubanOregano napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Po co?

Nie zależy mi szczególnie, bo niezbyt szybko się angażuję, zawsze tworzę dystans, boję się zranienia. Dlatego zastanawiam się czy jest sens dalej się spotykać, jeśli np. gołym okiem widać, że on nie chce się wiązać, bo to może sprawić, że zacznie mi zależeć i długo potem nie będę mogła się pozbierać. Poza tym nawet jeśli nam nie wyjdzie, to wasze uwagi mogą mi się przydać kiedyś przyszłości. Jestem nieufna i sceptyczna, ale z drugiej strony czasem trudno mi uwierzyć, że ktoś może kłamać, być złym, mieć złe intencje, bo sama jestem bardzo uczciwa i dobroduszna. Wiem, to niezbyt się trzyma kupy, ale nigdzie nie mówiłam, że jestem normalna wink

Ale podaj przykład, że u Niego "widać gołym okiem", iż On nie chce się wiązać, proszę.

To co opisałaś, to dla mnie jest normalna rozwijająca się znajomość z Jego strony.

A spoko, nienormalna też jestem tongue

31

Krejzolka82 napisał/a:
CubanOregano napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Po co?

Ale podaj przykład, że u Niego "widać gołym okiem", iż On nie chce się wiązać, proszę.

To co opisałaś, to dla mnie jest normalna rozwijająca się znajomość z Jego strony.

A spoko, nienormalna też jestem tongue

Właśnie nie wiem czy widać gołym okiem czy nie. Może być tak, że przez moje nieobeznanie z tematem tego nie widzę, a dla kogoś z boku może być ewidentne, że on chce tylko jednego. Dlatego chciałam Was zapytać jak to widzicie smile

32

Gary napisał/a:

@Cuban_Oregano... wszysstko co piszesz jest w porządku. Facet wygląda na normalnego.

Ale zrozum, że:

-- seks musi być i to w miarę szybko, bo dopiero po seksie się dowiesz jaki on jest
-- seks będzie jak TY będziesz chciała
-- on inicjował, inicjował, w końcu przestał; proponowwał -- odmawiałaś
-- jeszcze chwilę cierpliwości pewnie będzie miał, ale jeśli dalej nawet na obiad nie pójdziesz (co nie znaczy do łóżka), na wycieczkę będzie musiał jechać sam, to może pozna dziewczynę, która pójdzie i na obiad i na wycieczkę i będzie się całować i będą mieli udany seks

... bo po to się poznaje dziewczyny, aby to wszystko mieć, a nie ciągle walczyć -- "ona musi mu odmawiać czegoś, a on to koniecznie chce dostać".
Duże dziewczyny i duzi chłopcy uprawiają seks kiedy chcą.  (PS. zobacz wątek "kuszenie mężczyzn").

CubanOregano napisał/a:

Nie zależy mi szczególnie, bo niezbyt szybko się angażuję, zawsze tworzę dystans, boję się zranienia. Dlatego zastanawiam się czy jest sens dalej się spotykać,...

Oooo... wspaniały przepis jak zostać starą panną! smile smile Proponuję się dalej spotykać absolutnie bez zaangażowania z dystansem w takim celu, aby się przekonać, że nie warto się spotykać...

Wiesz... fajne dziewczyny są takie co się angażują. Nawet jeśli przegrają, to potem zostają piękne wspomnienia.

Zdaję sobie z tego sprawę, niestety nie każdy wychowuje się w zdrowym domu i wynosi odpowiednie wzorce. Czasem wynosimy bagaż z którym trzeba się zmagać, a nie jest to łatwe.

33

CubanOregano napisał/a:

Właśnie nie wiem czy widać gołym okiem czy nie. Może być tak, że przez moje nieobeznanie z tematem tego nie widzę, a dla kogoś z boku może być ewidentne, że on chce tylko jednego. Dlatego chciałam Was zapytać jak to widzicie smile

Gołym okiem raczej nie, spróbuj rentgenem. wink
Jak chcesz znać Naszą opinię, musisz kilka osób z forum zaprosić na kolejną randkę, przyjrzą się delikwentowi z boku.
Po ile macie latek z chłopakiem, po trzy?
Wiadomo, że zdrowy, płciowo dojrzały facet, chce seksu. Jak jest również, dojrzały emocjonalnie, nie ru..a wszystkiego co się rusza i na drzewo nie spiernicza. Tylko szuka kobiety rokującej na partnerkę.

Nie zależy Ci szczególnie na facecie, daj chłopakowi spokój, znajdzie sobie inną, która nie przypnie jemu łatki " ruchacza", na dzień dobry.

Ps. Wczoraj jakiś Pan 79+ przepuścił mnie w drzwiach sklepu, dotykając leciutko moich pleców i teraz nie wiem, czy mnie przypadkiem nie molestował. big_smile Chciał seksu, czy tylko był uprzejmy.

34

Jednak utwierdzam się w tym, że moja intuicja dobrze mi podpowiadała. Widziałam się z nim ostatnio, rozmowa się nie kleiła. Poszliśmy do kina, obejmował mnie w pasie, miział, w tym z 2 razy dotknął "niby przypadkiem" mojego biustu i to dość konkretnie. Po kinie zaproponował kolejne spotkanie u niego i wyraźnie się ożywił, rozmowa się rozkręciła i w ogóle. Gdyby interesował się mną jako osobą, a nie tylko moim ciałem jego zaangażowanie w rozmowę byłoby równomierne, no i umiałby utrzymać ręce przy sobie Wypad do kina to był mój pomysł, bo on nadal w ogóle nie wysila się w wymyślaniu miejsc gdzie moglibyśmy pójść, w końcu zawsze można przecież pójść do niego albo gdzieś razem pojechać.... Tak czy siak, dziękuję za Wasze odpowiedzi.

Posty [ 34 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on chce tylko jednego?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024