Jak usunąć tutaj konto? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Jak usunąć tutaj konto?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

1

Temat: Jak usunąć tutaj konto?

Założyłam tutaj konto, bo liczyłam na to, że będę mogła liczyć na odrobinę słów otuchy, pomocy, rady od kogoś starszego (jak od rodzica) a jedynie co tutaj słyszę to raniące mnie słowa od dorosłych ludzi, jeżdżenie mnie między słowami jaka to ja zła jestem. W ostatnim poście ktoś ma mnie za trolla a ja tylko mówię jak się czuję.
Ja sobie nie radzę, czuję się samotna. Rodzice mi nigdy nie potrafili pomóc - ze wszystkimi problemami zostałam sama od dziecka.

Jedynie pobyt tutaj nauczył mnie, że dorosłym nie można ufać, że dorośli są źli i chamscy.
Nie chce tutaj być, bo jedynie płaczę a nic mi tu nie pomaga.
Jestem wdzięczna, że poznałam tutaj tylko jedną osobę(z którą piszę na gg), która potrafi mnie wysłuchać i wesprzeć. Nie mam serca juz więcej mu się żalić. Jeśli to czytasz - dziękuję.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jak usunąć tutaj konto?

Cześć. Jeżeli ranią Cię słowa osób, które tutaj piszą, to nie oznacza to, że miały taki zamiar, ale ze względu na Twoje doświadczenie mogą ranić Cię tematy, o których inni piszą. Płacz czasami też dużo pomaga. Trzeba najpierw się wypłakać, wyrzucić z siebie emocje, które były długo tłumione, a potem warto zastanowić się nad tym, co można zrobić, aby żyło się lepiej.

Rodzice Tobie nie pomagali, to przykre. Ale niestety nie wybieramy sobie dzieciństwa. Możemy jedynie wybrać sobie dorosłe życie i samemu dawać sobie to, czego nam brakowało, a także szukać dobrych ludzi, dla których będziemy ważni.

3

Chciałabym usunąć tutaj konto. Proszę o informację jak to zrobić.

4

monika112 napisał/a:

Chciałabym usunąć tutaj konto. Proszę o informację jak to zrobić.

Tutaj znajdziesz informacje, o które pytasz: https://www.netkobiety.pl/t117091.html

5

Proszę usunąć moje konto użytkownika.

6

Lagrange, w niedzielę, czyli dwa dni temu, wysłałam do Ciebie wiadomość i bardzo proszę o potwierdzenie, o które prosiłam. Z uwagi na przyjęte zasady jest mi to zwyczajnie potrzebne, także w celu uniknięcia ewentualnych późniejszych nieporozumień, którym zawsze w ten sposób usiłuję zapobiegać. Naprawdę stanowi to dla Ciebie aż tak duży problem?
Proszę, abyś kontaktował się ze mną na adres: olina_netkobiety@wp.pl.
Dziękuję i pozdrawiam.

7

Proszę o usunięcie mojego konta.
Wysłałam z tą prośbą wiadomość na email redakcji, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi a moje konto nadal istnieje.

Jeśli jest jakaś inna procedura usuwania konta, to proszę o informację jaka?

8

Wyloguj się i zapomnij.

9

Apofenia napisał/a:

Wysłałam z tą prośbą wiadomość na email redakcji, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi a moje konto nadal istnieje.

Na ten moment nie pozostaje Ci nic innego, jak cierpliwie zaczekać na reakcję ze strony Administracji. Innej możliwości niestety nie ma.

Ewentualnie możesz postąpić zgodnie z powyższą radą, czyli wylogować się i zapomnieć o forum, a nuż w międzyczasie na wysłaną wcześniej prośbę ktoś Twoje konto usunie.

Edit:
Chyba masz szczęście, że aktualnie nie ma moderacji, bo za samowolne usunięcie pierwszego posta, co standardowo traktowane jest jako przejaw braku szacunku dla osób, które poświęciły swój cenny czas chcąc Ci pomóc, ale też za narobienie bałaganu, przede wszystkim dostałabyś ostrzeżenie cool.
Admini działają nieco inaczej, więc przy odrobinie szczęścia nie zwrócą na to uwagi i konto usuną razem z postami, których też nie chcesz po sobie pozostawiać wink.

10

Ja to chyba z 3 miesiące temu wysłałam prośbę o usunięcie konta i cisza. Bardzo proszę, aby moje konto również było brane pod uwagę w kwestii usunięcia.

11

Olinka napisał/a:
Apofenia napisał/a:

Na ten moment nie pozostaje Ci nic innego, jak cierpliwie zaczekać na reakcję ze strony Administracji. Innej możliwości niestety nie ma.

Ewentualnie możesz postąpić zgodnie z powyższą radą, czyli wylogować się i zapomnieć o forum, a nuż w międzyczasie na wysłaną już prośbę ktoś Twoje konto usunie.

Edit:
Chyba masz szczęście, że aktualnie nie ma moderacji, bo za samowolne usunięcie pierwszego posta, co standardowo traktowane jest jako przejaw braku szacunku dla osób, które poświęciły swój cenny czas chcąc Ci pomóc, ale też za narobienie bałaganu, przede wszystkim dostałabyś ostrzeżenie cool.
Admini działają nieco inaczej, więc przy odrobinie szczęścia nie zwrócą na to uwagi i konto usuną razem z postami, których też nie chcesz po sobie pozostawiać wink.

ja rowniez prosze o usuniecie mojego konta z serwisu wraz z rozpoczetym przeze mnie tematem

12 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2023-01-13 23:13:23)

Olinka, czy pomożesz mi też usunąc konto? Wysłałam maila do administracji ale nie ma odzewu.

13

SmutnaDziewczyna007 napisał/a:

Olinka, czy pomożesz mi też usunąc konto? Wysłałam maila do administracji ale nie ma odzewu.

Niestety nie. Z chwilą, kiedy zrezygnowałam ze swojej funkcji, nie czuję się już do tego upoważniona.
Powtórzę za tym, co poprzednio napisałam, że pozostaje Ci uzbroić się w cierpliwość i zaczekać na kontakt ze strony Administracji lub po prostu wylogować się i... zapomnieć o tym forum.

Olinka napisał/a:

Powtórzę za tym, co poprzednio napisałam, że pozostaje Ci uzbroić się w cierpliwość i zaczekać na kontakt ze strony Administracji lub po prostu wylogować się i... zapomnieć o tym forum.

Jasne, rozumiem. W takim razie czekam na administracje smile

15

[pieprzysz głupoty jeżeli ktoś jeździ po osobie która potrzebuje pomocy to jest dno wodorosty i tona mułu

16

proszę o usunięcie konta! i postów!

17

pinki123 napisał/a:

Nie da się - serio

18

paslawek napisał/a:
pinki123 napisał/a:

Nie da się - serio

Ciekawe dlaczego?

19 Ostatnio edytowany przez paslawek (2025-01-31 20:58:33)

New Me napisał/a:
paslawek napisał/a:
pinki123 napisał/a:

Nie da się - serio

Ciekawe dlaczego?

Wyżej są odpowiedzi na to pytanie - "Ciekawe dlaczego?"
Ty też chcesz usunąć konto i swoje posty ?

20

paslawek napisał/a:
New Me napisał/a:
paslawek napisał/a:

Nie da się - serio

Ciekawe dlaczego?

Nie ja nie chcem. Jakas pamiatka musi po mnie zostac na przyszle pokolenia big_smile

21

New Me napisał/a:
paslawek napisał/a:
New Me napisał/a:

Ciekawe dlaczego?

Nie ja nie chcem. Jakas pamiatka musi po mnie zostac na przyszle pokolenia big_smile

Jak serwery forumowe przetrwają to przejdziemy do historii big_smile

22

paslawek napisał/a:
New Me napisał/a:
paslawek napisał/a:

Jak serwery forumowe przetrwają to przejdziemy do historii big_smile

No tak wszyscy tutaj  big_smile

23

Kiedy dokopią się do tych serwerów za kilkaset lat to ich zawartość będzie stanowić ciekawostkę historyczną, takie archiwum X z przeszłości big_smile

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Jak usunąć tutaj konto?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024