Gdzie szukać dziewczyny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdzie szukać dziewczyny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Gdzie szukać dziewczyny?

Witam serdecznie.
Pytanie wydaje się proste, lecz takie nie jest.
Gdzie szukać dzieczyny z która można się umówić na kawę, kino lub kolację? Może zabrzmi to dziwnie, ale już nie mam pomysłów. Prawie wszystkie kobiety jakie znam zaszufladkowały mnie w strefie 'przyjaciela'
Nigdy czegos więcej. Niedługo odbędzie się wesele mojego kuzyna na które po raz kolejny pójdę sam.
Serce mnie boli kiedy widzę wszystkich ze swoimi dziewczynami, narzeczonymi lub juz żonami a wśród nich siedzę ja sam jak kołek.
Próbowałem już portali randkowych, ale o ironio nie dostalem ani jednej odpowiedzi na wyslane wiadomosci.
Tak więc jeżeli macie jakieś ciekawe pomysły chętnie ich wysłucham.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie szukać dziewczyny?
Lukas1991 napisał/a:

Witam serdecznie.
Pytanie wydaje się proste, lecz takie nie jest.
Gdzie szukać dzieczyny z która można się umówić na kawę, kino lub kolację? Może zabrzmi to dziwnie, ale już nie mam pomysłów. Prawie wszystkie kobiety jakie znam zaszufladkowały mnie w strefie 'przyjaciela'
Nigdy czegos więcej. Niedługo odbędzie się wesele mojego kuzyna na które po raz kolejny pójdę sam.
Serce mnie boli kiedy widzę wszystkich ze swoimi dziewczynami, narzeczonymi lub juz żonami a wśród nich siedzę ja sam jak kołek.
Próbowałem już portali randkowych, ale o ironio nie dostalem ani jednej odpowiedzi na wyslane wiadomosci.
Tak więc jeżeli macie jakieś ciekawe pomysły chętnie ich wysłucham.

Chcesz się zakochać czy znaleźć dziewczynę tylko na ślub ?

3 Ostatnio edytowany przez Gary (2016-07-28 09:46:07)

No bo jak w relacjach z dziewczynami jesteś aseksualnym tworem to ustawiają Cię jak przyjaciela... NIE jesteś NIMI zainteresowany, tylko wszystkim innym, bo się boisz wyjść na faceta, który tylko seksu chce. Twój problem i Ty bo rozwiążesz, albo polegniesz i łzach...

Jak przeczytasz Neil Strauss "Gra", to wróć tutaj i pogadamy.

Nie bądź takim facetem:

PunBB bbcode test

4

wingsupgirls@gmail.com

Może w mailu będę umiała pomoc swoim doświadczeniem.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdzie szukać dziewczyny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024